2010. január 1. péntek

jan. 1
9:18
4 meglepő ötlet az egészségedért! (NLC)
Néha apróságok is hozzásegíthetnek ahhoz, hogy ne kelljen tartanod a betegségektől. Lássunk négy olyan trükköt, amelyet a mindennapjaidba is beépíthetsz.
jan. 1
10:12
Otthon keleti kényelemben: a marokkói stílus (NLC)
Az arab és azon belül is kiemelten a marokkói stílusjegyek segítségével – legyen otthonunk modern vagy klasszikus – különlegessé és megunhatatlanná varázsolhatjuk belső tereinket.
jan. 1
10:48
Sztárváltó - Benkő kirúgott nője férjet keres (NLC)
A hetente jelentkező beszélgetéssorozatot a Nők Lapja Cafe olvasói szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Horváth Editen a sor, aki lecsúszott Benkő Dánielről, de új lehetőséget kapva tovább keresheti a férjet magának.
jan. 1
12:36
Hétvégi horoszkóp (január 1-3.) (NLC)
Itt az új év! Kezdődhet az új élet? Lássuk, kedvezőek-e a bolygóállások. Mit ígérnek a csillagok?
jan. 1
13:30
Lesz-e világvége 2012. december 21-én? (NLC)
2010-hez közeledve úgy éreztük, nem mindegy, eljön-e a maják által megjósolt világvége két év múlva, vagy érdemes esetleg ennél jóval hosszabb távra is terveznünk, ezért nyomozni kezdtünk az apokalipszis után.
jan. 1
14:24
2010. januári holdnaptár (NLC)
Az év első hónapjában a Mars közel kerül a földhöz, és most lesz egész évben legfényesebb a telihold.
jan. 1
15:00
Januári horoszkóp (NLC)
jan. 1
16:30
Pszichológusok a neten - A virtuális személyiségünket gyógyítják? (NLC)
Lelki tanácsadás olcsón, könnyen elérhető módon, a nap huszonnégy órájában – hangzik a hirdetés szövege. Egyre többen igénylik az interneten rendelő pszichológusok szolgáltatásait, de felmerül a kérdés: milyen valódi eredmény érhető el akkor, ha csupán a virtuális személyiségünket visszük lélekgyógyászhoz?
jan. 1
19:12
Mandula, térd, anyajegy - Műttessük vagy ne? (NLC)
A válasz nem mindig egyértelmű – a műtét mellett és ellen is mindig sok érv szól, ráadásul sok esetben a páciensnek kell kimondania a végső szót. Érdemes hát megismerni a különféle testrészek, elváltozások megtartása és eltávolítása melletti érveket is.
jan. 1
21:00
A világ 10 legdivatosabb partihelyszíne az elmúlt száz évben (NLC)
A mulatni vágyók minden évben különösen szívesen keresnek fel bizonyos városokat, hogy az óévet búcsúztassák. Közülük sokan minden pénzt megfizetnek - és megfizettek -, hogy azokon a helyeken szilveszterezzenek, ahol várhatóan "a világ legnagyobb partijára" számíthattak.

Keresés