2012. január 1. vasárnap

jan. 1
0:09
13+1 tipp elhízás ellen (HáziPatika.com)
A fogyásnál már csak egy nehezebb dolog van: megelőzni az elhízást. Vajon mi lehet az egészséges súly megőrzésének titka? Cikkünk segítségével hasznos tippeket kap, hogy ne kelljen szégyenkezve állnia a mérlegre!
jan. 1
0:54
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 1
4:51
Napi Horoszkóp - január 1. (Ezoterikus.hu)
Mi a csillagjegyed? Rövid napi útmutatónk segíthet abban, mit érdemes vagy mit nem megtenni a mai napon! Olvass bele!
jan. 1
6:39
Kutyák százai az utcán - petárdák miatt! (Ezoterikus.hu)
A petárdáktól megriadva minden évben kutyák százai szaladnak világgá szilveszterkor. Vigyázzanak kedvencükre, hiszen az elveszett állatok nagy része sosem kerül elő...
jan. 1
8:06
Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2012-01-01 (HarmoNet)
Ma szembe kell, nézünk a fejfájás kellemetlen tünetével. Különösen akkor van ez így, ha szilveszter éjjel jól felöntöttünk a garatra. Jól tesszük, ha alaposan kiszellőztetjük a fejünket és egy nagy sétával kezdjük az újévet! Ma megtehetjük, hogy süteményt sütünk, jól fog sikerülni a művünk. A kenyeret is megsüthetjük magunk, de ehhez speciális lisztet vásároljunk. Ma szívesen vesszük, ha egy kis…
jan. 1
8:08
Heti wellness horoszkóp 2012. január 1-től 7-ig (HarmoNet)
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
jan. 1
8:09
Január története és babonái (Ezoterikus.hu)
Az itáliai Janus-tól kapta nevét, akit a szerencsés kezdet isteneként tiszteltek. A hívők újévkor kalácsot vittek oltárára, kerültek minden veszekedést, s jót kívántak egymásnak.
jan. 1
8:24
2012-ben légy te az álom menyasszony! (HarmoNet)
Ugye te is Hercegnő szeretnél lenni életed egyik legszebb napján, ahogyan már kislányként megálmodtad? 2012-ben légy te az álom menyasszony! Éppen a tökéletes ruhát, cipőt, kiegészítőket keresed a nagy napra? De nem tudod milyen ruhát, stílust, színt válassz? Az Eklektika Szalon egy igazi esküvői meseország, minden leendő ara álma, aki élete legszebb napjára készül. Mert nemcsak az ország egyik…
jan. 1
9:18
Szeretne vacsorázni a Ferrari főhadiszállásán? (Infostart)
Munkaértekezletre és vacsorára is bérbe vehető a Ferrari egykori központja és az olasz sajtó szerint nem is kerül sokba azon a széken ülni, mely egykor Enzo Ferrarié volt.
jan. 1
9:18
A Bak ma fáradt, de lelkes (Borsa)
Napi horoszkóp, vasárnap
jan. 1
9:36
Lényegében minden zárt légterű helyen tilos lesz a dohányzás (ma.hu)
Lényegében minden zárt légterű helyen tilos a dohányzás, így nem lehet rágyújtani a munkahelyeken és az éttermekben sem; csak a szabad levegőn, illetve a bejárat előtt szabad dohányozni.
jan. 1
10:21
A divat őrültségei 2011-ben (Borsa)
A 2011-es év a divatban az őrültségekről és a szokatlan alapanyagokról szólt. A jak és tehén mellbimbókból készült ruha az egész világ gyomrát felforgatta.
jan. 1
10:30
Állami tulajdonba kerülnek a fővárosi és a megyei kórházak (ma.hu)
Január 1-jével, vagyis a mai nappal állami tulajdonba kerülnek a fővárosi és a megyei fekvőbeteg-ellátó intézmények, majd az év folyamán a teljes egészségügyi ellátórendszer átalakul.
jan. 1
10:51
Válassz egy szimbólumot, olyan lesz 2012! Nagy jelkép-jósda (Ezoterikus.hu)
Szimbólumok, jelképek, babonás tárgyak... Sokféle szimbólumot használunk mindennapjainkban, a legtöbbet szinte egyáltalán nem, vagy csak alig ismerjük.
jan. 1
11:06
Mit viselj és mit ne, ha vékony vagy? (kamaszpanasz)
Sokat lehet olvasni arról, hogyan öltözködj, hogy vékonyabbnak tűnj. De mi van azokkal a nőkkel, akik a sovány kategóriába tartoznak? Íme, néhány ötlet, hogy jól álljon, amit felveszel.
jan. 1
11:21
Épületkülönlegesség Portugáliából (lakaskinalat.hu)
A képsorozatunkon látható épület komplexumot Alcácer do Sal városában építették meg 2008 és 2010 között.
jan. 1
11:24
Biztos van otthon: ezekkel az ételekkel legjobb a zsírégetés! (ma.hu)
A fokozatos fogyás legjobb eszköze, ha naponta olyan ételeket eszünk, amelyek harcolnak a zsír ellen, és hosszabb időre telítenek.
