Hírarchívum

2018. március 24. szombat

márc. 24
0:00
Szakértő: nem előzhetők meg a franciaországihoz hasonló merényletek (Magyar Idők)
Nem előzhetők meg a magányosan elkövetett terrortámadások, mert túl nagy az ország, túl sok a szélsőséges és túl sok embert kellene megfigyelni.
márc. 24
0:03
A Brexit utáni uniós-brit kapcsolatok irányelveiről döntött az EU (Hírstart)
Elfogadták az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeli kapcsolatrendszerére vonatkozó tárgyalási irányelveiket pénteki brüsszeli találkozójukon a brit kilépés után bennmaradó tagállamok vezetői - jelentette be Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke.
márc. 24
0:06
Így teremt a Fidesz No-Go zónát Zuglóban (Sztárklikk)
A héten a Magyar Iszlám közösség kiadott egy nyilatkozatot, amelyben mindenkit a gyűlölködés befejezésére szólít fel. "A zuglói központunk mellett fideszes vezetésű kerületekben 11 mecset van, köztük hazánk legnagyobb mecsete is. Kérnénk, hogy az iszlám kártyát és az uszítást fejezze be mindenki!"
márc. 24
0:06
Meg nem épült uszodával kampányol a fideszes jelölt Gödöllőn (Sztárklikk)
Még a 2014-es kampány idején jelentették be, de máig nem épült meg az a gödöllői uszoda, amelynek látványterve most „Közös eredményeink” címszó alatt szerepel a Fidesz helyi jelöltjének választási szórólapján – szúrta ki a 444.hu.
márc. 24
0:07
Idegen csillagrendszerek bolygóinak légkörét vizsgálhatja az ARIEL űrmisszió (Hírstart)
A bolygórendszerek keletkezésének és fejlődésének alapkérdéseit vizsgáló ARIEL (Atmospheric Remote-Sensing Infrared Exoplanet Large-survey) missziót választotta az Európai Űrügynökség a következő M-osztályú - vagyis önálló, nagyjából félmilliárd eurós költségplafonnal rendelkező - tudományos küldetésének - közölte az MTA pénteken az MTI-vel.
márc. 24
0:09
Válogatott: Az első húsz percben aludtunk, kaptunk is két pofont – Böde (NSO)
Böde Dániel csereként lépett pályára a kazahok ellen 3–2-re elvesztett felkészülési mérkőzésen, amely után elmondta, szerinte miért kaptak a meccs elején gyorsan két gólt. Szóba került, hogy mit mondott a találkozó után Georges Leekens szövetségi kapitány a csapatnak, valamint a szurkolók meccs közbeni hazamenetele, illetve a skótok elleni találkoz
márc. 24
0:09
A bajor kormány önálló határrendőrséget és menekültügyi hivatalt állít fel (Hírstart)
Önálló határőrizeti rendőrség és menekültügyi hivatal felállításáról döntött az új összetételű bajor tartományi kormány pénteken.
márc. 24
0:10
Újabb képviselőjelölt mentelmi jogát függesztették fel bűncselekmény miatt (Sztárklikk)
Felfüggesztette Lendvai Bátor Zsolt (Tenni Akarás Mozgalom) képviselőjelölt mentelmi jogát pénteki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).
márc. 24
0:13
Cenzúrázva – Csillag Péter publicisztikája (NSO)
A Nemzeti Sport interjút közölt a héten Javier Zanettivel, az Internazionale elnökhelyettesével, a milánói klub korábbi Bajnokok Ligája-győztes...
márc. 24
0:14
A téli rezsicsökkentés csak egy kész átverés show (Sztárklikk)
Az MSZP frakcióvezetője szerint a kormány a téli rezsicsökkentésként járó 12 ezer forintot nem adta oda időben a fogyasztóknak, ráadásul az elmúlt években magasan tartott energiaárak miatt nem is ennyit, hanem hetvenezer forintot kellene jóváírnia a háztartások gázszámláin. Tóth Bertalan pénteken közölte azt is, feljelentést tesz és vagyonnyilatkoz
márc. 24
0:15
Áldott jó ember (gondola.hu)
márc. 24
0:15
Feng Shui: Mit mesél rólad a hálószobád? Vigyázz, kit engedsz be! (Ezoterikus.hu)
Az emberek megjelenése alapján kitalálhatjuk, hogy milyen személyiség is rejlik a külsejük mögött, viszont gondoltál már arra, hogy a hálószobád privát szférájába lépve vajon mit is közölne a tér a látogatóval?
márc. 24
0:15
15 éves a Szlovákiai Magyar Kultúra Múzeuma (Hírstart)
15 éves fennállását ünnepelte a Szlovák Nemzeti Múzeum - A Magyar Kultúra Múzeuma Pozsonyban.
márc. 24
0:15
Válogatott: Az első húsz percben aludtunk, kaptunk is két pofont – Böde (Hírstart)
Böde Dániel csereként lépett pályára a kazahok ellen 3–2-re elvesztett felkészülési mérkőzésen, amely után elmondta, szerinte miért kaptak a meccs elején gyorsan két gólt. Szóba került, hogy mit mondott a találkozó után Georges Leekens szövetségi kapitány a csapatnak, valamint a szurkolók meccs közbeni hazamenetele, illetve a skótok elleni találkoz
márc. 24
0:18
Aláírta az Együtt ajánlóívét, pedig két éve halott (Sztárklikk)
Lefoglalta a rendőrség az Együtt egyik budapesti képviselőjelöltjének több ajánlóívét, mivel azokon több hamis aláírás volt, illetve egy halott emberé is – értesült a Zoom.hu.
márc. 24
0:19
6 ötperces turmix - fogyhatsz is velük (Ezoterikus.hu)
A turmixitalok a lúgosító étrend nagyszerű tagjai, természetesen cukrok, szénhidrátok hozzáadása nélkül. Az alapanyagok beszerzése hosszabb idő, mint elkészíteni, elfogyasztani...
márc. 24
0:21
Naésaztán – Deák Zsigmond jegyzete (NSO)
Minden kezdet nehéz, tartja a mondás néhány száz éve, annál biztosan régebben, mint amióta létezik a magyar labdarúgó-válogatott, amely 1902 okt...
márc. 24
0:22
Bangóné: országos méretű a választási csalás (Sztárklikk)
Az MSZP szerint a választókerületek több mint 10 százalékában választási csalásra utaló jelet lehet tapasztalni, ezért a szocialisták ismét felszólították a Nemzeti Választási Bizottságot (NVB), rendelje el az aláírásgyűjtő ívek vizsgálatát mind a 106 egyéni választókerületben.
márc. 24
0:23
Áprilisi id?jóslás (Ezoterikus.hu)
"A Szent György havi eső kergeti a fagyot" - mondták a őseink, de bizony a mai gazdák is figyelemmel kísérik, hogyan alakul az időjárás...
márc. 24
0:25
Válogatott: nevető kazahok, padlón a magyarok – galéria (NSO)
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott 3–2-es vereséget szenvedett Kazahsztántól, a debütáló Georges Leekens szövetségi kapitány irányításával. Idézzük fel a látottakat fotósaink legjobb képeiből készült galériánkkal!
márc. 24
0:26
Érik az újabb OLAF-botrány (Sztárklikk)
Az OLAF úgynevezett előzetes eljárásban vizsgálja, történt-e csalás, vagy szabálytalanság az uniós társfinanszírozású Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program (RSZTOP) keretében kiosztott élelmiszersegélyeknél.
márc. 24
0:27
Trump elnök aláírta a kormány finanszírozásáról szóló csomagtörvényt (ProfitLine)
Donald Trump amerikai elnök pénteken aláírta a kormány finanszírozásáról szóló csomagtörvényt, de úgy fogalmazott, hogy "nem örül ennek".
