2011. január 1. szombat

jan. 1
0:48
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 1
0:57
Újévi fogadalmak az egészség jegyében (HáziPatika.com)
Nem kell, hogy felforgató hatású fogadalmakat tegyen az újévben, elég, ha azok apránként segítik hozzá a nagy, végső célhoz. Ehhez gyűjtöttünk össze néhány hasznos tanácsot.
jan. 1
5:51
Az újévi fogadalom rossz lehet az egészségnek (WebBeteg)
Az életmód változtatásra vonatkozó újévi fogalmak rosszat tehetnek az egészségnek - figyelmeztetett csütörtökön egy, a szellemi egészséggel foglalkozó brit jótékonysági szervezet.
jan. 1
6:18
Melyek a legszebb téli virágok? (Édenkert)
A tél elsősorban az örökzöld növények időszaka, amelyek élénk színű terméseikkel hódítanak. Az örökzöld növények levelei a zöld árnyalatokon kívül tarkák is lehetnek, ezért egész télen sokszínű összeállítást készíthetünk belőlük. A tél vége felé számos lombhullató cserjén világos színű virágok jelennek meg, melyek erős illatot árasztanak a lakásban, és nagyon szépek. Lássuk őket!
jan. 1
6:48
Kilófaló lakomák: fogyás evéssel minden napra (HarmoNet)
Vannak, akik még a karácsony előtt igyekeznek lefogyni és olyanok is, akik inkább januára az évkezdésre és finom lakomák utánra tartogatják az önkínzó heteket. Koplalás helyett, fogyj okosan!
jan. 1
8:18
Szombati HarmoNet horoszkóp 2011-01-01 (HarmoNet)
Ma akkor is energikusnak érezhetjük magunkat, ha hosszúra nyúlt az évbúcsúztató party. A sok alkohol hatása is könnyebben elmúlik. Jól tesszük, ha a mai napot a pihenésre szánjuk. Sétáljunk egy nagyot és együnk könnyű ételeket! Ma fontos lesz, hogy megkíméljük magunkat a méreganyagoktól. A káros anyagok elsősorban a cellulitis nevű zsírlerakódás képében raktározódnak el. Az ünnepek után egyébként…
jan. 1
8:20
Heti Style-Art-Party horoszkóp 2011. január 1-től 7-ig (HarmoNet)
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
jan. 1
8:36
Mit jövendölnek a számok 2011-re? (HarmoNet)
Az új esztendő a nagy ellentmondások ideje lesz, rendkívüli energiákkal. A számmisztika ősi tudománya segítségével fellebbentjük a fátylat az előttünk álló év titkairól. 2011 különleges számjegy a numerológia rendszerében, mivel az éves előrejelzésnél 4 különböző szám jellemzői hatnak majd együttesen: a 2, a 20, a 11 és az év számjegyeinek összege, a 4-es.
jan. 1
8:42
Napi Horoszkóp - január 1. (Ezoterikus.hu)
Mi a csillagjegyed? Rövid napi útmutatónk segíthet abban, mit érdemes vagy mit nem megtenni a mai napon! Olvass bele!
jan. 1
8:44
Kutyák százai az utcán - petárdák miatt! (Ezoterikus.hu)
A petárdáktól megriadva minden évben kutyák százai szaladnak világgá szilveszterkor. Vigyázzanak kedvencükre, hiszen az elveszett állatok nagy része sosem kerül elő...
jan. 1
9:00
Január története és babonái (Ezoterikus.hu)
Az itáliai Janus-tól kapta nevét, akit a szerencsés kezdet isteneként tiszteltek. A hívők újévkor kalácsot vittek oltárára, kerültek minden veszekedést, s jót kívántak egymásnak.
jan. 1
9:00
Az alkoholfogyasztás okozta panaszok - Ön tudta? (WebBeteg)
Az mindenki előtt ismeretes, hogy a rendszeres alkoholfogyasztás májelégtelenséget okoz. Tudta-e, hogy kutatók szerint mintegy 60 betegség köthető az alkoholhoz? Íme a leggyakoribbak.
jan. 1
9:02
Válassz egy szimbólumot, olyan lesz 2011! Nagy jelkép-jósda (Ezoterikus.hu)
Szimbólumok, jelképek, babonás tárgyak... Sokféle szimbólumot használunk mindennapjainkban, a legtöbbet szinte egyáltalán nem, vagy csak alig ismerjük.
jan. 1
9:18
A világpolitika és a gazdaság alakulása 2011-ben - számmisztikai jóslatok (Ezoterikus.hu)
A 2011-es év számmisztikailag a nagy változások ideje, ugrásszerű fejlődésnek lehetünk majd tanúi, ha és amennyiben a nagy hatalmak és a világpolitikát kézben tartók nem nyomják el az -#8222;átlag emberek-#8221; törekvéseit.
jan. 1
9:24
A Nyilas ma rájön arra, hol hibázott tegnap (Borsa)
Napi horoszkóp, szombat
jan. 1
9:24
Top 10 újévi fogadalom (kamaszpanasz)
Hogyan válhatsz jobb emberré 2016-ban? Íme,egy lista a leggyakoribb újévi fogadalmakról, és még néhány ötlet, hogyan tartsd be, ha már megfogadtad.
jan. 1
10:03
Elhízás: megelőzés már a születés előtt? (WebBeteg)
Az elhízás korunk egyik leggyakrabban előforduló betegsége, a fejlett országokban pedig jelentős népegészségügyi problémának is számít. Mint minden betegséget, az elhízást is egyszerűbb és célszerűbb megelőzni, mint kezelni.
jan. 1
10:06
Javítja a hangulatot a szép fehérnemű (Borsa)
Szép fehérneműben magabiztosabbnak érezzük magunkat. Minden tizedik nő viszont szívesen megy ki az utcára alsónemű nélkül.
jan. 1
10:24
Mit hoz az új esztendő? Nagy szerelmi és párhoroszkóp 2011 (HarmoNet)
Mire számíthatsz a szerelemben, a párkapcsolat, a házasság, a kalandok és a párkeresés terén? Megtalálod az igazit? Tartós lesz a kapcsolat vagy röpke kaland? Hűség vagy hűtlenség vár rád? Szenvedély, szerelem, romantika csillagjegyek szerint.
jan. 1
11:06
Tévhitek a másnaposságról (WebBeteg)
Kutyaharapást szőrével? Gyógyszerek? Vagy elég valamit enni? Pár jótanács, amely segítségével úgy ébredhet, hogy ne bánja meg az előző éjjelt - már ami az alkoholt illeti.
jan. 1
11:18
Poláris világ jóskártya - új lap, új év, új jóslat 2011! (HarmoNet)
Most először láthatjuk az ÚJ, 2011-es kártyát melyet a Csillagévtől, vagyis 2011-től kezdve használhatunk. Nagy kirakás 2011-re!
jan. 1
11:18
Működnek a bánkúti sípályák (Infostart)
Két sífelvonó működik az új év első napján a bükki síparadicsomban, Bánkúton - tette közzé honlapján a síklub szombaton.
jan. 1
11:54
Rekordszámú pácienst vettek fel a fővárosi toxikológiára (HVG)
Összesen 65 erősen ittas, illetve drogos pácienst vettek fel a Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára huszonnégy óra alatt. Ennyi betegük az elmúlt 10 évben nem volt - mondta Zacher Gábor a toxikológiai osztály vezetője szombaton.
jan. 1
13:06
Hogy legyen második randi: ne mutassuk ki érzéseinket! (MaHu)
Egy egyszerű szabály betartásával jelentősen növelhetjük esélyeinket egy második randira: egy amerikai kutatás szerint ne nagyon mutassuk a másik iránti érzéseinket. Amennyiben ugyanis a reménybeli partner bizonytalan azokat illetően, megnő irántunk érzett vonzalma.
jan. 1
13:13
Szilveszteri rekord a fővárosi toxikológián (WebBeteg)
Huszonnégy óra leforgása alatt rekordszámú - 65 erősen ittas, illetve drogos - pácienst vettek fel a budapesti Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára. Ilyen létszámú beteg az utóbbi tíz évben nem volt az osztályon. Egy középkorú nő meghalt, őt kihűlés miatt szállították be.
