2011. december 29. csütörtök

dec. 29
7:24
Karácsony és Szilveszter lelkiismeret-furdalás nélkül (Édenkert)
A karácsony és a szilveszter alapvető eleme a közös ünnepi étkezés. Azonban sokan esünk abba a hibába, hogy túlzásba visszük az evést az ünnepek alatt, így pluszban felszedett kilókra, fáradékonyságra és stresszre tehetünk szert az év azon napjain, amelyek feltöltődésre adhatnának alkalmat.
dec. 29
8:24
Luxuscikké válhat a csokoládé (Infostart)
Emelkedik a csokoládé ára, sőt újra luxuscikké válhat a klímaváltozás következtében - állapították meg egy tanulmány szerzői.
dec. 29
10:42
Így maradhat egészséges és fitt a téli hónapokban is! (WebBeteg)
Aki betart néhány egyszerű szabályt, a hideg évszakban is problémamentesen megőrizheti egészségét, fitt és karcsú maradhat. Ehhez adunk öt tippet.
dec. 29
13:30
Így készíts gyorsan finomat (Blikk)
A Corvina Kiadó sorozatában most vegetáriánus ételek készítéséről tudhatunk meg többet.
dec. 29
17:00
A rostgazdag táplálkozás véd az emlőráktól? (WebBeteg)
Táplálkozásunk alapvető hatással van egészségünkre. Több táplálék daganatkeltő és más táplálékok daganat megelőző hatása is bizonyítást nyert. Egy brit felmérés szerint, a menopauza előtt lévő nők esetében a rostban gazdag táplálkozás, csökkentette az emlőrák kialakulásának esélyét.
dec. 29
18:03
A C-vitamin csökkenti a vérnyomást? Érvek és ellenérvek (WebBeteg)
A California Egyetem kutatói összefüggést fedeztek fel a C-vitamin és a vérnyomás között. Azt tapasztalták, hogy egészséges fiatal felnőtt nőkben a vérplazma C-vitamin koncentrációja minél alacsonyabb, annál magasabb a vérnyomás. Az eredménnyel kapcsolatban többen is kétségüket fejezték ki.
dec. 29
19:12
Csak pénz kérdése, megnézheti-e a Titanic roncsait (Infostart)
Turistáknak is lehetőségük lesz jövő nyáron, hogy leereszkedjenek a tenger mélyén nyugvó Titanic roncsaihoz; a szokatlan túra 39 ezer fontba, azaz több mint 14 millió forintba kerül.
dec. 29
19:48
Van, ahol ingyen eltávolítják a rákot okozó mellimplantátumokat (Infostart)
Térítésmentes műtétet ajánl fel a venezuelai egészségügyi kormányzat az érintett nőknek a francia gyártmányú PIP-mellimplantátumok eltávolítására.

Keresés