2011. február 1. kedd

febr. 1
0:33
Februári Tűzraktér (est.hu)
Februárban is folytatódik a Tűzraktérben a Török és a Szirtes Filmklub, és a Morze Infoshop-vetítések is. Milos Forman-filmek, kortárs török alkotások és politikus művek várnak ránk, nagyrészt ingyenesen vagy támogatói jegyáron.
febr. 1
1:09
Februári Örökmozgó (est.hu)
Az évfordulós vetítések, a tematikus sorozatok és a filmklubvetítések is folytatódnak februárban az Örökmozgó Filmmúzeumban. Nők markában érezhetjük magunkat, de megünnepelhetjük Giulietta Masina és Andrzej Wajda születésnapját is.
febr. 1
5:03
Sebestyén Balázs elszólása Olivérről (NLCafé)
Sebestyén Balázs házasemberként fura mód védelmébe vette Olivért a Való Világ 4 legutóbbi adásában, amikor a komoly kapcsolatban élő rosszfiú flörtölt.
febr. 1
7:45
A legnagyobb sértés, ha vakként, és nem emberként kezelnek – interjú Varga Szabolccsal, a Vakvágta blog szerzőjével (NLCafé)
Varga Szabolcsot, a Nők Lapja Café Vakvágta című blogjának szerzőjét a vakokkal kapcsolatos tévhitekről, a „vakbarát” helyekről és nőideáljáról is kérdeztük.
febr. 1
8:03
Eminem: reklámszerep 1 millió dollárért (est.hu)
Eminemről animált karaktert mintáznak, amely egy üdítő reklámjában jelenik meg február 6-án, a Super Bowl szünetében. A rapper mindezért több mint 1 millió dollárt tehet zsebre.
febr. 1
8:57
Hogyan lesz 30 ezer forintból 200 ezer? (NLCafé)
Adott 30 ezer forint és egy vágy: luxusnyaralás nyáron. Mit kell tenni ahhoz, hogy a szerény tartalékot megsokszorozzuk? Vannak trükkök, vagy a filmek megint csak hitegetnek minket? Ács Gábor válaszol.
febr. 1
9:51
Befellegzett a csontkollekcióknak (NLCafé)
Gömbölyű és lágy, selymes és hajlékony, odaadó és megértő. Ha mindezen tulajdonságok mellé még hozzájön a vénuszi én, már meg is van a klasszikus nőalak, ami egyre inkább a nők példaképévé válik – a csontkollekciókkal szemben. A hírt Soma Mamagésa kommentálja.
febr. 1
9:53
A legcsajosabb krimisorozat: Hawaii Five-0 (NLCafé)
Gyönyörű képek a napfényben úszó Hawaiiról, okos sztorik, pörgős akciók, vicces beszólások – és a jól izmolt főszereplő minden részben félmeztelenre vetkőzik. Ez a sorozat csajoknak készült, de én is szeretem.
febr. 1
10:46
A csecsemőkori reflux kezelhető (NLCafé)
Gyakran bukik, nem gyarapodik a súlya, és az etetés után fejét hátraszegve, fájdalmasan sír a csecsemő. Ezek a reflux jelei. Megelőzni nem lehet, de kezelni igen.
febr. 1
10:48
Átadták a magyar filmkritikusok díjait Budapesten (NLCafé)
A fődíjat Hajdu Szabolcs kapta a Bibliothéque Pascal című filmért, az életműdíjat több évtizedes kimagasló művészi teljesítményéért Mészáros Márta rendező vette át.
febr. 1
11:39
The Carbonfools: Carbonsoul (est.hu)
A Carbonsoul közel egy órája többek között klub-, koncert- és rádióbarát dalokkal élteti a táncközeli zenék világának lendületességét, és hármasba visszakapcsolva hagyja állva a történésszegény alibizést.
febr. 1
11:39
Februári holdnaptár (NLCafé)
Újholddal kezdődik ez a rövid hónap, amely végtelenül izgalmas lesz, a Hold találkozásai a többi bolygóval főleg az érzelmekre és a karrierre koncentrálást teszi lehetővé.
febr. 1
11:41
Skillz: The World Needs More Skillz (est.hu)
Két évvel legutóbbi albuma után jókedvűen tér vissza a Detroitban született virginiai rapper, olyan zenésztársak oldalán, mint az R&B vonalról érkező Raheem DeVaughn, Joe Tann vagy a neo soul énekes Bilal.
febr. 1
11:43
Hivatalosan is elvált Longoria (est.hu)
Hivatalosan is szingli lett Eva Longoria amerikai színésznő, a Született feleségek, a Nehéz idők, A testőr és a Csak a testeden át! sztárja: válását ugyanis véglegesítették, így már hivatalosan is különvált Tony Parker kosarastól.
