2011. január 22. szombat

jan. 22
0:48
Egy néma kiáltás: beszélgetés a Művészben (est.hu)
Közönségtalálkozón és beszélgetésen vehetünk részt az Egy néma kiáltás című filmdráma magyarországi bemutatása kapcsán január 22-én, szombaton a budapesti Művész moziban. Az este 6 órai vetítés után Lángh Júliával találkozhatunk.
jan. 22
7:24
Sziget: segítség az európai fesztiválok egyesületétől (est.hu)
A Yourope nevű, hatvannégy európai fesztivált tömörítő egyesület nyílt levélben kérte Tarlós István főpolgármestert, hogy változtassa meg a Sziget Fesztivált "ellehetetlenítő" területhasználati díjról szóló döntést.
jan. 22
7:26
Kiadják John Lennon levezelését (est.hu)
Yoko Ono, a Beatles legendás zenészének özvegye eladta John Lennon magánlevelezésének publikálási jogait az Orion nevű brit könyvkiadónak. A levelek jövő év őszén kerülnek a nagyközönség elé.
jan. 22
8:15
2 in 1 élmény: ehető illatok (NLCafé)
Az otthon édes illata – percek alatt.
jan. 22
9:27
A hiányzó fogak növelik az elbutulás kockázatát (NLCafé)
A legújabb kutatások szerint az elvesztett, hiányzó fogak növelik a demencia és az Alzheimer-kór kockázatát is.
jan. 22
10:03
Alacsonyak figyeljenek! (NLCafé)
Vékony derék, arányos testalkat és kislányos báj. Ezek a kötelező kellékei a Carey Mulligan stílusnak. Hozzád illik?
jan. 22
12:27
Játssz a színekkel! (NLCafé)
Talán mindannyiunk számára közismert tény, hogy a színek lelkünkre és testünkre is hatással vannak. Téged milyen színek vesznek körül?
jan. 22
12:29
5 színházi darab, amit látnod kell (NLCafé)
Marozsán Erika újra itthon, méghozzá főszerepben, Eszenyi Enikő egy eszméletlen vígjáték premierjében, Székhelyi József pedig egy világháborús komédiában. Újdonságok színházfronton.
jan. 22
12:30
Jim Carrey: új barátnő? (est.hu)
Úgy tűnik, Jim Carrey kiheverte Jenny McCarthyval történt szakítását. Csütörtökön a 49 éves komikust kézenfogva látták egy igen fiatal szupermodellel, a 24 éves Anchal Joseph-fel, az amerikai Topmodell leszek! egyik szereplőjével.
jan. 22
13:06
ShortCut 2.: Itt vagyok és Porcukor (est.hu)
A Fogasház ismét ShortCut-estet tart, melynek során ígéretes fiatal rendezők rövidfilmjeit vetítik, Császi Ádám (Gyengébb napok) szervezésében. Ezúttal Szimler Bálint Itt vagyok és Schwechtje Mihály Porcukor című műve lesz látható.
jan. 22
13:21
Diszkótragédia - Hogyan védjük meg a gyerekeinket ? (NLCafé)
A múlt szombati diszkótragédia kapcsán a Nők Lapja Cafe gyermekpszichológus szakértőjével arra kerestük a választ, hogy valóban megváltoztak-e a fiatalok szórakozási szokásai, s ha igen, akkor mi állhat a háttérben. Azt is szerettük volna tudni, mit tehet a szülő, hogy megvédje gyermekét a hasonló helyzetektől.
jan. 22
14:33
5 színdarab, amit látnod kell (NLCafé)
Marozsán Erika újra itthon, méghozzá főszerepben, Eszenyi Enikő egy eszméletlen vígjáték premierjében, Székhelyi József pedig egy világháborús komédiában. Újdonságok színházfronton.
jan. 22
15:27
George Clooney megint esküvőt tervez (NLCafé)
Tegnap mindenhol azt lehetett hallani, hogy Clooney maláriás és kórházba került. Nos, az egyik legnagyobb amerikai hírügynökség szerint a színész már egy hónapja meggyógyult...
jan. 22
15:29
Féltékeny, ezért apasági tesztet akar (NLCafé)
A legnagyobb boldogság a világon a gyerekvárás, hiszen a beteljesült szerelem bizonyítéka készülődik az életre. De mi a helyzet akkor, ha az örömöt beárnyékolja a féltékenység?
jan. 22
16:21
Heti horoszkóp (január 24–30.) (NLCafé)
A Szaturnusz a hét közepén hátráló mozgásba kezd, ráadásul néhány óra múlva nehéz fényszöggel kapcsolódik a Merkúrhoz, ami arra utal, hogy régi problémák, amelyeket lezártnak tekintettél, most ismét terítékre kerülnek.
jan. 22
17:15
Ugyanaz a betegség kínozza a két hírességet? (NLCafé)
Kelemen Annát a szája miatt szállították kórházba, a Való Világ Szandikájának ajkait pedig rejtélyes vérzés kínozza.

Keresés