Külföldi hírek - Friss hírek

3:48 A Hezbollah a harc részének tekinti az amerikai szankciókat (Hírstart)
Haszan Naszrallah, a szervezet vezetője közölte: a mozgalomnak ugyan nem ártanak az amerikai szankciók, támogatóiknak viszont igen. Úgy fogalmazott: az ellenállás bármely támogatója ellen hozott szankciók a harc részét képezik.
2:36 „Tockosként” érte a koreaiakat Trump bejelentése (Hírstart)
Csoma Mózes Korea-szakértő szerint „tockosként” érte a koreaiakat Donald Trump bejelentése a Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel Szingapúrba tervezett találkozó lemondásáról.
0:12 Svéd fiatalok százezreit tartják terrorban a muszlim vallási rendőrök (Hírstart)
Svédország nagyvárosainak a migránsok lakta gettóiban, a magas bűnözési rátákról hírhedt no-go zónákban egyre nagyobb problémát jelent az erkölcsrendészet.

2018. május 25. péntek

tegnap
23:42
Elsöprő többséggel szavaztak az abortusztörvény lazítására az írek (444)
A hatályos ír törvény a legszigorúbb jelenleg Európában.
tegnap
23:39
Exit Poll: Írország igent mondott az abortuszra (Mandiner)
A választók 68%-a szavazott a Nyolcadik Alkotmánykiegészítés eltörlésére.
tegnap
23:06
Lankák (5. nap) (Magyar Idők)
A Magyar Idők szerkesztőségének két tagja indult útnak, hogy 11 nap alatt Budapestről a Vatikánba kerekezzen. Egy sérülés miatt már csak Levente küzd az elemekkel.
tegnap
22:33
Mégis megtarthatják a Trump-Dzsongun csúcstalálkozót (Napi)
Létrejöhet június 12-én a Trump-Dzsongun csúcstalálkozó annak ellenére, hogy az amerikai elnök csütörtökön még azt mondta: nem fog találkozni az észak-koreai vezetővel, mert Phenjan ellenséges az Egyesült Államokkal. Észak-Korea már ekkor is úgy reagált, hogy továbbra is nyitott a tárgyalásokra, bármikor, bármilyen formában - írta a hirtv.hu.
tegnap
22:18
A leghatározottabban ellen kell állni a politikai nyomásgyakorlásnak (Híradó)
Tuzson Bence, a Miniszterelnökség államtitkára szerint Magyarországot biztonságos országnak kell megtartani, és a lehető leghatározottabban fel kell lépni a politikai nyomásgyakorlás ellen.
tegnap
22:12
„Tockosként” érte a koreaiakat Trump bejelentése (Híradó)
Csoma Mózes Korea-szakértő szerint „tockosként” érte a koreaiakat Donald Trump bejelentése a Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel Szingapúrba tervezett találkozó lemondásáról.
tegnap
22:09
Engedélyezték a hadsereg bevetését Brazíliában a sztrájkolók úttorlaszainak felszámolására (GazdaságPortál)
Michel Temer brazil elnök engedélyezte a hadsereg bevetését az úttorlaszok felszámolására, ha a dízeláremelés miatt öt napja sztrájkoló kamionsofőrök nem vetnek véget akciójuknak – közölte pénteken egy nevének elhallgatását kérő kormányilletékes. A kormány csütörtök este megállapodott ugyan több szakszervezettel, hogy két hétre beszüntetik a tiltak
tegnap
22:06
Turistaként utaznak az USA-ba a magyarok, majd „elfelejtenek” hazarepülni – videó (Blikk)
Egyesült Államok – Egyre morcosabbak az amerikai belbiztonsági minisztériumban, amiért egyre több magyar megy az USA-ba turistaként, ám a hazafelé tartó gépre már „elfelejt” felszállni.
tegnap
22:00
Magyarországnak nem tetszik a szigorúbb ellenőrzés (HírTV)
Máshová kell helyezni a hangsúlyokat a következő uniós költségvetésben.
tegnap
21:51
Koreai-félsziget – Szakértő: tockosként érte a koreaiakat Trump bejelentése (GazdaságPortál)
Csoma Mózes Korea-szakértő szerint “tockosként” érte a koreaiakat Donald Trump bejelentése a Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel Szingapúrba tervezett találkozó lemondásáról. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában azt mondta, ennek legfőbb oka, hogy pár órával a bejelentés előtt zárta be a nemzetkö
tegnap
21:42
Pizza miatt lőtt barátjára a 31 éves lány (Blikk)
Röhejes indokkal lőtt rá a barátjára egy 31 éves nő Amerikában.
tegnap
21:39
Atomalku: Irán bizakodik az első tárgyalás után (Infostart)
Irán bizakodással tekint az ország atomprogramjáról szóló többhatalmi megállapodás jövőjére a szerződést aláíró országok képviselőivel folyatott pénteki bécsi tanácskozás után - fogalmazott Abbász Aragcsi iráni külügyminiszter-helyettes.
tegnap
21:36
Hezbollah-vezető: az amerikai szankciók "a harc részét képezik" (ATV)
Az Egyesült Államoknak a Hezbollah libanoni síita szélsőséges szervezet ellen hozott szankciói nem ártanak a mozgalomnak, "a harc részét képezik" - jelentette ki televízióban sugárzott beszédében Haszan Naszrallah, a szervezet vezetője pénteken.
tegnap
21:30
Csaknem háromszáz migránst mentettek ki a Földközi-tengerből (Híradó)
A mentést a Francisco de Almeida nevű fregattja végezte.
tegnap
21:30
Trump tanácstalan, nincs fogás Kim Dzsongunon (24.hu)
Az amerikai elnöknek nincs kiépített stratégiája arra, hogyan kellene kezelnie az észak-koreai diktátort, aki mindeközben hasznot húz a felhajtásból.
tegnap
21:24
Durvul a brazil kamionos sztrájk, közbeléphet a hadsereg (Hírstart)
Michel Temer brazil elnök engedélyezte a hadsereg bevetését az úttorlaszok felszámolásához, ha az öt napja sztrájkoló kamionsofőrök nem vetnek véget akciójuknak – közölte pénteken egy nevének elhallgatását kérő kormányilletékes. A kormány csütörtök este megállapodott ugyan több szakszervezettel, hogy két hétre beszüntetik a tiltakozó akciót, a sztr
tegnap
21:18
Soha nem látott szöcskeinvázió van Székelyföldön (Híradó)
Több millió rovar lepte el a Gyergyói medencét.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: