2011. január 5. szerda

jan. 5
0:36
Alig 7 másodperc (NLCafé)
Legyen-e szex, vagy sem? Állítólag ennyi idő alatt eldől...
jan. 5
3:54
Salma Hayek gyönyörű fürdőruhában – fotó (NLCafé)
Salma Hayek a Karib-szigeteken nyaral kislányával. A színésznő fantasztikus formáját megcsodálták a fürdőzők.
jan. 5
5:06
Hirdetésben keres lányokat a TV2 sztárja (NLCafé)
Bevállalós lányokat keres az egyik közösségi portálon Majka. Vajon mire kellenek a táncoslányok a sztárnak?
jan. 5
7:12
„Tudatosan dolgoztunk a jó apa-lánya kapcsolaton” (NLCafé)
Az X-Faktor legjobb énekesnője a verseny alatt nem vállalt közös interjút édesapjával. Azt mondták, szeretnék, ha Vecára saját teljesítménye miatt szavaznának, és nem édesapja miatt. Veca és István nálunk szerepel először együtt címlapon. A beszélgetés alatt az újságíró sokszor érezte magát óvó bácsinak, s megfordult a fejében, hogy szét kéne ültetnie Vecát és Istvánt. Aztán, ahol kellett, mégis…
jan. 5
8:42
A túlsúly nem csak az egészségre káros (NLCafé)
Egy kutatás kimutatta: a túlsúlyos emberek az autóban is nagyobb veszélynek vannak kitéve, mint a normál testalkatúak.
jan. 5
8:44
A tavalyi év legkeresettebb ruhája (NLCafé)
Egy apró mini uralta a vörös szőnyeget 2010-ben. Mi lehet a ruha titka? És vajon mennyibe kerül a falatnyi gyönyörűség?
jan. 5
8:46
Nők az elmúlt évtizedből (NLCafé)
Sokban különböznek egymástól. Van köztük szőke, de van barna és fekete is. Némelyikük még szemtelenül fiatal, de akad közöttük tisztes korú is. Van, akivel naponta foglalkozik a sajtó, van, akinek a neve kevésbé cseng ismerősen. Így vagy úgy, mindannyian az elmúlt évtized meghatározó nőalakjai közé tartoznak.
jan. 5
8:48
Boldogtalanok lettek a fiatal nők idősebb párjuk oldalán (NLCafé)
Sokan sandán néznek azokra a fiatal hölgyekre, akik egy tőlük jócskán idősebb férfi mellett találják meg a boldogságot. Az emberek többsége úgy véli: nyilván csak a korosodó férfi hírnevére, pénzére fáj a foguk, de a nők állítják, a biztonságot és a szerelmet keresték ezek mellett a férfiak mellett. Végül mégis boldogtalanság lett a történet vége…
jan. 5
9:00
Öt porszívó öt tengerből (NLCafé)
A tengerek és óceánok szennyezettsége manapság már kritikus szintre emelkedett. Egy háztartási gépeket gyártó cég zseniális ötlettel hívta fel a figyelmet a küszöbönálló ökológiai katasztrófa tüneteire.
jan. 5
9:36
Mitől érzi megbecsültnek magát a dolgozó? (NLCafé)
Nem teljesen igaz, hogy az emberek csak ott vállalnak munkát, ahol több pénzt kínálnak nekik, és a nagyobb fizetés, illetve a kedvezőbb juttatások reményében könnyű szívvel cserélnek munkahelyet. Ha a megélhetéshez szükséges fizetést megkapja valaki, de nem érzi azt, hogy a munkájának értéke van, a főnöke megbecsüli – akkor inkább továbbáll.
jan. 5
9:38
5 energetizáló gyógytea (NLCafé)
A gyógyteák nemcsak egészségesek, de segítenek abban is, hogy energiával töltsd fel a szervezetedet. Összeszedtük az öt legjobb életenergia-növelő gyógynövényt!
jan. 5
9:40
Mi jó történt veled 2010-ben? (NLCafé)
Mindenütt azt hallani, rossz évet hagytunk magunk mögött. Mi mégis szeretnénk azt hinni, hogy az ember a legnehezebb helyzetekben is képes meglátni a jót az életében. Ezért olvasóinkat arra kértük, osszák meg velünk tavalyi legszebb, legreménykeltőbb élményeiket.
jan. 5
10:06
Nyert is, vesztett is a Pink Floyd (est.hu)
A legendás zenekar korábban azért perelte be az EMI lemezcéget, mert szerződésük szerint a kiadó nem árulhatott volna egyenként Pink Floyd-számokat az interneten. A pert az együttes megnyerte, mégis folytatódhat az internetes árusítás.
jan. 5
10:12
Mérges nő támadt az X-Faktor sztárjára (NLCafé)
Nem kell Király L. Norbinak a Való-villa Anikója. Az X-Faktor sztárjának ezért neki is támadt egy műsorban Anikó legjobb barátnője.
jan. 5
10:14
Ne várjuk a csodát! Inkább higgyünk benne! (NLCafé)
Jó érzés visszaröppenni a felhőtlen csodavárás időszakába, a gyermeki mesevilágba. Legalább néha, egy kis időre. Ha a csodavárás nem passzív állapot, és nem csupán egyszerű megoldásokat várunk, hanem teszünk is a kisebb-nagyobb „csodákért”, akkor ezek meg is valósulhatnak!
jan. 5
10:24
Elmarad a Pál Adrienn bemutatója (est.hu)
A 63. Cannes-i Filmfesztivál "Un Certain Regard" szekciójában debütált Pál Adrienn eredetileg 2011. január 13-ra kitűzött mozipremierjét határozatlan időpontra halasztja a Kocsis Ágnes-filmet gyártó KMH Film és a forgalmazó Mozinet.
jan. 5
10:30
Nők, ha könyvet írnak… (NLCafé)
Na, az majdnem olyan, mint amikor férfiak könyvet írnak. De igazából mégsem. Most pedig lássuk mindezt részletesen is, zsánerekre bontva.
jan. 5
10:42
Aranyeső Yuccában (est.hu)
Valami paranormális jelenségnek köszönhetően ez mindeddig kimaradt a napi ajánlók közül, pedig aligha vonz kevesebb atlétatrikós családapát a tévé elé, mint bármelyik produkció, melyben Pedersoli úr Girotti úrral karöltve tűnik fel.
jan. 5
11:00
A fekete macska (est.hu)
Bizony, az a fránya 80-as évek anno az olasz filmgyártásra is kőkeményen rányomta a bélyegét. Az ominózus kulturális vészkorszakban ugyanis elképesztően valószerűtlen horrorfilmek láttak napvilágot taljánéknál.
jan. 5
11:24
Évente ezer pincér halálát okozza a passzív dohányzás (NLCafé)
Legalábbis ezt állítja a spanyol dohányzásmegelőzési bizottság, melynek tagjai komoly részt vállaltak abban, hogy vasárnaptól életbe lépjen Európa egyik legszigorúbb dohányzásellenes törvénye.
jan. 5
11:26
Az önzetlenség génjei (NLCafé)
Német kutatóknak először sikerült összefüggést találni egy bizonyos genetikai adottság és az önzetlen cselekedetek között.
jan. 5
11:54
"Nem dolgozunk képlettel" - Rudolf Péter, Csuja Imre (est.hu)
Az Üvegtigris 3 sajtóvetítése után kaptuk el a rendező-főszereplő Rudolf Pétert és Csuja Imrét, aki a filmbéli baráti társaság legszókimondóbb tagját, Csokit alakítja, immár harmadszor, és ő egyben a film legismertebb mondatának az atyja is, mely, ha valaki nem tudná, így szól: "Easyrider, öcsém!"
jan. 5
12:30
Sounds From The Ground: The Maze (est.hu)
Nick Woolfson és Elliot Jones több mint tizenöt éve találták meg egymást, és azóta is együtt dolgoznak sokak szerint izgalmas, egzotikus és lebilincselő downtempo-közeli, szintetizátorokkal működésre bírt szerkezeteiken.
jan. 5
12:48
Copy Con: Irónia (est.hu)
A magyarul hozott ragga értelemszerűen magyar emszíje, Copy Con néhány évvel legutóbbi nagylemeze illetve Irónia című EP-je után jelentette meg Irónia című új albumát.
jan. 5
12:50
Break: Resistance (est.hu)
A jazz és funk lemezek között felnőtt Charlie Bierman a dobok és a zongora mellől került a lemezjátszók mögé, tizennégy évesen. A Resistance szereti a nagybetűs Embert, és meglehetősen sokat használja is azt.
jan. 5
13:12
Az élet vakvezető kutyával (NLCafé)
Sok írás megjelent arról, hogy kevés a vakvezető kutya, és sokat kell várni a látássérültnek, aki kutyust szeretne. Szabolcs, a Vakvágta CaféBlog szerzője, egy hűséges vakvezető kutya gazdája most saját élményeiről számol be.
jan. 5
13:14
Hosszú idő után visszatér a megasztáros – videó (NLCafé)
Újra összefogtak a celebek egy nemes ügy érdekében. Most a Hajrá, Peti! alapítványt támogatják a magyar előadók, mi pedig ott voltunk a stúdióban az új dal felvételén.
jan. 5
13:16
2011 – az Erdők Nemzetközi Éve (NLCafé)
Az Egyesült Nemzetek Szervezete a tavalyi év után (2010 a Biodiverzitás Nemzetközi Éve) most kifejezetten az erdők fontosságát, azok fenntartható kezelését és megőrzését szeretné kiemelni a nemzetközi évvel.
jan. 5
14:24
A jó test fontosabb, mint a boldogság – toplistás újévi fogadalmak (NLCafé)
Erre enged következtetni az a felmérés, mely szerint a legnépszerűbb újévi fogadalom a fogyókúra. A sorban a második helyen szerepel csak a boldogság iránti vágy. A hírt Winkler Nóra kommentálja.