jan. 1
11:54
Luxus nappalik a francia Ligne Roset-től (lakaskinalat.hu)
Az alábbi képsorokon egy luxus nappali helyiség elrendezését és berendezését láthatjuk a díjnyertes Ligne Roset 2011-es kollekciójából.
jan. 1
11:56
Yosuke Ichii "HI" háza (lakaskinalat.hu)
A következő képeken látható aprócska lakást Yosuke Ichii japán tervező munkái közül válogattuk. Az épület a "HI" nevet kapta és Yao városában található meg.
jan. 1
13:12
Mozgalmasan telt a mentősök szilvesztere (WebBeteg)
A fővárosban és a nagyvárosokban a szokásosnál kétszer több esetben riasztották a mentőket szilveszter éjszaka - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.
jan. 1
13:14
Szinte minden zárt légterű helyen tilos a dohányzás (WebBeteg)
Mától lényegében minden zárt légterű helyen tilos a dohányzás, így nem lehet rágyújtani a munkahelyeken és az éttermekben sem; csak a szabad levegőn, illetve a bejárat előtt szabad dohányozni. Ezzel együtt pénteken enyhítettek a jogszabályon, így a játékkaszinókban rá lehet majd gyújtani anélkül, hogy dohányzóhelyet jelölnének ki.
jan. 1
13:30
Halottjai is vannak az olaszországi szilveszterezésnek (Infostart)
Két halálos áldozata van a szilveszteri dáridózásnak Olaszországban, s csaknem hatszázan sérültek meg - közölte vasárnap az olasz sajtó.
jan. 1
13:33
Januári horoszkóp (Ezoterikus.hu)
Mit rejt az év első hava? Változás vagy egy helyben toporgás jellemzi a mindennapokat?
jan. 1
15:00
10 jel, hogy nem vagy éppen alfahím... (ma.hu)
Az "alfahím" kifejezést általában azokra a pasikra használják, akik ha belépnek egy helyiségbe, őket mindenki észreveszi. Vagányak és megbecsültek, mások tisztelik őket. No, de milyen az éppen ellenkezője?
jan. 1
15:18
A fővárosi toxikológiára folyamatosan szállították az ittas fiatalokat (Infostart)
A Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára szilveszter este hét órától reggel fél kilencig szinte folyamatosan szállították a mentősök a többségében részeg fiatalokat - mondta Zacher Gábor a toxikológiai osztály vezetője.
jan. 1
15:30
Deformálódott gerinc: mi a teendő? Szakértő Válaszol (kamaszpanasz)
Tisztelt szakértő! Tavaly télen nagyon fájt a derekam, elmentem a háziorvosomhoz. Elmondtam a panaszaimat neki, hogy ha lehajolok, nehezen egyenesedek fel, illetve ha megterhelő mozgást végzek, nagyon fáj. Volt, hogy csak sétáltam a buszhoz és időnként, mikor a lábaimra léptem, erős fájdalom hasított a derekamba.
jan. 1
17:24
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 52. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 10, 15, 19, 22, 35, 37.
jan. 1
17:24
Fokozott szilveszteri forgalom a toxikológián (WebBeteg)
Szinte folyamatosan szállították a mentősök a többségében részeg fiatalokat szilveszter este hét órától reggel fél kilencig a Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára- mondta Zacher Gábor a toxikológiai osztály vezetője.
jan. 1
19:21
Az uniós gyerekek 20 százaléka kövér (kamaszpanasz)
Az Európai Unióban élő gyermekek mintegy 20 százaléka kövér, vagy elhízott. Ez súlyos egészségügyi veszélyt jelent: korán megjelenő cukorbetegséget, magas vérnyomást, az ízületek fejlődésének zavarait. Ráadásul a túlsúlyos gyerekből sokkal gyakrabban lesz kövér felnőtt, mint a súlytöbblet nélkül növekedőből.
jan. 1
19:30
Az ünnepi ételek refluxos tüneteket okozhatnak (WebBeteg)
Az ünnepi ételek GERD tüneteket okozhatnak, de számos dolgot tehet, mellyel tünetmentesen átvészelheti ezt az időszakot.

2012. január 2. hétfő

jan. 2
0:18
Újév, új kezdet: tervezzük meg pénzügyeinket! (HáziPatika.com)
Pénzügyi helyzetünk alakulását egyszerűen nyomon követhetjük, és könnyebben kézben tarthatjuk, ha "házi" költségvetést állítunk össze. Az év elején érdemes a tervezést éves időtávon is elvégezni.
jan. 2
0:22
Kétnapos diétával a mellrák ellen (HáziPatika.com)
A kétnapos életmentő diéta 40 százalékkal csökkentheti nőkben az emlőrák kockázatát - állítják brit kutatók.
jan. 2
0:39
Napi Horoszkóp - január 2. (Ezoterikus.hu)
Mi a csillagjegyed? Rövid napi útmutatónk segíthet abban, mit érdemes vagy mit nem megtenni a mai napon! Olvass bele!
