2010. január 1. péntek

jan. 1
9:18
4 meglepő ötlet az egészségedért! (NLC)
Néha apróságok is hozzásegíthetnek ahhoz, hogy ne kelljen tartanod a betegségektől. Lássunk négy olyan trükköt, amelyet a mindennapjaidba is beépíthetsz.
jan. 1
10:12
Otthon keleti kényelemben: a marokkói stílus (NLC)
Az arab és azon belül is kiemelten a marokkói stílusjegyek segítségével – legyen otthonunk modern vagy klasszikus – különlegessé és megunhatatlanná varázsolhatjuk belső tereinket.
jan. 1
10:48
Sztárváltó - Benkő kirúgott nője férjet keres (NLC)
A hetente jelentkező beszélgetéssorozatot a Nők Lapja Cafe olvasói szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Horváth Editen a sor, aki lecsúszott Benkő Dánielről, de új lehetőséget kapva tovább keresheti a férjet magának.
jan. 1
12:36
Hétvégi horoszkóp (január 1-3.) (NLC)
Itt az új év! Kezdődhet az új élet? Lássuk, kedvezőek-e a bolygóállások. Mit ígérnek a csillagok?
jan. 1
13:30
Lesz-e világvége 2012. december 21-én? (NLC)
2010-hez közeledve úgy éreztük, nem mindegy, eljön-e a maják által megjósolt világvége két év múlva, vagy érdemes esetleg ennél jóval hosszabb távra is terveznünk, ezért nyomozni kezdtünk az apokalipszis után.
jan. 1
14:24
2010. januári holdnaptár (NLC)
Az év első hónapjában a Mars közel kerül a földhöz, és most lesz egész évben legfényesebb a telihold.
jan. 1
15:00
Januári horoszkóp (NLC)
jan. 1
16:30
Pszichológusok a neten - A virtuális személyiségünket gyógyítják? (NLC)
Lelki tanácsadás olcsón, könnyen elérhető módon, a nap huszonnégy órájában – hangzik a hirdetés szövege. Egyre többen igénylik az interneten rendelő pszichológusok szolgáltatásait, de felmerül a kérdés: milyen valódi eredmény érhető el akkor, ha csupán a virtuális személyiségünket visszük lélekgyógyászhoz?
jan. 1
19:12
Mandula, térd, anyajegy - Műttessük vagy ne? (NLC)
A válasz nem mindig egyértelmű – a műtét mellett és ellen is mindig sok érv szól, ráadásul sok esetben a páciensnek kell kimondania a végső szót. Érdemes hát megismerni a különféle testrészek, elváltozások megtartása és eltávolítása melletti érveket is.
jan. 1
21:00
A világ 10 legdivatosabb partihelyszíne az elmúlt száz évben (NLC)
A mulatni vágyók minden évben különösen szívesen keresnek fel bizonyos városokat, hogy az óévet búcsúztassák. Közülük sokan minden pénzt megfizetnek - és megfizettek -, hogy azokon a helyeken szilveszterezzenek, ahol várhatóan "a világ legnagyobb partijára" számíthattak.

2010. január 2. szombat

jan. 2
9:18
A gyerek életről és halálról kérdez, mit mondjak neki? - Dr. Ranschburg válaszol (NLC)
Minden kisgyereknél eljön az a pillanat, amikor felteszi az elkerülhetetlen kérdéseket születésről és halálról. Vajon mi a jobb, ha őszintén válaszolunk, vagy ha mesékbe csomagoljuk a néha ijesztő valóságot? Dr. Ranschburg Jenő válaszol!
jan. 2
9:20
Búcsúra készül a világhírű díva (NLC)
Méltóképpen szeretne búcsúzni a rajongóitól Liza Minnelli.
jan. 2
12:00
Segítség, betegesen féltékeny vagyok! (NLC)
34 éves nő vagyok. A férjem imádnivaló, hűséges, csak nekem él. Talán ez okozza azt az őrült féltékenységet, amelyre már a kapcsolatunk is rámegy.
jan. 2
12:36
5 fantasztikus téli üdülőhely Svájcban (NLC)
Síelés, snowtubing, izgalmas kalandok az airboarddal, könnyed téli túrázás vagy lovas szános kirándulás a behavazott téli tájon át: Svájcban számtalan aktív kikapcsolódási lehetőség kínálkozik, amellyel kiérdemelhetünk egy ízletes sajtfondüt...
jan. 2
15:18
Karmahoroszkóp (2010. január 2-8.) (NLC)
A Merkúr hátráló mozgása miatt amiről korábban úgy gondoltuk, hogy lezártuk, arról kiderül, hogy mégsem így van.
jan. 2
16:30
Így készítsd fel a tested a síszezonra! - 4 tipp (NLC)
Az immunrendszernek, a tüdőnek, a szívnek egyaránt jót tesz, ha a téli szabadságot hófödte lejtőkön, aktív kikapcsolódással töltöd. De ne felejts el bemelegíteni!
jan. 2
17:06
Karácsony másnapján húsvéti tojás? (NLC)
Még szinte ki sem bontották karácsonyi ajándékaikat a britek - de már vehetik is a húsvéti csokitojásokat, legalábbis a Tesco áruházlánc néhány üzletében.
jan. 2
18:36
A közös házimunka a boldog párkapcsolat titka? (NLC)
Azok a párkapcsolatok a legboldogabbak, ahol a család fönntartásához szükséges minden teendőt sikerül lényegében megfelezni. Nemzetközi társadalomkutatók Kanada 1986-ból, 1992-ből, 1998-ból és 2005-ből.

