Gazdasági hírek - Friss hírek

3:33 Nem érte pénzügyi veszteség a fővárost az e-jegyrendszer felmondott szerződése miatt (ProfitLine)
Nem érte pénzügyi veszteség a fővárost a budapesti elektronikus jegyrendszer projektjének felmondott szállítói szerződése miatt, csak olyan számlákat fizettek ki, amelyek mögött teljesítés van - mondta Tarlós István főpolgármester az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.
2:33 A Videoton idei árbevétele elérheti a 188 milliárd forintot (ProfitLine)
A Videoton idei árbevétele várhatóan eléri a 188 milliárd forintot - jelentette be vállalatcsoport elnök-vezérigazgatója pénteken Székesfehérváron, a cég évzáró rendezvényén.
0:33 Decembertől alapítványokat is lehet támogatni a Díjneten (ProfitLine)
Decembertől a közüzemi számlák befizetése mellett alapítványokat is támogathatnak az ügyfelek a Díjneten, az ehhez szükséges komplex informatikai rendszer kiépítésére a társaság ötmillió forintot költött - közölte a Díjnet az MTI-vel.

2018. december 9. vasárnap

tegnap
23:33
Súlyos hatásai lehetnek a zavargásoknak a francia gazdaságra (ProfitLine)
A francia kormány szociális és adópolitikája ellen tüntető sárgamellényesek megmozdulásait kísérő zavargások hatásai katasztrofálisak a francia gazdaságra - jelentette ki vasárnap Bruno Le Maire francia gazdasági miniszter, aki szerint a kormánynak egy "nemzeti válságot" kell orvosolnia.
tegnap
22:39
Holnap reggel sztrájkolnak a német vasutasok (Hírstart)
A vasútforgalmat akadályozó figyelmeztető sztrájkot tart hétfő reggel 5 órától 9 óráig a német vasúti és közlekedési szakszervezet (Eisenbahn- und Verkehrsgewerkschaft - EVG).
tegnap
22:33
Holnap reggel sztrájkolnak a német vasutasok (ProfitLine)
A vasútforgalmat akadályozó figyelmeztető sztrájkot tart hétfő reggel 5 órától 9 óráig a német vasúti és közlekedési szakszervezet (Eisenbahn- und Verkehrsgewerkschaft - EVG).
tegnap
22:03
Nincs klímaváltozás? A hollandoknak lenne ehhez egy-két szavuk (HVG)
Egy régi német-alföldi mondás szerint: „Lehet, hogy a világot isten teremtette, de Hollandiát az emberek hozták létre kínkeserves munkával”. A régi bölcsesség ma is igaz.
tegnap
21:51
Ez a cég teljesen fejre állhat, ha nincs egyezség a Brexitről, nincs egyedül (HVG)
Nehéz napokat él át a brit kormány. A Brexit megállapodásról szóló parlamenti szavazás - ha kedden tényleg meglesz - eredménye bizonytalan. Akár bekövetkezhet az a verzió is, hogy London megállapodás nélkül hagyja el az uniót a jövő év március végén.
tegnap
21:33
Így változik a méz ára (ProfitLine)
felvásárlási átlagár, Ft/kg; átlagár az állatpiacokon és -vásárokon, Ft/kg
tegnap
21:27
Új fejezet nyílt a Volkswagen dízelbotrányában (Hírstart)
Egy augsburgi bírósági ítélet szerint az autógyártónak vissza kell fizetnie a 2012-ben vásárolt Volkswagen Golf eredeti, teljes vételárát.
tegnap
21:15
Egy nő lett Magyarország legjobb informatikusa (Hírstart)
2600 versenyző közül lett az első Borbély Zsófia.
tegnap
21:09
Folytatódik a csapadékos idő, fagyosak lesznek a nappalok is (Agrofórum)
A jövő héten is borús, csapadékos idő várható: eső, ónos eső, hó is lehet. Kisebb lehűlésre is készülni kell, többfelé a maximumok is fagypont körül alakulhatnak - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet vasárnap juttattak el az Mti-nek.
tegnap
20:45
Több ezer Mikulás és manó futott a gyermekrák elleni küzdelemért (ProfitLine)
Több mint hétezren futottak Mikulás- és manójelmezben a gyermekrák elleni küzdelem jegyében Madridban vasárnap.
tegnap
20:33
Kínai és amerikai érdekek közé szorult Kanada (Hírstart)
A kínai külügyminisztérium vasárnap bekérette az Egyesült Államok pekingi nagykövetét, hogy tiltakozzon a Huawei kínai távközlési vállalat globális pénzügyi igazgatójának kanadai letartóztatása ellen. Az Egyesült Államok már kérte a kiadatását a kanadai hatóságoktól, de a döntést hétfőre elnapolták.
tegnap
20:27
Zavargások Franciaországban - Katasztrofális hatások a gazdaságra (Hírstart)
A francia kormány szociális és adópolitikája ellen tüntető sárgamellényesek megmozdulásait kísérő zavargások hatásai katasztrofálisak a francia gazdaságra - jelentette ki vasárnap Bruno Le Maire francia gazdasági miniszter, aki szerint...
tegnap
20:21
Tesztelték a Paksi Atomerőműbe szánt új üzemanyag-kazettákat (NRGreport)
Befejezték a VVER-440 reaktor számára készülő üzemanyag-kazetták, illetve üzemanyag-kötegek eredetivel egyező makettjének tesztelését a Gidropressz (a Roszatom Atomenergomas mérnöki divíziója) kísérleti tervezőiroda kutatóbázisán. Az új, módosított nukleáris üzemanyag második generációját a Paksi Atomerőmű, illetve a finn Loviisa Atomerőmű részére
tegnap
20:21
A francia miniszterelnök szerint eljött a párbeszéd ideje (Hírstart)
Édouard Philippe francia miniszterelnök szerint eljött a párbeszéd ideje a kormány szociális és adópolitikája ellen tüntető sárgamellényesekkel a szombati negyedik országos tiltakozónap után. Emmanuel Macron államfő a jövő hét elején megszólal, és konkrét intézkedéseket fog javasolni - ígérte meg a kormányfő.
tegnap
20:15
Egy nő lett Magyarország legjobb informatikusa (Hírstart)
2600 versenyző közül lett az első Borbély Zsófia.
tegnap
19:33
Megvan az ország legnagyobb adventi koszorúja (ProfitLine)
Az ország "legnagyobb adventi koszorúja" lett a diósgyőri vár, amelynek már két bástyáját világítják meg - egy-egy gyertyát szimbolizálva - advent második vasárnapján - hangzott el az M1 aktuális csatornán vasárnap.
tegnap
19:27
Valami rossz készül Magyarország közelében (Napi)
Új veszélyre hívják fel a figyelmet a környezetvédők: Kína nem pusztán a világ legnagyobb szénenergia-felhasználója, hanem még exportálja is ezt a rossz szokását. Kedvezőtlen hír Magyarországnak a súlyosan légszennyező technológia egyik vevője Szerbia.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: