2011. január 4. kedd

jan. 4
5:06
Megszólalt Palik! Kisfia betegsége miatt tűntek el (NLCafé)
Több hónapos önkéntes száműzetés után életjelet adott magáról a Palik–Marsi házaspár. Palik László a Fókusznak mesélt külföldi útjukról és reagált a vadabbnál vadabb pletykákra.
jan. 4
7:12
Miről mondanál le a jobb szexért? (NLCafé)
A túlsúlyos amerikai nők 50 százaléka adná fel a szexuális életét azért, hogy lefogyjon. De hányan adnák a mobilt és a laptopot ugyanezért...?
jan. 4
7:14
Drágul a hús, a tojás és a gáz is – Miért fizetsz többet 2011-ben? (NLCafé)
Bár a százalékok és a tendenciák többféleképpen is magyarázhatók, az biztosnak látszik, hogy a különféle termékek és szolgáltatások díja nem lesz alacsonyabb 2011. január 1-jétől.
jan. 4
7:48
Egy könnyű menü: 2 recept Bereznay Tamástól (NLCafé)
A gyümölcsökkel tálalt étkek mindig különleges élményt tartogatnak az ínyenc haspókok számára. Tamás menüje a téli hangulatnak megfelelően a sült alma és narancs köré épül.
jan. 4
8:00
A világűrben koncertezne a Muse (est.hu)
Matt Bellamy, a Muse frontembere elismerte, hogy valóban felvetődött annak a lehetősége, hogy az űrben adjon koncertet a zenekar, és bízik benne, hogy előbb-utóbb valósággá válhat az ambiciózus terv.
jan. 4
8:42
Nevelj csillagjegy szerint! – szülő-gyerek horoszkóp (NLCafé)
Ordít a Bak kölök, hisztériázik a Szűz poronty, a Kos szülő pedig falra mászik tehetetlenségében? Most induló horoszkópunkkal eláruljuk, hogy a különböző állatövi jegyben született kisgyerekekre, babákra hogyan hatnak a csillagok. No és a szüleikre is, akik a gyereknevelésen kívül még mi mással vannak elfoglalva az adott héten.
jan. 4
9:36
Ki szúrta el (és ki mentette meg) a szilveszter esti tévézést? (NLCafé)
Nem úgy volt régen, hogy az évben ezen az estén nevettünk a legtöbbet? Nem a szilveszteri műsorokat ismételték aztán egész januárban, nem ez volt a téma mindenhol? Nem erre az estére gyúrt a tévéknél mindenki, aki vicces, aki jól énekel, nem erre a napra időzítették a legjobb formát?
jan. 4
9:38
„A papából angyal lett, ugye, anya?” (NLCafé)
Bár az elmúlás az élet velejárója, a gyerekek 7-8 éves korukig a halál tényét visszafordíthatónak gondolják. Hogyan mondjuk el nekik?
jan. 4
10:06
PRO4 - Új szórakoztató csatorna Magyarországon! (est.hu)
A ProSiebenSat.1 tulajdonában lévő TV2 Csoport újabb csatornával bővül 2011. január 3-tól. Az új csatorna mindenki számára kínál műsorokat, kiemelt műsorsávokban pedig a 25-34 év közötti férfi nézők szórakoztatását tűzte ki célul.
jan. 4
10:08
Még mindig ütős az Utódomra ütök (est.hu)
Második hétvégéjén is bajnok lett a komédiafolytatás az észak-amerikai jegybevételi toplistán. Ezzel ez a film 2011 első box office-győztese, hiszen a szilveszteri hétvégén, azaz december 31. és január 2. között győzedelmeskedett.
jan. 4
10:12
Madonnának és Kleopátrának ugyanaz a titka? (NLCafé)
Reneszánszukat élik azok a szépítőszerek, melyeknek összetétele ókori egyiptomi recepteken alapul...
jan. 4
10:24
Új vezetők az m1 és az m2 élén (est.hu)
Rákay Philipet és Süveges Gergőt nevezte ki Medveczky Balázs vezérigazgató az MTV m1 és m2 csatornájának intendánsává. A vezetők a közszolgálati televízió programjáért és az átalakuló csatornák új profiljának megteremtéséért felelnek.
jan. 4
10:42
A Coolról az RTL Klubra költözött a NekedValó (est.hu)
Január 3-tól a Cool TV helyett az RTL Klubon jelentkezik a ValóVilág kísérőműsora, a NekedValó Istenes Bence és Mádai Vivien vezetésével. A VV4 történéseivel foglalkozó délutáni talk-show-t minden hétköznap 16:50-től láthatják a nézők.
jan. 4
10:44
Parno Graszt, Snétberger és a többiek (est.hu)
A hazai világzene és jazz elismert művészei fognak össze egy estére, hogy segítsenek Snétberger Ferenc álmának megvalósításában: az Európában egyedülálló, szegény gyerekeknek zenei oktatást biztosító Európai Roma Zenei Szakkollégium életre hívásában.
jan. 4
11:06
Trendi és környezetbarát: a sztárok is ezt hordják (NLCafé)
Divatos, kényelmes, olcsó és környezetbarát. Vidd magaddal bevásárolni, tornázni, strandra, piacra, utazáskor, ajándékba… mindig!
jan. 4
11:08
Ti küldtétek! Fotók a napfogyatkozásról (NLCafé)
Az irodánkból a köd miatt semmi nem látszik az éppen zajló napfogyatkozásból, de hála kedves olvasóinknak, néhány jól sikerült fotót most megosztunk veletek!
jan. 4
11:10
Lady Gaga a Facebook sztárja (NLCafé)
A közösségi oldal munkatársai megosztottak néhány számadatot a 2010-es évről. Kiderült, kik a legkedveltebb sztárok, hányan szakítottak, és milyen hihetetlenül aktívak voltak a tagok.
jan. 4
11:12
Cukorbaj ellen sajt (NLCafé)
A tejtermékekben olyan zsírsav található, amely csökkenti a felnőttkori cukorbetegség kifejlődésének kockázatát.
jan. 4
11:24
5 ezer ember halt meg túl korán a rossz levegő miatt (NLCafé)
A légszennyezettség miatt huszonhárom magyar településen több mint ötezer ember halt meg idő előtt – állítja a légszennyezés.hu weboldal. A hír kommentálására Soma Mamagésát kértük.
jan. 4
12:12
Az évvége a Való Világé lett (est.hu)
Az ünnepi műsordömpingben mind az 51., mind az 52. héten az RTL Klub bizonyult nézettebbnek, még a szilveszter is az RTL Klubé lett, ami pedig hagyományosan a TV2 szokott megnyerni. Barátok közt nélkül is megy a szekér, ebben azonban óriási érdeme van a Való Világ 4-nek, ami a kezdeti gyengélkedés után magára talált.
jan. 4
13:48
5 apró trükk, hogy gyorsan jobb formába lendülj (NLCafé)
Van fél órád reggel, hogy valahogy kinézz, mielőtt munkába indulsz? Ajánlunk 5 szépítő trükköt, amelyekkel gyorsan a lehető legjobb eredményt érheted el.
jan. 4
14:00
Steiner Kristóf Londonból búcsúztatta Adát (est.hu)
Vidám és megható pillanatok váltották egymást a VIVA televízió idei első Interaktívjában, ahol Adát búcsúztatták barátai, egykori kollégái és kedvenc énekesei. A mosolygós műsorvezető többször is elérzékenyült a régi felvételeket látva.
jan. 4
14:18
Új forgalmazó a hazai mozipiacon (est.hu)
Moziforgalmazásba kezd hazánkban az eddig csak DVD-kiadással foglalkozó Pro Video. A cég - mely 2009. szeptembere óta forgalmazza DVD-n a Warner filmjeit - először a Nicolas Cage főszereplésével készült Season of the Witchet mutatja be.
jan. 4
15:18
Pezsgő, ami nincs is (NLCafé)
Tudjátok, mi készül egy királyleányka és egy chardonnay nászából?
jan. 4
16:06
Összefogás indult Ringo Starr szülőházának megmentéséért (est.hu)
Felújítási programnak eshet áldozatául Liverpoolban Ringo Starr szülőháza, de már minisztériumi szinten is lobbiznak azért, hogy megmentsék az épületet. A városvezetés azonban ragaszkodik a lebontáshoz.
jan. 4
16:24
Erin Brockovich - Zűrös természet (est.hu)
A híresztelésekkel ellentétben az oknyomozós, jogi tematikájú filmekből korántsem képtelenség izgalmas és legfőképpen követhető filmalkotást összehozni. Kiváltképp, ha a forgatókönyvet maga az élet dobja össze mindehhez.
jan. 4
16:26
Hóhatár - A félelem felpörget (est.hu)
Már egy közepesen rutinos tévénéző is tudja, semmi jóra nem számíthat, ha egy film ismertetőjében az alábbi kifejezések valamelyikével szembesül: génkezelt, mutáns, óriáskígyók, pókok, tűzvész, földrengés, Adam Sandler, lavina.
jan. 4
16:28
Sivatagi lavina (est.hu)
Újabb homokszem került a címfordító gépezetbe. Mit homokszem, egy baromba puffadt kőszikla! Mert, hogy a Joshua Tree-t ily módon interpretálni azért teljesítmény. Még ha az egy "Dolph Lundgren-filmnek mindegy" alapon is történt a dolog.
jan. 4
17:06
Pucér nők a nagyapám műhelyében (NLCafé)
„Meztelen nős” poszter a mesterember falán... ismerős kép. De mi lehet a céljuk ezeknek? Miért kötelező tartozékai annyi férfias élettérnek? Mester Dóra szexoktató ezúttal ezt próbálja megfejteni a Heti gyorsban.
jan. 4
18:18
Új csapás érte a lezüllött gyereksztárt (NLCafé)
Nyolc év után szakított barátnőjével Macaulay Culkin. A komoly lelki problémákkal küszködő egykori gyerekszínész összeomlott.

Keresés