2010. január 23. szombat

jan. 23
5:18
Szex és New York 2.: itt a szinkronos előzetes (est.hu)
Megérkezett a Szex és New York-folytatás magyar szinkronos előzetese. Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda legújabb kalandjait május 28-án mutatják be az amerikai mozik; a magyar premier pontos dátuma egyelőre még nem ismert.
jan. 23
5:20
Nem is olyan sikeres az Avatar (est.hu)
Nem is olyan jövedelmező minden idők egyik legjövedelmezőbb filmje, James Cameron Avatarja, ami a legjobb úton halad afelé, hogy átvegye az első helyet a Titanictól mind a globális, mind az amerikai box office-eredményeket tekintve.
jan. 23
7:33
Amit az autóinkból kispóroltak (NLCafé)
Néhány olyan apróságot kerestünk, amelyek évek óta hiányoznak az autóinkból. Pedig a tudomány szerint lehetne ez másként is. Kedvenc, ritka, vagy éppen nem létező extráink következnek.
jan. 23
8:27
3 mozitipp hétvégére (NLCafé)
A heti mozipremierekkel leginkább azok járnak jól, akik szeretik az izgalmakban bővelkedő, horrorral, esetleg fantasyvel fűszerezett filmeket – nekik szólnak tippjeink.
jan. 23
10:33
Ciklámen: hűvös szobák hálás virága (NLCafé)
Ha központi fűtésed van a lakásban, akkor nem a te virágod, viszont hűvös szobákban igen hálás és tetszetős növény. Tudj meg mindent a gondozásáról!
jan. 23
11:00
Új digitális formátum válthatja le az mp3-at (est.hu)
Új digitális zenei formátum bevezetését tervezik norvég fejlesztők, amely a népszerű Mp3-fájloknál is megszokott lemezborító-, illetve dalszöveg-megjelenítés mellett internetről frissíthető háttérinformációk tárolására is képes.
jan. 23
11:02
Peter Gabriel nem közösködik a Genesisszel (est.hu)
Peter Gabriel bejelentette: nem csatlakozik a Genesis többi tagjához, az együttest márciusban a rock and roll halhatatlanjai közé avatják. Az énekes szerint ez visszalépés lenne számára.
jan. 23
11:04
Vidám számokon dolgozik a U2 (est.hu)
The Edge, az ír zenekar gitárosa elárulta: az együttes már nagyban készíti új lemezét, és a tagok úgy érzik, sikerül valami különlegességgel előállniuk.
jan. 23
12:03
Stílusmustra - 5 feltörekvő sztár (NLCafé)
Reese Witherspoon, Angelina Jolie és kortársaik stílusa már kiforrott, Megan Foxról és Scarlett Johanssonról pedig annyi képet látni, hogy már mi is unjuk. Öt olyan színésznőt kerestünk, akik a filmipar nagy reménységei, ezért a jövőben is gyakran látjuk őket a vörös szőnyegen. Kíváncsiak voltunk, hogyan öltözködnek.
jan. 23
14:09
Ajándék autók az utcán (NLCafé)
Karácsony után furcsa dobozok lepték el Amsterdam utcáit. A kukák mellé helyezett extra nagy kartondobozokban a felirat szerint egy-egy MINI volt. Valakinek ennyire jól sikerült volna az ajándékozás?
jan. 23
15:03
Még lopni sem tudnak rendesen a magyarok (NLCafé)
Érdekes sajtóanyagot kaptunk. Eddig is tudtuk, hogy a GPS-es védelemmel ellátott autók nagyobb biztonságban vannak, de most az is kiderül, miért!
jan. 23
15:39
Sok autós vált idén gázra (NLCafé)
Drágul a benzin, drágul a gázolaj - a piac törvényei szerint ilyenkor a fogyasztók helyettesítő termékek után néznek. Márpedig az egyetlen igazán jó alternatíva a kőolajszármazékok helyett egyelőre a gáz.
jan. 23
16:15
Popper Péter: Az álmok titokzatos világa (NLCafé)
Popper Péter a hazai pszichológiai és ezoterikus élet meghatározó alakja, ezért különleges helyzetből, pontosabban egyedülálló módon értelmezi az álmokat: a tudomány és a misztika szemszögéből – egyszerre.
jan. 23
18:39
Veszélyben a jogosítványunk (NLCafé)
Itt a ránc-felvarrott KRESZ, tele apró, sokszor nehezen érthető újdonságokkal. Minket most mégsem ez érdekelt, hanem az, hogy vajon sikerrel vennénk-e ma is a KRESZ vizsgát? Mi már tudjuk a választ. Vajon Önök átmennének?
jan. 23
20:27
Autót nyerhet a legtakarékosabb magyar (NLCafé)
Autót nyerhet, aki tud spórolósan vezetni! A Peugeot Eco Kupában az nyeri meg a négy nyereményautó egyikét, aki a legkevesebb üzemanyaggal jut el Párizsból Genfbe február végén.

Keresés