2011. április 1. péntek

ápr. 1
0:33
Arsenal: Fabregas, Song, Walcott, Diaby és Van Persie is játszhat (She)
Denilson ugyan még nem, de az utóbbi időben sérüléssel bajlódó kulcsjátékosok ott lehetnek az Arsenal hétvégi, Blackburn Rovers elleni Premier League-mérkőzésén.
ápr. 1
5:21
Orosz Pál az új vezérigazgató (Behaviour)
A ferencvárosi labdarúgócsapatot működtető FTC Zrt. újjáalakult igazgatóságának ülésén Orosz Pált választották meg vezérigazgatónak, míg az igazgatóság vezetője Berzeviczy Attila lett. Az új vezérigazgató édesapja, id. Orosz Pál játékosként volt tagja az 1965-ben Vásárvárosok Kupáját nyert labdarúgócsapatnak.
ápr. 1
6:51
Egervári szerint egy pontra rászolgáltunk (Behaviour)
Ismét előkerült a parafrázis: erre lehet építeni! Mintha nem ez hangzana el unos-untalan, amikor a labdarúgó-válogatott egy-egy meccs bizonyos szakaszaiban valami értékelhetőt művelne. Az amszterdami Eb-selejtező (5-3) után azt kell megállapítani: a második félidőben fél órán keresztül kifejezetten jó támadójátékot mutatott be a csapat, a védőmunka azonban továbbra is kritikán aluli.
ápr. 1
6:53
Jégkorong-vb:az olaszok ellen dőlhet el (Behaviour)
Ted Sator, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitány szerint az olaszok elleni utolsó találkozón dől el a feljutás a budapesti Papp László Sport Arénában április 17-én kezdődő divízió I-es világbajnokságon.
ápr. 1
7:09
Primera División: a Real korábbi játékosa szerint a Barca lesz a bajnok (She)
Robert Prosinecki, a Real Madrid és a Barcelona korábbi horvát légiósa, aki jelenleg a Crvena zvezda vezetőedzője, azt mondta, hogy a királyi gárda a kedvenc futballcsapata, de a katalán gárda a jobb.
ápr. 1
7:11
Tenisz: Federer és Nadal is nyert, egymással játszanak a négy között (She)
A Miamiban zajló ATP-torna negyeddöntőjében, egyesben az első helyen kiemelt világelső, Rafael Nadal három szettben győzött a cseh Tomás Berdych ellen. A spanyol ellenfele az elődöntőben a svájci Roger Fedrerer lesz, aki úgy jutott be a négy közé, hogy a francia Gilles Simon három elveszített játék után sérülés miatt feladta kettejük mérkőzését.
ápr. 1
7:27
Tenisz: Azarenka lesz Sarapova ellenfele a miami torna döntőjében (She)
A 8. helyen kiemelt fehérorosz Viktorija Azarenka könnyedén, két szettben győzött a harmadikként rangsorolt orosz Vera Zvonarjova ellen a Miamiban zajló WTA-torna elődöntőjében, egyesben, a döntőben a szintén orosz Marija Sarapova vár rá.
ápr. 1
7:45
NHL: hatgólos Sharks-henger a Dallas ellen, kikapott a Flyers (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 165. játéknapjának legnagyobb különbségű sikerét a Dallast 6–0-ra elpáholó San Jose Sharks aratta. A ligaelső Vancouver megverte a Los Angelest, a Keleti főcsoportot vezető Philadelphia viszont kikapott otthon az Atlantától – így a Canucks története során először már biztosan megnyeri az alapszakaszt. Hosszabbítás után nyert a Washington, az…
ápr. 1
7:47
NBA: sorozatban ötödször kapott ki a Spurs, sima Lakers-siker (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) 152. játéknapját a rangadók napjának is nevezhetjük. A még mindig ligaelső San Antonio Spurs sorozatban ötödször kapott ki, ezúttal hazai pályán a Keleti főcsoportban második Bostontól. A nyugati második Los Angeles Lakers a harmadik Dallas ellen nyert 28 ponttal.
ápr. 1
8:03
FTC-Újpest: több mint kilencezer jegy már elkelt a ma esti derbire (She)
A ma este 19 órakor kezdődő Ferencváros–Újpest derbire csütörtök délutánig több mint kilencezer jegyet eladtak, az újpestiek megtöltik a részükre fenntartott szektort.
ápr. 1
8:39
Libertadores-kupa: a Penarol a győzelmével csoportja élére ugrott (She)
Az uruguayi Penarol hazai pályán 2–1-re nyert az argentin Godoy Cruz ellen a Libertadores-kupa 8. csoportjában, és ezzel a kvartett élére állt.
ápr. 1
8:54
Nadal és Federer az elődöntőben találkoznak (Agroinform)
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal, valamint a harmadikként rangsorolt svájci Roger Federer is bejutott a legjobb négy közé a miami keménypályás tenisztornán, az elődöntőben pedig egymással találkoznak majd.
ápr. 1
8:57
Az őszi pofon után visszavágna a Fradi a derbin (Infostart)
Ma este rendezik a labdarúgó NB I 21. fordulójának legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzését, a Ferencváros és az Újpest 208. bajnoki összecsapását. Az InfoRádió által megkérdezett legendák FTC-győzelemre számítanak.
ápr. 1
8:57
NBA: sorozatban ötödször kapott ki a Spurs, sima Lakers-siker (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) 152. játéknapját a rangadók napjának is nevezhetjük. A még mindig ligaelső San Antonio Spurs sorozatban ötödször kapott ki, ezúttal hazai pályán a Keleti főcsoportban második Bostontól. A nyugati második Los Angeles Lakers a harmadik Dallas ellen nyert 28 ponttal.
ápr. 1
8:57
Nadal és Federer az elődöntőben találkozik (Metropol)
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal, valamint a harmadikként rangsorolt svájci Roger Federer is bejutott a legjobb négy közé a miami keménypályás tenisztornán, az elődöntőben pedig egymással találkoznak majd.
ápr. 1
8:59
MLB: a címvédő Giants vereséget szenvedett a nyitányon (She)
A profi tengerentúli baseball-liga (MLB) 2011-es szezonjának nyitónapján a címvédő San Francisco Giants 2–1-es vereséget szenvedett a Los Angeles Dodgers vendégeként a Nemzeti főcsoportban.
ápr. 1
9:12
Muszáj győznünk a Paks ellen - Zulevs (Agroinform)
A Lombard Pápa légiósa szerint nagyon sűrű a középmezőny, aminek nem szeretnének a második feléhez tartozni.
ápr. 1
9:15
MLSZ: kiemelkedő nézettségi adatokat produkált a holland-magyar (She)
A Magyar Televízió hivatalos statisztikái szerint a Hollandia–Magyarország Európa-bajnoki selejtező második félidejében az m1 volt a legnézettebb hazai adó – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
ápr. 1
9:15
Madár: repül vagy marad? (Behaviour)
Egyelőre nem lehet tudni, hogy repülőre ül-e Erdei Zsolt, és elutazik-e az Egyesült Államokba. A félnehézsúlyú profi ökölvívónak nincs lekötött mérkőzése az április 16-i mashantucketi gálára, de ez a helyzet még változhat, és előfordulhat, hogy szorítóba lép ezen az eseményen.
ápr. 1
9:33
Roma: Hercegnőből királynőt - bajnoki címet ígér az új tulaj (She)
Thomas DiBenedetto, az olasz élvonalbeli AS Roma labdarúgóklub részvényeinek 60 százalékát megvásárolni készülő üzletember elmondta, a következő szezonban szeretné megnyerni a Serie A-t a fővárosiakkal.
ápr. 1
9:48
Rudolfot a Napoliba csábítaná Mazzarri (Agroinform)
A magyar válogatott támadóját a Bajnokok Ligájába készülő nápolyiak vezetőedzője nézte ki magának, mert a sokoldalú játékos megfelelően tudná pótolni Edinson Cavanit.
ápr. 1
9:51
Április 17-én futja első versenyét Overdose (Infostart)
A helyszín ugyan még nem dőlt el, az viszont már biztosnak tekinthető, hogy Overdose, a magyar csodaló április 17-én versenyez idén először.
ápr. 1
9:51
Lósport: Overdose április 17-én futja első idei versenyét (She)
Mikóczy Zoltán idén 1000 méteres, füves-, egyenes pályás versenyeket szán Overdose-nak, és további fontos szempont, hogy a lónak a futamok között legalább öt hét pihenője legyen.
ápr. 1
9:51
Április 17-én futja első versenyét Overdose (Metropol)
A helyszín ugyan még nem dőlt el, az viszont már biztosnak tekinthető, hogy Overdose, a magyar csodaló április 17-én versenyez idén először.
ápr. 1
9:53
A Milan az Inter ellen próbál közelebb lépni a bajnoki címhez (Infostart)
Szombaton és vasárnap a "rangadók fordulóját" rendezik meg az olasz labdarúgó-bajnokságban, melynek 31. körében a bajnoki címért csatázó két milánói csapat, az AC Milan és az Internazionale, valamint az AS Roma és a Juventus csap össze egymással.
ápr. 1
10:06
A Tampa Bay biztosította helyét a rájátszásban (Agroinform)
Tampa Bay Lightning hazai környezetben 2-1-re nyert a Pittsburgh Penguins ellen az NHL legutóbbi játéknapján, ezzel biztosította helyét a rájátszásban.
ápr. 1
10:09
Videó: Matt Barnes „bevédte” a csapattársat a Lakers-Mavericksen (She)
A Los Angeles Lakers bedobója, Matt Barnes megmutatta a Dallas Mavericks elleni mérkőzésen, hogy amerikaifutballista-múltja miatt ő igenis az NBA keménylegényei közé tartozik (középiskolai szinten összamerikai elismerést kapott szélső elkapóként, és a kosárlabdához hasonlóan „tojáslabdával” is volt egyetemi ösztöndíj-lehetősége). Történt, hogy egy támadás végén Jason Terry meglökte Steve Blake-et,…
ápr. 1
10:11
DVSC: Bódi élvezi Scasny bizalmát, irányítóként is szívesen játszana (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA játékosa, Bódi Ádám a Hajdú-Bihari Naplónak adott interjújában elmondta, örül Zdenek Scasny vezetőedző dicsérő szavainak, és akár irányítóként is el tudná képzelni magát a csapatban. A cseh szakember a fiatal futballista teljesítményét a Haladás ellen hazai pályán 0–0-val végződő Ligakupa-elődöntő-visszavágót követően emelte ki , amely révén a címvédő…
ápr. 1
10:24
Bódi Ádámnak előrejátékban kell még fejlődnie (Agroinform)
A bajnoki címvédő DVSC-TEVA középpályása szélsőként és irányítóként is szívesen játszik csapatában, de a támadójátékban még van hová fejlődnie.
ápr. 1
10:27
Paks: Több esélyünk van a Debrecen ellen, mint tavaly - Szabó (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks játékosa, Szabó János a klub hivatalos honlapjának adott interjújában kifejtette, hogy az idei Ligakupa-döntőben több esélyük van a címvédő DVSC-TEVA ellen, mint tavaly, amikor 2–1-es vereséget szenvedtek a fináléban. A döntő idén két találkozóból áll, az első mérkőzését április 6-án, Debrecenben rendezik, míg a visszavágót április 12-én a Tolna megyei…
ápr. 1
10:29
Videó: megtámadták Drew Doughtyt a büntetőpadon a „zöld emberkék” (She)
Drew Doughty hátvédként elég sokszor fordul meg a büntetőpadon, ezúttal a Vancouver Canucks ellen a harmadik harmad elején, durva játékért kapott kétpercnyi kötelező pihenőt a Los Angeles Kings hokisa, és minden bizonnyal a teljes szezon legkényelmetlenebb százhúsz másodpercét kellett végigülnie. Bár az idei NHL-rangsorban így is csak 103. a büntetések mennyiségét tekintve, valószínűleg…
ápr. 1
10:42
Overdose április 17-én fut idén először (Agroinform)
A helyszín ugyan még nem dőlt el, az viszont már biztosnak tekinthető, hogy Overdose, a magyar csodaló április 17-én versenyez idén először.
ápr. 1
11:03
Videó: megtámadták a Kings hokisát a büntetőpadon a „zöld emberkék” (She)
Drew Doughty hátvédként elég sokszor fordul meg a büntetőpadon, ezúttal a Vancouver Canucks ellen a harmadik harmad elején, durva játékért kapott kétpercnyi kötelező pihenőt a Los Angeles Kings hokisa, és minden bizonnyal a teljes szezon legkényelmetlenebb százhúsz másodpercét kellett végigülnie. Bár az idei NHL-rangsorban így is csak 103. a büntetések mennyiségét tekintve, valószínűleg…
ápr. 1
11:18
Sisa még nem nyaral, Komjáti támadna Kaposváron (Agroinform)
A tavaszi szezonban még gólt sem kapó Vasas a szezon meglepetéscsapatához, a Kaposvári Rákóczihoz látogat a 21. forduló nyitómérkőzésén.
ápr. 1
11:21
A FIFA és az UEFA is felfüggesztette a bosnyák szövetséget (Infostart)
A Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) is felfüggesztette Bosznia-Hercegovina tagságát, miután az ország sportági szervezetében nem tudták háromról egy főre csökkenteni az elnökök számát.
ápr. 1
11:21
Labdarúgás: a FIFA és az UEFA is felfüggesztette a bosnyák szövetséget (She)
A Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) is felfüggesztette Bosznia-Hercegovina tagságát, miután az ország sportági szervezetében nem tudták háromról egy főre csökkenteni az elnökök számát.
ápr. 1
11:21
A FIFA és az UEFA is felfüggesztette a bosnyák szövetséget (Metropol)
A Nemzetközi és az Európai Labdarúgó Szövetség is felfüggesztette Bosznia-Hercegovina tagságát, miután az ország sportági szervezetében nem tudták háromról egy főre csökkenteni az elnökök számát.
ápr. 1
11:23
Videó: a régmúlt és a közelmúlt legendáinak tippjei a Fradi-Újpest előtt (She)
Ma este Ferencváros–Újpest derbit rendeznek a labdarúgó NB I 21. fordulójában. Az NSO Tv ennek kapcsán megszólaltatta a két rivális régmúltjának és közelmúltjának legnagyobb alakjait. Albert Flórián és Dunai Antal, Fenyvesi Máté és Várhidi Pál, Lipcsei Péter és Kovács Zoltán egytől egyig elmondják, mit is várnak a meccstől, volt csapatuktól és a szurkolóktól.
ápr. 1
11:36
Az UEFA és a FIFA is felfüggesztette a bosnyákokat (Agroinform)
A Nemzetközi és az Európai Labdarúgó Szövetség is felfüggesztette Bosznia-Hercegovina tagságát, miután az ország sportági szervezetében nem tudták háromról egy főre csökkenteni az elnökök számát.
ápr. 1
11:39
Április 1.: Torres ősi rituáléra készül, hogy megtörje a gólcsendjét (She)
Fernando Torres, a Chelsea labdarúgója az angol mirrorfootball.co.uk április 1-jei exkluzív anyaga szerint egy ősi spanyol rituáléra készül, hogy megtörje a gólképtelenségét.
