2010. november 1. hétfő

nov. 1
6:24
Hatalmasat bukott a magyar szépségkirálynő (NLC)
Évek óta korona nélkül térnek haza a szépségversenyekről Magyarország legszebbnek választott lányai. Kaló Jennifer még a top 20-ba sem tudott bekerülni Kínában.
nov. 1
7:36
Novemberi horoszkóp (NLC)
A Mérlegre sorfordító utazás a Rákra pedig sok nevetés vár, kattints és kiderül milyen novemberre számíthatsz.
nov. 1
7:38
Divatban az egy sima, egy fordított rénszarvasok (NLC)
Idén télen a kötött holmiké a főszerep, azon belül is a norvég mintás darabok számítanak igazi sztárnak. Ha eddig idegenkedtél tőlük, most itt az alkalom, hogy megbarátkozz gyerekkorunk kedvenc mintájával.
nov. 1
9:42
2 halottak napi népszokás, amit érdemes kipróbálnod (NLC)
Ha az amerikai halloween túl harsány neked, nézd meg a magyar népszokásokat, és azt, hogy mit hasznosíthatnál ezekből holnap, a halottak napján!
nov. 1
11:30
Kiábrándító magyar foghelyzet (NLC)
Közismert tény, hogy a magyarok nem fordítanak elég időt a fogápolásra, igaz a nők, vélhetően esztétikai okok miatt, nagyobb gondossággal végzik ezt a mindennapi tevékenységet.
nov. 1
11:32
Rutintalan utazók figyelmébe – pénzes tudnivalók (NLC)
Minden külföldi út előtt azon dilemmázok, hogy mennyi készpénzt érdemes magammal vinni. Van erre valami aranyszabály? Nem szeretek sok kápét hurcolni, de azt sem akarom, hogy sok pénzzel lehúzzon a bank a kártyahasználatért. Az utazó kérdez, Ács Gábor válaszol.
nov. 1
11:34
Film a pedofil papok áldozatairól (NLC)
A katolikus papok pedofíliaügyeit vinné filmre Wim Wenders német filmrendező. A hírt Karafiáth Orsolya kommentálja.
nov. 1
13:18
A méz hatással van a szexuális életedre? – Íme 6 vágykeltő étel (NLC)
A vágy újraélesztése nem is olyan nehéz, mint gondolnád. A szenvedély felkorbácsolásához mindössze a közeli bevásárlóközpontba kell lerohannod, és vásárolni néhány „szerelmes” ételt!
nov. 1
13:20
Feszültség és vita az X-Faktor zsűrijében (NLC)
Egyre érezhetőbb a feszültség az X-Faktor zsűritagjai között. Geszti Péter Nagy Feróval, Keresztes Ildikó pedig szinten minden kritikát szívére vett.
nov. 1
16:00
Anyakatona (NLC)
Anyának lenni kiváltság és móka-kacagás. Egyfelől. Másfelől pedig olyan kemény, mint egy elitkommandós-kiképzés.
nov. 1
16:02
Novemberi holdnaptár (NLC)
Még akadnak nehézségek, de összességében már könnyebb hónap előtt állunk, csak az egészségünkre kell kicsit jobban figyelni.
nov. 1
17:48
A világ legmagasabb körhintája Bécsben (NLC)
Bécsben egészen új perspektívából szemlélhetjük a várost, megnyílt ugyanis a legújabb látványosság: a Práter-torony. Tériszony kizárva!

2010. november 2. kedd

nov. 2
6:24
Egy magyar prosti Dubaiban (NLC)
Sok magyar lány köt ki a prostitúció arab fővárosában. Vajon milyen élet jut nekik Dubaiban? Milyen testi-lelki kínokat élnek át? Egy „túlélő” elmesélte Szalai Viviennek, aki megírta Hamis gyönyör című könyvében. Ebből közlünk részletet.
nov. 2
7:36
Élő adásban drogozott a sztár – videó (NLC)
Hatalmas botrányt kavart a Másnaposok című film sztárja, Zach Galifianakis, amikor elszívott egy füves cigit élő adásban. A színész jópofa ötletnek szánta a szívást, de az amerikai tévénézőknél alaposan kiverte a biztosítékot.
nov. 2
8:30
Mi emberünk, Makray Katalin: „Mindig jó érzéssel gondolok az egykori tévétornára” (NLC)
Makray Katalin negyvennyolc éve ismeri férjét, Schmitt Pált, aki 2010. augusztus 6-a óta Magyarország köztársasági elnöke. Négy év udvarlás után ment hozzá. Az egykori olimpiai ezüstérmes tornásznővel a férje mellett végzett munkájáról, a lazacról és a rétesről, a napi teendőiről és a tévétornáról is beszélgettünk, miközben kiderült, hogy szereti a sört, és hogy boldogságot ad neki nemzeti színű…
nov. 2
8:32
Kipróbáltuk! – Kollégánk 3 angyallal találkozott (NLC)
Divatba jöttek az angyalok és az angyalkommunikáció. De vajon tényleg meg lehet tapasztalni Isten fényküldöttjeinek jelenlétét? Mit érez kollégánk, aki részt vett egy angyalkommunikációs tanfolyamon, s részese lehetett egy érzékelő gyakorlatnak? Klikkelj, és megtudod, milyen a találkozás három angyallal!
nov. 2
10:00
Így kerüld el a gyomorpanaszokat! (NLC)
A nyárnak ugyan vége, de az utazásoknak koránt sincs. Az ősz az egyik legjobb időszak a városlátogatásokhoz. Fogadd meg tanácsainkat, hogy az utazás ne kellemetlen emlék maradjon!
nov. 2
10:02
Kötelező a láthatósági mellény a prostiknak (NLC)
Az útszéli lányokat ugyan a foglalkozásuk miatt nem büntetik Spanyolországban, de azért igen, ha nincs rajtuk láthatósági mellény.
nov. 2
10:04
Hazajáró hét – 10 nap a falusi turizmus jegyében (NLC)
A szezonon kívüli kirándulás sajnos nem túl divatos, pedig nem kell minden vakációzáshoz bikiniben élvezni a napsütést. Az október 29. és november 7. között megrendezett Hazajáró Hét épp a hazai falusi turizmus nyújtotta élményekre hívja fel figyelmünket számos kedvezménnyel és akcióval.
nov. 2
10:06
Madármenü – Csak gusztusosan! (NLC)
Beköszöntöttek a reggeli mínuszok, a didergető hidegben a kismadarak táplálék nélkül maradtak. Nemcsak hogy kedvükben járhatsz, de kerted, balkonod is feldíszítheted egy-két jól megválasztott és megtömött etetővel.
nov. 2
10:54
Gyerekszoba egyénre szabva (NLC)
A gyerekszoba valójában az élet színpada, ahol a gyerek a főszereplő: ő a hős, a királylány, kalóz vagy sellő, olykor pedig anyu, apu.
nov. 2
11:48
Méheltávolítás helyett embolizáció (NLC)
Bármerre járok, akárhol vagyok: utazás közben, hangversenyen, munkahelyen, állandóan mosdót keresek, vagy attól szenvedek, hogy képtelen vagyok fájdalmak nélkül egy helyben ülni.
nov. 2
11:50
Emberi és állati testrészek az internetről (NLC)
Művész, a tudomány fejlődésének támogatója, vagy a holtak meggyalázója a dr. Halálnak is nevezett híres anatómus, aki novembertől a világhálón árulja tetemekből készült preparátumait? Soma Mamagésa különvéleménye...
nov. 2
14:12
A legszebb fotó Monica Bellucciról! (NLC)
Gyönyörű kislányával pózol Monica Bellucci a Vanity Fair címlapján. A szépséges anyuka elmondta: élete második kislánya születésével teljesedett ki.
nov. 2
17:48
Meztelenül a Jóban Rosszban sztárja-fotó (NLC)
Tallós Rita naptárban vetkőzik! A Jóban Rosszban bombázó szőkeségét a férfimagazinok is megkeresték. Fotóit látva, nem is csoda...

2010. november 3. szerda

nov. 3
0:42
Kik ezek a férfiak?! (NLC)
A „sztárproducer”, a példakép sportoló, az ismert műsorvezető... „Férfiak”, akik névtelenül felbukkannak az új botránykönyvben, melyben egy magyar luxusprostituált igaz történetei olvashatók. Újabb részletek a Hamis gyönyörből.
nov. 3
6:06
Szülnél otthon kisbabát? (NLC)
Nemrég indult rovatunkat reményeink szerint hétről hétre ti írjátok majd. Kérjük, osszátok meg velünk véleményeteket egy-egy cikkel kapcsolatban, szóljatok hozzá aktuális felvetésünkre a fórumban, lássátok el egymást ötletekkel, és kérjetek bátran segítséget szakértőinktől. Kíváncsian várjuk leveleiteket és e-mailjeiteket!
nov. 3
7:54
Készen állunk a műtétre! (NLC)
A sógornőmnek, Etának soha nem lehet gyermeke petesejtdonor nélkül. Én felajánlottam, hogy segítek neki. Hormonkezeléseket kaptunk, összehangolták a testünket; Etánál és nálam is megtörténhet a beavatkozás.
nov. 3
7:56
X-Faktor: A csúnya fiúknak is van szívük (NLC)
Ha van valami, amiért igazán szeretni lehet az RTL tehetségkutató műsorát, az a bátorság, amivel átlépi a fiúbandás-popcsillagos kliséket, és olyanokat emel fel, akiket az ostoba felszínesség eddig távol tartott a képernyőtől.
nov. 3
8:12
Csúsztatások és tanácstalanság a nyugdíjrendszer körül (NLC)
Megszavazták a nyugdíjpénzek állami elvételét. Mit jelent ez pontosan, és meddig kell dönteni arról, hogy maradhat-e valaki a magánrendszerben, vagy menjen át az államiba?
nov. 3
8:30
Hét évvel fiatalít a szemhéjragasztó (NLC)
„Instant szemhéjplasztika” termékcsaládot dobott piacra egy amerikai cég, melynek segítségével műtéti beavatkozás nélkül fiatalodhatunk. Napi 12 órára.
nov. 3
8:32
Szobabicajjal végig a városon (NLC)
Diplomamunkának indult, egy idősek otthonában végezte az a szobabicikli, amivel – legalábbis virtuálisan – körbe lehet kerekezni a világ nagyvárosait.
nov. 3
9:06
Perelnek a magyar X-Faktorban! (NLC)
Többmilliós kártérítést követel Nagy Feró és társai egy lemezkiadó cégtől. Az X-Faktor zsűritagja azt állítja: alaposan átverték.
nov. 3
9:24
Hegyi Barbara: „Ahol vagyok, ott jól vagyok” (NLC)
Úton a Vígszínház felé próbálom végiggondolni, hány szerepben is játszik éppen Hegyi Barbara, amikor ő maga figyelmeztet, hogy ideje leszállnom. A villamos hangszórójából ugyanis az ő hangján hallom: „Jászai Mari tér...”
nov. 3
10:00
A 16 ezer éves csemege csodája: 12+2 mézfajta (NLC)
Az ember már az ókor óta fogyasztja a méhek által összegyűjtött édes csemegét. A sarki boltban csak két-három műanyag flakonos, méznek álcázott ragaccsal találkozol nap mint nap, pedig rengeteg értékes és érdekes méz várja, hogy felfedezd őket.
nov. 3
10:36
Eldugják a gyermekeket a népszámlálók elől (NLC)
Megtorló intézkedésre számíthatnak a hétfőn indult népszámlálás során azok a kínai családok, amelyek – szembeszegülve az egygyermekes törvénynek – több gyereket vállaltak. A hírt Winkler Nóra kommentálja.
nov. 3
12:06
Szülnék én gyereket, ha... (NLC)
Bizonyára olvasóink is tudják, hogy Magyarország lakossága tízmillió alá csökkent. Ma hazánkban 20 fiatal 24 gyereket tervez, de ebből csupán 13 születik meg. Mi lehet ennek az oka? A kérdésre a hozzászólásaitok alapján („Te mivel serkentenéd a gyermekvállalási kedvet?” című topic a fórumban) kerestük a választ.
nov. 3
13:00
D. Tóth Kriszta: Hármacskán, kettecskén (NLC)
Lola folyamatos mozgásban van. Amikor rajzfilmet néz, akkor is mocorog. Ha leülünk olvasni, zsizseg, miközben eszik, a fenekén táncol. Kénytelenek vagyunk mi is minden szabadidőnket mozgásban tölteni – hármasban. És hogy mi van a kettesbennel? Hát… az némi szervezést igényel.
nov. 3
15:06
Miért nem alszik még mindig a gyerekem éjszaka? - Dr. Ranschburg válaszol (NLC)
A kislányom már másfél éves, de még mindig felébred éjszaka, és csak teával lehet visszaaltatni. Nemsokára jön a kistestvér, akihez kelni kell majd, de mi lesz akkor? Hogy tudnám elérni, hogy végigaludja az éjszakát?
nov. 3
15:24
Húsznál több betegség kezelhető a „csodaterápiával” (NLC)
A hiperbár-terápia során a szervezetet „feltöltik” éltető orvosi tisztaságú oxigénnel. Hatására felgyorsul az anyagcsere, erősödik az immunrendszer, csökken a szövetközi ödéma, mellékhatásként pedig megszépül a bőr.
nov. 3
15:26
Kritikus szinten a légszennyezettség (NLC)
Az elmúlt négy napban az ország több pontján is jelentősen meghaladta a légszennyezettség az egészségügyi határértéket, ezért a Levegő Munkacsoport levélben kérte az érintett városok polgármestereit, hogy tegyék meg a szükséges intézkedéseket.
nov. 3
16:54
Sztárok, akikért hiába dobog a szívünk! (NLC)
Pletykák és meg nem erősített értesülések ugyanúgy bekerültek cikkünkbe, mint valódi vallomások. De minden esetben jelezni fogjuk, hogy ki az, aki bevallja, és ki az, akiről nem bizonyítható be, hogy saját neméhez vonzódna. Lássuk, kik Hollywood legjóképűbb meleg sztárjai!
nov. 3
16:56
Kik ezek a férfiak?! Egy magyar luxusprosti vallomása (NLC)
A „sztárproducer”, a példakép sportoló, az ismert műsorvezető... „Férfiak”, akik névtelenül felbukkannak az új botránykönyvben, melyben egy magyar luxusprostituált igaz történetei olvashatók. Újabb részletek a Hamis gyönyörből.
nov. 3
17:12
Rászáll az APEH az RTL sztárjára? (NLC)
Igazán nehéz helyzetbe kerülhet Erdélyi Mónika, ha az APEH elkezd vizsgálódni a cége körül. Az RTL Klub elküldött sztárja ugyanis nem adta be a cége egyik éves mérlegét a Blikk információi szerint.
nov. 3
18:06
Mikor sírnak a férfiak? (NLC)
Férfiak és nők másként viszonyulnak a lelki témákhoz. Egy tragédia után a nők nyíltan kimutatják érzelmeiket, a férfiak inkább elfojtják őket. Amin a nő sírva fakad, a férfi arról inkább viccet gyárt. Hiszen ők úgy tanulták, a nagyfiúk nem sírnak. Vagy mégis?
nov. 3
18:08
Kiteregette szextitkait Ricky Martin (NLC)
Furcsán őszinte interjút adott Ricky Martin. A homoszexualitását nyíltan vállaló sztár elmondta: boldog párkapcsolatban él egy férfival, akit imád ölelgetni és csókolgatni.

2010. november 4. csütörtök

nov. 4
7:18
Filléres kreatív-tipp: üvegből gyertyatartó (NLC)
Könnyen bekerül a „valamire csak jó lesz” holmik közé egy-egy szép formájú üveg, főleg akkor, ha hajlamosak vagyunk a gyűjtögetésre. Találjunk mentséget erre a szenvedélyre! Alakítsuk gyertyatartóvá a csinos flaskákat!
nov. 4
8:12
Ránctalanítás és hidratálás mézzel (NLC)
Kéznél van, mégsem használjuk ki eléggé, a teán kívül csak a karácsonyi süteménybe kerül belőle, pedig arcra kenve akár ráncok ellen is bevethetjük. Mézes receptek szigorúan a konyhán kívülről.
nov. 4
10:00
Itt az influenzaszezon: oltassak, vagy ne? (NLC)
Az influenzaszezon általában november végétől március elejéig tart. Érdemes tehát elgondolkoznunk azon, hogy kérjük-e a védőoltást háziorvosunktól.
nov. 4
10:02
Vízilabda és szalámi – Szivós Márton b-terve (NLC)
A sármos vízilabdázó elmeséli, hogyan lett bisztrótulajdonos és miként hasznosítja sportolóként szerzett tapasztalatait az üzleti életben.

Keresés