2011. január 6. csütörtök

jan. 6
5:06
Ahogy még sohasem láthattuk Várkonyi Andreát! – fotók (NLCafé)
Sokat változott Várkonyi Andrea külsőleg. A TV2 Tények műsorvezetője ma már bátran hord miniszoknyát, pedig egy újra felbukkant, régi tévés interjúban még mereven elzárkózott a minitől.
jan. 6
7:57
4 tévhit az instant kávéról (NLCafé)
Lassan oldódó hiedelmeink.
jan. 6
8:00
Hatodik éve hanyatlik a zeneipar (est.hu)
A brit lemezeladások zsinórban hatodik éve mutatnak jelentős visszaesést, a zeneipar résztvevői egyre nehezebben boldogulnak a piacon. A HMV például éppen szerdán jelentette be, hogy 60 üzletét zárja be a szigetországban.
jan. 6
8:33
Melyik sztárra hasonlítasz? (NLCafé)
Megmondja egy arcfelismerő program. Halálraítéltek utolsó vacsorája, a pólya dizájnos visszatérése és egy szép, szerelmes videoklip e heti linkajánlónkban.
jan. 6
8:35
A szakadt, kócos művészlélek lenne az álompasi? (NLCafé)
Leszakadt csávó oldalán egy nagyon csinos nő – mitől működik még mindig ez a képlet? Mi vonz minket az ágrólszakadt, gyakran ápolatlan, és néha kimondottan életképtelen figurákhoz? Olvassunk utána!
jan. 6
9:27
Nézz cuki videókat jótékonyságból! (NLCafé)
Jótékonykodni akkor is tudsz, ha nincs fölös pénzed. Van, amikor az is elég, ha csak megnézel egy aranyos videót.
jan. 6
9:29
Jázmin a libidóért és kamilla a nyugalomért – hogyan válassz füstölőt? (NLCafé)
Szeretnéd füstölővel illatosítani a lakásodat, de nem tudod, melyik illatanyagot érdemes választanod? A leggyakoribb illatok hatását vettük sorra.
jan. 6
10:21
Problémás lányok: drog, prostitúció, csavargás (NLCafé)
Már most különböző bűncselekmények kötődnek a nevükhöz. Lányok, akik nem számíthattak soha azokra a felnőttekre, akikre kicsi koruk óta kellett volna, hogy számíthassanak.
jan. 6
10:23
Új allergén a fogászatban: a titánium (NLCafé)
A fogászati allergiás panaszok elkerülésére a fogorvosok a titániumból készült fogpótlások alkalmazását javasolják. A legújabb kutatások szerint azonban ez az allergénmentesnek vélt anyag is problémát okozhat.
jan. 6
10:25
Mit nyerhetünk, ha erősödik a frank? (NLCafé)
Többször volt már szó a svájcifrank-hitelesek nehéz helyzetéről. Tudom, hogy nem sok reményünk van, de hallottam olyanról, hogy lehet egyszerűen a frank erősödésére különféle fogadásokat kötni. Ha egy ilyenen nyerek, azzal nem tudom csökkenteni a frankhitelen elszenvedett veszteségemet? Az adós ismét pánikol, Ács Gábor válaszol.
jan. 6
10:42
Boonmee bácsi, aki képes visszaemlékezni korábbi életeire (est.hu)
Kezdjük azzal, hogy cannes-i Arany Pálma ide vagy oda, a hosszú című thai film jó eséllyel nem gyűjt össze komoly rajongótábort hazánkban, lévén, hogy szerkezete, tempója és főleg lelki világa teljesen más, mint amit eddig megszoktunk a moziban - pedig pont ez benne a jó!
jan. 6
11:00
Meg Ryan: új szerelem (est.hu)
John Mellencamp countryénekessel randizik Meg Ryan színésznő, a Harry és Sally, A szerelem hullámhosszán és a Nők sztárja. A párt szerdán látták együtt, karöltve sétálni New Yorkban - és ezzel nyilvánossá vált a hét hete tartó románc.
