2011. január 21. péntek

jan. 21
0:30
Gyllenhaal és Swift: újra együtt? (est.hu)
Lehet, hogy Taylor Swift adott még egy esélyt Jake Gyllenhaalnak? Habár nemrégiben még a pár kapcsolatának végetértéről lehetett hallani, nemrégiben újra együtt látták a fiatal énekesnőt és a Szerelem és más drogok sztárját.
jan. 21
3:45
Csendben szült Travolta neje (NLCafé)
A szcientológia tanainak megfelelően, egyetlen hang nélkül szülte meg kisfiát, Benjamint Kelly Preston. A negyvenhat esztendős színésznő szerint fantasztikus élmény volt kisfia világrajövetele, függetlenül attól, hogy világszerte sokan elítélik ezt a fajta szülési modellt.
jan. 21
7:03
Erotikus meggy és társai, avagy 3+1 recept befőttből (NLCafé)
Mit csináljunk a kamra polcain várakozó befőttekből? Rögtön adódik a legegyszerűbb megoldás; fogunk egy öblös desszertestányért és jól bekanalazzuk. Vagy lehetünk ennél kicsit kreatívabbak...
jan. 21
7:05
Hétvégi horoszkóp (január 21–23.) (NLCafé)
A Jupiter szombaton belép a Kos jegyébe, és ez sokaknak váratlan fordulatokat hoz a hétvégén. Akad olyan jegy, amelyik nyugalomra vágyik, de lesznek olyanok is, akikre szenvedélyes szeretkezések várnak.
jan. 21
7:39
Ki fizeti a főiskolások 100 000 forintos a rezsijét? (NLCafé)
Egy friss felmérésből az derült ki, hogy a hallgatók több mint fele azért vállal munkát, hogy tanulhasson. A vidéken tanulók pedig hamarabb lesznek önállóak, mint a pesti diákok.
jan. 21
8:00
Halálra gázolták Iggy Pop egykori dobosát (est.hu)
Alex Kirst 47 éves korában vesztette életét, egy ismeretlen autós gázolta el, majd hagyta ott az út szélén. Kirst többek között Iggy Pop kétezres évekbeli lemezein dobolt, azt megelőzően a The Nymphs tagja volt.
jan. 21
8:33
Pucéran kell főzni a jó szex érdekében? (NLCafé)
Kétrészes sorozatunk második részéből kiderül, hogy miért érdemes pucéron főzni, és az sem marad titok többé, hogy az orr és pénisz rokonszervek...
jan. 21
9:27
Lola: Hogyan elégítsük ki a gyerek kíváncsiságát? (NLCafé)
„Nicht vor dem Kind!” – szólt a szüleim és nagyszüleim egyezményes jele arra, ha valamit „nem a gyerek előtt” akartak megtárgyalni. Mi persze villámgyorsan megtanultuk a német nyelv eme frázisgyöngyszemét – és ahogy elhangzott, azonnal kérdezősködni kezdtünk...
jan. 21
10:24
Attila, Isten ostora (est.hu)
Nem, kérem, az Edda-hívek máris tolhatnak egy feles vodkát a nagy izgalmakra, ez a filmalkotás ugyanis nem Róla szól. Sokkal inkább egy filmfeldolgozások szempontjából érthetetlen módon mellőzött történelmi karakterről.
jan. 21
10:26
Kutyahideg (est.hu)
A Cujo című Stephen King-adaptáción kívül jelen pillanatban nem igazán tudnék említeni olyan kutyás filmet, mely a 13. életévem betöltése után is feltétlen lelkesedéssel bírt volna eltölteni. Nos, ez a mű sem változtatott a tendencián.
jan. 21
10:42
Gulliver utazásai (est.hu)
Ezúttal talán kár volt egy újabb bőrt lenyúzni Jonathan Swift klasszikusáról. Gulliver történetének újraírásából igazán csak Jack Black profitált, aki önfeledten bohóckodhatott végig egy újabb másfél órát az életünkből.
jan. 21
11:18
A király beszéde (est.hu)
A világért nem akarom megbántani Colin Firth népes rajongótáborát, de az ő igazi specialitása és legfőbb tehetsége, ha karót nyelt, de könnyen zavarba hozható figurát kell eljátszania, így első blikkre a dadogós király szerepét mintha rá szabták volna.
jan. 21
11:54
Párizsból szeretettel (est.hu)
James Reece a franciaországi amerikai nagykövet jobbkeze, aki időnként kisebb megbízatásokkal a CIA-nak is besegít, és minden álma, hogy "bekerüljön a klubba". Egy szép napon el is érkezik számára a nagy kiugrási lehetőség: egy Párizsba érkező titkos ügynök, Charlie Wax társa lehet.
jan. 21
12:09
Sztárok és mémek (NLCafé)
Szomorú Keanu, ugró Robert Pattinson, részeg Hoff... Összeszedtünk néhány internetes mémet, amiben hírességek rovására szórakozik a netező közönség. Vagy éppenséggel inkább velük nevetnek, és a tiszteletüket, szeretetüket fejezik ki?
jan. 21
12:11
Drogozásra kényszerítették osztálytársukat (NLCafé)
A gyanú szerint marihuánás cigaretta elszívására kényszerítették társukat salgótarjáni középiskolások. A rendőrök öt diákot állítottak elő. A hír kommentálására Peller Mariannt kértük.
jan. 21
13:21
A szerelem megvéd a mentális betegségektől (NLCafé)
A legújabb kutatások szerint a hosszan tartó szerelmi kapcsolatok pozitív hatással vannak a mentális egészségre.
jan. 21
14:51
Kelléktár síeléshez (NLCafé)
Van bukósisakod? És lapátod? A nadrágod biztos elég jó? Kattints, és készülj fel a síszezonra!
jan. 21
16:03
Házasodj meg, meg fogod bánni (NLCafé)
…ne házasodj meg, azt is meg fogod bánni, írja a filozófus. Nem kevésbé idegtépő a sok vagy-vagy a meghívók, a ruha, a zene és a többi esküvői kellék kiválasztásakor. A legjobb esküvői weboldalak heti linkajánlónkban.
jan. 21
16:24
A virtuális világból a Fáklya Klubba lép elő a Folkbeats (est.hu)
Végre valós formát ölt az észak-amerikai turné fődíjjal kecsegtető Folkbeats Autentikus Népzenei és Világzenei Tehetségkutató. Az eddig interneten zajló előválogatás lezárultával most már élőben is megcsodálhatjuk az ifjú muzsikusok produkcióit.
jan. 21
18:30
Maláriás lett Clooney (est.hu)
Maláriával fertőződött, de már meggyógyult George Clooney hollywoodi színész, az Egek ura és Az amerikai 49 éves sztárja. A betegséget ennek a hónapnak az elején kapta el egy szudáni útja során. Azóta viszont teljesen felépült.
jan. 21
22:24
KÉK Filmklub: Ember a magasban (est.hu)
Folytatódik a KÉK, azaz a Kortárs Építészeti Központ filmklubsorozata, melynek középpontjában nem a film, hanem a filmet néző ember áll: építészeket hívnak meg, akikkel egy-egy, számukra meghatározó (vagyis kedvenc) filmet...

Keresés