márc. 24
0:27
Gulyás Márton elment Vona Gábor fórumára, hogy számon kérje rajta a nyíregyházi összefogást (444)
Gulyás szerint az egyik körzet baloldali jelöltje visszalépne, ha a másik körzetben a Jobbik ezt viszonozná.
márc. 24
0:27
Te hol szereted? (igen, azt...) (Ezoterikus.hu)
Ismered a testedet és tudod, hol a legizgatóbbak az érintések? És a kedvesed mitől indul be? Próbáltátok már az igazán lassú simogatásokat? Most a tudósok is megerősítették, hogy azok a leghatásosabbak!
márc. 24
0:30
Elektronikus levelekkel bombázza a választókat a Fidesz (Sztárklikk)
A Fidesz az online térben is fokozza a kampányt: vezető politikusaik elektronikus levelekben keresik meg támogatóikat, emellett az interneten rövid reklámfilmeket is közzétesznek, ezekben a választás tétjét mutatják be - mondta Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója pénteken.
márc. 24
0:33
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
márc. 24
0:33
Tenisz: Babosnak a 2. forduló lett a végállomás Miamiban (NSO)
A Miamiban zajló kemény pályás női tenisztorna 2. fordulójában Babos Tímea két szettben kikapott a lett Jelena Ostapenkótól.
márc. 24
0:34
A Kósa-ügy kapcsán ezt kéri a rendőrség (Sztárklikk)
A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akiktől Sz. Gáborné csengeri lakos németországi örökséghez való hozzájutás segítése címén az elmúlt évek során kölcsönt kért és kapott, illetve a kölcsön visszafizetését az örökséghez jutásra hivatkozással ígérte.
márc. 24
0:38
Rétvári: Magyarországon az egyik legrövidebbek a kórházi várólisták (Sztárklikk)
Februárban folytatódott a várólisták csökkenése, a friss adatok szerint az év második hónapjában kevesebben voltak a listán, mint az év elején. A polgári kormányzás óta jelentősen csökkent a várólisták hossza és a műtétre várók száma - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.
márc. 24
0:39
Idegen csillagrendszerek bolygóinak légkörét vizsgálhatja az ARIEL űrmisszió (ma.hu)
A bolygórendszerek keletkezésének és fejlődésének alapkérdéseit vizsgáló ARIEL (Atmospheric Remote-Sensing Infrared Exoplanet Large-survey) missziót választotta az Európai Űrügynökség a következő M-osztályú - vagyis önálló, nagyjából félmilliárd eurós költségplafonnal rendelkező - tudományos küldetésének.
márc. 24
0:39
Atomfegyverrel térítenének el egy aszteroidát (sg)
Amennyiben erre a pálya alakulása és a méret miatt szükség lesz.
márc. 24
0:39
Kövér László: Van mit veszíteni április 8-án (Hírstart)
Van mit veszíteni az április 8-ai választáson, az ellenzék nem tenne mást, ha hatalomra kerülne, mint 2002 után - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke pénteken Budapesten. Közölte: az ellenzék azt mondja, nem bontja le a kerítést, de azt nem mondja, hogy nem nyitja ki.
márc. 24
0:42
Bocsánatot kért a jobbikos polgármester (Sztárklikk)
Ózd jobbikos polgármestere pénteken azt mondta, hogy megköveti azokat, akik a magánbeszélgetéseiről készített törvénytelen hangfelvételeken felismerhetők, és bocsánatot kér azoktól, akiket megbántott.
márc. 24
0:43
Kihajlítható telefont fejleszt a Samsung (sg)
Az érdekes megoldás azonban vastagabb lenne a megszokottnál.
márc. 24
0:45
Női kézi: csökkentették a DVSC büntetését (NSO)
A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) fellebbviteli bizottságának döntése értelmében mégsem lesz zárt kapus a DVSC-TVP következő három hazai bajnoki mérkőzése.
márc. 24
0:49
NS Hosszabbítás: Miklós Magda legyőzte a dicső Szovjetuniót (NSO)
A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás-mellékletből ajánljuk:
márc. 24
0:51
Jégkáros autók Alabamában (totalcar.hu)
márc. 24
0:51
Búcsú Balás-Piri Lászlótól (gondola.hu)
Szeretném lelkünkbe vésni: akitől búcsúzunk, üres kézzel távozott, mindenét odaadta és ránk bízta, ezért ő maga könnyű szívvel távozhatott.
márc. 24
0:51
Búcsú Balás-Piri Lászlótól (Hírstart)
márc. 24
0:51
Az ima sem segített, csúfos vereséggel debütált Leekens (Hírstart)
A magyar válogatott egy éven belül Andorrától, Luxemburgtól és most a kazahoktól is vereséget szenvedett.
márc. 24
0:55
Így tesz tönkre másodpercek alatt több száz új autót a jégeső (totalcar.hu)
Közel négyszáz autót vert az ökölnyi jég egy alabamai Chevrolet-kereskedésben.
márc. 24
1:03
Utazási vásár Debrecenben (ProfitLine)
Ötven standon száz kiállító mutatja be turisztikai ajánlatait péntektől vasárnapig a 28. debreceni utazási vásáron - jelentették be a szervezők a vásár megnyitóján.
márc. 24
1:03
Országszerte 44 átmeneti otthont újítanak fel (Hírstart)
Országszerte 44 átmeneti és rehabilitációs ellátást nyújtó szociális intézmény újul meg egy 3,8 milliárd forint keretösszegű pályázatnak köszönhetően - jelentette be Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára Csákváron, a Katolikus Szeretetszolgálat Szent Vince Családo
márc. 24
1:27
Kárpátalján a magyar iskolaépítés a legjobb válasz (gondola.hu)
A magyar iskolaépítés a legjobb válasz Kárpátalján a kisebbségek anyanyelvi oktatási jogait szűkítő ukrán tanügyi törvényre – jelentette ki Grezsa István kormánybiztos pénteken Munkácson, amikor ünnepélyesen átadta a Szent István Római Katolikus Líceum magyar állami támogatással létesült új szakkollégiumi épületét
márc. 24
1:27
A poszttraumás stressz szindróma (WebBeteg)
A poszttraumás stressz szindróma beszédes elnevezés. Kialakulására azokban az esetekben lehet számítani, amikor az ember valamilyen komoly megrázkódtatáson, stresszhatáson esik át. Korábban elsősorban a háborúkat megjárt katonáknál diagnosztizálták.
márc. 24
1:27
Utazási vásár Debrecenben (Hírstart)
Ötven standon száz kiállító mutatja be turisztikai ajánlatait péntektől vasárnapig a 28. debreceni utazási vásáron - jelentették be a szervezők a vásár megnyitóján.
márc. 24
1:27
A Golf-áramlat leállásának lehetőségére figyelmeztetnek (Hírstart)
Jelentősen nőtt a szélsőséges időjárási események száma az elmúlt harminchat évben, jelezte az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testülete.
márc. 24
1:31
Cukorbetegség és testmozgás - Mit és mennyit sportoljon a diabéteszes? (WebBeteg)
A cukorbetegség kezelésének első lépcsője a diéta, és az életmód rendezése, amely elsősorban rendszeres testmozgás beiktatását jelenti.
márc. 24
1:35
Fogas kérdések - Fogágy- és fog körüli betegségek (WebBeteg)
A fogakat támasztó és rögzítő szövetek betegségei megfelelő kezelés nélkül a fogak meglazulását, elvesztését okozhatják. Sajnos felismerésükkor általában már idült betegségek, ugyanis a fogak körüli szövet fertőződésekor sajnos még nem jelentkezünk a fogorvosnál.
márc. 24
1:45
Legalább hat hónapra kidőlt az Újpest válogatott szélsője (ma.hu)
Simon Krisztián, az Újpest válogatott labdarúgója hat-nyolc hónapra kidőlt, miután a szombati bajnoki mérkőzésen elszenvedett sérülése miatt műtétre szorult.

Keresés