Autós-Motoros hírek - Friss hírek

10:48 Ekkor rajtol az F1-es Szingapúri Nagydíj (F1világ)
Charles Leclerc rajtolhat az élről a 2022-es Forma-1-es idény 17. versenyén, a Szingapúri Nagydíjon. Ne maradj le, nem a megszokott időben kell a TV elé ülni!
10:30 Kétséges lehet a Red Bull F1-es jövője (Vezess)
Nem érkeznek jó hírek a Red Bull háza tájáról, a tulajdonos egészségi állapota nem túl jó.
10:21 Belenéztünk a Dongfeng Seres 3 akkumulátorába (Villanyautósok)
Villanyautó-szerelői képzésen jártunk.
10:16 Történelmet írtak, új bajnoka van a WRC-nek (Vezess)
27 éves rekordot döntöttek meg a rali-világbajnokság (WRC) új-zélandi fordulóján: ilyen fiatal bajnoka még nem volt a szériának.
10:14 Trükközhetnek a hatósági áras gázolajjal (Vezess)
„Fordított olajszőkítéssel” spórolhatnak a gázszámlán sok magyar háztartásban: az árstopos gázolajjal ugyanis olcsóbb fűteni, mint a lakossági piaci árú gázzal.
10:12 Ferrari: Kevésbé vagyunk felkészültek, mint általában (F1világ)
A Ferrari sportigazgatója, Laurent Mekies szerint jó néhány kérdőjel van az F1-es Szingapúri Nagydíj versenyével kapcsolatban, azonban bizakodóan tekintenek a vasárnapra.
10:12 Új löketet, extrém kinézetet kapott ez a luxuslimó (Vezess)
Folytatta a Mercedes-Benz S-osztályának megreformálását a Brabus: a Maybach-féle 580S újabb lépéssel került közelebb a kategória V12-es motorral szerelt zászlóshajójához.
10:09 Szennyes kocsik: megbírságolták a román vasúttársaságot (Autószektor)
A hatóság képviselői néhány hónap elteltével tértek vissza két bukaresti vasúti kocsiszínbe, hogy ellenőrizzék, kijavították-e azokat rendellenességeket, amelyekért az első vizsgálat során még csak figyelmeztetésben részesítették a CFR-t. "Mintha megállt volna az idő. Egy vödör, egy koszos rongy és mérhetetlen hanyagság. Vonatra ülni manapság megl
10:06 Verstappen: A riválisok csak fogják be a szájukat! (F1világ)
A Forma-1 világbajnoki éllovasa, Max Verstappen szerint a rivális csapatok jobban tennék, ha befognák a szájukat a Red Bull-lal kapcsolatban felmerült szabályszegés ügyében – szerinte ugyanis azok semmiféle információval nem rendelkeznek.
9:56 Trükközhetnek a hatósági áras gázolajjal (Vezess)
„Fordított olajszőkítéssel” spórolhatnak a gázszámlán sok magyar háztartásban: az árstopos gázolajjal ugyanis olcsóbb fűteni, mint a lakossági piaci árú gázzal.
9:54 Váratlan helyen lehet az afrikai F1-es futam (Vezess)
Stefano Domenicali vezérigazgató kijelentette, a Forma-1 vissza fog térni Afrikába. Nem biztos azonban, hogy az ismert pályára.
9:24 Leclerc örül, de tudja, ma be kell fejeznie a munkát (F1világ)
A Ferrari színeiben idei 9. pole-ját szerző Charles Leclerc azt reméli, a vasárnapi versenyen is képesek lesznek erős teljesítményt nyújtani, így mai győzelmük nemcsak azon múlik majd, hogy egyébként mennyire nehéz előzni a kanyargós szingapúri pályán.
9:21 Az erfurti lakásokat már három év múlva zöld hidrogénnel fogják fűteni (Villanyautósok)
Türingia előremenekül.
9:12 Leclerc: Az idei bajnokság már Verstappené (F1világ)
Charles Leclerc, a Ferrari F1-es versenyzője szeme előtt csak egy cél lebeg: minél több futamot nyerni a szezon végéig, a bajnoki esélyekről már szerinte nem érdemes beszélni.
9:09 Három cél: élenjáró szerepre törekszik Magyarország a járműiparban (Autószektor)
Koncz Zsófia a ZalaZONE Járműipai Tesztpálya negyedik innovációs napján elmondta: Zalaegerszegen Európa legnagyobb és a világ egyik legkorszerűbb járműipari tesztpályája épült meg. Az egyik legkiválóbb magyarországi kutatási infrastruktúrára pedig nagy szükség van ahhoz, hogy a világ élvonalába tartozó eredményeket lehessen elérni. Az ezúttal elsős
8:42 Alonso a Forma-1 legtapasztaltabb pilótája lett (Vezess)
Fernando Alonso a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjon átveszi a vezetést, és jó ideig magánál is fogja tartani: nála több futamon senki nem indult a királykategóriában.
8:30 Nem csak hátrányai vannak az érintőkijelzőknek (autopro)
Egyértelmű hátrányaik mellett a műszerfali érintőképernyőknek előnyeik is vannak.
8:12 Red Bull: Így is a jobbik döntést hoztuk (F1világ)
Christian Horner szerint a Red Bull csapata számára legalább annyira frusztráló volt a Szingapúri Nagydíj időmérőjén hozott döntésük, mint Max Verstappen számára.
8:09 A fényszóró specialista Hella bizakodó (Autószektor)
A számos megrendelésnek köszönhetően a fényszóró-specialista Hella bizakodó. A Hella autóipari beszállító nagyrészt a koronavírus-zárlatok és a chiphiány okozta sebeket akarja hátrahagyni az új pénzügyi évben. A május végéig tartó pénzügyi évre az új vezérigazgató, Michel Favre rekordmegrendeléseknek köszönhetően a tavalyinál lényegesen jobb fejlőd
8:06 A járda sem volt szent a türelmetlen autósnak (Vezess)
A jobbról, a járdán megelőzött autós fedélzeti kamerája mindent rögzített.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: