2010. július 1. csütörtök

júl. 1
3:51
Megfojtja ellenfele Liptai Claudiát (NLC)
Fojtogató örökséget hagyott Liptai Claudiára Daróczi Dávid. A néhai kormányszóvivő szeretője, Nóra ugyanis nem hagyja békén a műsorvezetőt. A nő egészen addig nem száll le Claudiáról, amíg meg nem tudja az igazságot Dávid haláláról.
júl. 1
8:21
Harmadszor is alkonyodik. Moziajánló a Napfogyatkozás jegyében (NLC)
A filmforgalmazók elálltak Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner útjából, hogy a vega vámpírok és a borotvált mellkasú vérfarkasok teljesen elfoglalhassák mozivásznainkat. Egy, csak egy legény maradt talpon a vidéken, de arrafelé is Szarul állnak a dolgok.
júl. 1
8:23
Minden, amit a cicanadrágokról tudni kell (NLC)
Úgy hordjuk őket, mintha kötelező lenne, arra pedig csak kevesen figyelnek, hogy mi előnyös, és mi nem. Kibogozzuk a szálakat, és hadat üzenünk a „tevepatának”.
júl. 1
9:33
Holdnaptár (2010. július) (NLC)
Júliusban könnyebbnek érezheted az életed, csak a hónap vége felé kezd minden egyre bonyolultabbá válni.
júl. 1
10:45
Megjelent az NL Psziché legfrissebb száma (NLC)
Megjelent az NL Psziché legfrissebb száma, amelyből többek között megtudhatod, mitől szeret belénk egy férfi, hogyan kezdd újra 30 fölött, vagy milyen nehézségektől erősödik meg egy kapcsolat.
júl. 1
10:47
Óvatosan a rágóval – árt a bőrnek! (NLC)
Bár a reklámok azt sugallják, hogy egészséges dolog a rágógumi rágása, azért nincs ez egészen így. Alkalmas például a stressz levezetésére – persze nem mindenkinél – de sokkal inkább élvezetből rágunk, mintsem azért mert egészséges lenne.
júl. 1
10:49
Fél a szüléstől a 42 éves magyar sztármama (NLC)
Negyvenkét esztendősen újra babát vár Malek Andrea. Az énekesnő tavaly újra férjhez ment, és nem is lehetne nála boldogabb asszonyt találni. Igaz, egy kicsit fél a szüléstől.
júl. 1
11:21
Gigakoncertek és igazi nyár: VOLT Fesztivál (NLC)
Az egyik legjobb nyári hétvégének ígérkezik a mostani, s ehhez állítólag az égiek is besegítenek. Persze nem csak emiatt van Sopronban a helyed: legkedveltebb vidéki fesztiválunk idén is zúzós programmal rukkolt elő.
júl. 1
12:15
Sokkoló! Jacko fia is kifehéredik (NLC)
Súlyos bőrbeteg Michael Jackson fia, Prince Michael is. A fiú állítólag ugyanazzal a problémával küzd, mint néhai világsztár édesapja.
júl. 1
12:17
10 kütyüs tipp fogyókúrához (NLC)
Összeszedtünk pár kütyüt, ami segíthet felturbózni a fogyókúrádat. Van olyan ötlet is, amihez nem is kell túl messzire menni: ott lehet kéznél a mobilodban vagy a számítógépeden!
júl. 1
12:33
A női vagy a férfi munkaerő ér többet? (NLC)
Elvileg nem lenne szabad megkülönböztetni a férfiakat és a nőket a munkaerőpiacon, azonban több kutatás is bebizonyította, hogy a nők kevésbé érzik értékes szakembernek magukat, mint a férfiak. Az erősebb nem magasabb fizetést szeretne kapni, de a karriert is másképp képzeli a két nem: a nők horizontális előrelépésre vágynak, egy adott terület szakértői lennének, a férfiak viszont vezetői…
júl. 1
13:09
Soma Mamagésa: Az ÚJ EGYENSÚLY (NLC)
Sokszor írtam és beszéltem már a megváltozott férfi-női kapcsolati és szerepmintákról (az egyik kedvenc témám, erről írtam a szakdolgozatomat is). Elképesztő egyensúlytalanságból kell visszabillenteni magunkat egy totálisan ÚJ EGYENSÚLYBA!
júl. 1
14:21
Devizahitel -miért csapolja meg a családi kasszát? (NLC)
Néhány éve még bátran vettük fel a kedvezőbb törlesztő részlettel rendelkező devizahiteleket, azonban mára már a legtöbb család tapasztalhatta a kockázatot, amit ez a típusú hitel jelent. Hónapról hónapra egyre emelkednek ugyanis a törlesztő részletek.
júl. 1
14:23
Szudáni modelleket fogott el a vallási rendőrség (NLC)
A „Szudán következő topmodellje” elnevezésű divatbemutató rendőri razziával zárult. Nemcsak modelleket, hanem sminkeseket és tervezőket is őrizetbe vettek az esemény után, nagyjából 20-30 embert.
júl. 1
14:25
Ő a XX. század legszebb nője (NLC)
Audrey Hepburn színésznőt választották a XX. század legszebb nőjének.
júl. 1
15:15
Mit egyen a gyerek nyáron? (NLC)
A gyerekek táplálása nem mindig könnyű feladat, főleg, ha étvágytalan, válogatós kisgyermekről van szó. Mit tegyünk – vagy ne tegyünk – ilyenkor? Ebben segítenek Szűcs Zsuzsanna, a Nestlé dietetikusának tippjei.
júl. 1
15:17
Képek! Dögös öreglány lett Madonna (NLC)
Madonna szexis, fekete, szűk ruhában jelent meg lánya, Lourdes első ruhakollekciójának bemutatóján. A pop nagyasszonya a lehetőségeihez képest igazán pompásan festett, de többen felkiáltottak, hogy az arca igencsak megöregedett közelről.
júl. 1
16:45
Babák lelki válságban (NLC)
Sok oka lehet annak, ha egy gyerek kibillen megszokott kedélyállapotából. Segítsünk, hogy visszanyerje lelki békéjét, találjuk meg az okot és a megoldást.
júl. 1
17:57
Száműzzük a kövéreket!? (NLC)
A napokban megjelent hír szerint a hollywoodi producerek kitiltanák a vászonról a túlsúlyos színésznőket, hogy ne mutassanak rossz példát a felnövekvő nemzedéknek. Für Anikó kommentárja következik...
júl. 1
18:33
A halál torkában a világhírű teniszcsillag (NLC)
Szomorú hírek érkeznek a tenisz egyik állócsillaga, Jennifer Capriati környezetéből. A többszörös Grand Slam győztes Jennifer gyűlöl élni, több ízben is megpróbált öngyilkos lenni. Barátai szerint Jennifer Capriati a halál torkában van.
júl. 1
20:57
Pasiszótár: „Ez csak mostanában fordul elő velem!” (NLC)
Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 15. példamondata! És a megfejtés...

2010. július 2. péntek

júl. 2
8:03
Jamie Oliver a konyhádban (NLC)
Érezd jól magad a konyhában, mert a főzés igazi mulatság – ezt üzeni neked Jamie, aki üvegbe zárt formában a te konyhádban is ott lehet, hogy segítsen.
júl. 2
8:39
Költöztesd haza Afrikát! (NLC)
Krokodilbőr-mintázatú tapéta, kígyóbőr párnák, sötét, buja színek, egzotikus faanyagok, mindez elég egy európai környezetben megálmodott afrikai szobához.
júl. 2
8:57
Könyvek kézről kézre! Örökmozgókönyvek a Zöld Pardonból (NLC)
Különleges projektet indított el a Zöld Pardon. Az Örökmozgókönyvek kampány célja a kultúra támogatása, s az, hogy egyre többen olvassák és megismerjék a magyar írók remekműveit. Vidd el, olvasd, add tovább!
júl. 2
9:51
Ciki! 18-szor bukott meg a jogsin a sztár (NLC)
Bizony nem sokan ülnének be szívesen Ozzy Osbourne mellé. A Black Sabbath frontembere ugyanis bevallotta: tizenkilencedik alkalommal tudta csak letenni a jogosítványt.
júl. 2
9:53
Elvált Kiss Ramóna (NLC)
Különvált a hétköznapokban Kiss Ramóna és Tóth Norbert. A focista ugyanis egy vidéki csapathoz szerződött, míg Ramit Budapesthez köti a Barátok közt. Nem könnyű a szerelmesek élete.
júl. 2
9:55
Nők Lapja Cafe sztárfelismerő tippjáték - július 2. (NLC)
Minden hétköznap reggel egy friss fotóval jelentkezünk a ti dolgotok pedig annyi, hogy megfejtsétek: melyik híresség van a képen.
júl. 2
10:27
A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal (NLC)
Szépek, sikeresek, gazdagok, szupervékonyak, annak ellenére, hogy mindannyian édesanyák. A legszexibb modell mamák ők, akik hosszú utat tettek meg, míg nemcsak a kifutón, de a magánéletben is megtalálták a boldogságukat.
júl. 2
10:29
Tippek a sikeres állásinterjúhoz (NLC)
Az első akadályon túl vagy: megpályáztak az áhított állást és behívtak az interjúra. A következő próba bebizonyítani, hogy a te vagy a posztra a legalkalmasabb.
júl. 2
10:31
Még több fiatal az alkohol és a drog mámorában (NLC)
Az utóbbi két hétben meggyűlt a bajuk a toxikológusoknak a túlzott mennyiségű alkoholt és kábítószert fogyasztó fiatalokkal. Nőtt a túladagolás miatt ellátásra szorulók száma, és a kábítószerek közt is vannak „újdonságok”. A jelenségről szóló hírt Peller Mariann kommentálja...
júl. 2
11:21
Tanga és mellkidobás, avagy a legnagyobb strandbakik (NLC)
A strandon mindenki megpróbálja a legjobb formáját hozni, de sokszor balul sülnek el a jónak hitt ötletek. Szabad-e tangát hordani, és kell-e a smink a medence mellé?
júl. 2
11:23
Mekkora kárt tud okozni egy villám? (NLC)
Mostanság, amikor azt sem tudjuk, napszemüveget vagy esernyőt vigyünk magunkkal reggel, igen aktuális kérdés, hogy védjük-e a dolgainkat a villámkárral szemben. Sokan nem tudják, mi nyújt valódi védelmet, és mi az, ami csupán egy pofon a... az elektromos berendezéseinknek.
júl. 2
12:51
Savlekötő helyett maró folyadékot kapott egy kismama (NLC)
Savlekötő helyett maró folyadékot, erősen lúgos kémhatású kálium-hidroxidot itattak egy szülő nővel az Állami Egészségügyi Központ (ÁEK) Podmaniczky utcai kórházában – írja az Index.hu.
júl. 2
12:53
Tikkasztó kánikula az extrém esőzések után (NLC)
A katasztrófahelyzetet teremtő, folyamatos májusi esőzések után most úgy tűnik, tartósan marad a nyári meleg. Ha úgy érezzük néha, hogy már-már elviselhetetlen a kánikula, akkor gondoljunk arra, hogy a legforróbb nyári napon 2007-ben 41,9 fokot mértek hazánkban.
júl. 2
12:55
Mit üzen a tarot a rák havára? (NLC)
A nyaralás, a pihenés a feltöltekezésről szól, de nem mindegy, hogy mit viszünk magunkkal az útra. Ne csak a bőröndben legyen rend, de az is fontos, hogy magunkban helyre tegyük a dolgokat.
júl. 2
12:57
36 éve keresi elveszett szerelmét a megasztáros (NLC)
Magasztos célokkal jelentkezett a Megasztár című műsorba József. Az idős férfi közel 40 éve elveszett szerelmét keresi a műsor segítségével, hiszen rájött arra, hogy képtelen élete nője, bizonyos Pintér Zsuzsa nélkül élni.
júl. 2
15:15
Hétvégi horoszkóp (2010. júl. 2-4.) (NLC)
Napozz, pihenj, és nézd meg, mit üzennek a csillagok hétvégére.
júl. 2
16:27
Karmahoroszkóp (július 3-9.) (NLC)
A Szaturnusz és az Uránusz ugyan még mindig szemben állnak egymással, viszont a Merkúr jó fényszögekkel csatlakozik ehhez az oppozícióhoz, így szinte minden probléma megoldható.
júl. 2
16:29
Pasiszótár: „De veled volt a legjobb a szex!” (NLC)
Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 16. példamondata! És a megfejtés...
júl. 2
16:31
Fogyj zsírégető turmixszal (NLC)
A nyári gyümölcsszezon számos lehetőséget kínál a finom turmixok készítéséhez. A gyümölcsök variálásával nemcsak változatos, de egészséges italokat fogyaszthatsz, amelyek a zsírégetésben sem utolsók.
júl. 2
18:15
Fotó! Iszonyúan lefogyott Gombos Edina! (NLC)
Szinte olvadnak le a kilók Gombos Edináról. A szőke műsorvezető nagyon örül az eredménynek, igaz, férje óva inti a túl nagy súlyvesztéstől, hiszen Alberto azt szereti, ha nejének teltek az idomai...
júl. 2
19:09
15 tuti programtipp csajoknak nyári estékre (NLC)
Alig egy hét van már csak hátra, meccsből is egyre kevesebb van, ám mivel azok kiemelt fontosságúak, a férfiakat már tényleg lehetetlen a képernyők elől elrángatni. Szerencsére azért az országban nem állt meg az élet: körbenéztünk, és Mark Knopflertől kezdve a szabadtéri mozizáson át a Balaton Soundig sok érdekességet találtunk.

2010. július 3. szombat

júl. 3
3:33
Százezres ruhákban parádézik az RTL sztárja (NLC)
Megmutatta gardróbját az egyik magazinban Lilu. Az RTL sztárja igen jó ízléssel válogatja ruháit és kiegészítőit, ráadásul abban a szerencsés helyzetben van, hogy megengedhet magának igencsak exkluzív és drága darabokat.
júl. 3
5:21
Élő adásban bakizott a TV2 műsorvezetője (NLC)
Téves hírt olvasott fel Azurák Csaba a tegnap esti Tényekben. A műsorvezető ugyanis arról adott hírt, hogy Mel Gibson állítólag megverte a feleségét, akitől kislánya született a közelmúltban. Csakhogy ez így téves, Gibsonnak ugyanis nem volt a felesége Okszana Grigorjeva.
júl. 3
9:15
A fogkő is okozhat szájszagot (NLC)
A fogkő látványnak sem kellemes, viszont ezen kívül más problémákhoz is vezethet, mint az ínyvérzés, a kellemetlen szájíz és szájszag. Érdemes tehát e problémákkal fogorvoshoz fordulnunk, még akkor is, ha maga a fogkő esetleg nem látszik.
júl. 3
9:17
„Már nem az a lány vagyok, aki egy évvel ezelőtt voltam” (NLC)
A 19 éves Lena számára az Eurovíziós Dalfesztivállal egy hihetetlen álom vált valóra. Egyik napról a másikra világszerte ismert lett, megjelent az első lemeze, amelyről a Satellite című dal sokak kedvence. A most megjelent albumot 8 hét alatt készítették el. A német lány a Nők Lapja Cafénak adott interjújában elmondta: számára nem jelent gondot, hogy híres lett, mert azt csak akkor érzi, amikor az…
júl. 3
11:21
Batmant és Elvist a mellkasunkra (NLC)
A nagy divatcégek dizájnerpólóinak köszönhetően a pamutból készült kényelmes ruhadarabokat már legalább annyira nagy becsben tartjuk, mint a legmenőbb ruháinkat. Megmutatjuk a legtrendibb, nem edzőtermi használatra szánt fazonokat.
júl. 3
12:15
Akadálypálya fehérborral (NLC)
Kóstoltál már bort vakon? Simogattál valaha vakvezető kutyát? Szeretnéd kipróbálni, hogyan lehet a fehér bot segítségével tájékozódni, vagy szívesen részt vennél egy őszinte beszélgetésen, ahol felteheted a vaksággal kapcsolatos kérdéseidet, amiket korábban soha nem mertél? Most minderre lehetőség nyílik a Láthatatlan Kiállításon.
júl. 3
13:09
Előzzük meg a játszótéri baleseteket! (NLC)
Nyolc év, három gyerek és a teleírt kartonok a baleseti sebészeten megtanítottak arra, hogy mindig résen kell lennünk. Ettől függetlenül határozottan állítom, hogy játszótérre járni jó. A gyereknek is, meg a szülőknek is.
júl. 3
14:21
A csodatévő szódabikarbóna - 10 tipp a háztartásban (NLC)
A szódabikarbóna unalmas, „iskolai” definíciója: gyengén lúgos, vízben jól oldódó só, amely semlegesíti a savakat. Ha viszont a lakásban használod, már sokkal érdekesebb a helyzet: nemcsak sütéshez, hanem fáradt lábakra is kiválóan alkalmas! Lássuk, mit rejt még a tankönyvszagú magyarázaton kívül számunkra ez a sokat próbált csodaszer!

Keresés