jan. 1
13:15
Meddig fokozható az emberi teljesítőképesség? (WebBeteg)
A sportolók hét és fél, illetve tíz és fél éven belül érik el a tovább már nem növelhető teljesítményt, és további javulás nem lehetséges - állapította meg egy dél-koreai kutatás. A legtöbb versenyző még keményebb edzésmódszerekkel kíván még jobb teljesítményt elérni. Milyen határig növelhető a fizikai teljesítőképesség?
jan. 1
14:54
Jelentős év végi forgalom a balatoni strandoknál (Infostart)
Hétfőtől tervezik a hivatalos jégpályák kijelölését a Balatonon az önkormányzatok és a strandüzemeltetők, a téli sportok kedvelői azonban már javában korcsolyáznak a part menti jégen.
jan. 1
15:27
Megőszülhetünk a félelemtől? (kamaszpanasz)
Az irodalom, a költészet és még egy maroknyi orvosi folyóirat ejtett már szót a haj megőszülésének jelenségéről, melyet ijedtség (sokk, gyász vagy stressz) váltott ki.
jan. 1
18:27
Szilveszter: kétszer annyi esetben hívtak mentőt (WebBeteg)
Közel kétszer annyi riasztást kaptak a mentők szilveszterkor a szokásoshoz képest Budapesten és a nagyobb városokban. A legtöbb esetben alkoholt fogyasztó fiatalokhoz kellett mentőt hívni, az átlagoshoz képest kevesebb közlekedési- és petárdabaleset történt - közölte az Országos Mentőszolgálat.
jan. 1
20:33
Mi állhat a hüvelyi orgazmus útjában? (WebBeteg)
Fiatal nő vagyok. Az első alkalom nagyon fájt. Azt hittem, ez csak az első pár alkalommal lesz így, de nem, sajnos több éve ilyen. Teljesen érzéketlen vagyok a hüvelyi orgazmusra. - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
jan. 1
20:36
Súlyosan megsérült egy magyar síelő Ausztriában (Infostart)
Mentőhelikopterrel vitték kórházba a magyar sérültet, aki túl meredek pályát választott és saját hibája miatt esett el.
jan. 1
21:30
Az ötös lottó 52. heti nyerőszámai (Infostart)
Az ötös lottó sorsolásán a következő számokat húzták ki: 4, 8, 31, 81, 83.
jan. 1
22:39
Veszélyes lehet a hirtelen kezdett testedzés (WebBeteg)
Azoknak az embereknek, akik csupán egyféle mozgásformához - például a televízió távirányítójának felemeléséhez - szoktak hozzá, kellően elővigyázatosnak kell lenniük, ha aktívan edzeni kezdenek.

2011. január 2. vasárnap

jan. 2
0:45
Kis súlyú újszülöttek – nagyobb eséllyel maradnak életben (WebBeteg)
Az akár 400 gramm alatti súllyal született kisbabák közül egyre többnek van esélye az életben maradásra – közölte egy amerikai felmérés.
jan. 2
0:48
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 2
0:57
Influenzamegelőzés természetes módszerekkel (HáziPatika.com)
Teljes garanciát az oltás sem ad arra, hogy biztosan megússzuk az aktuális influenza-járványt, de sokat lehet tenni ellene. Ha következetesen figyelünk a megelőzésre, jó eséllyel kivédhetjük. A természetes módszereknek pedig nincs...
jan. 2
3:54
Dohányzás: A leszokás módszerei (WebBeteg)
A dohányosok, akár hiszik, akár nem, nikotinfüggőségben szenvednek. A dohányzás során felszabaduló káros anyagok számos betegség okozójaként károsítják az egészséget, rövidítik meg az illető életét.
jan. 2
6:00
Hat meglepő dolog, mely szívinfarktushoz vezet (WebBeteg)
Ha az ember közlekedési dugóba ragadt, a szívinfarktus kockázata megháromszorozódik, olyannyira megnő a vérnyomás. Ha Ön vagy valamely ismerőse szívproblémákkal küzd, biztosan érdekli, melyek azok a mindennapjainkban is jelen lévő dolgok, melyek meglepő módon növelik a szívinfarktus kialakulásának kockázatát.
