2011. szeptember 1. csütörtök

szept. 1
0:39
Vége a nyárnak, de a szenvedély csak most kezdődik! - Szeptemberi holdnaptár (NLCafé)
Bizakodó vagy, hiszen az érzelmek és az értelem teljesen összhangban van. Bár elmúlt a nyár, mégis jobb kedvű vagy. Nem csoda, hiszen a csillagok energiája szerelemre hangol!
szept. 1
0:43
Jól kezdődik az ősz - szeptemberi horoszkóp (NLCafé)
Az egyedülálló Kosok örülhetnek, a Rákok végre jól érezhetik magukat a bőrükben, a Szüzeknek pedig váratlan kiadásokra kell számítania. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok szeptemberben.
szept. 1
6:57
Rákos Majka édesanyja (NLCafé)
Aggódik rákos édesanyja miatt Majka - írta meg a Bors. A TV2 sztárja ahol csak tud, segít édesanyjának.
szept. 1
7:51
Rákos beteg Majka édesanyja (NLCafé)
Aggódik rákos édesanyja miatt Majka - írta meg a Bors. A TV2 sztárja ahol csak tud, segít édesanyjának.
szept. 1
8:45
Nemek harca – Hogyan szakít a férfi? (NLCafé)
Vajon másképp vet véget a viszonynak a férfi és másképp a nő? Grecsó Krisztián szakításokról szóló írása közelebb hoz minket a válaszhoz.
szept. 1
8:57
Beyoncé terhessége Twitter-csúcsot szült (est.hu)
Mikor Beyoncé megmutatta gömbölyödő hasát a tévénézőknek, a világ nagy erőkkel Twitterezni kezdett. Az MTV műsora nézettségi rekordot döntött.
szept. 1
9:39
Nagy Ádám: A magánéletem „elvesztése” a szabadságom elvesztését jelentené (NLCafé)
Több, mint 13 éve írja és játssza a slágereket a Roy és Ádám trió tagjaként, emellett egyedül neveli 15 éves fiát, Danit – ehhez képest keveset hallunk róla, ami tudatos döntés volt részéről. Ádám számára a „sztárság” ugyanis felér a szabadságvesztéssel.
szept. 1
10:33
Több pénzért bevállaljuk a kizsigerelő melót (NLCafé)
A többség elvállalná a több pénzzel járó munkát, még akkor is, ha tudja, új állása le fogja meríteni.
szept. 1
10:35
Beckham-frizura és kutyaparfüm – állatok a szépségszalonban (NLCafé)
Akad, aki pandamaci-mintásra festetné ölebét, a legtöbb gazdi azonban beéri a trendi frizurával és a kutyaszagot két hétre elnyomó parfümmel.
szept. 1
10:37
Asztrológia és gyereknevelés (NLCafé)
Kezdődik az iskola, nem árt, ha tudjuk, hogy gyermekünk milyen jegyben született, és tájékozódunk, hogyan is álljunk hozzá a tanulásához, amelyről többet olvashat a Nők Lapja Ezotéria legfrissebb számában.
szept. 1
10:39
Két Szűz nem egy pár (NLCafé)
Tavasszal még Kate Middleton és Vilmos herceg kapcsolatának, házasságának esélyeit, esküvőjük napjának megválasztását elemeztük, mostanra már a testvérek, Pippa Middleton és Harry herceg is terítékre kerültek. Mi dolguk egymással? Egyáltalán mit ígérnek a csillagok a Szűz jegyében született két másodszülöttnek?
szept. 1
10:41
Kiszínezheti a gyerek bin Laden lelövését (NLCafé)
A 2001-es terrortámadás tizedik évfordulója alkalmából kifestőkönyvet dobott piacra egy amerikai könyvkiadó. Nagy botrány lett belőle, hiszen a gyerekek bin Laden halálát is kiszínezhetik.
szept. 1
10:43
Olvass a vonásaimból! – Arc vagy álarc? (NLCafé)
Sokan vallják: mimikával, a különböző arckifejezésekkel mindnyájan csak elleplezzük valódi énünket, álarcot viselünk. Segít azonban az álarc mögé nézni egy új módszer, amely a morfopszichológia tudományán alapszik.
szept. 1
10:45
Miért erőszakosak a gyerekek? (NLCafé)
„Kire ütött ez a gyerek?” Természetesen a szüleire. Sajnos az is megtörténhet, hogy az ütés szó szerint értendő. A gyerekek, a fiatalok egyre inkább erőszakosak. Jogosan aggódunk a következő generációért? A jövőjükért – és a jövőnkért?
szept. 1
11:03
A torinói ló a magyar Oscar-nevezett (est.hu)
Az Oscar-díjra nevező bizottság 2011. augusztus 31-i ülésének döntése értelmében Magyarországot a 2012. évi legjobb idegen nyelvű film kategóriában az Oscar-verseny nevezettjei között Tarr Béla berlini nagydíjas filmje képviseli.
szept. 1
11:21
Angele és Tony (est.hu)
"Lány és fiú, fiú és lány! Kettejük sorsa kínzó talány" - ezt énekelte a KFT, és milyen igazuk van, ám jöhettünk volna más közhellyel is, a lényeg, hogy a szerelmi történetekre valamiért sosem lehet ráunni, pláne, ha a franciákról szól, mert mégiscsak ők a piacvezetők ezen a téren.
szept. 1
11:23
A bőr, amelyben élek (est.hu)
Pedro Almodóvar Cannes-ban debütált új filmjét nagy várakozás előzte meg, egyrészt a kiszivárogtatott cselekménymorzsák, másrészt a tény okán, hogy a rendező a férfifőszerepet az általa felfedezett Antonio Banderasra osztotta, akivel húsz év után először dolgozott újra együtt.
szept. 1
11:27
Ha nem Disney-s a táska, kiközösíthetik a gyereket (NLCafé)
A barna csomagolópapír és az egyenfüzet már réges-rég a múlté: a szülők gondban vannak, olyan zavarba ejtő a választék tanszerek terén. Bezzeg a gyerekeknek nagyon is konkrét elképzeléseik vannak arról, mi számít menőnek a suliban.
szept. 1
11:39
A hódkóros (est.hu)
Mel Gibsonnak, úgy tűnik, még sokat kell dolgoznia azon, hogy visszanyerje a filmvilág és a nézők bizalmát, már ha van visszaút onnan, ahová néhány jól irányzott mozdulattal nemrégiben száműzte magát.
szept. 1
11:41
Végső állomás 5. (est.hu)
Akárki akármit is mondjon, a Végső állomás-filmek első három darabja még kifejezetten szerethető volt, és csak a negyedik, Végső állomás 3D címet viselő részben romlott el a franchise - ám úgy tűnik, végérvényesen, hiszen az ötödik opusban a készítők ismét egyértelműen a Fűrész-széria babérjaira törnek.
szept. 1
11:43
Colombiana (est.hu)
Igazán szimpatikus családja van a kis Cataleyának: miután gengszter apukája megpróbálja otthagyni főnökét, a bogotái drogbárót, az kivégezteti az egész családot. Csakhogy a 9 éves kislánynak sikerül meglépnie - meg sem áll a nagybácsiig, aki Chicagóban rosszfiúskodik.
szept. 1
11:57
Happy, Happy (est.hu)
Azt tudjuk jól, hogy a hosszúra nyúlt tél és a tartós sötétség csúnyán megnyomják az ember idegeit, kihatnak a párkapcsolatokra és növelik az alkoholfogyasztás mértékét - na és a vilány- és gázszámlát. Mindez Norvégiára halmozottan érvényes.
szept. 1
12:15
Johnny English újratöltve (est.hu)
Durván, mégis elegánsan leegyszerűsítve kétféle angol humor létezik, a Monthy Python-féle abszurd és a Benny Hill által fémjelzett altesti verzió, és a Mr. Beanként is ismert Rowan Atkinson határozottan az utóbbi kategóriába esik. Ez nem kritika, csak ténymegállapítás, hogy teljesítményét a megfelelő helyi értéken kezelhessük.
szept. 1
12:17
Pót pasi (est.hu)
Nem épp problémamentes, mégis gyönyörű barátság kezdete, mikor egy kínos incidenst követően tanári állásából elbocsátott fiatal értelmiségi, Louis megismerkedik Henry Harrisonnal, az egykor sikeres drámaíróval. Louis úgy dönt, New Yorkban próbál szerencsét, ahol megpróbálja teljesíteni régi vágyát, és elindul az íróvá válás útján.
szept. 1
12:21
Lelepleztük! Ők lettek a vetélkedő műsorvezetői! (NLCafé)
Több, mint tízezren jelentkeztek eddig a megújult vetélkedőre, közülük kerülnek ki az újrainduló Szerencsekerék játékosai. Nemsokára tehát megint megforgatják azt a bizonyos kereket, aminek a hangjára ma is rengetegen emlékeznek. Annak idején körülbelül 5000 versenyzőért izgult az ország a Szerencsekerék hazai történetének nyolc és fél éve alatt. Ez volt a legtöbb adást megért játék, 1600-nál is…
szept. 1
12:23
Új ruha dukál a gyerek évnyitójára? (NLCafé)
Te is érezted már azt, hogy a tanévnyitó nem csak a gyerekekről szól, de az anyukáknak is alkalom a divatos ruhájuk megmutatására? Egy felmérés is ezt erősítette meg nemrég.
szept. 1
12:25
Smink nélkül is jól néz ki Kylie Minogue (NLCafé)
Most kifejezetten örültünk, hogy egy sztárt smink nélkül kaptak lencsevégre. Íme a bizonyíték, hogy természetesen is lehetünk szépek, akár negyvenes éveinkben is.
szept. 1
12:27
Haláltól mentette meg édesanyját a játékos kisgyerek (NLCafé)
A játék hevében könyökével véletlenül megütötte anyukája mellét a 15 hónapos kislány. A mozdulat életet mentett.
szept. 1
12:29
Gyere el az év divateseményére! (NLCafé)
2011. szeptember 7-én kerül megrendezésre a SFB történetében újabb mérföldkőnek számító Street Fashion Budapest: A konferencia, amely a szervezők reményei szerint az év egyik legnagyobb divateseménye lesz! Te se hagyd ki!
szept. 1
13:15
Az év legrosszabb napjai várnak az allergiásokra (NLCafé)
A parlagfű magas pollenkoncentrációja miatt az országban helyenként fekete, azaz a második legerősebb, ötödfokú riasztás van érvényben.
szept. 1
14:27
Mi lehet egy elkeseredett szülő utolsó lépése? (NLCafé)
"Ne bízz bennem! Megloplak, mert tolvaj vagyok" - ezzel a megszégyenítő felirattal ültetett ki családja egy kisfiút a parkba. Winkler Nóra különvéleménye.
szept. 1
15:15
Salma Hayek és Tommy Lee Jones az Örökmozgóban (est.hu)
Szeptemberben is jobbnál jobb filmek várják a nézőket az Örökmozgóban, hiszen ebben a hónapban is lesznek születésnapi/évfordulós vetítések, ezenkívül a filmklubok is folytatódnak az Erzsébet körúti filmmúzeumban.
szept. 1
15:21
Tanácstalanság, csipke és combvillantás – a Sugarbird fotózásán jártunk (NLCafé)
Vártunk, vártunk és csak vártunk. Hogy mire? Öt modellre, egy új kollekció néhány darabjára és arra, hogy vajon a Sugarbird csapatának sikerül-e végre kiszabadulni a kínai piacos ruhák bűvköréből.
szept. 1
15:23
Aljas rágalmak? "Nem csaltam meg a feleségemet!" (NLCafé)
Megtörte a csendet Marc Anthony. Hat héttel azután, hogy Jennifer Lopezzel bejelentették: házasságuk véget ért, a férfi egy tévé interjúban elmondta, miért is döntöttek a válás mellett.
szept. 1
15:51
Hudson Mohawke: Satin Panthers EP (est.hu)
Paul Birchard színész fia, Ross fiatal kora óta a glasgow-i éjszakában pörög, mindössze tizenöt volt, amikor már az angol DMC (DJ-)bajnokságban döntős volt, és azóta is önti magából a dalokat. Bár eddig csak egy nagylemeze jelent meg, EP-k terén mindig is aktív volt a srác, ez konkrétan a nyolcadik ilyen munkája.
szept. 1
15:53
Atari Teenage Riot: Is This Hyperreal? (est.hu)
Berlin mindig is híres volt a felszíne alatt fortyogó partipokolról. És ahol ennyi tektonikus feszültség van, ott előbb-utóbb kitörés várható, az Atari Teenage Riot pedig ilyen gejzír volt a kilencvenes évek elektronika-forgatagában. A csapat tizenkét éve nem jelentetett meg lemezt - ennyi idő alatt ismét annyi frusztráció rakódott le a tagokban, hogy ideje volt bombát robbantani.
