2011. április 1. péntek

ápr. 1
0:36
Hétvégi horoszkóp – április 1–3. (NLCafé)
A Kosok boldogok, a Mérlegek pedig menthetetlenek lesznek a hétvégén, nézd meg, rád mi vár!
ápr. 1
0:40
Holdnaptár áprilisra (NLCafé)
Furcsa hónap vár ránk áprilisban, legyen elég annyi, hogy a Hold jól összekuszálja a szálakat... A részletekért kattints!
ápr. 1
1:30
Horoszkóp áprilisra (NLCafé)
Izgalmas lesz az április: a Vénusz közeledik az Uránuszhoz, és ez még azokat sem hagyja hidegen, akik azt mondják, jaj, csak szerelem, az nem kell!
ápr. 1
6:36
A nézők is „ítélkeztek” Stohl felett – de hogyan? (NLCafé)
Nem csak a bíróság mondott „ítéletet” tegnap Stohl András ügyében, hanem a nézők is. A Nők Lapja Café kérdésére, hogy milyen büntetést adnának a színésznek, közel 22 ezer szavazat érkezett. Megosztó eredmény született!
ápr. 1
8:18
Elhunyt Payer András (est.hu)
Életének 70. évében elhunyt Payer András énekes, zeneszerző, a magyar könnyűzenei élet meghatározó alakja. Payer hosszú, súlyos betegség után vesztette életét,
ápr. 1
8:24
Előkerült a twitterező állatkerti kobra (NLCafé)
Már „twitterezett” is, a Time interjút készített vele, most pedig „hazatért”. Élve megkerült a bronxi állatkertből eltűnt egyiptomi kobra.
ápr. 1
8:26
Testünkkel tölthetjük a mobilunkat? (NLCafé)
Egy mondat a lehetséges jövőből: „Várj, merül a telefonom, mászkálok egy kicsit, hogy feltöltődjön!”
ápr. 1
9:18
10+1 titok Bradley Cooperről (NLCafé)
Bradley Cooper – az új Brad, ahogyan a filmvilágban emlegetik, titokzatos fickó. A testéből sokat, a lelkéből vajmi keveset mutat. Kutakodtunk kicsit a sármos színész után, és bizony sok érdekességre bukkantunk.
ápr. 1
9:20
Egyre több férfi szedeti a szemöldökét (NLCafé)
Az Egyesült Államokban minden eddiginél több férfi szedeti szakemberrel a szemöldökét. Úgy tartják, hogy az ápolt szemöldök a férfiakat is fiatalítja.
ápr. 1
9:22
Jön a húsvéti, karszalagos szingliparti! (NLCafé)
Ki mondta, hogy egy borkóstoló alkalmával nem lehet ismerkedni? Nagyon is lehet, és erre most tökéletes alkalom nyílik Budapest egyik legklasszabb (és dohányfüstmentes!) borbárjában. Ne hagyjátok ki!
ápr. 1
9:30
Nana Kitade az A38-on (est.hu)
Akik lelekes figyelemmel követik a hazai és külföldi anime/manga történéseket biztos ajándékra számíthatnak a tavaszi szünet környékén egy becsületesen hangosított J-pop koncert formájában.
ápr. 1
9:32
Scorn és Submerged az A38-on (est.hu)
Két izgalmas projekten dolgozó veterán tölti meg a hajó gyomrát mélyekkel és kísérletező szándékkal. Mick Harris és Kurt Gluck, Scorn és Submerged neveken közlekedő munkái igazi különlegességet jelentenek az indusztriál és drumandbass formákat fűszeresebben fogyasztani szándékozóknak.
ápr. 1
9:48
Pyramid az A38-on (est.hu)
West London sötétebb sarkaiban is bőven virágzik a barátság intézménye, és ennek megfelelően született meg DJ Inch és MC Ken Mac - "a breakbeat szuperistenek által jóváhagyott" - Pyramid névre keresztelt együttműködése.
ápr. 1
10:30
Kicsinállak! Gigi megfenyegette Évát (NLCafé)
Vérre menő küzdelmet ígér Gigi a szombati párbajon. Barátnője szerint be is tartja a szavát.
ápr. 1
10:32
Nem „elrontottak” a műtéttel, hanem „megjavítottak” (NLCafé)
Editnél 50 évesen fedeztek fel kezdetben egy, majd négy miómát, és nem volt más megoldás, mint kivenni a méhét. A műtét sikeres volt.
ápr. 1
10:34
11 menzakaja, amitől elvették a kedvünket (NLCafé)
Aki volt napközis, biztosan sejti, hogy mi következik: olyan kaják, amiktől még álmunkban is rosszul vagyunk.
ápr. 1
11:00
"Hallgatnak rám" - TV Manci (est.hu)
Alig egy-két hónapja tűnt fel a pesti éjszakában a TV Manci zenekar, s máris egyre több helyről hallani róluk. Mi magát az illetékest, Mancit fogtuk vallatóra.
ápr. 1
11:02
Justin Bieber mozisztár lesz (est.hu)
Hamarosan nemcsak énekes, hanem moziszínész is lesz a népszerű tinisztár, Justin Bieber: a hírek szerint szerepet kapott egy nagyjátékfilmben, melyben Ashton Kutcher oldalán (pontosabban az ő 17 éves verziójaként) tűnik majd fel.
ápr. 1
11:06
Időjós – Hétvégi időjárás-jelentés a Nők Lapja Cafén (NLCafé)
Szilárd, a Nők Lapja Café újdonsült időjósa minden pénteken jelentkezik a hétvége várható időjárásával. Őrült videónkból megtudhatod, mi vár ránk a hétvégén!
ápr. 1
11:08
12 évesen szült a lány – nem vette észre, hogy terhes (NLCafé)
A lány éppen osztálykiránduláson volt, amikor világra hozta gyermekét. Sem ő, sem környezete nem vette észre, hogy babát vár. Peller Mariann különvéleménye.
ápr. 1
11:36
Eheti Audience Wanted (est.hu)
Pál Adrienn kifulladásig és egyéb nyalánkságok várnak ránk a budapesti Odeon-Lloyd moziban a most kezdődő műsorhéten. A Kocsis Ágnes-filmen kívül olcsón nézhető Tykwertől a Három, a The Fighter - A harcos és a Csak szexre kellesz is.
ápr. 1
11:54
Nu:Tone: Words And Pictures (est.hu)
Ritkán hallunk olyat egy drumandbass produktum kapcsán, hogy kellemes hallgatnivaló. Pedig létezik a műfajnak egy olyan vonulata, amit liquid funknak hívnak, és amelyet még Fabio indított útjára anno 2000-ben.
ápr. 1
12:54
Majdnem minden csontja összetört (NLCafé)
A férfi esete orvosi csoda. Kilenc emeletet zuhant, szinte minden csontja eltört, de túlélte.
ápr. 1
13:42
W.H. - Shakespeare-szonettek (est.hu)
Léteznek olyan rejtélyek, amelyek azok is maradnak, mert már nincs aki felfedje őket az utókornak. Mr. W.H. is ilyen, kiléte máig ismeretlen, mindenesetre névadója lett egy, a brit irodalom legnagyobbjának szonettjeit újragondoló zenekarnak.
ápr. 1
13:44
neo és Does It Offend You, Yeah?-lemezbemutató (est.hu)
Készüljetek electro őrültek, mert csupa friss és ropogós muzsikát hallhattok, hiszen a neo és az Angliából érkező Does It Offend you, Yeah? is legújabb lemezét mutatja be a Szikrában ide-oda csapkodó szintihangok közepette.
ápr. 1
13:46
Braindogs a Szikrában (est.hu)
Tom Waits már régóta stabil rajongótábort tudhat magáénak Magyarországon, sőt rengeteg hazai előadó dolgozta fel a kultikus amerikai művész dalait, ideje volt már, hogy egy külön erre szakosodott, sztárzenészekből verbuvált, a tribute zenekarok korlátain messze túlmutató szupergroup is létrejöjjön.
ápr. 1
13:48
5 hétvégi szabadtéri program (NLCafé)
Egy kevés felhősödést, kisebb zápor lehetőségét is jelzi az időjárás-előrejelzés, de ennek ellenére a hétvégén inkább tavaszias időre lehet számítani, amikor érdemes kimozdulni és szabadtéri programot csinálni.
