Autós-Motoros hírek - Friss hírek

12:27 Nemzetközi babérokra tör a hazai fejlesztésű kétéltű jármű (autopro)
Több mint 90 millió forint állami támogatással fejlesztett kétéltű járművet a RiverRide Kft.
12:15 David Guetta százmillió dollárért eladta a dalait (Vezess)
David Guetta százmillió dollárért (29,7 milliárd forintért) eladta katalógusát a Warner Musicnak, az egyezség jövőbeli felvételeire is vonatkozik.
12:03 9 milliárdot érő kabriót védett le a Rolls-Royce Oroszországban (Autószektor)
A Rolls-Royce Oroszországban szabadalmaztatta az új, mindössze három példányban gyártott Boat Tail kabrió külső dizájnját. Az autóknak egyenként körülbelül 30 millió dollár (kb. 9 milliárd forint) a forgalmi értékük. Az autó képei az orosz ipari szabadalmi hivatal adatbázisában jelentek meg avtonovostidnya.ru orosz autós szakportál. A weboldal ugya
11:39 Videón, ahogy ráparkoltak egy tűzcsapra Budán (Vezess)
Valakinek nem indult túl jól a péntek reggele Budapesten.
11:21 Előbb vezetheti ki belső égésű modelljeit a Daimler (autopro)
Egy másik prémiumautó-gyártó, az Audi állítólag szintén egy fontos elektrifikációs döntést hozott.
11:21 Magyar gyerekek kérdezhetnek az F1-es pilótáktól (Vezess)
Különleges lehetőséget kapnak a hazai gyerekek a 36. Magyar Nagydíjon.
11:15 Akár 67 kilométer hatótáv is múlhat a helyes felniválasztáson (Auto Pult)
Igenis számít a méret. A Tesla Model S Plaid verziójához kapható 21 colos keréktárcsák az egyszeri, 4500 dolláros (forintban ez milliós tétel) feláron túl folyamatosan veszik ki a pénzt a tulajdonosok zsebéből.
11:09 Rengeteg az új gyártó - ki marad talpon? (Autószektor)
Apple Bár az Apple autójáról továbbra sem tudunk sokat, abban mára szinte teljes az egyetértés, hogy néhány éven belül érkezik. Nem tudni, melyik autógyártóval együttműködve fogják gyártani, de biztosak lehetünk benne, hogy nagyot fog szólni a bemutatása. Bár az Apple nem rendelkezik autógyártási tapasztalattal, egy ezt pótló gyártóval való együtt
11:09 Lekerülnek a Mission Winnow logói a Ferrarikról Európában (F1világ)
Lekerülnek a zöld Mission Winnow logók a Ferrari Forma-1-es csapatának autóiról az összes európai versenyen – így azok már a hétvégi Francia Nagydíjon sem kerülnek fel a versenygépekre.
10:45 Neoncsizmában vonult Hamilton a hőségben (Vezess)
Nem vagyunk biztosak abban, hogy a körülményeknek megfelelően öltözött a hétszeres világbajnok.
10:39 Búcsú a sörnyitótól: emblémát vált a Dacia (Auto Pult)
Már nem is tudjuk, hányadik jelvényváltó hírről számolunk be. A friss logóval rendelkező autógyártók csapatának legújabb tagja a Dacia. A korábban sokak által sörnyitónak tartott jelzés a múlté, a román márka a terepes képességek és a tiszta energia hangsúlyozása érdekében cseréli le az egyik legfontosabb vizuális elemet.
10:27 Bemutatkozott a Porsche megújult központi rendszere (Auto Pult)
A szoftveres képességek a mechanikailag fejlett autók esetében is fontos szerepet kapnak. A digitális korszak új autói nem engedhetik meg maguknak az elavult fedélzeti rendszereket. Még az Porschéhez hasonló gyártók is folyamatosan fejlesztik a háttérben futó programkódokat.
10:27 Stílusos óra díszíti Alonsóék csuklóját (Vezess)
Korlátozott számban készülnek azok az órák, melyek dizájnját részben az Alpine Forma-1-es csapatától kölcsönözte.
10:15 Ősszel indul a Mercedes-Benz eActros sorozatgyártása (Hírstart)
Június 30-án a Mercedes-Benz Trucks az elektromos eActros világpremierjét ünnepli. A teljes anyag Ősszel indul a Mercedes-Benz eActros sorozatgyártása címen a e-cars.hu oldalon olvasható.
10:09 Eladják az internet eredeti forráskódját (Vezess)
Nem helyettesíthető tokenként (NFT) viszik árverésre a világháló eredeti forráskódját, amelyre június 23-tól licitálhatnak az érdeklődők a Sotheby’s internetes aukcióján.
10:03 Hamburgban száll vízre a magyar fejlesztésű kétéltű busz (Autószektor)
Galla Gábor hozzátette, a projekt költségeit a magyar cég és annak német partnere, a HafenCity RiverBus finanszírozta. A fejlesztés eredményeként jött létre a Swimbus 12.01 modell, amelynek étékesítése érdekében a magyar vállalat és  német partnere létrehozták a Swimbus Kft.-t. Galla Gábor, aki egyben a Swimbus Kft. többségi tulajdonosa is elmondta
9:53 Elkészült a holland király rasszista arany hintója (Vezess)
Több mint öt éven át tartó restaurálás után bemutatták Vilmos Sándor holland király sokat vitatott arany hintóját az Amszterdam Múzeumban. Csütörtökön maga az uralkodó nyitotta meg a kocsi történetét bemutató tárlatot.
9:51 Nivából és Moszkvicsból gyúrtak cukiságot (Vezess)
Ha az enyém lenne, egész télen azt várnám, hogy méteres hó essen és végre bepattanhassak a volán mögé egy termosz forró teával.
9:33 Ezért kapott 2,5 milliós bírságot a kamionos (Vezess)
Mindent is elvitt volna magával egy Svédországól induló és Magyarországon áthaladó gépkocsivezető. A furcsa mutatvány milliókba fájhat neki.
9:27 Gazdasági feltámadására számítanak a németek (autopro)
Lendületes németországi növekedést vár az IfW gazdaságkutató, szerintük a harmadik negyedévben a német gazdaság teljesítménye elérheti már a válság előtti szintet.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: