2018. április 27. péntek

ápr. 27
0:00
NS: exkluzív interjú Csányi Sándorral; Doll hobbija – péntek (NSO)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
ápr. 27
0:03
EL - A sírból hozta vissza a meccset az Atlético (gondola.hu)
Hiába játszott majdnem egy teljes mérkőzést emberelőnyben az Arsenal, nagyon nehéz dolga lesz az EL-elődöntő visszavágóján
ápr. 27
0:03
A daganatos betegségek előjelei - észleld időben! (Ezoterikus.hu)
A rákot könnyebb gyógyítani, ha a tüneteit korán felismerik. Bizonyos ráktípusok, például a petefészek- és a prosztatarák esetén a korai diagnózis óriási különbséget jelenthet a prognózis és a kimenetel szempontjából.
ápr. 27
0:03
Bélát itt ne keressék (Sztárklikk)
git add -Bélát itt ne keressék címmel jelentette meg legkedvesebb dalait Galla Miklós. A nyolcvanas évek elején a GM49-cel zenészként indult, de a nagyközönség által humoristaként ismert előadó szintetizátorral újra rögzítette régi számait és egy újat is írt.
ápr. 27
0:03
Ezüstérmes Csernoviczki Éva (Sztárklikk)
git add -A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva ezüstérmet nyert a tel-avivi cselgáncs Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján.
ápr. 27
0:07
A numerus clausus módosítása (gondola.hu)
Gróf Bethlen István miniszterelnök enyhüléspolitikával akarta oldani a nemzetközi feszültséget.
ápr. 27
0:07
Védikus asztrológia és spiritualitás (Ezoterikus.hu)
A keleti felfogás szerint minden, ami életedben történik, a spirituális énednek köszönhető. Lélekkel és testtel jöttél a földre, azért, hogy tökéletesen képes légy a spirituális fejlődésre.
ápr. 27
0:07
Öngyilkos lett Avicii (Sztárklikk)
git add -Április 20-án 28 éves korában meghalt Tim Bergling, művésznevén Avicii. A családja most egy nyilatkozatot adott ki, melyben azt írják, Bergling sokat küzdött a gondolataival, kereste a válaszokat az élet nagy kérdéseire, de egy idő után már nem bírta tovább, békére akart lelni.
ápr. 27
0:09
Haza szeretnének menni volt ukrán kormányzati tisztségviselők, akik Moszkvába szöktek (444)
„Mi annak az Ukrajnának a képviselői vagyunk, amelyet a mostani rezsim látni sem akar. Feltétlenül visszatérünk és feltámasztjuk Ukrajnát, megváltoztatva politikai irányvonalát. Ez a mély meggyőződésem” – közölték Janukovics emberei.
ápr. 27
0:09
Dobó Kata sokat ordítozott kislánya miatt (Lokál)
Dobó Kata Ábel Anita YouTube sorozatának legújabb vendége volt, ahol őszintén elmesélte, bizony az anyaság nem mindig egy leányálom és habár kislányát élete értelmének tartja olykor ő is elveszítette a türelmét.
ápr. 27
0:09
Rettegett a börtöntől a rendőrgyilkos (Lokál)
Semmiféle megbánást nem tanúsított a rendőrgyilkossággal gyanúsított Győrkös István hungarista-vezér, miután fejbe lőtte 2016 október 26-án a hozzá társaival házkutatásra érkező NNI-nyomozót, Pálvölgyi Péter posztumusz alezredest – állította tegnap a Magyar Nemzeti Arcvonal alapítójának tárgyalásán tanúként valló egykori krízistárgyaló. A szakember
ápr. 27
0:09
Négy évre eltiltották a kokszos kajakost (Lokál)
Horváth Bencét négy évre eltiltotta a versenyzéstől a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.
ápr. 27
0:11
Mi a shaitsu 8 legfőbb haszna? (Ezoterikus.hu)
A shiatsu egy ősi, keleti masszírozási technika, a szó japán nyelven pontosan ujjnyomást jelent. Mire épül? Hogyan hat? Hat egyáltalán?
ápr. 27
0:12
Kucseráék nemrég válni akartak, most babát várnak (Hírstart)
Újabb A Nagy Duettes versenyző, Tápai Szabina jelentette be, hogy férjével Kucsera Gáborrral második gyermeküket várják.
ápr. 27
0:12
Felélesztik a kávéházi kultúrát (Hírstart)
Kávévárosnak nevezte Budapestet Kosztolányi Dezső 1914-ben, s most a főváros önkormányzata ezt a hírnevet igyekszik újjáéleszteni május 18-án, amikor is húsz neves, régi és új budapesti kávéház bevonásával csábítják az érdeklődőket a Kávéházak Éjszakájára, ahol a gasztronómai mellett a kultúra is jelentős szerepet kap.
ápr. 27
0:12
Újpest: féláron a DVTK ellen (Hírstart)
Akciót hirdetett a lila-fehér klub.
ápr. 27
0:13
Kucseráék nemrég válni akartak, most babát várnak (Lokál)
Újabb A Nagy Duettes versenyző, Tápai Szabina jelentette be, hogy férjével Kucsera Gáborrral második gyermeküket várják.
ápr. 27
0:13
Portik évekig rögzíthette Gyárfás szavait (Lokál)
Benyújtotta az ellene szóló gyanúsítás cáfolatát az ügyészségnek Ihász Sándor, volt főügyész, akit bűnpártolással gyanúsítanak a Fenyő-ügyben. Ugyanakkor a Heti Válasz szerint az ügyészségnél nem egyetlen felvétel, hanem számos hanganyag lehet, mert belügyi információik szerint Portik Tamás négy éven át rögzíthette beszélgetéseit Gyárfás Tamással.
ápr. 27
0:13
Szurkolói is szívatták a Bayernt (Lokál)
Idegenben nyert 2-1-re a Real Madrid a Bayern München ellen, ezzel jelentős lépést tett a Bajnokok Ligája döntője felé. A visszavágó persze még hátravan, de a németek nehéz helyzetben vannak.
ápr. 27
0:15
Mikor születtél? Angyalhoroszkóp - májusra (Ezoterikus.hu)
Angyalsorozatunkban az angyalok előrejelzését közvetítjük számotokra. Megtudhatod, mely angyalok segítségét kérd születésnapod szerint!
ápr. 27
0:16
Britney fülig szerelmes fiatal párjába (Hírstart)
Úgy tűnik Britney Spears magánélete sínen van, hisz az énekesnő fülig szerelmes 12 évvel fiatalabb pasijába, a modellként dolgozó Sam Asghari-ba.
ápr. 27
0:16
Szurkolói is szívatták a Bayernt (Hírstart)
Idegenben nyert 2-1-re a Real Madrid a Bayern München ellen, ezzel jelentős lépést tett a Bajnokok Ligája döntője felé. A visszavágó persze még hátravan, de a németek nehéz helyzetben vannak.
ápr. 27
0:17
Rippel Feri: Angyalok vigyáznak az életemre (Lokál)
Rippel Feri A Nagy Duettben Tóth Andi párjaként lép színpadra. A szereplés nem áll távol tőle, hiszen artistaként emberek százait kápráztatja el immáron harminc éve. Munkája során megtanulta, hogy egyetlen rossz mozdulat is végzetes lehet, de Feri a Lokálnak állítja: az angyalok mindig megóvták őt a bajtól.
ápr. 27
0:17
A kutyásoké is lesz a Városliget (Lokál)
Várhatóan május közepén nyílik majd meg a Városligetben az a kutyás élménypark, melynek a bejárása tegnap volt. A tesztüzem egyébként már a hónap eleje óta tart.
ápr. 27
0:19
Májusi horoszkóp (Ezoterikus.hu)
Hogyan alakul május csodálatos hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
ápr. 27
0:21
Nem csak a hangjával hódít Jason Derulo (Lokál)
Jason Derulo napjaink egyik legsikeresebb pop és R&B énekese karrierje több mint 10 éve töretlen. A 28 éves sztár ének és kiváló tánctudása mellett feszülő izmaival és kifogástalan testével is meghódítja a női szíveket.
ápr. 27
0:21
Folytatódik Soros bosszúhadjárata (Lokál)
Soros György egy összehangolt akció keretében sorozatosan támadja Magyarországot a Fidesz-KDNP választási győzelme óta. Immár az Európai Parlament második bizottsága indítaná el hazánk ellen a legsúlyosabb, hetes cikk szerinti eljárást.
ápr. 27
0:24
Tolnában 2000 hektár vetés pusztult ki (ProfitLine)
Több mint kétezer hektáron pusztultak ki Tolna megyében őszi vetésű növények, a vetésterület túlnyomó részén ugyanakkor jó vagy közepes minőségű a búza, repce, árpa.
ápr. 27
0:25
Hangya Peti özvegye, Krisztina: A férjemtől kaptam az erőm (Lokál)
Az ország Hangya Petije, Hankó Péter 2016 augusztusában, életének 47. évében hunyt el leukémiában. A Magyar Footgolf Szövetség egykori alelnökének özvegye, Krisztina a Lokálnak elmesélte: férjével együtt mindvégig hittek a gyógyulásában. Az özvegy azóta is napi szinten megküzd a gyásszal, és vezeti a férje által létrehozott Hangya Peti Szeretetbank
ápr. 27
0:25
Nem jött be a lilakáposztás fagyi (Lokál)
Vészesen gyorsan közeledik a nyár, így a fagyizó emberek is kezdenek szaporodni Budapesten. Egyre több olyan helyet találhatunk a fővárosban, ahol a szokásos ízek mellett igazi különlegességeket is kipróbálhatunk. A Lokál 3 különleges fagylaltot tesztelt: tejmentes Bolero, lilakáposztás tormakrém és máglyarakás.
ápr. 27
0:29
Britney fülig szerelmes fiatal párjába (Lokál)
Úgy tűnik Britney Spears magánélete sínen van, hisz az énekesnő fülig szerelmes 12 évvel fiatalabb pasijába, a modellként dolgozó Sam Asghari-ba.
ápr. 27
0:36
Csaknem 105 tonna élelmiszert vontak ki a forgalomból az elmúlt hónapokban (ma.hu)
Egy nemzetközi művelet során.
ápr. 27
0:36
6 év után először adott interjút Pártos Csilla (Hírstart)
Több ügyben is pereskedik Pécsi Ildikóval, mégis szereti.
ápr. 27
0:39
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
ápr. 27
0:39
Soros emberei is aláírták a Merkelnek írt levelet (gondola.hu)
Többen szorosan kapcsolódnak Soros Györgyhöz az Angela Merkelnek írt levél aláírói közül Éppen az antiszemitizmus és a „demokrácia leépítése” miatt támadta Orbán Viktort néhány napja nyílt levélben egy nemzetközi társaság, köztük például több német
ápr. 27
1:18
Megszűnt az útlezárás a 2-es számú főúton (Police.hu)
Megszűnt az útlezárás a 2-es számú főúton Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 04. 27., p - 01:10 A forgalom zavartalanul halad Katalinpuszta külterületén.
ápr. 27
1:30
Hasznos tippek a koleszterinszint csökkentéséért (WebBeteg)
A megfelelő táplálkozás és a testmozgás segít a koleszterinszint normalizálásában. Ezek az első lépések nemcsak a megelőzésben, de a kezelés során is. A koleszterinszintet csökkentő gyógyszerek nem helyettesítik az egészséges életmódot és táplálkozást, sem az egészséges életmód és táplálkozás nem helyettesíti az orvos által elrendelt gyógyszeres ke
ápr. 27
1:30
Terjedőben a Trump-varázslat (Hírstart)
Nem kell mindenben egyetérteni Trumppal, de a csőcselék sosem vesz rá arra, hogy ne szeressem - írta nem is olyan rég a híres rapper, Kanye West, aki hosszú idő után visszatért a közéletbe. A balliberális hangemberek komolyan elkezdhetnek aggódni, hiszen West Trump melletti kiállásai láncreakciót indíthatnak el a nagybetűs MŰVÉSZVILÁGBAN.
ápr. 27
1:33
Így változik a vonatok menetrendje a hosszú hétvégén (ma.hu)
Vasárnap és hétfőn az ünnepnapi, kedden a vasárnapi menetrend szerint járnak a vonatok, a HÉV-ek pedig vasárnap és hétfőn bővített esti üzemidő szerint közlekednek.
ápr. 27
1:34
Milyen tünetek esetén gondoljunk prosztatarákra? (WebBeteg)
A prosztata daganatos megbetegedése sokszor egyáltalán nem okoz panaszokat, vagy nehezen különböztethető meg annak jóindulatú megnagyobbodásától. Vegyen részt a szűrővizsgálatokon, hogy időben felismerjék a bajt, vagy - a legtöbb esetben - hogy megnyugtassa magát!
ápr. 27
1:36
Szerbia nemkívánatos személlyé nyilvánította a horvát védelmi minisztert (ProfitLine)
A szerb kormány csütörtökön nemkívánatos személlyé nyilvánította Damir Krsticevic horvát védelmi minisztert, így reagálva arra, hogy Horvátország a múlt vasárnap nemkívánatos személlyé nyilvánította Aleksandar Vulin szerb védelmi tárcavezetőt.
ápr. 27
1:36
Követte a hazai tőzsde a nemzetközi trendet (Hírstart)
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 215,38 pontos, 0,57 százalékos emelkedéssel, 38 265,35 ponton zárt csütörtökön.
ápr. 27
1:38
A felnőttkori éjszakai ágybavizelés (WebBeteg)
Az idegrendszer fejlődésének egyik mérföldköve a szobatisztává válás. Ez egészséges körülmények között legkésőbb 6 éves korra bekövetkezik, néha azonban később is megmarad. Ilyen esetekben a nappali órákban a betegek jól tudják kontrollálni a vizeletürítést, éjszaka viszont gyakran akaratuktól függetlenül bevizelnek.
ápr. 27
1:48
Szijjártó Péter: várhatóan a jövőben is fennmarad a vita az EP illetékes bizottságával (Hírstart)
A magyar kormány nem fogja hagyni a Soros-terv végrehajtását, és ez nyilvánvalóan kényelmetlen a szakbizottságban ülő képviselők egy részének.
ápr. 27
2:00
NFL: a 2018-as játékosbörze 1. köre élőben az NSO-n! (NSO)
Magyar idő szerint hajnali 2 órakor veszi kezdetét a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legfontosabb eseménye, a 2018-as játékosbörze. Tartsanak velünk!
ápr. 27
2:06
Szabálytalanságokat találtak a Magyar Államkincstárnál (ProfitLine)
Nem biztosította az elszámoltathatóságot a Magyar Államkincstár (MÁK) vezetői irányítási rendszere 2013 és 2015 között, és nem volt megfelelő a vagyongazdálkodási tevékenysége sem - közölte az Állami Számvevőszék főtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.
ápr. 27
2:06
NFL: a 2018-as játékosbörze 1. köre élőben az NSO-n! (Hírstart)
Magyar idő szerint hajnali 2 órakor veszi kezdetét a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legfontosabb eseménye, a 2018-as játékosbörze. Tartsanak velünk!
ápr. 27
2:09
Napi horoszkóp - április 27 (Ezoterikus.hu)
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
ápr. 27
2:12
Még az egyik dolgozó szemszíne is megváltozott – kevésbé ismert tények a csernobili robbanásról (Hírstart)
Hányan laknak illegálisan a tilalmi zónában? Mi a legnagyobb turistalátványosság a környéken? 32 éve történt a katasztrófa.
ápr. 27
2:18
Rábukkantak Trump igazi hasonmására - egy spanyol asszony az (Hírstart)
Eddig azt hittük, ilyen fizimiskából nincs másik.

Keresés