jan. 5
14:36
Eric Rohmer: Komédiák és közmondások-hétvége (est.hu)
Eric Rohmer hat filmjét, a Komédiák és közmondások-ciklus darabjait nézhetjük meg január 6. és 8. között a Szerzői Filmklub szervezésében. Jön A pilóta felesége, A jó házasság, a Pauline a strandon, a Teliholdas éjszakák és a többi.
jan. 5
15:12
Kezek mindenhol! - Maroon5 (est.hu)
Bár kevesen tudják, a Maaron5 már 1994 óta játszik együtt, igaz, azóta átment néhány apró változáson. A srácok kezdetekben ugyanis Kara's Flowersként működtek. 2001-ben vették fel mostani nevüket, amivel - lassan, de biztosan - megérkezett a várva várt áttörés. Bemutatkozó albumuk, a Songs About Jane hatalmas siker lett, amit az It Won't Be Soon Before Long követett. Ennek immáron két éve, de most…
jan. 5
15:14
6.45 Faludi filmklub, 2011. tavasz (est.hu)
2010. szeptemberében nyolcadik éve indult útjára az Uránia Nemzeti Filmszínházban a Faludi Ferenc Akadémia alternatív filmklubja, a vetítések kezdési időpontjáról frappánsan 6.45-nek keresztelt sorozat. Aki hallott már róla,...
jan. 5
15:30
VV Gina besokallt, és távozott az RTL Klub valóságshow-jából (est.hu)
A párbaj után két nappal ismét soron kívül csökkent a létszám a ValóVilág villájában. Ezúttal azonban nem kizártak egy játékost, mint legutóbb, hanem a vasárnap óta férje nélkül játékban maradt Gina döntött úgy, hogy távozik a villából.
jan. 5
15:36
Az élet vakvezető kutyával (NLCafé)
Sok írás megjelent arról, hogy kevés a vakvezető kutya, és sokat kell várni a látássérültnek, aki kutyust szeretne. Szabolcs, a Vakvágta CaféBlog szerzője, egy hűséges vakvezető kutya gazdája most saját élményeiről számol be.
jan. 5
15:38
A gyerekem harap és csíp. Mit tegyek? – Dr. Ranschburg válaszol (NLCafé)
A gyerekem bántja a többi srácot a bölcsődében. Nem ugyanazt, mindig mást, többnyire minden indok nélkül. Mit tegyek?
jan. 5
15:48
Vadonatúj akciósorozat indul a TV2-n (est.hu)
Csupán néhán hónappal az amerikai tévépremier után debütál a TV2-n a Hawaii Five-0 című vadonatúj sorozat, melyet a '70-es években készült azonos című rendőrsorozat alapján forgattak újra, természetesen a mai kor elvárásainak megfelelően.
jan. 5
16:24
Szakított Swift és Gyllenhaal (est.hu)
A 2011-es évet már szingliként kezdte Taylor Swift amerikai énekesnő és Jake Gyllenhaal, a hollywoodi színész: a Valentin napban is feltűnt Swift és a Szerelem és más drogok, a Perzsia hercege és a Donnie Darko sztárja szakítottak.
jan. 5
16:48
Megint halott madarak hullottak az égből (NLCafé)
A többezres arkansasi madárpusztulás után Louisianában és Svédországban is hasonló tömeges madárhullásról számoltak be.
jan. 5
17:06
Hová lett a csillogás? Fresh Viki eladó lett, Szíj Melinda üzletkötő, Utasi Árpi mezőgazdasági munkás (NLCafé)
Végleg feladta Szíj Melinda a sztárságról szőtt álmait. A megasztáros újra a traktorgyárban dolgozik. Ahogy az egykor sikeres Utasi Árpi, vagy a Fresh együttes egyik tagja, úgy ő is a visszatért a civil életbe.
jan. 5
18:00
Újra összefogtak a magyar sztárok (NLCafé)
Az agysérült gyermekeken segít a Hajrá Peti! Alapítvány, mely most egy közös dal előadására ösztönözte a magyar sztárvilág 19 neves előadóját. A CaféTV videója az eseményen készült.
jan. 5
18:02
Thomas és barátai bepöfögnek az Arénába (NLCafé)
A vadonatúj, látványos zenés-táncos előadás lebilincselő kalandokat ígér.
jan. 5
18:36
A világ leggömbölyűbb kockája (NLCafé)
Fél évszázada jelent meg a játékpiacon. Azóta annyit adtak el belőle, hogy ha elosztanánk a Föld hatmilliárd lakosa között, mindenkinek jutna hatvankét legó építőkocka.
jan. 5
19:30
„Nem leszünk hírmanökenek!” (NLCafé)
Mi a közös Gázában, Bolíviában, Mauritániában, Burmában és az Északi-sarkkörben? Ilyen-olyan szempontból mindegyik veszélyzóna. S mindegyik helyszínen forgatott már Cseke Eszter és S. Takács András, az egy csapásra világhírűvé lett On The Spot című dokumentumsorozat stábja.

Keresés