2012. január 1. vasárnap

jan. 1
0:09
13+1 tipp elhízás ellen (HáziPatika)
A fogyásnál már csak egy nehezebb dolog van: megelőzni az elhízást. Vajon mi lehet az egészséges súly megőrzésének titka? Cikkünk segítségével hasznos tippeket kap, hogy ne kelljen szégyenkezve állnia a mérlegre!
jan. 1
0:54
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 1
9:18
Szeretne vacsorázni a Ferrari főhadiszállásán? (Infostart)
Munkaértekezletre és vacsorára is bérbe vehető a Ferrari egykori központja és az olasz sajtó szerint nem is kerül sokba azon a széken ülni, mely egykor Enzo Ferrarié volt.
jan. 1
9:18
A Bak ma fáradt, de lelkes (Borsa)
Napi horoszkóp, vasárnap
jan. 1
9:36
Lényegében minden zárt légterű helyen tilos lesz a dohányzás (MaHu)
Lényegében minden zárt légterű helyen tilos a dohányzás, így nem lehet rágyújtani a munkahelyeken és az éttermekben sem; csak a szabad levegőn, illetve a bejárat előtt szabad dohányozni.
jan. 1
10:21
A divat őrültségei 2011-ben (Borsa)
A 2011-es év a divatban az őrültségekről és a szokatlan alapanyagokról szólt. A jak és tehén mellbimbókból készült ruha az egész világ gyomrát felforgatta.
jan. 1
10:30
Állami tulajdonba kerülnek a fővárosi és a megyei kórházak (MaHu)
Január 1-jével, vagyis a mai nappal állami tulajdonba kerülnek a fővárosi és a megyei fekvőbeteg-ellátó intézmények, majd az év folyamán a teljes egészségügyi ellátórendszer átalakul.
jan. 1
11:21
Épületkülönlegesség Portugáliából (lakaskinalat.hu)
A képsorozatunkon látható épület komplexumot Alcácer do Sal városában építették meg 2008 és 2010 között.
jan. 1
11:24
Biztos van otthon: ezekkel az ételekkel legjobb a zsírégetés! (MaHu)
A fokozatos fogyás legjobb eszköze, ha naponta olyan ételeket eszünk, amelyek harcolnak a zsír ellen, és hosszabb időre telítenek.
jan. 1
11:54
Luxus nappalik a francia Ligne Roset-től (lakaskinalat.hu)
Az alábbi képsorokon egy luxus nappali helyiség elrendezését és berendezését láthatjuk a díjnyertes Ligne Roset 2011-es kollekciójából.
jan. 1
11:56
Yosuke Ichii "HI" háza (lakaskinalat.hu)
A következő képeken látható aprócska lakást Yosuke Ichii japán tervező munkái közül válogattuk. Az épület a "HI" nevet kapta és Yao városában található meg.
jan. 1
13:12
Mozgalmasan telt a mentősök szilvesztere (WebBeteg)
A fővárosban és a nagyvárosokban a szokásosnál kétszer több esetben riasztották a mentőket szilveszter éjszaka - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.
jan. 1
13:14
Szinte minden zárt légterű helyen tilos a dohányzás (WebBeteg)
Mától lényegében minden zárt légterű helyen tilos a dohányzás, így nem lehet rágyújtani a munkahelyeken és az éttermekben sem; csak a szabad levegőn, illetve a bejárat előtt szabad dohányozni. Ezzel együtt pénteken enyhítettek a jogszabályon, így a játékkaszinókban rá lehet majd gyújtani anélkül, hogy dohányzóhelyet jelölnének ki.
jan. 1
13:30
Halottjai is vannak az olaszországi szilveszterezésnek (Infostart)
Két halálos áldozata van a szilveszteri dáridózásnak Olaszországban, s csaknem hatszázan sérültek meg - közölte vasárnap az olasz sajtó.
jan. 1
15:00
10 jel, hogy nem vagy éppen alfahím... (MaHu)
Az "alfahím" kifejezést általában azokra a pasikra használják, akik ha belépnek egy helyiségbe, őket mindenki észreveszi. Vagányak és megbecsültek, mások tisztelik őket. No, de milyen az éppen ellenkezője?
jan. 1
15:18
A fővárosi toxikológiára folyamatosan szállították az ittas fiatalokat (Infostart)
A Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára szilveszter este hét órától reggel fél kilencig szinte folyamatosan szállították a mentősök a többségében részeg fiatalokat - mondta Zacher Gábor a toxikológiai osztály vezetője.
jan. 1
17:24
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 52. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 10, 15, 19, 22, 35, 37.
