Autós-Motoros hírek - TOP 1 hét

hétfő
7:24
Meglepő géppel jár vadászni egy 80 éves öregúr (Vezess)
Amikor valaki telekjáró, vadászatra, horgászásra alkalmas autót keres, ezt a típust sohasem ajánljuk. Pedig úgy tűnik, teljesen alkalmas a feladatra!
tegnap
19:18
Levillogta az előtte haladó autót, civil ruhás rendőrök ültek benne (Autószektor)
Hétfő este 19 óra 15 perc körül a gyorshajtó az A2 Südautobahnon, Alsó-Ausztriában, Wiener Neudorf közelében egy másik autó hátuljához nagyon közel hajtott nagyon nagy sebességgel. Ezután felvillantotta a fényszórókat, hogy a sofőrt kikényszerítse az előtte lévő sávból, majd ismét lenyomta a gázpedált. A Heute cikke. Képernyőfotó. De ezután sem ju
péntek
6:36
10-szer adta ugyanazt a filmet egy magyar TV (Vezess)
Voltak, akik kiakadtak a “hülyeségen", a többség azonban zseniális húzásnak tartotta. Mi is az utóbbi véleményt osztjuk.
szerda
23:36
Nevetséges magyar BMW-t fotóztak egy bolt előtt (Vezess)
Szegény Chris Bangle, ha látja ezt a BMW-t, tuti ráharap a nyelvére, vagy félrenyeli a kávét.
hétfő
22:18
Egy hazai daciás pokoli harca a parkolással (Vezess)
Egy tömblakás ablakából vette fel néhány fiatal, ahogy megküzd a parkolás minden mozzanatával a Dacia Logant vezető autós.
szombat
10:12
Módosítanák a Kresz-t, tiltás jöhet az autósoknak (Vezess)
A Lánglovagok Egyesület a KRESZ módosítását kezdeményezi. A cél érhető, a megvalósítás okozhat gondot.
vasárnap
13:42
Ez most a legáramvonalasabb csőrös a világon (Vezess)
A Freightliner gondolt egyet és elkészítette a legáramvonalasabb csőrösét, amely minden eddiginél nagyobb barátságban van a légellenállással.
csütörtök
15:24
Halálos veszélyben van aki egy ilyen feliratot lát (Vezess)
Átlagember közelébe ritkán kerül radioaktív izotóp, de ha mégis előfordul, akkor nem szabad gondolkodni, és követni kell a rúdra írt kétszavas utasítást.
csütörtök
10:00
Ha ez a hibajel villan fel, akkor csak nyomd a gázt (Vezess)
A műszerfalon megjelenő hibajelek miatt a legtöbb sofőr első reakciója, hogy megáll megnézni, mi a probléma. Ennél viszont pont az ellenkezőjét kell tenni. Gyorsítani!
vasárnap
18:50
Miért nem lehet teljesen lehúzni a hátsó ablakokat? A válasz meglepő lesz (Autószektor)
Az első autókat még ablak nélkül tervezték. Karl Benz Patent Motorwagenjétől még több évtizednek kellett eltelnie, hogy a kocsikat szélvédőkkel és oldalüvegekkel szereljék fel. Karl Benz Patent Motorwagen, 1886 (Forrás: group.mercedes-benz.com) Az utakra elsőként kikerülő járművek nem voltak különösebben gyorsak, de ez nem jelentette azt, hogy a s
hétfő
11:12
Zuhanásnak indulnak a hazai üzemanyagárak (Vezess)
Komolyabb árcsökkenés jöhet szerdán a hazai benzinkutakon.
vasárnap
10:24
A rendőrök is meglepődtek, mennyivel mérték be az öreg Fordot a 21-es főúton (Autószektor)
A héten megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések során a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy szolgálati autóba szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható Ford Galaxy vezetőjét. A 40 éves sofőr 2023. január 30-án 15 óra 4 perckor haladt a 21-es számú főút 52-es kilométerszelvényében a megengedett 60 km/h helyett 127
vasárnap
10:42
Ezek ma a legnépszerűbb autók (Vezess)
A világ minden év elején izgatottan várja, hogy kiderüljön: az előző évben ki gyártotta a legtöbb autót, és melyik modellből adták el a legtöbbet világszerte. Az alábbi listán néhány komoly meglepetés is van, ami persze nem is annyira meglepetés.
péntek
14:42
Rendkívüli Zsiguli került elő Oroszországban (Vezess)
Az 1972-ben gyártott autó egyike a legkorábbi példányoknak, állapota pedig egyedülálló, így az eladó is tetemes összeget remél az autóért cserébe.
hétfő
21:18
400 liter lopott gázolaj billent meg a csomagtartóban, repültek a tolvajok – képekkel! (Autószektor)
A Szerencsi Rendőrkapitányság Tállyai Rendőrőrsének munkatársai 2023. február 4-én hajnali egy óra körül ellenőrzés alá akartak vonni egy járművet Tállya belterületén. Az autó sofőrje a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, tovább hajtott, majd néhány utcával arrébb kerítésnek ütközött. A rendőrök miután ellenőrzés alá vonták a sofőrt és utasát, il
vasárnap
12:48
Ez a kendács javítás még viccnek is durva (Vezess)
Láttunk már pár meredek próbálkozást a témában, ez azonban mindent visz. Kétperces meló, ahhoz méltó végeredménnyel.
szombat
6:45
Tízezrekkel olcsóbb autópályamatrica? Íme az egyszerű trükkök! (Autónavigátor)
A sofőrök helyadatait a hozzájárulásukkal összegyűjtő Cristo autós alkalmazás közzétett egy érdekes adatsort az autópálya-használati szokásainkról. A felhasználóik átlagosan közel
hétfő
16:30
Elég lenne egy kis dobozos akku is a lakásokhoz (Villanyautósok)
Alig nagyobb egy asztali számítógépnél, de aranyat érhet.
hétfő
7:06
Veszélyben van százezernyi autós (Vezess)
A lekérdezhetőség ellenére valami továbbra sem stimmel a hazai autók kilométerszámlálóival. Az apróhirdetésekben 90 és 100 ezer, valamint 190 és 200 ezer kilométer közötti futásteljesítménnyel kínálják a legtöbben az autójukat. Véletlen lenne? Utánajártunk.
vasárnap
11:20
Tudod, mit kell tenni szélvihar idején? (Autószektor)
Szombaton az ország nagy részén szokatlanul erős szél tombolt, több dunántúli vármegyében harmadfokú, azaz piros riasztás volt érvényben, mert a legerősebb várt széllökések akár 110 kilométer/órásak is lehettek. Az előrejelzés bevált, több helyen 120 kilométer/órás, orkán erejű szelet is mértek, a légmozgás pedig túlzás nélkül pusztító volt: fák dő
szombat
14:36
Videón az M3-ason történt üldözés (Vezess)
Közös, az államhatáron átlépő bűnüldözési gyakorlatot tartottak az M3-as autópályán a magyar és szlovák rendőrség munkatársai. Videóra vették, ahogy elkapják a "bűnözőt".
csütörtök
11:54
Hókáosz Ausztriában: aki teheti, ne induljon útnak (Autószektor)
A heves havazás akadályokat okozott Ausztria szerte csütörtök reggel. Sok úton kötelező a hólánc. Az ÖAMTC jelentése szerint az arlbergi gyorsforgalmi út (S16), a Mühlviertler Straße (B310) Freistadt körzetében, a Katschberg Straße (B99) és számos állami út, különösen Felső- és Alsó-Ausztriában érintettek. Alsó-Ausztriában a tűzoltóság elakadt járm
tegnap
7:24
Lebukott román: kerti fotel autóülésként a kisteherautóban - fotóval (Autószektor)
A furgont komoly hibák miatt nem engedték továbbmenni. Manchesterből Románia felé tartott, amikor az osztrák rendőrök megállították a döblingi Muthgasse-ban. A jármű 420 kilogrammal volt megterhelve, a futómű nem volt ép, a fékerő pedig nem volt megfelelő. Fotó: Osztrák Rendőrség/orf.at Hiányzott a felelősségbiztosítás is. A román állampolgárnak s
vasárnap
8:20
14 friss fotó a sírva röhögős tákolások világából (Vezess)
Ebben a gyűjteményben most vegyül az elrettentő, a vicces, és a zseniális. Mert van, amikor egy tákolás is lehet igényes a maga módján.
vasárnap
6:30
Kétmilliót elvihet csak a futómű (Vezess)
Elegáns és erős autó a Jaguar XF a V6-os dízelmotorral. Csábító autó, mert sokat ad és ára is egyre elérhetőbb, de a Vezess Értékbecslőből a hibalehetőségei sem maradnak ki.
szombat
14:42
Vihar! Több helyen állnak a vonatok, komoly fennakadások a Dunántúlon (Autószektor)
Fotó: MÁV A vonatok várakozásra kényszerülnek, helyenként pótlóbuszokra kell átszállni, az eljutási idő jelentősen megnő, akár többórás késések is kialakulhatnak. A vasúttársaság kéri az utasoktól, hogy a meteorológiai riasztás miatt a katasztrófavédelem által közzétett felhívásnak megfelelően lehetőleg ne induljanak útra. A dunántúli vonalakon a v
csütörtök
21:06
Halálos veszélyben van aki egy ilyen feliratot lát (Vezess)
Átlagember közelébe ritkán kerül radioaktív izotóp, de ha mégis előfordul, akkor nem szabad gondolkodni, és követni kell a rúdra írt kétszavas utasítást.
hétfő
15:06
Ezért áll 999 ezernél egy sosem futott, ritka BMW kilométerórája (Vezess)
Árverésen talált új gazdát egy ritka BMW Z1-es, aminek magas vételárát egy érdekes apróság is még tovább emelte. Ennek a darabnak ugyanis közel egymillió kilométert mutat a számlálója.
péntek
6:18
F1: Kínos baki, kiszivárgott a Red Bull-bejelentés (Vezess)
Egy idő előtt kiszivárgott sajtónyilatkozat buktatta le az energiaitalosokat.
csütörtök
16:00
1000 forintos benzinárról beszélnek a kutasok (Vezess)
Furcsa literárak jelentek meg a töltőállomásokon, amelyek nem követik szabályszerűen a nagykereskedelmi ár előre bejelentett változását. Cikkünkből kiderül, hogy mi áll a káosz hátterében és az is, mennyi sarcot szed ki az állam egy liter üzemanyagból. Megmutatjuk azt is, mennyi árrése van a kutas vállalkozóknak.
csütörtök
7:39
Autógyárak zárhatnak be az Euro 7 miatt (autopro)
Az ACEA elnöke legalábbis ettől tart, és ellenzi a szabályozás bevezetését.
tegnap
15:18
Rendőrautó előtt át a piroson? Megcsinálták! (Vezess)
A debreceni rendőrök fedélzeti kamerái két szabálysértést is rögzítettek a napokban. Az egyik tényleg szinte hihetetlen.
vasárnap
12:39
Hamar lemerül a legolcsóbb e-autó akkuja (autopro)
Gyorsan merül a Dacia Spring – mit szól ehhez a gyártó?
szombat
16:30
Hosszú teszten a legnépszerűbb magyar hibrid (Autószektor)
Hogy néz ki? A még 2021-ben megújult esztergomi Suzuki S-Cross a több mint 50 éves Suzuki összkerékhajtású SUV-hagyomány legfrissebb modellje. A gondtalan közlekedést a kapcsolható 4×4 összkerékhajtás, a könnyen kezelhető információs és szórakoztató rendszer és egy sor fejlett biztonsági asszisztencia garantálja. A változatlanul 4,3 méter hosszú é
péntek
18:00
Felgyújtják magukat ezek az autók (Vezess)
Hanyag gyártás, anyaghiba okozhat elektromos tüzet egyes járművekben, akár álló helyzetben, parkolás közben is. További veszélyes malőrök heti visszahívási összefoglalónkban.
péntek
16:32
F1: Ezzel az autóval lenne újra bajnok Verstappen (Vezess)
A Forma-1-es mezőnyből másodikként a Red Bull is megmutatta, mivel készülnek a 2023-as esztendőre. Elárulták borzasztóan rosszul őrzött bejelentenivalójukat is.
