2011. június 1. szerda

jún. 1
0:12
Nem lesz szexi Kleopátra Jolie (est.hu)
Mint arról korábban már írtunk, Kleopátrát fogja alakítani egy közelgő filmeposzban Angelina Jolie. A filmet az eredetileg felkért James Cameron helyett végül David Fincher rendezi - és a színésznő szerint egyéb változások is várhatók.
jún. 1
1:09
Júniusi holdnaptár (NLCafé)
Furcsa napok és az év leghosszabb éjszakája vár rád. Nézd meg, mit hoz neked a Hold júniusban.
jún. 1
1:13
Mi vár rád júniusban? (NLCafé)
A holdfogyatkozást leszámítva, alapvetően nem lesz rossz ez a hónap, hiszen a Jupiter jó fényszögben csatlakozik a Plútóhoz, valamint a kis szerencse és a nagy szerencsétlenség bolygója támogatják egymást, amiből csak jó dolgok történhetnek.
jún. 1
6:15
VV Gombi nem lesz celeb, csak celebfodrász (NLCafé)
VV Gombi, ha hívják, akkor hétvégenként vállal vetkőzős haknikat, de egyébként nem akar celeb lenni, fodrászként dolgozik egy szalonban, és tervezi az esküvőt.
jún. 1
6:17
Összeomlott Alekosz menyasszonya (NLCafé)
Kiborult Veronika, miután megtudta, hogy Alekosz nem őt szereti, hanem volt menyasszonyát, Tündét.
jún. 1
6:19
Csoki miatt borult ki Naomi Campbell! (NLCafé)
A szupermodell csúnyán bepöccent a minap. Ami a legviccesebb az egészben, hogy egy hirdetés akasztotta ki. Ami viszont szomorú: rasszizmus vádjával akarja beperelni a gyártót.
jún. 1
8:00
Tízéves rekordot dönthet meg Lady Gaga (est.hu)
Az amerikai énekesnő Born This Way című új albuma becslések szerint 1,15 millió példányban fogyhat el megjelenése első hetében, az elmúlt tíz évben egyetlen lemezt sem vásároltak meg ennyien.
jún. 1
8:21
Ömlik a pénz Gomeshez (NLCafé)
Hiába esett ki a Csillag születik-ből, végre sínen van az élete Gomesnek, a bohóclánynak – írta meg a Bors.
jún. 1
8:23
Divatba jön a banánminta (NLCafé)
Az elmúlt évtizedekben a gyerekeken és a hippiken kívül nem nagyon hordott senki banánmintás holmikat, újabban azonban világhírű divatikonok kaptak rá.
jún. 1
8:25
A leginnovatívabb női vállalkozó – az anya, aki összehozta a kézművesipart az internettel (NLCafé)
Porst Réka három gyerek mellett szerzett másoddiplomát és indított el sikeres vállalkozást. A Meska.hu kézműves adásvételi portál pedig egy igazi sikertörténet olyanoknak, akik nem félnek tanulni és újítani. B-terv.
jún. 1
9:15
Budapestre költözik Cseke Katinka tunéziai szerelme (NLCafé)
Novodomszky Évának és a Gombos Edinának már boldogságot hozott egy külföldi férj. Most hozzájuk hasonlóan Cseke Katinka, a Jóban Rosszban Bodolai Böbéje is gőzerővel intézi, hogy tunéziai szerelme nyár végén Magyarországra költözhessen.
jún. 1
9:17
Ők lesznek a Csillag születik sztárvendégei (NLCafé)
Nagy Feró és a Beatrice, illetve a Gringo Sztár Geszti Péterrel lép fel a Csillag születik döntőjében.
jún. 1
9:19
Árpa Attila: Macsópapa álarc nélkül (NLCafé)
Nem tudom, észrevették-e, hogy a népszerű TV2-produkció, a Nagy Duett színpadán hétről hétre varázslat történt? Falusi Mariann énekesnő mélyen belenézett Árpa Attila, a hírhedt fenegyerek és színész-producer szemébe, erre ő azonnal őszinte kisfiúvá változott. Ilyeneket csak a nők tudnak. Az énekesnőn kívül még Árpa Szabina, Attila felesége, és kislányuk, a négyéves Amira hercegnő... Árpa Attilával…
jún. 1
10:06
Pusztulás (est.hu)
Lassan tíz éve, hogy a világ összes gyermeke kómába esett. A rejtélyes eset mögött azonban korántsem Nick Árpád gyermeklemeze áll, sokkal inkább egy világméretű járvány. A lurkók egy napon aztán magukhoz térnek, ám valami nem stimmel velük.
jún. 1
10:09
130 kilót fogytak a dagi szülők, mert csúfolták a gyerekeiket (NLCafé)
Közel 317 kilót nyomott eredetileg az a házaspár, akik azért dobtak le több mint 130 kilót, mert gyermekeiket miattuk csúfolták az iskolában.
jún. 1
10:11
Téves riasztás: mégsem a spanyol uborka fertőzött (NLCafé)
Mégsem a spanyol uborka a felelős a Németországban terjedő és immár 16 halálos áldozatot követelő hasmenéses járványért. A német hatóságok továbbra is a sötétben tapogatóznak, a spanyolok viszont dühösek, és kártérítést követelnek a melléfogásért.
jún. 1
11:03
Fosztogatják és rongálják a köztereket (NLCafé)
Annyi a rongálás Pécs nemrég felújított közterein, hogy már egy külön csoport dolgozik a helyreállítási munkákon. A hírt Peller Mariann kommentálja.
jún. 1
11:05
Kire ütött ez a gyerek? (NLCafé)
Valószínűleg nincs olyan többgyerekes szülő, aki még soha nem esett a hasonlítgatás bűnébe. Mert nehéz feldolgozni, hogy a gyerekeink sokszor alapvetően különböznek egymástól, pedig ugyanabban a közegben cseperednek fel, és szándékunk szerint ugyanannyi szeretetet kapnak. Nem beszélve arról a helyzetről, amikor színre lép a szomszéd „tökéletes” kisfia-kislánya, vagy egy olyan rokongyerek, aki a…
jún. 1
11:07
Nem lesz négy gyerek a Harsányi családban (NLCafé)
Harsányi Levente a hírekkel ellentétben nem lesz négy gyermek édesapja, de két és fél éves kisfia mellé még nagyon szeretnének egy gyermeket a kedvesével. Apaságról, gyerekvállalásról és a jövőről őszintén a műsorvezető.
jún. 1
11:54
"Kemény ütések által..." - Joe Cocker (est.hu)
Joe Cocker tavaly őszi Hard Knocks lemezbemutató turnéja annyira sikeres volt, hogy "kénytelen" volt idén is folytatni azt, így június 5-én a Sportarénában mi is láthatjuk a Grammy-, Golden Globe- és Oscar-díjas előadót, aki 40 éve koptatja töretlenül a világ legnagyobb stadionjainak színpadait.
jún. 1
11:57
D. Tóth Kriszta újra tévézni fog (NLCafé)
A Sztárfórum vendége volt D. Tóth Kriszta, az egykori híradós, a Lolamesék és a Nagylánykönyv szerzője. Két órán keresztül faggattátok, ő pedig kitartóan válaszolt a kérdésekre. Íme, a legjobb kérdések és válaszok!
jún. 1
12:51
Csak egy országban maradhat fenn a válás tilalma (NLCafé)
A tervek szerint hamarosan a parlament elé kerül az a törvényjavaslat, ami feloldaná a házasságbontás tilalmát a délkelet-ázsiai szigetállamban.
jún. 1
12:53
Csökkent a gyógyszerek ára (NLCafé)
Mától mintegy félszáz orvosságért kell kevesebbet fizetni a patikában. Április óta ez a negyedik árcsökkentés, de a gyógyszerészek egyelőre nem észlelik a forgalomváltozást.
jún. 1
12:55
A konyhád színe befolyásolja, mennyit eszel (NLCafé)
A konyha uralkodó színe képes növelni vagy épp csökkenteni az éhségérzetet. Te tapasztaltad már?
jún. 1
12:57
Először jótékonykodik házaspárként Vilmos és Kate (NLCafé)
Egy június 9-ei gálavacsora lesz az első rendezvény, amelyen Vilmos és Kate nyilvánosan, férj-feleségként jelenik majd meg. Diana hercegnő minden bizonnyal büszke lenne a fiatalokra, hiszen egy hátrányos helyzetű gyermekeket segítő alapítványt tisztelnek meg a jelenlétükkel.
jún. 1
12:59
Kicsi a melled? Ilyen fürdőruhát hordj! (NLCafé)
Legyen háromszög? Vagy pánt nélküli? Esetleg díszített? Segítünk megválaszolni a kérdést: milyen az ideális fürdőruha kis mellre?
jún. 1
14:03
Tedd, ne tedd – visszérkisokos (NLCafé)
A betegségre való hajlam öröklődhet, de sokat tehetünk azért, hogy betegség kialakulását megelőzzük. Nézzük, mit tehetünk és mit kerüljünk!
jún. 1
14:05
Kialakultak a visszerek. Mit tehetünk? (NLCafé)
Ha már kialakult a visszér, akkor se ess kétségbe. Tény, hogy a megelőzés – mint minden betegségnél – itt is célszerűbb, a meglévőket különböző kezelésekkel lehet enyhíteni vagy eltüntetni.
jún. 1
14:07
11 ok, amiért mégis szeretünk takarítani (NLCafé)
A takarításra tekinthetünk úgy, mint egyfajta szükséges rosszra. De ha már úgyis el kell végezni, megközelíthetjük akár máshogy is. Nem kevesebb, mint 11 okot sorolunk, amiért mégiscsak szeretünk takarítani.
jún. 1
14:09
Nők a szűrővizsgálatokon (NLCafé)
Előző számunkban az elsősorban férfiaknak ajánlott szűrővizsgálatokról írtunk, most pedig a nőkhöz szólunk: miért és milyen szűrővizsgálatokon érdemes rendszeresen részt vennünk az egészségünk megőrzése érdekében.
jún. 1
14:11
Tizenhét perc után élesztették újra a kisfiút (NLCafé)
Három óra alatt háromszor kapott szívinfarktust egy brit kisfiú. A háromhetes csecsemő szíve 17 percen keresztül egyet sem dobbant, de az orvosok nem mondtak le róla. Végül megmentették az életét.
jún. 1
14:13
Szépséghibától a feszítő fájdalomig (NLCafé)
A három visszértípus nemcsak külön-külön, együttesen is előfordulhat.
jún. 1
14:15
Mégis rákkeltő a mobil? – Óriási vita lett egy friss kutatásból (NLCafé)
A WHO szerint a mobiltelefon használata növelheti az agydaganat bizonyos típusainak kialakulását, ezért azt „esetlegesen rákkeltő” kategóriába kell sorolni. A mobilszolgáltatók visszautasítják a WHO állítását.
jún. 1
14:57
Megfejtettük a Roxette-slágereket! (NLCafé)
Dúdoljuk őket a zuhany alatt, az autóban ülve vagy a liftben ácsorogva, de mit is jelentenek? A középiskolai verselemzési szempontokat hívtuk segítségül a Roxette legnagyobb slágereinek szigorúan komolytalan elemzéséhez.
jún. 1
14:59
Heti Csernus: Út a felnőtt párkapcsolatok felé (NLCafé)
Nemrégiben egy előadáson három pasit is megkérdeztem, miért jöttek el, de egy szót sem sikerült kipréselniük magukból. Nos, vajon ők minek nevezhetők? Férfinak, vagy sem?
jún. 1
15:01
Büszke vagyok rájuk, de nem reklámozom magam a családdal (NLCafé)
Kapucnis pulóver, farmer, nagy kék szemek. Aidan Teleki 16 éves. Magyarul nemigen beszél, de már sok mindent ért. Washingtonban él a szüleivel, több nyarat töltött Magyarországon, ezt az évet pedig végig. Megkérem, soroljon néhányat az ősei közül. A miniszterelnök Teleki Pált és az Afrika-utazót, Teleki Sámuelt említi. Előbbi a dédnagypapája.
jún. 1
15:03
Szerény, de határozott – Kassai Viktort, a világsztár bírót kérdeztük (NLCafé)
Különleges dolog, hogy egy magyar bíró vezethette a híres Bajnokok Ligája döntőjét! A sármos, fiatal játékvezetőt, Kassai Viktort a foci érzelmi oldaláról is kikérdeztük.
