Hírarchívum - Életmód

2017. november 20. hétfő

nov. 20
0:03
Gyógyító kéztartások (Ezoterikus.hu)
A mudrák csodálatos változást és javulást tudnak előidézni testünkben. Erejük tisztítja a finom csatornákat és pszichés központokat az éterikus testben, és elősegíti az életenergia akadálytalan folyását a különböző szervekhez.
nov. 20
0:07
10 tipp agyi képességeid megőrzéséhez! (Ezoterikus.hu)
Íme a tíz legjobb módszer agyi képességeink megőrzéséhez! Nem nehezek, nem bonyolultak, a mindennapi rutinba könnyen beilleszthetőek. Kell ennél több?
nov. 20
0:11
Heti Horoszkóp (Ezoterikus.hu)
Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti el?rejelzésünket most!
nov. 20
0:15
Milliomos férfira vágysz? Milliomosok lelőhelyei itt! (Ezoterikus.hu)
Minden lány álmodozik arról gyermekkorában, hogy eljön érte a hófehér paripás herceg, aki kiszabadítja a sárkány (féltő és szigorú anyja) karmaiból
nov. 20
0:19
Heti horoszkóp - A Nap a Nyilasba lép! (Ezoterikus.hu)
Ahogy fenn, úgy lenn. Vajon mi történik az égen ezen a héten? Mennyiben befolyásolja életünket a heti bolygóállás? Olvasd el, és tervezz ennek megfelel?en!
nov. 20
0:45
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
nov. 20
1:06
Kikkel barátkozzunk, ha fogyni szeretnénk? (Női NetCafe)
Ha fogyni szeretnénk, érdemes több időt tölteni vékony barátainkkal, ilyenkor ugyanis nem csak hozzájuk viszonyítjuk magunkat, de velük együtt kevesebbet is eszünk – derül ki egy friss kutatásból.
nov. 20
2:09
Napi horoszkóp - november 20 (Ezoterikus.hu)
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
nov. 20
3:06
Hallókészülékkel, természetesen (HáziPatika.com)
A statisztikai adatok szerint a világon minden tizedik ember él együtt a hallássérülés valamilyen formájával. Magyarország lakosságának egytizede, azaz nagyjából egymillió ember nagyothalló. Elgondolkodtató adat, hogy ebből alig két-háromszázezer... ...
nov. 20
3:06
4 tipp a fül tisztítására a fültisztító pálcika helyett (Női NetCafe)
Egy a Henry Ford Kórházban készült tanulmány közvetlen összefüggést mutatott ki a fülpiszkáló pálcika használata és a dobhártyasérülések között.
nov. 20
3:39
Reggel ezért érdemes meleg vizet inni (HáziPatika.com)
A legtöbben forró teával vagy kávéval indítjuk a reggeleket, hogy könnyebben tudjunk felébredni. A következő 6 ok miatt érdemes későbbre halasztanunk a kávét vagy a teát, és helyette meleg vizet innunk. ...
nov. 20
3:42
Megnéztük: nyögvenyelős játék A Fal, amellyel az RTL alávágott a TV2-nek (Hírstart)
Micsoda közönség, micsoda díszlet – kezdte A Fal című műsort Sebestyén Balázs. A műsorvezető csak az adás legvégén reflektált az RTL és a TV2 között a formátum miatt kialakult háborúra, azt azonban nem árulta el, hogy Olaszországban van ez a rendkívüli díszlet. Az első adást látva kevésbé érhető a nagy csata a koncepcióért.
nov. 20
4:06
Többet eszel, ha ilyen a konyhád (Női NetCafe)
Minden kompetens étteremkritikus komoly hangsúlyt fektet a környezetre is, amelyben az étel felszolgálásra kerül, hiszen a finomságok élvezhetősége nagy mértékben függ a külső körülményektől is.
nov. 20
4:06
Frizurák a téli hónapokra (active beauty)
Kapucni, sapka vagy fejpánt: egyik sem akadályoz meg benne, hogy az új téli frizurákat kipróbáljuk! Magasra kötött lófarok Az 1980-as ...
nov. 20
4:12
Így aludjunk mélyen és sokat (HáziPatika.com)
A 2017-es orvosi Nobel-díjat alváskutatók kapták, ami a téma súlyát is jelzi, hiszen a megfelelő alvás testi-lelki egészségünk elengedhetetlenül fontos része. Elődeink - kutatási eredmények nélkül is - érezték, milyen nagy szükség van jó alvásra,... ...
nov. 20
4:45
Veszélyes, ha elapadnak a könnyek (HáziPatika.com)
Könnyeink védik és táplálják szemünket, így mindenképpen megoldást kell keresni, ha nincs belőlük elegendő. Első lépésként azonban fel kell ismernünk a problémát. ...
nov. 20
5:18
Ne hajszoljuk a boldogságot, adjunk neki esélyt! (HáziPatika.com)
Ősz végén, tél elején minimálisra csökken a napsütéses órák száma. Hidegebbre fordul az idő, és inkább bezárkózni lenne kedvünk, mintsem a barátokat felkeresni. Inkább elmajszolunk egy kis csokit, attól is jobb kedvünk lesz - gondoljuk, de aztán meg... ...
nov. 20
5:24
A magas pulzus és a szorongás is okozhat mellkasi fájdalmat (WebBeteg)
A mellkasi fájdalom ijesztő tünet, aminek számos forrása lehet, és amelynek mindenképpen utána kell járni. Dr. Vaskó Péter, a Budai Kardioközpont szakorvosa a lehetséges okokra hívta fel a figyelmet.
nov. 20
5:51
A depresszió nem válogat (HáziPatika.com)
Depressziós vagyok - mondjuk, ha rossz napunk volt és nyomottabb a hangulatunk vagy csak egyszerűen bal lábbal keltünk fel. Ez a súlyos hangulatzavar azonban sokkal több múló rosszkedvnél, sőt olyanokat is érinthet, akiket legtöbbször jókedvűnek... ...
nov. 20
5:51
Nem sajnálták a pénzt Napóleon koronájának leveléért (Inforádió)
Messze felülmúlva becsült eladási értékét 625 ezer euróért (194 millió forint) árverezték el vasárnap a Napóleon császár megkoronázásához használt koronáról levágott egyik levelet Fontainebleauban.
nov. 20
6:06
A legfontosabb jó tanácsok az ekcéma kezelésében (Női NetCafe)
Az ekcéma a mai kor egyik leggyakoribb bőrbetegség, szinte minden 10. embert érint ez a fajta betegség.
nov. 20
6:06
A Ridikül mai adásában: A tél melege (Ridikül)
Kuckózós hónapok jönnek, a hideg elől jó behúzódni az otthon melegébe, egy pohár teával, kávéval, egy kellemes illatgyertya vagy a kályha mellé.
nov. 20
6:08
Ez vár ránk a csillagok szerint hétfőn – 2017. november 20. (Ridikül)
Így vagy úgy, de a kapcsolatok fejlődése, megerősítése áll a középpontban a mai napon. S hogy melyik jegy milyen formában éli ezt meg, az kiderül a mai horoszkópból!
nov. 20
6:24
Nem alszunk, miközben műtenek minket (HáziPatika.com)
A műtét előtti altatás sokkal összetettebb folyamat, mint egy hagyományos elszenderedés. Hogyan működik, és milyen szereket alkalmaznak hozzá? ...
nov. 20
6:42
Ilyen világban szeretnék élni – egy kamasz 13 pontja (Hírstart)
Ezt kéri tőlünk, felnőttektől egy gyerek, aki hamarosan maga is felnőtt lesz. Egy 16 éves gimnazista, Somos Emma írása következik. Ma van a gyermekjogok világnapja, mi mással ünnepelhetnénk jobban, mint egy igazi gyerek hangjával.
nov. 20
6:57
Amit a bélflóránkról tudni érdemes (HáziPatika.com)
Tudta, hogy bélflórájában akár ezer külünböző baktériumtörzs is élhet? Na és hogy a sovány és az elhízott emberek bélflórája között jelentős eltérések figyelhetők meg? ...
nov. 20
7:06
5 karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak (Női NetCafe)
Ugyan mi nők, akár kilométeres listát is sikeresen állítanánk össze saját vágyainkból, az erősebbik nem karácsonyi meglepetése okozhat némi fejtörést. 5 karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak nagy kihívás, sokszor egy sem jut eszünkbe, ha életünk párjának szeretnénk kellemes perceket okozni ezen az ünnepen. Nem hagyunk magadra a töprengésben, néhány j
nov. 20
7:06
A tél melege – avagy így varázsoljunk békét az otthonunkba (Ridikül)
Egyre rövidebbek a napok, egyre korábban sötétedik, és mi egyre jobban vágyunk arra, hogy a nap végén biztonságos, meleg otthonunkba érjünk, és letehessük egy kicsit az egész fáradalmait.
nov. 20
7:09
Meghalt Charles Manson (HVG)
Az Egyesült Államok egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa 83 éves volt.
nov. 20
7:18
Képzeld, egy anya is lehet fáradt! (Femcafe)
Nulla energiával keltem, negatívval feküdtem – egyszerűen elfáradtam! Tudod, mennyi időmbe és agyalásomba telt, míg ezt beismertem!? Mármint azt, hogy életem legcsodálatosabb időszakát élve is azt éreztem, nem bírok többet. Van ilyen. És nyugodtan beismerheted te is: neked is van ilyen!
nov. 20
7:24
Ez vár ránk a csillagok szerint a jövő héten – 2017. november 20–26. (Hírstart)
Az Oroszlánoknak sok-sok türelemre lesz szükségük a héten, az Ikreknek pedig ezúttal követniük kell a szabályokat a saját érdekükben. De lássuk, hogy mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek.
nov. 20
7:27
91 éves, és lovagol (HVG)
Erzsébet királynő elég jó formában van, és még mindig imádja a lovakat. Mellesleg a 70. házassági évfordulóját ünnepeli Fülöp herceggel.
nov. 20
7:30
Elég okos-e Watson, hogy rákot gyógyítson? (HáziPatika.com)
A mesterséges intelligencia megmentheti a rákbetegeket, mert olyasmit is felfedez, amit az embernek esélye sincs. Valóság, vagy csak olcsó marketingszöveg? ...
nov. 20
7:51
Gyorsan valami finomat: sütős receptek (NLCafé)
Hétköznap sok mindenre kell és van is időnk, de arra, hogy órákig álljunk a konyhában, csak nagyon ritkán. Ennél valami igazán finomat ebédre vagy vacsorára? Készítsd el a következő sütőben készült receptek valamelyikét! Gyorsak, kiadósak és rettentő ízletesek!
nov. 20
7:53
Viszlát, ruhaszárító állvány – helló, mosó- és szárítógépek! (NLCafé)
Nyilván a legolcsóbb megoldás a mosás utáni szárításra, ha kiteregetünk, és a levegőn megszáradnak a ruhák. Ez az ősi, jó bevált módszer, ám a teregetéshez hely kell, a száradáshoz pedig idő… A mosó- és szárítógépek berobbanásával azonban a háziasszonyok élete egy csapásra megváltozott, és kényelmesebbé vált.
nov. 20
7:54
Az egészséges öregek bélflórája olyan, mint a harmincasoké (Dívány)
Az egészséges kínai bácsiknak valószínűleg sosem kellett kétszer mondani, hogy a répát és a brokkolit sem szabad a tányéron hagyniuk!
nov. 20
7:55
Májátültetés után szült egy nő (NLCafé)
A Zalaváron élő nő 25 évesen lett rákos, de meggyógyult, és gyereke is születhetett.
