2010. január 1. péntek

jan. 1
0:18
Szívvel-lélekkel az egészségünkért! (HáziPatika.com)
A magas vérnyomás és az érelmeszesedés talaján kifejlődő szív- és érrendszeri betegségek okozzák minden második ember halálát hazánkban. Ezzel a lehangoló eredménnyel Európa élbolyába tartozunk. Tegyünk azért, hogy ez ne így...
jan. 1
0:36
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 1
2:00
Napi Horoszkóp - 10.01.01. (Ezoterikus.hu)
Mai napi horoszkópunk könnyed útmutató ahhoz, hogy mit, hogyan érdemes lépni, ha sikert akarunk elérni. Van, akinek kevésbé jó nap a mai, aggodalomra nincs ok.
jan. 1
2:18
Januári horoszkóp (Ezoterikus.hu)
Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit tartogat november hava? Rák vagy Mérleg vagy? Bánat vagy jókedv környékezi a következő hónapot? Megtudhatod!
jan. 1
5:06
Melyek a legszebb téli virágok? (Édenkert)
A téli elsősorban az örökzöld növények időszaka, amelyek élénk színű terméseikkel hódítanak. Az örökzöld növények levelei a zöld árnyalatokon kívül tarkák is lehetnek, ezért egész télen sokszínű összeállítást készíthetünk belőlük. A tél vége felé számos lombhullató cserjén világos színű virágok jelennek meg, melyek erős illatot árasztanak a lakásban és nagyon szépek. Lássuk őket!
jan. 1
6:57
Rühesség (WebBeteg)
A rühatkák magukkal a hámsejtekkel táplálkoznak. A vékonyabb bőrterületeket részesítik előnyben, ahová könnyebben befúrják magukat, úgymint az ujjak közötti területek, az emlőbimbó udvara, a nemi szervek és azok környéki terület.
jan. 1
6:59
Mikortól beszélünk éjszakai bevizelésről? (WebBeteg)
Az éjszakai bevizelés (enuresis nocturna) az egyik leggyakoribb betegség gyermekkorban, amely az általános iskolát kezdők 10 százalékánál fordul elő, a fiúk között még nagyobb arányban. Fontos tehát, hogy ne szégyelljük, és ne is tekintsük egyből súlyos lelki zavar tünetének.
jan. 1
7:01
Premenstruációs feszültség (WebBeteg)
Szinte minden nő tapasztalta már, hogy a menstruációt megelőző 5-10 napban az átlagosnál feszültebb, türelmetlenebb, ingerlékenyebb, érzékenyebb, kevésbé tud koncentrálni. Miért, és hogyan lehet ezen enyhíteni?
jan. 1
8:06
Pénteki HarmoNet horoszkóp 2010-01-01 (HarmoNet)
Ma vigyázzunk az alkoholos italokkal, hiszen könnyebben a fejünkbe száll az ital. Ha másnaposak vagyunk, akkor gyakran segít a korhelyleves, de ez igaz a savanyúság levére is. Talán a legjobb, ha alaposan kialusszuk magunkat. Ma nem tudjuk frizuránkat úgy megcsinálni, hogy a legjobb formáját hozza. Nyúzottak leszünk, használjuk fel a napot arra, hogy kipihenjük a szilveszteri bulit. Ha formába…
jan. 1
8:08
Heti szexhoroszkóp 2010. január 1-től 7-ig (HarmoNet)
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
jan. 1
9:06
Top 10 újévi fogadalom (kamaszpanasz)
Hogyan legyen jobb éned az elkövetkező esztendőben? Íme egy lista a leggyakoribb újévi fogadalmakról, és még néhány ötleted, hogyan vágj bele, ha már megfogadtad (és tulajdonképpen, hogy betartsd január 1-je után is).
jan. 1
9:18
Tarot jóslás 2010! Előrejelzés (HarmoNet)
A tarot lapjait is kiraktuk, megnéztük, hogy mit hoz a 2010-es esztendő. Mivel azonban a Harmonet csapatában jószerivel mindenki ismeri a tarot lapok jelentését, ennek a cikknek a szerzője sem csupán egy szemény, hanem 4 "öreg motoros" a jóslásban:
jan. 1
9:18
Napi horoszkóp: figyelj oda a részletekre (Borsa)
Napi horoszkóp: figyelj oda a részletekre
jan. 1
9:36
Magyarország napi Harmóniakártyája (2010-01-01) (HarmoNet)
Az ország megszabadul a bezártságból - de titok, mit rejteget a csomag. Az viszont tény, hogy mindenki ki szeretné bontani, hiszen a titkolódzás időszaka lejárt.
jan. 1
10:06
H1N1 - Egy a nyolchoz, hogy elkapjuk? (WebBeteg)
Egy, a New England Journal of Medicine című orvosi szaklapban megjelent másik tanulmány szerzői pedig egy a nyolchoz számítják annak esélyét, hogy elkapjuk a H1N1-et, ha otthonunkban valaki megfertőződött.
jan. 1
10:21
Akik 2009-ben elbúcsúztak a kifutótól (Borsa)
A kilencvenes évek három ikonikus modelljének karrierje fordulóponthoz ért az idén. A kifutónak búcsút mondanak, a szakmának még nem.
jan. 1
10:24
Kutyák százai az utcán - petárdák miatt! (Ezoterikus.hu)
A petárdáktól megriadva minden évben kutyák százai szaladnak világgá szilveszterkor. Vigyázzanak kedvencükre, hiszen az elveszett állatok nagy része sosem kerül elő...
jan. 1
10:30
2010: Év és dátum a számmisztika tükrében (HarmoNet)
2010 nem csak egy év, energiákkal, rezgésekkel, hanem maga a dátum, a szám is hordoz egy erőt, egy a történelemben soha meg nem ismételhető energia-kombinációt. A Merkúr évében járunk, mit rejt nekünk a bűvös kettő, nulla, egy, nulla sorozat?
jan. 1
10:42
Január története és babonái (Ezoterikus.hu)
Az itáliai Janus-tól kapta nevét, akit a szerencsés kezdet isteneként tiszteltek. A hívők újévkor kalácsot vittek oltárára, kerültek minden veszekedést, s jót kívántak egymásnak.
jan. 1
10:44
Válassz egy szimbólumot, olyan lesz 2010! Nagy jelkép-jósda (Ezoterikus.hu)
Szimbólumok, jelképek, babonás tárgyak... Sokféle szimbólumot használunk mindennapjainkban, a legtöbbet szinte egyáltalán nem, vagy csak alig ismerjük.
jan. 1
11:06
A candida gomba mindenkiben megtalálható (MaHu)
Egyre több helyütt olvashatunk a "szörnyűséges" candidáról, amely tönkreteszi az embert. Pedig ez az élesztőgomba mindenkiben megtalálható.
jan. 1
11:09
Vérnyomás-szabályozás: Renin-angiotenzin-rendszer (WebBeteg)
A szervezetünk a vérnyomást több különböző, egymással szoros kapcsolatban lévő rendszer irányításán keresztül szabályozza. A renin-angiotenzin-aldoszteron rendszer meghatározó szerepet tölt be mind a rövid, mind a hosszú távú vérnyomás-szabályozásban.
jan. 1
11:24
Még fél hónapja van, hogy átírja a számokat a mobiljában (Infostart)
Január 16-tól már hálózaton belül is csak mind a 11 számmal hívhatók a mobiltelefonok. A Nemzeti Hírközlési Hatóság, valamint a három mobilszolgáltató azt javasolja, hogy az ügyfelek lehetőleg minél hamarabb egészítsék ki a készülékeken tárolt 7 jegyű számokat a +36 azonosítóval, valamint a 20-as, 30-as vagy 70-es számmal, ha eddig nem tették meg.
jan. 1
12:24
Tippek a másnaposság ellen (kamaszpanasz)
A szeszes italok manapság egyre inkább az életünk részei. Ha buliba, esti kiruccanásra megyünk, szinte elkerülhetetlen, hogy ne találkozzunk össze a szeszes italok valamilyen fajtájával. Az alkohol egyre népszerűbb a fiatalok között, mivel oldja a feszültséget, a gátlásokat, valamint fel tudja erősíteni örömünket, ha jó társaságban fogyasztjuk feledteti a bánatot, és tompítja az érzékeket.