febr. 1
11:45
Dexy Corp_: Uchronopolis (est.hu)
Az industrial műfaj súlyosabb, metálos válfaja jó tizenöt évvel ezelőtt élte fénykorát. Amellett, hogy hetente bukkantak fel újabb és újabb ipari hangzású csapatok, nagy múltú extrém zenekarok is előszeretettel mozdultak el a gépies zajok világába.
febr. 1
11:47
Plain White T's: Wonders Of The Younger (est.hu)
Az amerikai ficsúrok immáron hatodik lemezüknél tartanak, de tegye fel a kezét, aki a Hey There Dedilah előtt hallott róluk! Na ugye. A fiúk most újabb sablonos és sekélyes soft pop/rock számaikkal riogatják a tizenhárom évnél idősebbeket.
febr. 1
11:57
Stohl András nem vállalja a Csillag születik műsorvezetését (est.hu)
Stohl András tegnap a Fókuszban jelentette be, hogy nem vállalja a tavasszal induló Csillag születik műsorvezetését. A színész-műsorvezető márciusi tárgyalására, illetve annak esetleges végkimenetelére hivatkozva mondott le a feladatról.
febr. 1
12:15
A magyar film napjai a Duna TV-ben (est.hu)
Ha február, akkor - immár több mint négy évtizede - Magyar Filmszemle... Sajnos idén a rendezvény "bizonytalan ideig zárva tart", a Duna TV azonban tartja magát a hagyományhoz, és február első hetét a magyar filmnek szenteli.
febr. 1
12:33
Visszaélnek a TV Paprika nevével (est.hu)
A TV Paprika az a következő felhívást teszi közzé: felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy ismeretlen személyek a TV Paprikára, a csatorna születésnapjára hivatkozva "ajándékcsomagokat" ajánlanak fel pénz ellenében több vidéki településen.
febr. 1
12:33
Már apja sem segíthet Keleti Györgyinek (NLCafé)
Noha sokan azt feltételezik, hogy Keleti György volt honvédelmi miniszter esetleg közbenjárhat lánya érdekében, de nem így van.
febr. 1
12:35
Újra RE-VERZIÓ (est.hu)
Újrakezdődik a RE-VERZIÓ dokumentumfilm-sorozat az OSA Archívumban. A program folyamán a legutóbbi Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál hét kiemelkedő alkotását mutatják be február 3. és március 17. között.
febr. 1
12:35
Gyönyörű vízcseppfotók (NLCafé)
Bár a vízcseppekről elsőre mindenkinek az eső jut az eszébe, mi találtunk olyan fotókat, melyeket látva egészen biztosan máshogy gondolkodsz majd erről! Nézd meg galériánkat!
febr. 1
12:37
11 hiba, amit elkövetünk, ha tetszeni akarunk (NLCafé)
Csetlünk-botlunk, túllakkozzuk a hajunkat, pedig csak egy dolgot akartunk, tetszeni. Összeszedtük a legnagyobb hibákat, amelyek közül legalább egyet már te is biztosan elkövettél.
febr. 1
12:39
Ingyenkávé a Facebook mellé (NLCafé)
Ajándék kávét kap az, aki egy angol Starbucksba belépve, az okostelefonja segítségével tudatja barátaival a Facebookon, hogy hol van éppen.
febr. 1
12:51
Új műsorsáv esténként a Spektrumon (est.hu)
A Spektrumon naponta jelentkező UniverZoom sáv a celebvilágtól és bulvártartalmaktól már megcsömörlött, információéhes nézőket a 21. század legégetőbb kérdéseivel, múltunk, jelenünk és jövőnk legizgalmasabb momentumaival ismerteti meg.
febr. 1
13:27
Programok a Bálint Házban (est.hu)
Februárban négyszer is részt vehetünk filmklubfoglalkozáson a Bálint Házban, egyszer pedig festészeti témájú művet láthatunk. Folytatódik a Filmművészet mint a lélek tükre, melynek keretében lesznek Faludyhoz kapcsolódó vetítések is.
febr. 1
13:45
A TV2 képtelen megszorongatni az RTL Klubot (est.hu)
Nagyon kínos a helyzet, ugyanis megint nem történt számottevő változás a nézettségi eredmények alakulásában, vagyis akár a múlt heti, akár az azelőtti elemzést is behelyettesíthetnénk a mostaniba, nem lenne nagyon szembetűnő a különbség.