jan. 2
6:54
Napi Horoszkóp - január 2. (Ezoterikus.hu)
Mi a csillagjegyed? Rövid napi útmutatónk segíthet abban, mit érdemes vagy mit nem megtenni a mai napon! Olvass bele!
jan. 2
7:48
Januári Időjóslás (Ezoterikus.hu)
A januári hónap a tél közepe, a növényzetnek és a földnek még pihenőre van szüksége, a napsütéses, langyos idő káros a fáknak, a korán kibújt gabonának.
jan. 2
8:06
"Már hat éve szédülök - Van remény, hogy elmúlik?" Az orvos válaszol (WebBeteg)
23 éves nő vagyok, 6 éve kezdődött a kálváriám: mindennap reggeltől estig szédültem, ez azóta sem változott. Minden vizsgálatom negatív lett. A fejem sem merem megmozdítani mert a szédülés erősebb lesz. Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
jan. 2
8:24
Mikor születtél? Ebben lehetsz sikeres januárban! (Ezoterikus.hu)
Bizonyára te is gyakran találod magad szembe ellenszéllel, s bármit teszel, csak kudarc követ kudarcot! Inkább kérd a támogató hátszelek segítségét cikkünkkel!
jan. 2
8:42
Mi a Holdjegyed? Igy alakul szerelmi életed januárban! (Ezoterikus.hu)
A Holdjegy lelkivilágodról, ösztönös reagálásodról, alkalmazkodó képességedről beszél. De mire utal, ha szerelemről van szó? Ismerd meg januári lehetőségeidet!
jan. 2
8:54
Étel-ital nem függ össze a szívritmuszavarral (MaHu)
A leggyakoribb szívritmuszavar, a pitvar-fibrilláció általában szervi szívbetegség következménye, de már régóta voltak ellentmondó megfigyelések bizonyos ételek vagy italok fogyasztásával kapcsolatos kedvezőtlen vagy kedvező összefüggésekről is.
jan. 2
9:12
Az újra felbukkanó H1N1 halálos áldozatot követelt Svédországban (HVG)
Svédországban is újra megjelent a H1N1 influenzavírus, s a fertőzöttek közül meghalt egy hétéves gyermek - közölték szombaton a svéd egészségügyi hatóságok. A hivatalos statisztika szerint a gyermek volt a H1N1 vírus első halálos áldozata ezen a télen.
jan. 2
10:06
Az étkezés mégsem függ össze a szívritmuszavarral (HVG)
A leggyakoribb szívritmuszavar, a pitvar-fibrilláció általában szervi szívbetegség következménye, de már régóta voltak ellentmondó megfigyelések bizonyos ételek vagy italok fogyasztásával kapcsolatos kedvezőtlen vagy kedvező összefüggésekről is. Amerikai kutatók most úgy látták, hogy a mindennapi életben szokásos italok vagy ételek nem függnek össze a ritmuszavarral.
jan. 2
10:15
A Szűz ma túl kemény lesz (Borsa)
Napi horoszkóp, vasárnap
jan. 2
10:36
Madonna lánya kék hajat szeretne (Borsa)
Madonna lánya elérte azt az életkort, amikor furcsa dolgokat szeretne művelni a külsejével. A popdíva nincs elragadtatva Lourdes legújabb ötletétől.
jan. 2
11:15
Alvás és ideális testsúly - hol az összefüggés? (WebBeteg)
Egy jó alvás csodát tehet! Nemcsak azért, mert kipihentek, frissek leszünk tőle, és kipihenten hatékonyabban tudjuk tölteni a napot, hanem - amerikai kutatások szerint - az ideális testsúly megtartásában is segít.
jan. 2
11:17
A psoriasis növeli a szívbetegségek kockázatát (WebBeteg)
A pikkelysömörös (orvosi szóval psoriasis) betegeknél nagyobb a metabolikus szindróma (elhízás, magas vérnyomás, cukorbetegség, magas vérzsír) kialakulásának valószínűsége – olvasható az Archives of Dermatology decemberi online számában.

Keresés