jan. 1
17:24
Fokozott szilveszteri forgalom a toxikológián (WebBeteg)
Szinte folyamatosan szállították a mentősök a többségében részeg fiatalokat szilveszter este hét órától reggel fél kilencig a Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára- mondta Zacher Gábor a toxikológiai osztály vezetője.
jan. 1
19:12
A Blikk nagy éves horoszkópja (Blikk)
Az új évben sem szűnik meg a gazdasági élet válsága, a természeti, a nukleáris katasztrófák veszélye és a szociális bizonytalanság.
jan. 1
19:30
Az ünnepi ételek refluxos tüneteket okozhatnak (WebBeteg)
Az ünnepi ételek GERD tüneteket okozhatnak, de számos dolgot tehet, mellyel tünetmentesen átvészelheti ezt az időszakot.

2012. január 2. hétfő

jan. 2
0:18
Újév, új kezdet: tervezzük meg pénzügyeinket! (HáziPatika)
Pénzügyi helyzetünk alakulását egyszerűen nyomon követhetjük, és könnyebben kézben tarthatjuk, ha "házi" költségvetést állítunk össze. Az év elején érdemes a tervezést éves időtávon is elvégezni.
jan. 2
0:22
Kétnapos diétával a mellrák ellen (HáziPatika)
A kétnapos életmentő diéta 40 százalékkal csökkentheti nőkben az emlőrák kockázatát - állítják brit kutatók.
jan. 2
0:54
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 2
6:00
Csontritkulás (oszteoporózis) (WebBeteg)
Az oszteoporózis alattomos betegség, kezdetben semmilyen klinikai tünetet nem okoz. Első jele egy kisebb baleset, például egyszerű elesés miatti csonttörés lehet, előrehaladott formájában azonban már a mindennapi élet biztonságát is veszélyezteti.
jan. 2
6:54
Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 52. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták: 19, 32, 36, 52, 76.
jan. 2
8:06
Tompábbak lehetnek a reflexeink az év első munkanapján (HVG)
Bár fronthatással is kell számolni 2012 első munkanapján, a napos órák csökkentik ezek szervezetre gyakorolt kellemetlen befolyását - írja a Meteoklinika.
jan. 2
8:42
A halál nem érdekes, ha barna leszel? (MaHu)
A leggyakoribb bőrrákos esetek negyede megelőzhető lenne, ha betiltanák a szoláriumot - használata ugyanis a 40 év alattiaknál nagymértékben növeli a betegség esélyét.
jan. 2
9:18
Hétszer nagyobb a szakadás esélye a PIP-mellimplantátumoknál (HVG)
A kozmetikai műtéteket végző legnagyobb brit hálózat adatai szerint a hibás francia gyártmányú PIP-implantátumoknál hétszer nagyobb a szakadás kockázata az eddig véltnél.
jan. 2
9:36
Felosztották az országot: kiderült, hová mehetünk orvoshoz (HVG)
Több hónapos halogatás után kiderült: melyik egészségszervezési nagytérséghez tartoznak majd az egyes települések - írja a Medicalonline.hu egészségügyi szakportál. A fővárost három részre „szabdalták”, és bár erősen tiltakoztak, nem jártak jobban a Szolnok megyeiek sem.
jan. 2
10:09
A Vízöntő lassítson kicsit (Borsa)
Napi horoszkóp, hétfő
jan. 2
10:27
Téli piknik (Lakáskultúra)
Lakoma a pázsitasztalon
jan. 2
10:30
Rugalmassá teszi a szívet a kék tabletta (HVG)
A bochumi RUB Intézet (Németország) és rochesteri Mayo Klinika (Minnesota, Egyesült Államok) munkatársai szerint a népszerű kék tabletta hatóanyaga, a szildenafil képes ismét rugalmassá alakítani az elmerevedett szívizom falát.
jan. 2
10:30
A lista megmondja, rossz nőt választottál-e! (MaHu)
Sok férfi számára lehet ismerős a szituáció: először azt hiszi, szerelmes, majd amikor már ágynak döntötte a hölgyeményt, kiderül, valójában csak a vágy vezérelte. Hogy ne kövessük el a hibát?
jan. 2
10:30
Az új csodaszer becsapja a testünket (Borsa)
A bőrünk feszességének kulcsa a cukor, jöttek rá a L'Oreal kutatói. Az új csodaszer képes elhitetni a testünkkel, hogy fiatalabb.
jan. 2
10:48
A devecseri szűrőközpont nem talált maradandó egészségkárosodást (HVG)
Megszűnt a Devecserben 2010 őszén felálllított egészségügyi szűrőközpont, az elvégzett vizsgálatok nem mutattak ki a vörösiszap-katasztrófával összefüggő, hosszan ható egészségi problémákat.