jan. 1
13:30
Az együtt mosogatás erősíti a párkapcsolatot (MaHu)
Azok a párkapcsolatok a legboldogabbak, ahol a család fönntartásához szükséges minden teendőt sikerül lényegében megfelezni. Nemzetközi társadalomkutatók Kanada 1986-ból, 1992-ből, 1998-ból és 2005-ből származó adatait dolgozták fel.
jan. 1
14:18
H1N1: 75 százalékkal csökkent az új fertőzöttek száma (WebBeteg)
Kevesebb mint a fele volt az influenzás panaszokkal orvoshoz fordulók száma december 21-e és 27-e között egy héttel korábbihoz képest, a becslések szerint 15 200 ember fertőződött meg azon a héten - derül ki az Országos Epidemiológiai Központ legutolsó jelentéséből.
jan. 1
15:54
Az újév első napján született babák ötöde elhízik (HVG)
A január elsején született brit csecsemők ötöde várhatóan elhízottá válik, mire megkezdi az iskolát - közölték brit egészségügyi hatóságok pénteken.
jan. 1
16:24
2009 legnépszerűbb cikkei a WEBBetegen (WebBeteg)
Válogatás a WEBBeteg legolvasottabb és legtöbbet ajánlott írásaiból. Melyek azok a témák, melyek a legnagyobb érdeklődére tartottak számot 2009-ben?
jan. 1
17:00
Egy vitamin, amitől tökéletes lesz az arcbőröd (NLCafé)
Szeretnél fiatalabbnak tűnni a korodnál? Irány a zöldséges stand - ezt sugallják a legújabb kutatások.
jan. 1
17:06
A január elsején született csecsemők ötöde elhízott lesz iskolakezdésre (MaHu)
A január elsején született brit csecsemők ötöde várhatóan elhízottá válik, mire megkezdi az iskolát - közölték brit egészségügyi hatóságok pénteken.
jan. 1
17:36
Az edzés úgy hat, mint az inzulin? (NLCafé)
A diabétesz ugyan súlyos betegség, mégsem jelenti azt, hogy a sportot el kell felejteni. Sőt, a komoly szövődmények megelőzésének leghatásosabb módszerei a személyre szabott étkezés és a – tervszerűen és felügyelettel végzett – mozgás.
jan. 1
20:00
Elhízottak lesznek az újév első babái? (NLCafé)
A január elsején született brit csecsemők ötöde várhatóan elhízottá válik, mire megkezdi az iskolát - közölték brit egészségügyi hatóságok pénteken.
jan. 1
20:06
20 tény az első szexről (kamaszpanasz)
Számtalan téves hiedelem él a köztudatban. Ideje, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba!
jan. 1
20:36
Az orvostudomány csodái - Különleges történetek az óévből (WebBeteg)
Összegyűjtöttünk, néhányat 2009 orvosi "csodáiból". Az óévben jónéhány olyan különleges eset történt, amely még a páciensek kezelőorvosait is meglepte.

2010. január 2. szombat

jan. 2
0:21
A fogyás fő ellenségei (HáziPatika.com)
Az év eleje az új kezdetek ideje. Nem csak a fogadalmak hívei örülnének, ha néhány dologban végre fordulat következne be életük egy-egy területén. Sokaknak ilyen a fogyás kérdése, cukorbetegen különösen...
jan. 2
0:36
Napi előrejelzés 12 jegy számára (MaHu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
jan. 2
1:06
Napi Horoszkóp - 10.01.02. (Ezoterikus.hu)
Mai napi horoszkópunk könnyed útmutató ahhoz, hogy mit, hogyan érdemes lépni, ha sikert akarunk elérni. Van, akinek kevésbé jó nap a mai, aggodalomra nincs ok.
jan. 2
5:00
Velőcsőzáródási rendellenességek, nyitott gerinc (WebBeteg)
A velőcsőzáródási rendellenességek a leggyakoribb fejlődési rendellenességek közé tartoznak. A magzati idegrendszer fejlődése során az agy és a gerincvelő az ún. velőlemezből képződik, mely normális esetben ún. velőcsővé záródik.