nov. 20
7:57
Szuper bögrés sütik a mikróból (NLCafé)
Akinek nincs sütője, annak sem kell lemondania az édességről. Nem egy csokissüti-recept van, amelynek elkészítéséhez nem sütőre, hanem mikróra van szükségünk. Ráadásul ezekben a receptekben közös az is, hogy percek alatt elkészülnek, így a sütővel ugyan rendelkező, de időhiánnyal küzdő édesszájúaknak is szuper tippek a most következő receptek!
nov. 20
8:03
Bőrápolás cukorbetegeknél: a legfontosabb lépések (HáziPatika.com)
Mind a cukorbetegség, mind pedig az inkontinencia komoly bőrproblémákat okozhat, ami fertőzésekhez, és más betegségek kialakulásához vezethet. Az otthonápolt betegeknél érdemes az alábbi tanácsokat megfogadni. ...
nov. 20
8:06
Így tüntesd el magadról a parfüm illatát: egy mozdulat, és nyoma sem lesz (Retikül)
Sok tippet találhatsz arra vonatkozóan, hogyan tartósítsd a bőrödön a lehető leghosszabb időre a parfüm illatát.
nov. 20
8:06
Az ő korában? Ötven felett? Nem kéne ezt! (Ridikül)
Naponta hallom, naponta kapom fel rá a fejem akkor is, ha az nem nekem szól, nem engem ítél el/meg. Nem nekem mondja meg a tutit valami ismerős vagy ismeretlen.
nov. 20
8:09
Hétfői HarmoNet horoszkóp 2017-11-20 (HarmoNet)
Ma barátságos hangulatban leszünk, szívesen ismerünk meg új barátokat. Természet szeretetünk is megnyilvánulhat, - mozgassuk át tagjainkat a friss levegőn. Vegyük elő futócipőnket és irány a kilométerek! Ma megfájdulhat a comb területe. Ma ne terheljük túl magunkat, kerüljük a hosszú túrákat, kirándulásokat, sorban állásokat. Különösen akkor, ha nem is vagyunk edzésben. Ha sportolnánk, akkor ma…
nov. 20
8:09
Egy fejelés után derült ki, hogy agydaganata van a 21 éves focistának (HVG)
Markovics Dánielt napokon belül megműtik. Ő biztos benne, hogy még visszatér a pályára.
nov. 20
8:09
Top 3 konyhai kütyü (NLCafé)
Elkészítettük három népszerű konyhai kisgépet tartalmazó listánkat, és összeszedtük a ma kapható legszuperebbeket az adott típusból.
nov. 20
8:11
Heti munkahoroszkóp 2017.november 20-tól 26-ig (HarmoNet)
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
nov. 20
8:12
A melanomán kívül is léteznek durva bőrdaganatok! (Hírstart)
Ezek azért is jelentenek veszélyt, mert könnyen összetéveszthetők apróbb sérülések nyomaival, vagy pigmentfoltokkal, így szűrővizsgálat nélkül felismerésükre már csak a szövődmények megjelenésekor kerül sor. Nem pigmentált rosszindulatú bőrdaganatok veszélyes formái  A melanomáról sokat lehet hallani és olvasni is, egyre többen vannak, akik már azt
nov. 20
8:14
Egy fejelés után derült ki, hogy agydaganata van a 21 éves focistának (Hírstart)
Markovics Dánielt napokon belül megműtik. Ő biztos benne, hogy még visszatér a pályára.
nov. 20
8:24
Stresszoldó nyulak segítenek néhány iskolában (24.hu)
Több iskola szeretne kapcsolódni a kutatáshoz.
nov. 20
8:26
Kívülről egyszerű lakóbusznak tűnik, belül luxus (24.hu)
A legtöbb embernek a lakóautó kifejezésre nem feltétlen a luxus jut eszébe, de egy német építészeti cég tett róla, hogy másként legyen.
nov. 20
8:33
A szomorúságba halt bele egy kutya, miután otthagyták a repülőtéren (HVG)
Nem evett, nem ivott, csak az utasokat szagolgatta. Végül egy menhelyen halt bele a bánatba.

Keresés