2011. december 26. hétfő

dec. 26
8:42
Egy autópálya, ahol kaszálni fog a rendőrség (Infostart)
Sikeresnek bizonyult a sebességhatárok betartásának ellenőrzésére kihelyezett első kamera Nyugat-Ausztráliában: öt nap alatt húszezer gyorshajtó képét rögzítették.
dec. 26
9:00
Az ötös és hatos lottó nyerőszámai (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 51. héten megtartott ötös és hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki vasárnap:
dec. 26
9:18
Hatékony fájdalomcsillapítás - célzottan (Infostart)
Aki érzett már zsibbadást, fájdalmat, esetleg érzéskiesést testének bármely pontján, pontosan tudja, mennyire megkeserítheti ez az érzés a mindennapokat. Egy speciális orvosi technika azonban hatékonyan és gyorsan eredményezhet gyógyulást ilyen problémák esetén.
dec. 26
15:33
Szűrővizsgálat után fél évvel tudta meg, hogy méhnyakrákos (WebBeteg)
Egy 45 éves nőbeteget nőgyógyászati szűrővizsgálatra rendeltek be a lakhelye szerinti illetékes kórház Nőgyógyászati Onkológia Osztályára. A szűrővizsgálat elvégzése után azt a felvilágosítást kapta, hogy csak pozitív lelet esetén kap a vizsgálat eredményéről értesítést. Ez esetben berendelik, mert ekkor meg kell beszélni a további teendőket.
dec. 26
18:42
Új rendelet a dohánytermékek jelöléséről (WebBeteg)
Megjelent a dohánytermékek jelöléséről, valamint az egészségvédelmi bírság alkalmazásának részletes szabályairól szóló kormányrendelet, amelynek a mellékletében szerepelnek az új, kombinált figyelmeztetésekhez használandó képek és szöveges figyelmeztetések is.
dec. 26
19:12
Hol nyílik Közép-Európa legmagasabban fekvő sörfőzdéje? (Infostart)
A kelet-csehországi Óriáshegységben (Krkonose), 1410 méteres magasságban nyílik meg jövőre Közép-Európa legmagasabban fekvő sörfőzdéje.
dec. 26
19:48
Hol érdemes síelni Európában? (Infostart)
Norvégiában lehet a legdrágábban, napi átlag 49 euróért síelni, Szlovákiában és Csehországban viszont már 21-25 euróból is hódolhatnak szenvedélyüknek a sízés kedvelői.
dec. 26
20:42
Miért érdemes éhezni? (Infostart)
Fiatalon tarthatjuk agyunkat, ha keveset eszünk, legalábbis erre utal olasz kutatók egérkísérleteinek eredménye.
dec. 26
21:18
A buszon felejtette 170 ezer dolláros hegedűjét (Infostart)
A buszon felejtette 170 ezer dollár értékű ritka antik hegedűjét az amerikai Philadelphiában egy tajvani konzervatóriumi növendék, de a több mint 38 millió forintot érő hangszer végül, három nap után meglett.
dec. 26
21:36
Bevallja, ha nem tetszik az ajándék? (Infostart)
Csaknem két és fél milliárd font értékű olyan karácsonyi ajándékot kaptak az idén a britek, amelyre semmi szükségük.

Keresés