ápr. 1
13:48
Compact Disco a Szeparéban (est.hu)
Ha egy zenekar az undergroundból és a mainstreamből is szippant egy keveset inspiráció gyanánt, az eredmény bármikor kétesélyessé válhat, a Compact Disco szerencsére korrekt elektronika/pop aránnyal mutat fityiszt a kétkedő föld alatti ítészeknek.
ápr. 1
13:50
Zöldül az Antarktisz (NLCafé)
Bár a Déli-sarkon mindössze két virágzó növény terem meg, az egyik, az antarktiszi sédbúza az elmúlt ötven évben terjeszkedést mutatott a klímaváltozás következtében – mutatták ki ausztrál és brit kutatók.
ápr. 1
13:50
Mystery Gang a Silenus Pubban (est.hu)
Amíg az Egyesült Államokban a fiatalság extázisban ropta a táncot a rockabilly zenére, addig az ötvenes évek Magyarországán örülhetett az ember, ha a Szabad Európa Rádión sikerült elcsípni egy-egy felismerhető hangsort a nyugat csábító dalaiból.
ápr. 1
14:36
Maci Laci: celebpiknik (est.hu)
Igazi piknikhangulat uralkodott a Maci Laci 3D című családi mozi nemrégiben lezajlott magyarországi díszbemutatóján az Aréna Plazában. Aznap olyan hírességek mentek piknikezni, mint Liptai Claudia, Elek Ferenc vagy Gubás Gabi.
ápr. 1
14:54
Visszatér az MTV képernyőjére a Mindentudás Egyeteme (est.hu)
A jövő hétfőtől tizenhat héten át látható tudományos ismeretterjesztő sorozat újabb szemeszterében már nemcsak tudományos előadásokat, hanem ismeretterjesztő filmeket és kerekasztal-beszélgetéseket is láthatnak egy-egy témáról az érdeklődők.
ápr. 1
15:30
Tudományos-fantasztikus péntek esték a FilmBox Family műsorán! (est.hu)
Áprilisban tudományos-fantasztikus filmeket tűz műsorra a FilmBox Family csatorna, A sci-fi-rajongók péntek esténként a műfaj két klasszikusát, a Dűne gyermekeit, illetve a Csillagközi szökevények című sorozatot követhetik nyomon.
ápr. 1
15:54
Amikor a skype tartja össze a családot (NLCafé)
Nem probléma, ha elválnak a szülők, és a gyerekek elszakadnak valamelyiküktől, hiszen ott a skype. Legalábbis erre hivatkozott egy új bírói ítélet.
ápr. 1
16:24
Megasztárosok Rióban (est.hu)
A Megasztár hat énekese most Rióra figyel. Nem pihenni mentek, hanem egy új feladatra vállalkoztak: a Rio című 3D-s animációs vígjáték egyik legfülbemászóbb dalát közösen énekelték fel, amivel az amerikai stúdió és a dal eredeti szerzője, Sergio Mendes is rendkívül elégedett volt.
ápr. 1
16:48
Másképp mások: az Esőember örökösei (NLCafé)
Az Esőember című film nélkül ma Magyarországon valószínűleg sokan nem tudnánk, mi az autizmus*, azt meg pláne nem, hogy csaknem százezer autizmussal élő ember él az országban. Az autizmus világnapja (április 2.) apropóján utánajártunk, vajon milyen örökösei vannak a Dustin Hoffman és Tom Cruise nevével fémjelzett filmklasszikusnak.
ápr. 1
17:36
The Toasters a Dürer-kertben (est.hu)
Budapestre érkezik az egyik leghosszabb ideje létező észak-amerikai skazenekar, az 1981-ben alapított Toasters. Az elmúlt három évtizedben több, mint ötven zenész játszott a most hét tagú formációban.
ápr. 1
17:38
Dead Combo az A38-on (est.hu)
Eleddig már többen bebizonyították, hogy két emberrel is lehet telt, részletgazdag és összetett zenékkel szolgálni. A portugál Dead Combo is hasonló felfogással közelít a fadó, a flamenco, a jazz és a humort sem nélkülöző pszichedélia izgalmas keveréke felé.