jún. 1
15:51
Jót tesz a gazdasági válság a házasságoknak? (NLCafé)
Évről évre egyre kevesebb házaspár dobja be a kulcsot. Mi állhat a háttérben? Pénz? Iskola? Vagy csupán sírig tartó szerelemről van szó?
jún. 1
15:53
Tésztamánia – Tamással sülve-főve (NLCafé)
Nagyanyáinknak még természetes volt, hogy otthon gyúrt tésztából készült a széles metélt vagy a csusza, aztán jöttek a csomagolt száraztészták. Amelyek szintén nagyon finomak, de ha igazán izgalmas ízekre vágyunk, talán egyszer megpróbálkozhatunk az otthon készített tésztával.
jún. 1
15:55
Formás vádli, vékony boka (NLCafé)
Ki ne álmodna ilyenről, de nem mindenkinek adatik. Mégis mit tehetünk azért, hogy a lehető legjobban nézzen ki a lábunk?
jún. 1
15:57
Favorit az úszómesterség a diákmunkák között (NLCafé)
Szórólapozástól a gombócadagolásig számos diákmunka közül választhatnak, akik nem csak pancsolni szeretnének a nyáron. De nem árt figyelni, mert még mindig sok a fiktív ajánlat.
jún. 1
16:45
Müller Péter – Férfi-nő szótár (NLCafé)
Már akkor fölmerült bennem, hogy össze kéne állítani egy ilyen szótárt, amikor az Isten bohócait írtam. Ebben a könyvben sokféle tánc van, és rengeteg táncos vallomását hallgattam végig.
jún. 1
17:54
Ismét itt vannak a bűbájos pingvinek (est.hu)
Mint arról már írtunk, folytatás készül a Táncoló talpak c. animációs filmhez, amit az amerikai mozik november 18-án, a magyar filmszínházak pedig a tervek szerint valamikor decemberben mutatnak be. Addig is íme egy rövid előzetes.
jún. 1
18:15
Te hol keresel szerelőt? (NLCafé)
Kérjük, írjátok meg nekünk legégetőbb problémáitokat, közérdekű megfigyeléseiteket, orvoslásra váró panaszaitokat, vagy szóljatok hozzá cikkeinkhez! A legszellemesebb leveleket igyekszünk közölni.
jún. 1
18:30
Hugh Laurie: Let Them Talk (est.hu)
Bruce Willis, Steven Seagal, Keanu Reeves és Kevin Bacon után egy újabb színész a láthatáron, akinek muzikális oldala képes a meglepetés erejével hatni. Nem tévedés, Hannibal Lecter és Mágenheim doktor pokoli fúziója, Dr. House szólólemezt készített.
jún. 1
18:32
Moby: Destroyed (est.hu)
Két évvel utolsó lemeze után belvárosi álmatlansággal, üres és bánatos minibárokkal, az utcafények elmosódó pászmáival és kétesélyes háttérköltészettel tölti meg új albumát a lassan húsz éve a pályán lévő Moby.
jún. 1
19:06
Muse: kiszállt a frontember (est.hu)
Matt Bellamy, a Muse énekese egyelőre nem vesz részt az új lemez számainak megírásában, a zenekar másik két tagja - elsősorban Chris Wolstenholme basszusgitáros - vállalta magára a dalszerzést.
jún. 1
20:03
Napi öt perccel megelőzhető (NLCafé)
Napi öt perc. Ennyinek bele kell férnie, főleg ha hajlamosak vagyunk rá. A leginkább nőket érintő visszerek kialakulása genetikailag örökölhető, de kis odafigyeléssel megelőzhető.

2011. június 2. csütörtök

jún. 2
1:42
Négy jelenet az X-Men - Az elsőkből (est.hu)
Jún. 2-tól játsszák a magyar mozik az új X-Men-filmet, a mutáns szuperhősök eredettörténetét bemutató X-Men - Az elsőket. A karaktervideók után további ízelítőként most négy rövid, de annál látványosabb jelenetet nézhetünk meg a műből.
jún. 2
4:27
Sebestyén Balázs kulisszatitkai – videó (NLCafé)
Sebestyén Balázs új műsort kap. Megmutatjuk, hogy milyet!

Keresés