szept. 1
15:55
The New Mastersounds: Breaks From The Border (est.hu)
The New Mastersounds Leeds-ből származik, de száz százalékig amerikai zenét játszik. A Breaks From The Border dalait hallgatva az az érzésünk, mintha egy főénekes nélküli funk kísérőzenekar munkájával lenne dolgunk, vagy egy olyan együttessel, amely folyamatosan filmzenét ír egy olyan mozihoz, amelyben egy fekete magánnyomozó szimatol San Francisco utcáin.
szept. 1
16:45
EFA-közönségszavazás: voksolj és nyerj! (est.hu)
Szeptember 1-jén elindult az EFA, az Európai Filmakadémia által meghirdetett People's Choice Award, azaz a közönségdíj szavazóoldala, ahol kedvenc európai filmünkre voksolhatunk. A győztest az Európai Filmdíjak-gálán tüntetik ki.
szept. 1
17:03
Kifáradt az Interpol (est.hu)
Az idei Szigeten is fellépő New York-i zenekar számára túl hosszú volt az egy évig tartó turnézás, és hosszabb pihenőre van szüksége mielőtt ismét belefog bármibe is.

2011. szeptember 2. péntek

szept. 2
0:21
Mit kérhetsz a héten az angyaloktól? (NLCafé)
Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted, a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül, melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.
szept. 2
0:25
Szerelmes percek és parázs viták várnak ránk (NLCafé)
Az ősz első hétvégéjén fellélegezhetünk: kapcsolataink harmonikusabbak lesznek, és jóval kevesebb próbatételre kell számítanunk. Aki viszont veszekedésre adja a fejét az számoljon azzal, hogy könnyen túlfeszítheti a húrt, és szakításra is sor kerülhet.
szept. 2
7:15
Lejáratják a Barátok közt sztárját (NLCafé)
Visszaélnek Németh Kristóf nevével a Facebookon - írta meg a Blikk.
szept. 2
7:17
Bálint Toncsi összejött volt párja rokonával (NLCafé)
Bálint Antóniának viszonya volt kislánya apja, Földesi-szabó László unokatestvérével. Kész szappanopera az élete.
szept. 2
7:19
Megennéd a kutya vacsoráját? (NLCafé)
Magyarországon is előfordul, hogy a gazdik ugyanúgy főznek kedvenceikre, mint a családjukra, de a világ több pontján működnek már kutyaéttermek, ahol olyan fogásokat kínálnak az ebeknek, amelyekkel nagyon elégedettek lennénk egy-két üzemi menzán.
szept. 2
7:21
A kutya vacsorája vagy a tiéd? (NLCafé)
Kíváncsi vagy, melyik a Gazdi, illetve Morzsi kutya eledele? Nézd meg, hányat találtál el!
szept. 2
7:51
A szád formájától függ az orgazmusod? (NLCafé)
Tizenkétszer nagyobb az esélyed az orgazmusra, ha a felső ajkad íves és két, felfelé görbülő apró csücsökben végződik - legalábbis erre a megállapításra jutott néhány wales-i kutató.
szept. 2
8:21
Fóbiát okozott a Soderbergh-film (est.hu)
Mániákus kézmosó lett saját filmje, a Fertőzés miatt Steven Soderbergh, sőt a közös munka előrehaladtával a mű több sztárja is egyre gyakrabban mosott kezet, egyre több vitamint szedett és nem szívesen ért hozzá kollégáihoz.
szept. 2
8:57
Rihannát átverte az ingatlanos (est.hu)
Az énekesnő mindenkit beperelt, akinek bármi köze is volt két évvel ezelőtt lakásvásárlásához, mert elfelejtettek szólni, a háza beázik, ha nagyobb eső jön.
szept. 2
9:21
Utólag megbánjuk, hogy a karriert választottuk? (NLCafé)
Magas beosztású nők gyakran bánják, hogy a karriert választották.
szept. 2
9:23
Tudnivalók a Diákhitelről (NLCafé)
Ki és milyen keretek között vehet fel Diákhitelt? Milyen törlesztései feltételek vannak? Kisokos a tanév elejére.

Keresés