2010. január 3. vasárnap

jan. 3
11:24
Öt divatkatasztrófa 2009-ből (NLC)
Visszatekintettünk a hollywoodi sztárok 2009-es szereléseire, hogy megmutassuk nektek az év legcsúnyább vagy éppen legelőnytelenebb ruháit!
jan. 3
17:24
A csontritkulás nem csak a nők betegsége (NLC)
A csontritkulást sokáig a menopauzán átesett nők betegségének gondolták, de mára egyértelműen bebizonyosodott, hogy férfiakat is érinti ez a betegség.

2010. január 4. hétfő

jan. 4
6:36
Új évi fogyókúra önsanyargatás nélkül - 5 betartható tipp (NLC)
Biztosan te is megfogadtad már, hogy az új évben elkezdesz sportolni, és leadsz pár kilót. De mire is vársz, ha fogyni szeretnél? Tippjeinkkel garantált a siker, és ígérjük, hogy sanyargatnod sem kell magad!
jan. 4
9:18
Erős Antónia a családjának él (NLC)
A híradósnak most a gyerekei az elsők, és még nem is fontolgatja a visszatérést.
jan. 4
10:12
Mit üzennek a drágakövek? - 5+1 csillogó kő (NLC)
A gyémánt a nők legjobb barátja, de azért nem vetnénk meg a smaragdot, a rubint vagy a zafírt sem, ha éppen úgy hozná a sors. A drágakövek nemcsak szépek, de számtalan más erényük is van. Kultúrkörtől és tradícióktól függően szerencsét hozó, energetizáló vagy mágikus hatást tulajdonítanak nekik.
jan. 4
11:06
Burgonyás pogácsa lépésről lépésre (NLC)
Ez az egyik legkiválóbb pogácsarecept, amellyel valaha dolgoztam. Ha kellő odafigyeléssel készítjük el, egészen biztosan nem okoz csalódást a végeredmény.
jan. 4
13:30
Villanyautót kapott a brit miniszterelnök (NLC)
Elektromos MINI-t kapott a brit kormány. A jármű mellett további negyven villanyautót ad át civil tesztelőknek a márka, hogy információkat gyűjtsön a jövőbeli fejlesztéskehez.
jan. 4
13:32
Önrész nélkül nem lesz autóhitel (NLC)
Utolsó ülésén a kormány módosította a lakossági hitelezés feltételeit. Többek között változtak a gépjárművekre vonatkozó szabályok is. A jövőben önrész nélkül nem lehet autót vásárolni hitelre.
jan. 4
13:34
Halállal kezdődött a Dakar (NLC)
A 2010-es Dakar-rali első versenynapján rögtön halálos baleset történt. Az időjárás sem állt a résztvevők mellé, az eredménytáblán pedig meglepetés született.
jan. 4
13:36
Civilek perelik a parkolócéget (NLC)
Ügyészségi feljelentést tett a hatodik kerület parkolási szerződése ügyében egy civil szervezet. Szerintük szabálytalan a szerződés.
jan. 4
13:38
Kibővül az M0 régi szakasza (NLC)
2012-ig kétszer háromsávossá alakítják át az M0-s körgyűrű déli szakaszát az M5-ös autópálya közelében. Az Európai Unió biztosítja a költségek fedezetének 85 százalékát.
jan. 4
13:40
Német lány lett 2009-ben a modellek modellje (NLC)
A 22 éves Katrin Thormannt választották meg az év modelljének.
jan. 4
15:00
Te hogy mutatsz a fotókon? (NLC)
A világ egyik vezető fényképezőgép-márkája megbízásából készült felmérés szerint az amerikaiak jelentős része nem tartja magát fotogénnek, elégedetlen azzal, ahogy a fényképeken mutat, és ha tehetné, újra elkészíttetné például az érettségi, esküvői, születésnapi portrékat...
jan. 4
17:24
Férfival élek, de a női test izgat - leszbikus vagyok? (NLC)
Mindig férfiakba voltam szerelmes, most is egy férfival élek együtt, de szexuálisan a női test látványa sokkal jobban izgat. Akkor én most hetero- vagy biszexuális vagyok, de az is lehet, hogy leszbikus?
jan. 4
17:26
A 10 legnépszerűbb újévi fogadalom (NLC)
Te is hajlamos vagy megfogadni, hogy az új év első napjától kezdve minden másképp lesz? Nem vagy egyedül! Megmutatjuk a 10 legnépszerűbb fogadalmat.
jan. 4
18:18
A brit miniszterelnök a legrosszabul öltözött férfi (NLC)
Az év legrosszabbul öltözött férfijának választották meg Gordon Brownt.
jan. 4
19:12
Elégedettek a spanyol szeretők (NLC)
A spanyolok több mint 80 százaléka elégedett a szexuális életével - ez derül ki a helyi egészségügyi minisztérium nemrég elvégzett felméréséből.
jan. 4
20:42
Papa, egy kicsit nagyobb lett a telefonszámla! (NLC)
Egy amerikai tizenéves alighogy megkapta a mobiltelefonját, közel 22 000 dolláros telefonszámlával lepte meg az édesapját. A kirívóan magas összeget mobilinternetezéssel sikerült elköltenie.