febr. 1
14:03
Zsola és a Vad Orchideák a Symbolban (est.hu)
A Zsola és a Vad Orchideák formáció már nem először élvezi a Symbol vendégszeretetét. Fellépésük minden alkalommal hangos, színvonalas és nem utolsó sorban garancia a reggelig tartó folyamatos zenés táncmozgásra.
febr. 1
14:39
"87 százalékban komolyan játszom" - Jack Black (est.hu)
Ha rákeresünk az interneten az eddigi Gulliver utazásai filmekre, kapásból találunk több mint egy tucatnyit. Ezúttal Jack Black készítette el a maga modernizált változatát Jonathan Swift regényéből. A színész mesélt a szerelemprojektjéről, King Kong hátsójának szétrúgásáról,...
febr. 1
14:57
Gyermekéért küzd Halle Berry (est.hu)
2 és fél éves kislánya, Nahla felügyeleti jogáért küzd Halle Berry Oscar-díjas amerikai színésznő. Az elszánt sztár akár perre is menne exével, Gabriel Aubryval. Már egy filmszerepet is lemondott a gyerekért való küzdelem kedvéért.
febr. 1
14:57
24 karátos álmok: íme, a világ legdrágább ágya (NLCafé)
Potom 4 millió fontért eladó a világ legdrágább ágya, ami testvérek között is minimum 1,2 milliárd forintot kóstál.
febr. 1
16:09
Hosszú idő után újra stúdióban az Aerosmith (est.hu)
Az Aerosmith tavalyi ígéretéhez híven megkezdte új stúdióalbuma felvételeit. A közös munka eddig jól halad, négy új szám elkészült, a korábbi ellenségeskedésnek nyoma sincs.
febr. 1
16:09
Drámai képek: életét kockáztatta a természetfotós (NLCafé)
Pengeélen táncolt az a lelkes fotós, aki alig pár méternyire úszott ezekhez a vadon élő medvékhez, csak hogy összehozza ezt a látványos fotósorozatot.
febr. 1
16:11
Közel félezer nő hal meg évente, mégsem megyünk szűrésre (NLCafé)
A méhnyakrák világszerte a második leggyakoribb daganatos megbetegedés a 45 éven aluli nők körében. Megelőzhető, de nem teszünk érte.
febr. 1
16:27
Kettős játszma (est.hu)
Nem, a mű nem azonos a Kettős játék című Julia Roberts-filmmel. Tekintve, hogy az utóbbi néhány évben ez volt az egyetlen mozifilm, ahol totális érdektelenségre hivatkozva kis híján leállt a szívműködésem, részemről ezzel nincs is semmi baj.
febr. 1
16:29
20 cigaretta (est.hu)
Oroszország ugyebár művészfilmekben mindig is erős volt, Timur Bekmambetov (Éjszakai őrség) jóvoltából azonban a partilimuzin és vodkaredbull-kompatibilis közönség is betekintést nyert a muszka filmgyártás rejtelmeibe.
febr. 1
17:21
Színvonalasabb sportközvetítéseket akar a nemzetközi tévés szövetség (est.hu)
Javítaná a világversenyek közvetítésének színvonalát az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU). A legtöbb sportjogot értékesítő nemzetközi szövetség a közvetítéseknél a színvonal emelése mellett az anyagi terheket is új alapokra helyezné.
febr. 1
17:21
Botrány Szíj Melindával (NLCafé)
Ricky Gervais sorsára juthat a Bagi–Nacsa páros. Lassan a magyar humoristák viccén se nevetnek, csak megsértődnek az emberek.
febr. 1
17:23
Csernus: Párkapcsolat felnőtt módra, azaz hogyan készül a felnőtt húsleves? (NLCafé)
Mostantól hetente olvashatjátok Csernus Imre írásait oldalunkon. Ezúttal a felnőttség kérdését járta körül.
febr. 1
18:33
Belefullad a szmogba az ország? (NLCafé)
Az idei év első komoly szmoghelyzete alakult ki a napokban, amely az ország legnagyobb részére kiterjed, és igen tartósnak ígérkezik. Több hazai nagyvárosban a szmogriadó riasztási fokozatát is meghaladja a levegőben a szálló por koncentrációja.
febr. 1
18:35
Februári horoszkóp (NLCafé)
A Vénusz kikerül a Plútó fogságából, a Szaturnusz kvadrátjából, hogy a nagy szerencse bolygójával jó fényszöget alkosson. Hogy a megpróbáltatások után végre szerencsés dolgok történjenek velünk.
febr. 1
19:09
Rondának lenni nem akadály (NLCafé)
Az OkCupid, Amerika egyik legnagyobb társkeresője szerint azok a legsikeresebbek a netes társvadászatban, akikről néhányan azt gondolják, hogy csúnyák.

Keresés