2011. február 5. szombat

febr. 5
5:21
Miért titkolja kapcsolatát Való Világ sztárja? (NLCafé)
Hónapok óta csak találgatták, hogy Dundika és Majka egy párt alkotnak. Néhány napja azonban rajtakapták őket Ferihegyen.
febr. 5
5:23
Szexszel tarja magát csúcsformában a bombázó (NLCafé)
Jenny McCarthy elárulta, mivel tartja formában gyönyörű testét. A válasz egyszerű: szerelmeskedéssel.
febr. 5
7:27
Oscar-díjas rendező készíti a Bob Marley-filmet (est.hu)
Kevin McDonald készíti el a Bob Marley életéről, és életművének hatásáról szóló filmet, amelyet idén, a reggae-sztár halálának 30. évfordulóján mutatnak be.
febr. 5
7:28
Ismét támadott a szupermodell (NLCafé)
Bírósági ügyei után a szerelmét támadta meg Naomi Campbell. Ezúttal azonban hamar bocsánatot kért.
febr. 5
8:03
Eltűnt sztárok nyomában – mi lett velük? (NLCafé)
Az elmúlt években nemcsak fényesen felfelé ívelő karriereknek, de nagy bukásoknak, eltűnéseknek is szemtanúi lehettünk. Utánanéztünk, hová is lettek az egykor ünnepelt celebek.
febr. 5
9:51
A pikkelysömörös betegek közel fele elhízott (NLCafé)
Egy nemrégiben megjelent tanulmányban a pikkelysömör és a metabolikus szindróma elemeinek összefüggéseit vizsgálták.
febr. 5
9:53
Bűntudata lett a tinilányok miatt a szívtiprónak (NLCafé)
Elvállalta a Maci Laci animációs filmben Bubu szerepét Justin Timberlake, mert bűntudata van, amiért erotikus videoklipeket készít.
febr. 5
11:03
A világító fogsor az új trend (NLCafé)
Tudjuk, hogy Japán állandó zászlóvivője a bizarr, extrém divattrendeknek. Most itt a legújabb őrület: a LED-es mosoly.
febr. 5
11:57
Elhunyt Tamás Amaryllis (est.hu)
Csütörtök reggelre virradóra váratlanul meghalt Tamás Amaryllis - tudta meg pénteken a magyar.film.hu a sokoldalú művész (filmkritikus, színész, fotós, szerkesztő, riporter, újságíró, könyvszerkesztő, író, költő) családjától.
febr. 5
11:57
Tudom, hol jártál tegnap este! (NLCafé)
Mostanában egyre többször láthatsz olyasmit, hogy valaki megérkezik egy helyre, előkapja a telefonját, és heves pötyögésbe kezd. Körülnéz, majd elégedetten ellazul, mivel kétszer is megérkezett: egyszer testileg, egyszer pedig digitálisan. Mi is ez az új őrület, és jó egyáltalán valamire?
febr. 5
11:59
Ahol a nők nőiesek, a férfiak férfiasak, és ahol árad a táncból a szexualitás (NLCafé)
A hely, ami még érintetlen a civilizációtól, ami bölcs, akár egy öreg szerzetes, és ahol az emberek olyan kedvesek, mint sehol máshol a világon. Kínában élő Cafébloggerünk ezúttal Kambodzsából jelentkezik....
febr. 5
12:33
Lépj Orlando Bloom és Natalie Portman helyébe! (est.hu)
Játékot hirdet a New York, I Love You hazai premierje kapcsán a film forgalmazója, a MOKÉP. Ha részt veszünk az izgalmas akcióban, nemcsak egy remek Valentin napi ajándékra teszünk szert, de igazi filmsztároknak érezhetjük magunkat.
febr. 5
13:09
„Gombi nagyon erős, csak érzékeny!” (NLCafé)
Bátyja, Ernő megvédte a villa szépfiúját, aki ismét elgyengült szerelme, Picur hiányától.
febr. 5
15:33
„Megbékéltem az anyámmal” (NLCafé)
Életünk egyik legnagyobb csalódása annak felismerése, hogy az anyánk és az anyai szeretet véges. Ennek elfogadása fájdalmas – miközben a szülőnek is bele kell törődnie, hogy a gyereke nem tökéletes. Hosszú lelki tusa, ugyanakkor fejlődési lehetőség is az anya-lánya viszony. Meg kell dolgozni a megváltó elfogadásért.
febr. 5
18:15
Legyél saját testsúlyod ura! (NLCafé)
A világhírű buddhista mester, Thich Nhat Hanh csatlakozott dr. Lilian Cheung táplálkozástudományi szakértőhöz, hogy Zamat: Tudatos táplálkozás, tudatos élet című könyvükkel megváltoztassák étkezési szokásainkat. Nézzük, a mester szerint mi áll súlyproblémáink hátterében, ő maga mit eszik nap mint nap, és véleménye szerint hogyan változtathatjuk meg örökre táplálkozási szokásainkat.
febr. 5
19:27
Billy Joelnek elvonón lenne a helye (est.hu)
Elton John nyilvánosan kérte meg barátját, Billy Joelt arra, hogy próbáljon meg leszámolni démonaival, és vonuljon be egy alkoholelvonóra.

Keresés