jan. 2
0:54
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 2
6:00
Csontritkulás (oszteoporózis) (WebBeteg)
Az oszteoporózis alattomos betegség, kezdetben semmilyen klinikai tünetet nem okoz. Első jele egy kisebb baleset, például egyszerű elesés miatti csonttörés lehet, előrehaladott formájában azonban már a mindennapi élet biztonságát is veszélyezteti.
jan. 2
6:54
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 52. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták: 19, 32, 36, 52, 76.
jan. 2
7:48
15 ötlet 15 napra - hogyan pörgessük fel a párkapcsolatunkat (HarmoNet)
Szeretnéd visszahozni azokat a szexi, izgató, vibráló napokat, amikor először jöttetek össze? Vágysz a pici édes, csiklandó érzésre a pocidban, amint ránéztél és vártad, vajon most mi következik? Igen, a következő tippek neked szólnak - egy negyvenes pasi repertoárjából!
jan. 2
8:06
Hétfői HarmoNet horoszkóp 2012-01-02 (HarmoNet)
Energikusan vágunk neki az újévnek, munkatempónk felgyorsul. Átgondoljuk, hogy milyen változtatásokat tennénk az újévben és lelkesen tartjuk magunkat az új tervekhez. Úgy érezzük, hogy a hegyeket is meg tudnánk mozgatni. A mai napra duplán érvényes a szabály, hogy a gyümölcsök, zöldségek új energiával tölthetik fel szervezetünket. A zöldségek közül előnyben részesíthetjük a paradicsomot, paprikát.…
jan. 2
8:06
Tompábbak lehetnek a reflexeink az év első munkanapján (HVG)
Bár fronthatással is kell számolni 2012 első munkanapján, a napos órák csökkentik ezek szervezetre gyakorolt kellemetlen befolyását - írja a Meteoklinika.
jan. 2
8:08
Heti munka horoszkóp 2012. január 2-től 8-ig (HarmoNet)
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
jan. 2
8:09
Heti Horoszkóp január 2-től (Ezoterikus.hu)
Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika vagy Kos vagy? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod!
jan. 2
8:33
A diabetikus ketoacidózis tünetei és kezelése (kamaszpanasz)
Amikor a test számára nincs elegendő inzulin, a glükóz a vérben marad, és nem tud eljutni a sejtekhez, hogy ott energiaként használódjon fel. Ez megtörténhet például akkor, ha valaki kihagyja az inzulinadagját, vagy amikor az inzulinszükséglet hirtelen megnövekszik.
jan. 2
8:42
Egy lépéssel a férfi előtt (HarmoNet)
Minden szerelem egyformán indul: lángolás az erekben, pillangók a szívekben, aztán egy nap mégis arra ébredsz, hogy a tested mély passzivitása mellett az egyetlen, amit még érzel, nem más, mint a keserű csalódottság.
jan. 2
8:42
A halál nem érdekes, ha barna leszel? (ma.hu)
A leggyakoribb bőrrákos esetek negyede megelőzhető lenne, ha betiltanák a szoláriumot - használata ugyanis a 40 év alattiaknál nagymértékben növeli a betegség esélyét.
jan. 2
8:45
Heti horoszkóp - Mit kell lenyelned ezen a héten? (Ezoterikus.hu)
Inkább édeset kívánsz majd a héten, vagy keserűt? Végy egy kis ízmintát arról, hogy milyen ételek csábítanak leginkább ezen a héten, melyek lesznek a kedvenceid és milyen fogásokat kerülj inkább!
jan. 2
9:06
Mobiltelefon és szocializáció (kamaszpanasz)
A szülők számára igen sok aggodalmat tud okozni a mai gyerekek technikához való hozzáállása, annak esetleges helytelen használata: mennyire veszélyezteti a gyerekeket az online zaklatás? Milyen más veszélynek teszik ki magukat a neten? Mennyire befolyásolja tanulmányi előrehaladásukat az intenzív üzenetküldözgetés, netes ismerkedés? Vajon szextingelnek is?
jan. 2
9:18
Hétszer nagyobb a szakadás esélye a PIP-mellimplantátumoknál (HVG)
A kozmetikai műtéteket végző legnagyobb brit hálózat adatai szerint a hibás francia gyártmányú PIP-implantátumoknál hétszer nagyobb a szakadás kockázata az eddig véltnél.
jan. 2
9:36
Felosztották az országot: kiderült, hová mehetünk orvoshoz (HVG)
Több hónapos halogatás után kiderült: melyik egészségszervezési nagytérséghez tartoznak majd az egyes települések - írja a Medicalonline.hu egészségügyi szakportál. A fővárost három részre „szabdalták”, és bár erősen tiltakoztak, nem jártak jobban a Szolnok megyeiek sem.
jan. 2
9:39
Januári Időjóslás (Ezoterikus.hu)
A januári hónap a tél közepe, a növényzetnek és a földnek még pihenőre van szüksége, a napsütéses, langyos idő káros a fáknak, a korán kibújt gabonának.
jan. 2
10:09
A Vízöntő lassítson kicsit (Borsa)
Napi horoszkóp, hétfő

Keresés