jan. 2
5:18
Gladiátorok a balkonládában! (Édenkert)
A tetőkerteken, erkélyeken és magasan fekvő ablakpárkányokon tartott növények sokkal jobban szenvednek a szélsőséges melegtől hidegtől és a széltől, mint a talaj szintjén élő társaik. A szél nem nem csak cibálja őket, de a talajukat is kiszárítja, és erre a folyamatra csak rátesz a napsütés. Ennek ellenére szerencsére nagy a választék olyan növényekből, amelyek jól tűrik a barátságtalan…
jan. 2
8:06
Szombati HarmoNet horoszkóp 2010-01-02 (HarmoNet)
Ma játékos hangulatban leszünk, ami különösen a gyerekekkel való, közös időtöltésnek kedvez. Találjunk ki játékokat, amelyeket közösen játszhatunk, és mindenki örömére vannak. Egy könnyű séta ma nagyon előnyös! Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több táplálékra tartunk igényt, s egy kicsivel valóban ehetünk többet, hiszen az emésztésünk gyorsabb, mint a megszokott. Igaz lehet az is, hogy hajlamosabbak…
jan. 2
8:08
Heti Style-Art-Party horoszkóp 2010. január 2-től 8-ig (HarmoNet)
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
jan. 2
8:09
Gáz- és gyógyszermérgezés - Tünetek és elsősegély (WebBeteg)
Bajbajutott embertársaink közül a mérgezettek azok, akik nagy valószínűséggel mindenképpen külső segítségre szorulnak. Magyarországon sajnálatosan még dobogós az öngyilkosságok száma, és természetesen ezen belül az egyik leggyakoribb módszer a gyógyszerrel, vegyszerrel elkövetet szándékos mérgezés.
jan. 2
9:09
Napi horoszkóp: próbálj ki valami újat (Borsa)
Napi horoszkóp: próbálj ki valami újat
jan. 2
9:18
12 fogyókúra hiba és azok elkerülése (kamaszpanasz)
A fogyókúra hibák befolyásolhatják a súlyodat Szimpla fogyókúra hibák is könnyen kisiklathatják az erőfeszítéseidet azért, hogy felvedd a kedvenc farmered. Hogyha a mérleg beragadt, vagy a súlyod leugrik és egyből vissza, akkor lehet, hogy te is elköveted valamelyiket ezek közül a hibák közül
jan. 2
9:48
Januári Időjóslás (Ezoterikus.hu)
A januári hónap a tél közepe, a növényzetnek és a földnek még pihenőre van szüksége, a napsütéses, langyos idő káros a fáknak, a korán kibújt gabonának.
jan. 2
10:06
Mikor születtél? Ebben lehetsz sikeres januárban! (Ezoterikus.hu)
Bizonyára te is gyakran találod magad szembe ellenszéllel, s bármit teszel, csak kudarc követ kudarcot! Inkább kérd a támogató hátszelek segítségét cikkünkkel!
jan. 2
10:12
Nyugtalanító trendek 2009-ben (Borsa)
A gazdasági recesszió eltünteti a szemöldököket és kihegyezi a női melleket. Nyugtalanító trendek ütötték fel a fejüket 2009-ben.
jan. 2
10:15
Élet a merevedési zavarral (WebBeteg)
Attól függetlenül, hogy a háttérben álló ok fizikális, vagy pszichés, illetve ezek kombinációja, a potenciazavar komoly pszichés stresszt jelent egy férfinek és a partnerének.
jan. 2
10:24
Mi a Holdjegyed? Igy alakul szerelmi életed januárban! (Ezoterikus.hu)
A Holdjegy lelkivilágodról, ösztönös reagálásodról, alkalmazkodó képességedről beszél. De mire utal, ha szerelemről van szó? Ismerd meg januári lehetőségeidet!
jan. 2
10:42
Meglepő gyógymód szorongás ellen (NLCafé)
Világszerte népbetegség a szorongás, ám nemrég egy tanulmányból az derült ki, hogy a hagyományos gyógyszerek mellett felfedeztek egy új módszert a probléma kezelésére.

Keresés