ápr. 1
17:42
Beszóltak egymásnak a Nagy Duett versenyzői (NLCafé)
Még el sem kezdődött a műsor, de máris akadnak feszültségek a Nagy Duett versenyzői között. Ganxsta Zolee például nem rejtette véka alá, hogy mit gondol a tinisztár SP-ről.
ápr. 1
18:54
Miért van olyan sok „szingli”? (NLCafé)
Amerikában a nőknek jelenleg több mint 50%-a egyedülálló, holott néhány évtizeddel ezelőtt szinte mindenkinek volt párja. Miért van ez?
ápr. 1
18:56
Új otthonra lelt a brutálisan bántalmazott cirkuszi elefánt (NLCafé)
Többet nem bántalmazhatják Anne-t, a nyugdíjas elefántot. Az 57 éves hölgy a The Sun című lap segítségével új otthonra talált.
ápr. 1
18:58
Jön a húsvéti, karszalagos szingliparti! (NLCafé)
Ki mondta, hogy egy borkóstoló alkalmával nem lehet ismerkedni? Nagyon is lehet, és erre most tökéletes alkalom nyílik Budapest egyik legklasszabb (és dohányfüstmentes!) borbárjában. Ne hagyjátok ki!

2011. április 2. szombat

ápr. 2
5:24
Botrányosan viselkedett VV Zsófi – videó (NLCafé)
A csütörtöki NekedValó című műsorban a Való Világ szőkesége nemcsak új, botrányos dalával, hanem a melleivel is debütált.
ápr. 2
6:54
Nem tanácsos vízben viselni a luxusfürdőruhát (NLCafé)
A Hervé Léger legújabb fürdőruhájának célcsoportját vélhetőleg a kellőképpen vastag pénztárcájú, tökéletes alakú, víziszonyos hölgyek jelentik. Sejtéseink szerint legfeljebb négyen lehetnek.
ápr. 2
8:42
Most bárkit megüthetsz: indul a párnacsata (NLCafé)
Szeretnéd újra egy kicsit gyereknek érezni magad? Szeretnél minden következmény nélkül odacsapni valakinek? Vagy csak egy vidám buli részése lennél? Akkor ma, azaz április 2-án délután, irány a Nemzetközi Párnacsata Nap!
ápr. 2
9:18
Az L-es méret az új divat. Valaki az alkoholtól, más a boldogságtól hízik (NLCafé)
Gömbölyded forradalom! – csak így emlegetik a sztárok átváltozásait. Az egykoron csontsovány hírességek ugyanis S-esről az L-es méretre váltottak. Igaz, végre úgy néznek ki, mint egy normális nő, sokuknak nem pozitív élethelyzet hozta a változást...
ápr. 2
9:20
A szakítás fizikai fájdalommal jár (NLCafé)
Ráadásul a címben szereplő állítás nem csak azokra az esetekre vonatkozik, amelyekben tettleg bántalmazzák egymást volt szerelmesek. A Los Angeles Timesban megjelent tanulmány szerint ugyanis az agyunk nem tud különbséget tenni a fizikai és az érzelmi fájdalom között.
ápr. 2
9:22
Szexistennők nyomában (NLCafé)
Férfiszívek sárba tiprói. Háborúk kirobbantói. Nők, akikért az évezredek során megőrültek a férfiak. Vajon mi lehet a titkuk?
ápr. 2
9:30
Sikoly: megvan a maszkos gyilkos (est.hu)
Véletlenül kiderült a Sikoly-filmek szellemálarcos gyilkosának személyazonossága, azaz fény derült az őt játszó színész kilétére. Mindez egy amerikai késő esti tévés talk show-ban történt, a rendező, Wes Craven szándékai ellenére.
ápr. 2
9:48
Super 8: mindenki frászt kapott (est.hu)
A Paramount megtartotta új elővetítését, melynek során a filmszakma képviselői bepillantást nyerhettek abba, milyen produkciókkal jelentkezik a stúdió az év hátralevő részében. Nagy várakozás előzte meg a Super 8 című sci-fi/horror...

Keresés