csütörtök
8:48
Tovább szedi az áldozatait a belváros zöldmezős fekete lyuka (Villanyautósok)
Ha úgy látszik, hogy töltesz, megúszhatod!
szerda
6:35
Ez is lehet a baj, ha valaki gyakran jár WC-re (Vezess)
Károly a szokásosnál is többet látogatta egyidőben a WC-t. Ez viszont már igencsak megkeserítette a mindennapjait. Mutatjuk, mi lehet a megoldás, ha valaki ezzel a problémával szembesül.
tegnap
11:24
Ghána gigantikus autótemetőjében támadnak fel öreg autóink (Vezess)
Rengeteg autó, ami Európában már roncsnak minősül, és senkinek sem kell, hajóra kerül, és Ghánában köt ki, ahol a helyiek mentik a menthetőt.
hétfő
14:12
Tömegbalesetet okozott egy M5-ösre berohanó férfi (Vezess)
Két baleset történt az M5-ös autópálya 66-os és 67-es kilométere között Lajosmizse térségében a Budapest felé vezető oldalon hétfőn délelőtt.
szombat
16:06
Alkalmatlan autóval kapcsolták le a szakácsi sofőrt (Vezess)
Halmozta a szabálysértéseket egy sofőr, akit a borsodi rendőrök állítottak meg. Nem volt nehéz kiszúrniuk a rendőröknek, hogy gond van a verdával. Elég feltűnő hibát mutatott.
szombat
12:48
Ha jön a világvége, ez a busz tuti kéznél lesz majd (Vezess)
A világvége filmekben mindig akad egy-két szaki, aki zseniális építményekkel vág neki a kihívásoknak. A most következő lakóbusz éppen ilyen.
péntek
17:06
Makulátlan ez a csehszlovák ritkaság, most eladó (Vezess)
Egykor úttörőnek számított a Tatra 603-as, de az 1960-as, illetve 1970-es években gyártott típus még fennmaradó példányai már inkább időkapszulaként szolgálnak. Főleg akkor, ha olyan makulátlan darabok kerülnek kalapács alá, mint ez.
péntek
7:54
Akkora erejű volt a becsapódás, hogy kiszakadt a villany-Audi aksija (Villanyautósok)
A szerencsés gyalogosnak pillanatokon múlott az élete.
csütörtök
16:21
A hét gyorshajtási rekordere egy sort előző Porsche SUV (Autónavigátor)
Nagy valószínűséggel már január 30-án, azaz hétfőn reggel elkészült a hét legfelháborítóbb gyorshajtási fotója. A 84-es számú főúton ugyanis egy
csütörtök
16:09
Opel Astra 1.2 Turbo GS teszt – Stílusbajnok visszatérő (Auto Pult)
Az Opelt nemrégiben bekebelezte a Stellantis körbe tartozó PSA konszern, s azóta minden kétséget kizáróan az új Astra érkezése volt a legfontosabb mérföldkő az új márkacsoportba integrálódó villámosok számára. A kompakt modell már a franciák műszaki alapjaira épült, miközben egyedi dizájnjával jól elkülönül – lássuk, mit tud a csúcsra szerelt Astra
csütörtök
12:42
Újabb háború robbant ki a Forma-1-ben (Vezess)
Az egyelőre a színfalak mögötti konfliktusban a Nemzetközi Automobil Szövetség ezúttal a csapatokkal nem ért egyet.
szerda
14:02
53 milliót foglaltak le a műszaki vizsgabiztosoktól (Vezess)
Rajtaütés után nyolc embert vettek őrizetbe egy műszaki vizsgaállomáson. Rendszeresen fogadtak el kenőpénzt, amit testvériesen osztottak el.
szerda
11:33
Pénteken kezdődik a várt üzemanyagár-zuhanás? (Autónavigátor)
Hosszú idő óta ma a nagykereskedelmi árak változásának mértékével változtak a hazai kiskereskedelmi üzemanyagárak is: a Holtankoljak.net információi szerint a
tegnap
13:48
Még a sivatagban is vizet termel ez a sátor (Vezess)
Olyan lakhatási formát alkottak meg, mellyel a látszólag száraz területeken is ivóvízhez juthatnak az emberek.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: