2011. január 1. szombat

jan. 1
4:30
Januári horoszkóp (NLC)
A Vénusz jó fényszögkapcsolatai, valamint az állatövi jegyet váltott Jupiter remek kapcsolódása a Marshoz sok változást indít el ebben a hónapban, s ezek a későbbiekben hoznak majd nagy eredményeket.
jan. 1
5:24
Megjött Malek kedve a gyerekvállaláshoz? (NLC)
Imádja unokahúgát az X-Faktor szexis mentora. Malek Miklós még koncertje közben is szakított időt babázásra.
jan. 1
8:06
Tatár Csilla: „Kikérem magamnak a kérdést, mikor leszek anya!” (NLC)
Műsorvezető, riporter, feleség, és olykor még operatőr is. Hogyan lehetséges ennyi szerepben helyt állni? Tatár Csilla őszintén mesélt nekünk hivatásról, szerelemről, s arról is, mennyire nyomasztja, hogy számon kérik a szerinte legintimebb kérdésben is: az anyaságban.
jan. 1
10:12
Lelki válságban a harmincasok? (NLC)
Hajszoljuk a boldogságot, ahelyett hogy élveznénk és értékelnénk az adott pillanatot? Az idősebbek mellett a fiatal generáció jövőképe sem csillog fényesen: kétségbeesés és a magánytól való félelem. Harmincas újságírónk azt kutatta, meddig tart a boldogság, és az elégedettség érzéséért mit tehetünk mi magunk.
jan. 1
10:48
Gyógyító gyümölcs: grépfrút (NLC)
A téli napfényhiány kedvetlenné tesz, de gyógyír lehet egy grépfrút, amely vitaminban is gazdag!
jan. 1
11:24
Ráncfeltöltés helyett mosolyfelvarrás (NLC)
A „fogászati arcfelvarrással” akár tíz évvel is fiatalabbnak tűnhetünk. Műtéti beavatkozás nélkül.
jan. 1
13:30
Mintha a víz venne körül (NLC)
A víz. Kell az élethez, használják az ezotériában, a fengsujban, minden pillanatban körülvesz, és ha fizikai valójában nincs is mindig a közelünkben, de bizonyos tárgyakról könnyen asszociálhatunk rá.
jan. 1
13:32
4+1 „egészséges” tény a vízről (NLC)
A víz nemcsak szomjunkat oltja, de véd a betegségektől, megfiatalít, megszépít, diétázóknak pedig segít a fogyásban is.
jan. 1
16:48
Berlin – illegál; avagy a város titkos oldala (NLC)
Hatalmas, nyüzsgő metropolisz, kívülről fújjuk látnivalóit, ám amitől igazán izgalmas ez a vibráló város, az a még mindig rejtett, titkos oldala, amit egyedül nagyon nehéz megismerni.
jan. 1
16:50
Lehet pár gyerekkel több? (NLC)
A Központi Statisztikai Hivatal kalkulációja alapján idén 10 millió alá csökkent az ország lakossága. Miért nem vállalnak több gyereket a családok? Mi kell a nőnek, hogy (több) gyereket merjen a világra hozni?

2011. január 2. vasárnap

jan. 2
5:06
Miért titkolta Vastag Csaba a szerelmét? (NLC)
Évek óta barátnőjével él az X-Faktor győztese, bár eddig mindenki azt hitte, a sármos énekes egyedülálló.
jan. 2
8:24
Holdnaptár januárra (NLC)
Mindjárt napfogyatkozással kezdődik az új esztendő, ami közé beékelődik egy Vénusz–Neptunusz nehéz fényszög. Ez pedig arra utal, hogy a pénzünkre, a szerelmünkre sokkal jobban vigyázzunk, féltsük, és arra, hogy bármennyire fáj, minden helyzetben mondjunk igazat.
jan. 2
11:42
Hazánkon a világ szeme – indul az EU-elnökség fél éve (NLC)
Magyarország első ízben tölti be az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét. Az uniós elnökségi időszak több szempontból is egyszeri, megismételhetetlen jelentőséggel bír hazánk számára.
jan. 2
12:54
Sokkoló arcképekkel a dohányzás ellen (NLC)
Hatékony módszernek bizonyult a dohányzásról való leszoktatásban az a modern arcrekonstrukciós technikára épülő próbálkozás, amelynek során cigarettázástól (is) megöregedett arcképükkel sokkoltak dohányzó nőket.
jan. 2
12:56
Amin tuti összeveszünk (NLC)
Az internet új időszámítása óta a nappalink napról napra átalakul, ehhez pedig nem kellett más, mint egy nagyon okos gép, amely háztartások millióival kerül kapcsolatba. A csöpp szoba hol kávézó, hol pszichológiai rendelő, hol egészségügyi tanácsadó, néha viszont tyúkól.
jan. 2
17:06
3 könyvújdonság kreatív hobbisoknak (NLC)
Cuki zokniállatok, foltvarrással készült mesés ágytakarók, vidám madár és virágsablonok - te is elkészítheted őket e könyvek segítségével.
jan. 2
17:08
Sokkoló fotó! Smink nélkül felismerhetetlen a világsztár! (NLC)
Russel Brandet valószínűleg elvakította a szerelem, mivel feltett feleségéről, Katy Perryről egy igen meglepő fotót.

2011. január 3. hétfő

jan. 3
1:12
Kiszagolta az útvonalat (NLC)
Csak egyszer járt a háznál a vakvezető kutya, mégis tudta, merre menjen.
jan. 3
7:30
Akasztással kezdődött az új év (NLC)
Négy, emberrablással és gyilkossággal vádolt elítéltet akasztottak fel Iránban az új év első napján – a hírt Karafiáth Orsolya kommentálja.
jan. 3
8:42
Hamarosan megnyit az Európa Pont! (NLC)
Néhány nap múlva megnyílik a budapesti Európa Pont, amely fontos hiánypótló szerepet betöltve egyszerre lesz európai uniós információs központ, könyvtár, találkozóhely, valamint kapocs az állampolgárok és az EU intézményei között.
jan. 3
8:44
Mi vár rád az év első hetében? (NLC)
A Bikákra a nagy találkozás vár, a Kos pedig alig bírja majd szuflával. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok január első hetére!
jan. 3
9:36
Gerincferdülésből végtagbénulás (NLC)
2006-ban kezdődött a tortúra. Előzménye egy sima, leginkább lustaság miatt kezeletlen gerincferdülés, amelyet 11 éves koromban diagnosztizálták.
jan. 3
10:30
Adakozó igazgató! Milliókat zenélt össze a szegény gyerekeknek (NLC)
Nagyszabású jótékonysági akciót szervezett egy csepeli iskola igazgatója egy iszapkárosult iskolának. Balogh Gábor szerint minden gyereknek egyenlő lehetőségeket kell biztosítani.
jan. 3
11:06
Hülye kérdések a takarékos autóról (NLC)
Kukoricával megy? Nincs is benne benzinmotor? Úgy tűnik, sokan nem tudják, mi is az a hibridautó. Íme, egy kisokos a legfontosabb tudnivalókról, illetve összefoglaló a legfurább kérdésekről.
jan. 3
11:42
Részleges napfogyatkozás lesz január 4-én (NLC)
Január 4-én délelőtt jelentős mértékű részleges napfogyatkozás figyelhető meg hazánkból – derült idő esetén.
jan. 3
12:18
Kezdj új életet! (NLC)
Folyamatosan ettél az ünnepek alatt? Ideje mozognod, de egyedül nem akarsz? A munkahelyed sem kínál már új kihívásokat és egy társ is hiányzik a mindennapokban?
jan. 3
15:18
Rakoncátlan nyelvek – A CafeTV 2010-es bakijai (NLC)
Népszerű, mindenre elszánt riportereink sem úszták meg a tavalyi évet „félrebeszélés” nélkül! S ehhez sokszor még riportalanyok és zavaró körülmények sem kellettek!
jan. 3
16:30
Középfülgyulladás kezelése gyerekeknél antibiotikum nélkül? (NLC)
A gyermekek jelentős százalékánál a középfülgyulladás az új orvostudományi protokollok alapján antibiotikum nélkül is biztonságosan gyógyítható.

2011. január 4. kedd

jan. 4
5:06
Megszólalt Palik! Kisfia betegsége miatt tűntek el (NLC)
Több hónapos önkéntes száműzetés után életjelet adott magáról a Palik–Marsi házaspár. Palik László a Fókusznak mesélt külföldi útjukról és reagált a vadabbnál vadabb pletykákra.
jan. 4
7:12
Miről mondanál le a jobb szexért? (NLC)
A túlsúlyos amerikai nők 50 százaléka adná fel a szexuális életét azért, hogy lefogyjon. De hányan adnák a mobilt és a laptopot ugyanezért...?
jan. 4
7:14
Drágul a hús, a tojás és a gáz is – Miért fizetsz többet 2011-ben? (NLC)
Bár a százalékok és a tendenciák többféleképpen is magyarázhatók, az biztosnak látszik, hogy a különféle termékek és szolgáltatások díja nem lesz alacsonyabb 2011. január 1-jétől.
jan. 4
7:48
Egy könnyű menü: 2 recept Bereznay Tamástól (NLC)
A gyümölcsökkel tálalt étkek mindig különleges élményt tartogatnak az ínyenc haspókok számára. Tamás menüje a téli hangulatnak megfelelően a sült alma és narancs köré épül.
jan. 4
8:42
Nevelj csillagjegy szerint! – szülő-gyerek horoszkóp (NLC)
Ordít a Bak kölök, hisztériázik a Szűz poronty, a Kos szülő pedig falra mászik tehetetlenségében? Most induló horoszkópunkkal eláruljuk, hogy a különböző állatövi jegyben született kisgyerekekre, babákra hogyan hatnak a csillagok. No és a szüleikre is, akik a gyereknevelésen kívül még mi mással vannak elfoglalva az adott héten.
jan. 4
9:36
Ki szúrta el (és ki mentette meg) a szilveszter esti tévézést? (NLC)
Nem úgy volt régen, hogy az évben ezen az estén nevettünk a legtöbbet? Nem a szilveszteri műsorokat ismételték aztán egész januárban, nem ez volt a téma mindenhol? Nem erre az estére gyúrt a tévéknél mindenki, aki vicces, aki jól énekel, nem erre a napra időzítették a legjobb formát?
jan. 4
9:38
„A papából angyal lett, ugye, anya?” (NLC)
Bár az elmúlás az élet velejárója, a gyerekek 7-8 éves korukig a halál tényét visszafordíthatónak gondolják. Hogyan mondjuk el nekik?
jan. 4
10:12
Madonnának és Kleopátrának ugyanaz a titka? (NLC)
Reneszánszukat élik azok a szépítőszerek, melyeknek összetétele ókori egyiptomi recepteken alapul...
jan. 4
11:06
Trendi és környezetbarát: a sztárok is ezt hordják (NLC)
Divatos, kényelmes, olcsó és környezetbarát. Vidd magaddal bevásárolni, tornázni, strandra, piacra, utazáskor, ajándékba… mindig!
jan. 4
11:08
Ti küldtétek! Fotók a napfogyatkozásról (NLC)
Az irodánkból a köd miatt semmi nem látszik az éppen zajló napfogyatkozásból, de hála kedves olvasóinknak, néhány jól sikerült fotót most megosztunk veletek!
jan. 4
11:10
Lady Gaga a Facebook sztárja (NLC)
A közösségi oldal munkatársai megosztottak néhány számadatot a 2010-es évről. Kiderült, kik a legkedveltebb sztárok, hányan szakítottak, és milyen hihetetlenül aktívak voltak a tagok.
jan. 4
11:12
Cukorbaj ellen sajt (NLC)
A tejtermékekben olyan zsírsav található, amely csökkenti a felnőttkori cukorbetegség kifejlődésének kockázatát.
jan. 4
11:24
5 ezer ember halt meg túl korán a rossz levegő miatt (NLC)
A légszennyezettség miatt huszonhárom magyar településen több mint ötezer ember halt meg idő előtt – állítja a légszennyezés.hu weboldal. A hír kommentálására Soma Mamagésát kértük.
jan. 4
13:48
5 apró trükk, hogy gyorsan jobb formába lendülj (NLC)
Van fél órád reggel, hogy valahogy kinézz, mielőtt munkába indulsz? Ajánlunk 5 szépítő trükköt, amelyekkel gyorsan a lehető legjobb eredményt érheted el.
jan. 4
15:18
Pezsgő, ami nincs is (NLC)
Tudjátok, mi készül egy királyleányka és egy chardonnay nászából?
jan. 4
17:06
Pucér nők a nagyapám műhelyében (NLC)
„Meztelen nős” poszter a mesterember falán... ismerős kép. De mi lehet a céljuk ezeknek? Miért kötelező tartozékai annyi férfias élettérnek? Mester Dóra szexoktató ezúttal ezt próbálja megfejteni a Heti gyorsban.
jan. 4
18:18
Új csapás érte a lezüllött gyereksztárt (NLC)
Nyolc év után szakított barátnőjével Macaulay Culkin. A komoly lelki problémákkal küszködő egykori gyerekszínész összeomlott.

2011. január 5. szerda

jan. 5
0:36
Alig 7 másodperc (NLC)
Legyen-e szex, vagy sem? Állítólag ennyi idő alatt eldől...
jan. 5
3:54
Salma Hayek gyönyörű fürdőruhában – fotó (NLC)
Salma Hayek a Karib-szigeteken nyaral kislányával. A színésznő fantasztikus formáját megcsodálták a fürdőzők.
jan. 5
5:06
Hirdetésben keres lányokat a TV2 sztárja (NLC)
Bevállalós lányokat keres az egyik közösségi portálon Majka. Vajon mire kellenek a táncoslányok a sztárnak?
jan. 5
7:12
„Tudatosan dolgoztunk a jó apa-lánya kapcsolaton” (NLC)
Az X-Faktor legjobb énekesnője a verseny alatt nem vállalt közös interjút édesapjával. Azt mondták, szeretnék, ha Vecára saját teljesítménye miatt szavaznának, és nem édesapja miatt. Veca és István nálunk szerepel először együtt címlapon. A beszélgetés alatt az újságíró sokszor érezte magát óvó bácsinak, s megfordult a fejében, hogy szét kéne ültetnie Vecát és Istvánt. Aztán, ahol kellett, mégis…
jan. 5
8:42
A túlsúly nem csak az egészségre káros (NLC)
Egy kutatás kimutatta: a túlsúlyos emberek az autóban is nagyobb veszélynek vannak kitéve, mint a normál testalkatúak.

Keresés