2021. szeptember 28. kedd

szept. 28
0:03
Sokkal több szélsőséges időjárási eseményre számíthat a ma születő generáció, mint a '60-as évek szülötte (168 Óra Online)
Mindez a klímaváltozás következménye.
szept. 28
0:27
A CIA több tervet is kidolgozott a WikiLeaks alapítójának elrablására és meggyilkolására (Hírstart)
Julian Assange 2006-ban alapította meg a WikiLeaks nevű portált, ami hamarosan a titkosított dokumentumok kiszivárogtatásának első számú forrásává vált. Az amerikai titkosszolgálatok és hadsereg titkos műveleteit is megszellőztető oldal gyorsan a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) célkeresztjébe került, akik 2017-ben állítólag azon is elgondolkodta
szept. 28
3:54
Kalapáccsal verték a Szent Koronát a kupoláról (24.hu)
Brutális módon pusztították el a Regnum Marianum templom masszív, vasbeton épületét 1951-ben, hogy a helyén Sztálinnak emelhessenek grandiózus szobrot.
szept. 28
5:00
Ezért ölték meg a királynét a Pilisben (24.hu)
Gertrúdra valószínűleg a később kivégzett Péter ispán mérte a halálos csapást, de a gyűlölt asszony testét később a többiek is össze-vissza vagdosták.
szept. 28
6:03
A Szent István-terem királyképeinek festője, Roskovics Ignác korának egyik legünnepeltebb festője volt, mára méltánytalanul elfeledték (Tudás.hu)
A Budavári Palotával szemben hét éve áll a pesti Duna-korzón egy festő bronzba öntött alakja. A turisták körében roppant népszerű szoborról naponta százával készülnek a fotók. A szobor szinte elfeledett modellje a Szent István-terem újjáépítése kapcsán került újra a figyelem középpontjába. A miniszobrairól jól ismert Kolodko Mihály által Roskovics
szept. 28
6:09
Pfizer: legfeljebb egy évet kell kibírnunk a normalitásig (Infostart)
Albert Bourla elnök-vezérigazgató azt is hozzátette, évente kell majd magunkat újraoltatnunk koronavírus ellen.

Keresés