jan. 2
10:50
Új felfedezést közölt a Nature a spermiumokról (HVG)
A Kaliforniai Egyetem (San Francisco) munkatársai regisztrálták azt az elektromos aktivitást, mely a spermiumokat szabályozza. A felfedezés nem csupán a meddő párok kezelésében segíthet, de egy napon hozzájárulhat a férfiak fogamzásgátló tablettájának kifejlesztéséhez is.
jan. 2
11:12
A Skorpió kapcsolata a héten ideálisnak mondható (Borsa)
Heti horoszkóp, 1. hét
jan. 2
11:42
Így nem lesz felesleges az újévi fogadalom! (astronet.hu)
Azon dolgozz, hogy minél kevesebb negatív megjegyzést tegyél magadról.
jan. 2
12:33
Biztonságos kényelem (Lakáskultúra)
Bútorként újjászületve
jan. 2
13:12
Sokan retteghetnek, hogy szétszakad a mellükben (MaHu)
A kozmetikai műtéteket végző legnagyobb brit hálózat adatai szerint a hibás francia gyártmányú PIP-implantátumoknál hétszer nagyobb a szakadás kockázata az eddig véltnél.
jan. 2
14:24
A zsír módosítja az agyműködést (HVG)
Az elhízás és a magas zsírtartalmú étrend megváltoztathatja az agyműködést, különösen a hipotalamuszt és az étvágy szabályozását - idézte amerikai kutatók megállapítását a Scientific American című ismeretterjesztő folyóirat.
jan. 2
14:42
Előbb lesz öngyilkos, aki ezzel lövi magát (MaHu)
A drogot használók körében az öngyilkosságot elkövetők száma azok között a legnagyobb, akik injekció formájában metamfetamint juttatnak a szervezetükbe.
jan. 2
15:24
Amikor elég a saját barátainkból is (Borsa)
A jó barátság a legjobb mankó az életben. Ettől függetlenül vannak periódusok, amikor kicsit sok a jóból, és torkig vagyunk a barátainkkal.
jan. 2
16:12
Átalakuló egészségügy: mi változott eddig, és mi fog ezután? (HVG)
Nyolc részre osztották az országot, fővárosi és megyei kórházak kerülnek állami tulajdonba, három hónapig várhatóan nem mondanak fel a rezidensek, az egészségügyi törvény módosításával pedig ellehetetlenítették az esetleges orvossztrájkot. Összegyűjtöttük, milyen fontosabb változások történtek az egészségügyben az elmúlt egy évben, illetve azt is, mi érvényes erre az évre.
jan. 2
17:06
Csak 6 ételt iktass ki - máris soványabb lehetsz! (MaHu)
Olykor elég, ha néhány szokásunktól megszabadulunk, és máris fittebbek leszünk - így van ez az ételeinkkel is. Lássuk, mint érdemes egészségesebbre cserélnünk, hogy előbb lefogyjunk!
jan. 2
17:06
Tíz tuti tipp a spóroláshoz (Blikk)
Megfogadtad, hogy 2012-ben jobban odafigyelsz a pénzedre? Íme a Blikk Nők tippjei
jan. 2
17:33
Ha túl sok a gyomorsav (WebBeteg)
A gyomorsav rendkívül erős sav, feladata az ételek emésztése, és az étellel a tápcsatornába került kórokozók ártalmatlanítása. A gyomorfal védőrétege megvédi a gyomrot a gyomorsavtól.
jan. 2
18:36
Hogyan spórolhatunk idén? (Infostart)
Idén is drágul az életünk: többet fizetünk a fűtésért, a vízért, a villanyért, a boltban, a benzinkúton, és drágul az autópálya-használat is. A Pénzcentrum.hu 12 spórolási tippet ad 2012-re, amelyeket akár már ma is elkezdhetünk használni.
jan. 2
19:12
6 kényes kérdés, amit kénytelen leszel feltenni magadnak... (MaHu)
Fájdalmas dolog, amikor különválnak útjaink valakitől, akit szerettünk - akkor csak az jár az eszünkben, nem lehetne-e visszacsinálni a dolgot. Egy valamit azonban nem árt magunkért megtennünk, már csak a jövőre nézve is: megtudni, mit rontottunk el.
jan. 2
19:30
Kiderült, mi van a rákot okozó szilikonbetétben (Infostart)
A francia mellimplantátumokat gyártó PIP cég bevizsgálatlan üzemanyag-adalékot használt fel a mára betiltott, világméretű riadalmat kiváltott szilikonbetétekben - közölte a francia RTL rádióállomás.

Keresés