jan. 6
11:15
Minden gyerek mellé állítsunk rendőrt? (NLCafé)
Alig néhány hete a kisteleki általános iskola nyolcadik osztályos tanulója ütötte meg a tanárát, egy székesfehérvári szakiskolában pedig rendőri segítséget kértek a pedagógusok – maguk ugyanis nem bírtak az erőszakoskodó tanulókkal. Valóban egyre agresszívebbek a magyar diákok? Utánanéztünk, mi állhat az iskolai erőszak hátterében.
jan. 6
11:18
Zöld darázs 3D (est.hu)
Tavaly a Ha/ver című képregény-adaptációban, majd a Megaagy című animációs filmben tanúi lehettünk annak, hogy egy (vagy több) egészen szokatlan, elsőre alkalmatlannak tűnő személy válik szuperhőssé.
jan. 6
13:24
Szesztilalom, politika, maffiózók az HBO műsorán - Indul a Gengszterkorzó! (est.hu)
Január 10-től láthatják a magyar nézők az HBO-n a Maffiózók Emmy-díjas írója, Terence Winter és az Oscar-díjas rendező, Martin Scorsese sorozatát, a Boardwalk Empire - Gengszterkorzót, amely három Golden Globe-jelöléssel büszkélkedhet.
jan. 6
14:36
Eminem adta el a legtöbb lemezt Amerikában (est.hu)
A Nielsen SoundScan statisztikái szerint Eminem 2010-es lemeze volt a legtöbb példányban elkelt album az Egyesült Államokban. A legtöbbször letöltött dal kategóriában Katy Perry diadalmaskodott.
jan. 6
15:12
Paltrow: "Cruise csodásan csókol" (est.hu)
Gwyneth Paltrow színésznő pályafutása során már számos szépfiúval - köztük Jude Law-val vagy Brad Pitt-tel - csókolózhatott a vásznon. Neki azonban egyáltalán nem esik nehezére kiválasztania közülük a kedvencét: Tom Cruise az.
jan. 6
15:48
Heti Odeon (est.hu)
Négy film található az Odeon-Lloyd mozi eheti akciós kínálatában: Red és Ilyen az élet párosban, Fényes csillag és Social Network - A közösségi háló szólóban. Olcsóért az akció-, kosztümös és életrajzi filmek, romanikus komédiák!
jan. 6
17:15
Szebbre műtik Liptai Claudia orrát? (NLCafé)
Állítólag újra kés alá fekszik a műsorvezető. Ha igaz a hír, vajon miért van szüksége egy ilyen csinos nőnek újabb plasztikai beavatkozásra?
jan. 6
17:18
Rekorderek a Csillag születik jelentkezői között (est.hu)
Csupán néhány hete ért véget az X-Faktor, az RTL Klub már a tavaszi szórakoztató produkciójának előkészületein dolgozik. A tehetségkutató harmadik évadára december 11-e óta lehet jelentkezni, és máris több ezren küldték el adataikat.
jan. 6
18:09
Tudtak szándékáról, mégis hagyták, hogy öngyilkos legyen (NLCafé)
Több mint ezer Facebook-barátjának fedte fel öngyilkossági tervét egy brit nő a világhálós közösségi portálon, ám egyikük sem törődött vele igazán.
jan. 6
18:11
Hamarosan kiderül, ki zenélhet a Faithless előtt (NLCafé)
Márciusban tudod mi lesz? Faithless!
jan. 6
19:24
CIN-KE Filmklub, 2011. tavasz (est.hu)
2011-ben is folytatódik a Bunuel évek című sorozat az Aranytízben a CIN-KE Filmklub keretében. Az életműsorozat ezúttal az alkotó hét év alatt készült 12 filmjét mutatja be, köztük olyan műveket, mint az El Paóban nő a láz.
jan. 6
21:09
Mennyi pénzt költenek a férfiak a testi örömökre? (NLCafé)
Ha már úgyis egy jól menő iparágról van szó, miért ne működhetne úgy, hogy mindenkinek jó legyen? – Für Anikó különvéleménye a prostitúcióról.

Keresés