2010. január 4. hétfő

jan. 4
6:36
Új évi fogyókúra önsanyargatás nélkül - 5 betartható tipp (NLC)
Biztosan te is megfogadtad már, hogy az új évben elkezdesz sportolni, és leadsz pár kilót. De mire is vársz, ha fogyni szeretnél? Tippjeinkkel garantált a siker, és ígérjük, hogy sanyargatnod sem kell magad!
jan. 4
9:18
Erős Antónia a családjának él (NLC)
A híradósnak most a gyerekei az elsők, és még nem is fontolgatja a visszatérést.
jan. 4
10:12
Mit üzennek a drágakövek? - 5+1 csillogó kő (NLC)
A gyémánt a nők legjobb barátja, de azért nem vetnénk meg a smaragdot, a rubint vagy a zafírt sem, ha éppen úgy hozná a sors. A drágakövek nemcsak szépek, de számtalan más erényük is van. Kultúrkörtől és tradícióktól függően szerencsét hozó, energetizáló vagy mágikus hatást tulajdonítanak nekik.
jan. 4
11:06
Burgonyás pogácsa lépésről lépésre (NLC)
Ez az egyik legkiválóbb pogácsarecept, amellyel valaha dolgoztam. Ha kellő odafigyeléssel készítjük el, egészen biztosan nem okoz csalódást a végeredmény.
jan. 4
13:30
Villanyautót kapott a brit miniszterelnök (NLC)
Elektromos MINI-t kapott a brit kormány. A jármű mellett további negyven villanyautót ad át civil tesztelőknek a márka, hogy információkat gyűjtsön a jövőbeli fejlesztéskehez.
jan. 4
13:32
Önrész nélkül nem lesz autóhitel (NLC)
Utolsó ülésén a kormány módosította a lakossági hitelezés feltételeit. Többek között változtak a gépjárművekre vonatkozó szabályok is. A jövőben önrész nélkül nem lehet autót vásárolni hitelre.
jan. 4
13:34
Halállal kezdődött a Dakar (NLC)
A 2010-es Dakar-rali első versenynapján rögtön halálos baleset történt. Az időjárás sem állt a résztvevők mellé, az eredménytáblán pedig meglepetés született.
jan. 4
13:36
Civilek perelik a parkolócéget (NLC)
Ügyészségi feljelentést tett a hatodik kerület parkolási szerződése ügyében egy civil szervezet. Szerintük szabálytalan a szerződés.
jan. 4
13:38
Kibővül az M0 régi szakasza (NLC)
2012-ig kétszer háromsávossá alakítják át az M0-s körgyűrű déli szakaszát az M5-ös autópálya közelében. Az Európai Unió biztosítja a költségek fedezetének 85 százalékát.
jan. 4
13:40
Német lány lett 2009-ben a modellek modellje (NLC)
A 22 éves Katrin Thormannt választották meg az év modelljének.
jan. 4
15:00
Te hogy mutatsz a fotókon? (NLC)
A világ egyik vezető fényképezőgép-márkája megbízásából készült felmérés szerint az amerikaiak jelentős része nem tartja magát fotogénnek, elégedetlen azzal, ahogy a fényképeken mutat, és ha tehetné, újra elkészíttetné például az érettségi, esküvői, születésnapi portrékat...
jan. 4
17:24
Férfival élek, de a női test izgat - leszbikus vagyok? (NLC)
Mindig férfiakba voltam szerelmes, most is egy férfival élek együtt, de szexuálisan a női test látványa sokkal jobban izgat. Akkor én most hetero- vagy biszexuális vagyok, de az is lehet, hogy leszbikus?
jan. 4
17:26
A 10 legnépszerűbb újévi fogadalom (NLC)
Te is hajlamos vagy megfogadni, hogy az új év első napjától kezdve minden másképp lesz? Nem vagy egyedül! Megmutatjuk a 10 legnépszerűbb fogadalmat.
jan. 4
18:18
A brit miniszterelnök a legrosszabul öltözött férfi (NLC)
Az év legrosszabbul öltözött férfijának választották meg Gordon Brownt.
jan. 4
19:12
Elégedettek a spanyol szeretők (NLC)
A spanyolok több mint 80 százaléka elégedett a szexuális életével - ez derül ki a helyi egészségügyi minisztérium nemrég elvégzett felméréséből.
jan. 4
20:42
Papa, egy kicsit nagyobb lett a telefonszámla! (NLC)
Egy amerikai tizenéves alighogy megkapta a mobiltelefonját, közel 22 000 dolláros telefonszámlával lepte meg az édesapját. A kirívóan magas összeget mobilinternetezéssel sikerült elköltenie.

Keresés