2010. január 5. kedd

jan. 5
6:36
Feleségből szerető? Egyszerűen bonyolult (NLC)
A könnyed vígjátékokba mostanában beleszerelmesedett Meryl Streep egy rendkívül bonyolult szerelmi sokszögben találja magát, amikor lefekszik a volt férjével, akinek azóta új élettársa van, ráadásul Streep iránt is érdeklődik egy új jelentkező. Ez így már egyszerűen bonyolult.
jan. 5
7:30
7 tipikus pasi, aki sosem lesz a férjed (NLC)
Végletekig különböző férfitípusokat gyűjtöttünk. Közös tulajdonságuk, hogy bár fontos szerepet játszanak az életedben, szinte bizonyos, hogy végül egyikük oldalán sem fogsz lehorgonyozni.
jan. 5
8:24
Halálbüntetés-pártiak az oroszok (NLC)
Bár ítélet-végrehajtási moratórium van érvényben - amellyel az ország jó úton halad az eltörlés felé-, egy friss felmérés szerint az oroszok jelentős többsége különösen súlyos bűncselekmények elkövetése esetén elfogadható büntetésnek tartja a halálbüntetést.
jan. 5
8:26
Tinisztárral hetyeg a bokszoló (NLC)
Vlagyimir Klicsko heves flörtbe bonyolódott Hayden Panettiere színésznővel.
jan. 5
9:18
Gazdag Tibor végrendeletet ír (NLC)
A Jóban Rosszban Pongrácz doktora a veseműtéte előtt szánja el magát a fontos lépésre – a TV2 sorozatának története szerint.
jan. 5
11:06
A dúla válaszol - Nem könnyű, de érdemes (NLC)
Az elmúlt hetekben több gyermekvállalás előtt álló nő írt nekem levelet. Ki ilyen, ki olyan kérdéssel keresett meg, a közös bennük talán csak annyi volt, hogy mindannyian keresték az útjukat a várandósság és a szülés körüli információrengeteg sűrűjében.
jan. 5
11:08
Karmahoroszkóp 2010-re (NLC)
Az idei év a Nap éve lesz, amikor a karma bolygójának számító Szaturnusz különleges helyzetbe kerül továbbra is a Plútóval, és az év közepétől igen erőteljes szaturnikus hatásokra számíthatunk. Erre már most készülj fel!
jan. 5
11:10
Hogyan kezdjünk új életet? (NLC)
Az élet maga a változás – mondja a bölcselet. Az állandó változás során sokszor vannak pillanatok, amikor érdemes végiggondolni, vajon jó-e az út, amelyen éppen haladunk. Nem kellene valamit másképpen tenni, hogy boldogabbak lehessünk?
jan. 5
12:00
A változtatni akarás természete - Ébresztő előadások Soma Mamagésával (NLC)
Január 6-án 19.00 órától ismét Ébresztő előadások Somával! Minden hónap első szerdáján, a Károlyi-Csekonits rezidencián vár benneteket egy jó beszélgetésre!
jan. 5
12:54
3 dolog, ami romba döntheti a diétádat (NLC)
Úgy érzed, mindent megteszel, és a mérleg valahogy mégsem akarja mutatni az annyira várt eredményeket? Lehet, hogy valami olyasmi szabotálja a diétádat, amiről nem is gondolnád, hogy hizlal.
jan. 5
14:06
Diane Kruger régi-új szerepkörben (NLC)
Beyoncé Knowles és Penélope Cruz után Diane Kurger is a világ egyik legnagyobb kozmetikai cégének arca lett.
jan. 5
14:08
Az év madara az eltűnő madarak nagykövete, a fecske (NLC)
A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület az eltűnő madarak nagyköveteiként a fecskéket választotta az év madarainak 2010-ben.
jan. 5
16:12
Klímaváltozás vagy egészségügyi kiadások - ellentmondások Kanadában (NLC)
Egy nemrég közzétett kanadai felmérés eredményei szerint a helyi lakosok többsége a bolygó sorsát alapjaiban meghatározó krízisként értékeli az éghajlatváltozást. Sokan ugyanakkor úgy vélik, a klímaváltozás elleni küzdelemre költött pénzt célszerűbb lenne az egészségügyi ellátás javítására vagy az államadósság törlesztésére fordítani.
jan. 5
16:48
A cigiről való leszokás is növeli a diabétesz kialakulásának kockázatát (NLC)
A dohányzás ismert kockázati tényezője a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának, amerikai kutatók hétfőn közzétett tanulmány szerint azonban a leszokás - legalábbis rövid távon - tovább növeli a kockázatot.

Keresés