ápr. 1
11:54
Szakály Dénes nem sok szolnoki játékost ismer (Agroinform)
A Videoton középpályása a vidi.hu-nak elmondta, nem sok játékost ismer a sereghajtó Szolnokból, de könnyebb mérkőzésre számít ellenük.
ápr. 1
11:57
Az MNV ex-vezetője szerint volt biztosíték a Fradi-pálya szerződésében (Infostart)
Tátrai Miklós szerint volt biztosíték a Fradi-pálya adásvételéről kötött szerződésben. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt vezérigazgatója a Digi Sport Reggeli Start című pénteki műsorában reagált arra, hogy az MNV csütörtökön közölte: különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt feljelentést tesz ismeretlen tettesek ellen a…
ápr. 1
11:57
Serie A: Rudolf Gergelyt szóba hozták a harmadik helyen álló Napolival (She)
A napolipress.it értesülései szerint a jelenleg a Bariban futballozó Rudolf Gergely neve felvetődött az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik helyén tanyázó Napolinál mint lehetséges nyári igazolás.
ápr. 1
12:12
A Barcelona 21 éves védőkre vadászik Franciaországban (Agroinform)
A spanyol bajnoki címvédő Barcelona két fiatal Franciaországban játszó játékost nézett ki magának a védelmének erősítésére.
ápr. 1
12:15
Április 1.: Torres ősi rituáléja - kecskét futtat, hogy megtörje gólcsendjét (She)
Fernando Torres, a Chelsea labdarúgója az angol mirrorfootball.co.uk április 1-jei exkluzív anyaga szerint egy ősi spanyol rituáléra készül, hogy megtörje a gólképtelenségét.
ápr. 1
12:17
FTC: Az MNV exvezetője szerint volt biztosíték a pálya szerződésében (She)
Tátrai Miklós szerint volt biztosíték a Fradi-pálya adásvételéről kötött szerződésben. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt vezérigazgatója a Digi Sport Reggeli Start című pénteki műsorában reagált arra, hogy az MNV csütörtökön közölte: különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt feljelentést tesz ismeretlen tettesek ellen…
ápr. 1
12:19
Labdarúgás: Neymar nem érzi úgy, hogy bocsánatot kellene kérnie (She)
A brazil labdarúgó-válogatott fiatal csillaga, Neymar a skót szövetség (SFA) levele ellenére sem érzi úgy, hogy bocsánatot kellene kérni azokért a megjegyzésekért, melyeket a Skócia elleni felkészülési mérkőzés után tett, miután a második góljának ünnepelése során egy német turista banánnal dobta meg. A Santos futballistája rasszistának nevezte a skót közönséget.
ápr. 1
12:21
Április 1.: a FIFA megadta Lampard németek ellen lőtt vb-gólját (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke, Sepp Blatter április elsején zöld utat adott az új gólvonal-technológia bevezetésének, amellyel múltbéli mérkőzések eredménye is megváltoztatható – adta hírül a tréfás kedvű goal.com. Az új rendszerrel először a 2010-es dél-afrikai világbajnokság mérkőzéseit vizsgálták, számottevő sikerrel.
ápr. 1
12:23
Vízilabda: Rómában rendezik a férfi Euroliga négyes döntőjét (She)
Az európai szövetség illetékesei úgy döntöttek, hogy a férfi vízilabda Euroliga idei négyes döntőjének Róma adhat otthont, így a tavalyi nápolyi rendezés után ismét Olaszországban lesz a final four.
ápr. 1
12:30
Májusban dől el a tokiói vb sorsa (Agroinform)
A nemzetközi szövetség (FIG) pénteki bejelentése szerint májusban döntenek majd arról, hogy Tokió megrendezheti-e októberben a tornászok olimpiai kvalifikációs világbajnokságát.a

Keresés