Hírarchívum - Életmód

2018. április 27. péntek

ápr. 27
0:03
A daganatos betegségek előjelei - észleld időben! (Ezoterikus.hu)
A rákot könnyebb gyógyítani, ha a tüneteit korán felismerik. Bizonyos ráktípusok, például a petefészek- és a prosztatarák esetén a korai diagnózis óriási különbséget jelenthet a prognózis és a kimenetel szempontjából.
ápr. 27
0:07
Védikus asztrológia és spiritualitás (Ezoterikus.hu)
A keleti felfogás szerint minden, ami életedben történik, a spirituális énednek köszönhető. Lélekkel és testtel jöttél a földre, azért, hogy tökéletesen képes légy a spirituális fejlődésre.
ápr. 27
0:11
Mi a shaitsu 8 legfőbb haszna? (Ezoterikus.hu)
A shiatsu egy ősi, keleti masszírozási technika, a szó japán nyelven pontosan ujjnyomást jelent. Mire épül? Hogyan hat? Hat egyáltalán?
ápr. 27
0:12
Felélesztik a kávéházi kultúrát (Hírstart)
Kávévárosnak nevezte Budapestet Kosztolányi Dezső 1914-ben, s most a főváros önkormányzata ezt a hírnevet igyekszik újjáéleszteni május 18-án, amikor is húsz neves, régi és új budapesti kávéház bevonásával csábítják az érdeklődőket a Kávéházak Éjszakájára, ahol a gasztronómai mellett a kultúra is jelentős szerepet kap.
ápr. 27
0:15
Mikor születtél? Angyalhoroszkóp - májusra (Ezoterikus.hu)
Angyalsorozatunkban az angyalok előrejelzését közvetítjük számotokra. Megtudhatod, mely angyalok segítségét kérd születésnapod szerint!
ápr. 27
0:19
Májusi horoszkóp (Ezoterikus.hu)
Hogyan alakul május csodálatos hava? El tudod végezni a kitűzött feladataidat? Bevállalós leszel, vagy inkább visszahúzódsz, s távolabbról szemléled a világ eseményeit? Havi horoszkópodból most kiderül, ha elolvasod...
ápr. 27
0:39
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
ápr. 27
1:30
Hasznos tippek a koleszterinszint csökkentéséért (WebBeteg)
A megfelelő táplálkozás és a testmozgás segít a koleszterinszint normalizálásában. Ezek az első lépések nemcsak a megelőzésben, de a kezelés során is. A koleszterinszintet csökkentő gyógyszerek nem helyettesítik az egészséges életmódot és táplálkozást, sem az egészséges életmód és táplálkozás nem helyettesíti az orvos által elrendelt gyógyszeres ke
ápr. 27
1:34
Milyen tünetek esetén gondoljunk prosztatarákra? (WebBeteg)
A prosztata daganatos megbetegedése sokszor egyáltalán nem okoz panaszokat, vagy nehezen különböztethető meg annak jóindulatú megnagyobbodásától. Vegyen részt a szűrővizsgálatokon, hogy időben felismerjék a bajt, vagy - a legtöbb esetben - hogy megnyugtassa magát!
ápr. 27
1:38
A felnőttkori éjszakai ágybavizelés (WebBeteg)
Az idegrendszer fejlődésének egyik mérföldköve a szobatisztává válás. Ez egészséges körülmények között legkésőbb 6 éves korra bekövetkezik, néha azonban később is megmarad. Ilyen esetekben a nappali órákban a betegek jól tudják kontrollálni a vizeletürítést, éjszaka viszont gyakran akaratuktól függetlenül bevizelnek.
ápr. 27
2:09
Napi horoszkóp - április 27 (Ezoterikus.hu)
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
ápr. 27
3:03
3 ételkészítési mód, mely növeli a cukorbetegség kockázatát (Női NetCafe)
A legújabb kutatás szerint ételkészítési módszereink megváltoztatásával csökkenthetjük a 2-es típusú diabétesz kialakulásának kockázatát. A kutatók szerint a főzés és a párolás a legbiztonságosabb.
ápr. 27
4:03
Ezek a súlyos betegségek elkerülhetik a fitt férfiakat (Női NetCafe)
A 40-es éveik végén járó, jó egészségnek örvendő férfiak kisebb eséllyel szenvednek tüdő- és végbélráktól a későbbiekben, mint kevésbé fitt társaik – tudjuk meg egy tanulmányból, amely a Jama Oncology friss számában jelent meg.
ápr. 27
4:09
"Leesnek rólam a nadrágjaim" (HáziPatika.com)
Lassan két hónapja már, hogy Andival búcsút intettünk az önfeledt munkaidő utáni henyélés és a majonézes saláták világának. Mostanra már egyre kevésbé érzem magam életmódváltónak, inkább azt mondanám, hogy másképpen élek, mint korábban. ...
ápr. 27
4:39
A brit kormány szeretné, ha maradnának a Nagy-Britanniában élő magyarok (Hírstart)
Na jó, nem csak a magyarok.
ápr. 27
4:42
Jobban gyógyul a szabadon hagyott seb? (HáziPatika.com)
Sokan azért nem használnak sebtapaszokat, mert úgy tudják, hogy szabadon hagyva a sérülés jobban gyógyul. Ezzel azonban csak a gyógyulást lassítják, és fertőzéseket is kockáztatnak. ...
ápr. 27
5:09
8 apró dolog, amely boldogabbá teheti a házasságot (active beauty)
Egy házasság fenntartása mindennapi küzdelem. Általában pedig nem a virágcsokrok, a drága órák és gyémánt ékszerek hozzák a hosszú távú ...

Keresés