2011. április 14. csütörtök

ápr. 14
0:01
BL: Csalódott vagyok, mert hittem a feltámadásban - Leonardo (She)
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján a címvédő Internazionale 2–1-es vereséget szenvedett a Schalke otthonában, így 7–3-as összesítéssel búcsúzott a sorozattól. Leonardo, a fekete-kékek vezetőedzője csalódottan nyilatkozott a mérkőzés után, mivel hitt abban, hogy csapata kiharcolhatja a továbbjutást.
ápr. 14
0:15
BL: Gallas szerint a Real Madrid elbúcsúztatja a Barcelonát (She)
A Tottenham védője, William Gallas szerint az őket elbúcsúztató Real Madrid képes rá, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében a Barcelonát is kiejtse.
ápr. 14
0:33
BL: Most még csak a Barca elleni bajnoki a fontos - Iker Casillas (She)
Otthon 4–0-ra, az idegenbeli visszavágón 1–0-ra nyert a Real Madrid a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében az angol Tottenham Hotspur ellen, és várhatja a Barcelona elleni elődöntőt. Iker Casillas, a madridiak csapatkapitánya óvatos duhaj, nem ront ajtóstul a házba, egyelőre csak az első összecsapásig – jelesül a szombati bajnokiig – hajlandó előretekinteni, és erre hívja fel…
ápr. 14
1:24
Az olimpiai vitorlás központban lesz a sorsolás (Agroinform)
Eldőlt, hogy a 2016-os nyári olimpia vitorlás versenyeinek helyszínén rendezik a következő foci vb-sorsolását.
ápr. 14
6:33
Bochum: több mint 300 gyanús meccs (Behaviour)
A bochumi bíróságon a végéhez közeledik az az eljárás, amely során 47 manipulált labdarúgó-mérkőzés (a vádirat szerint ezek között található négy magyar vonatkozású összecsapás is) ügyében születik meg az első fokú ítélet. Német sajtóértesülések szerint erre akár már pénteken sor kerülhet, miután a fogadási csalók vezetője, Ante Sapina részletes beismerő vallomást tett.
ápr. 14
6:51
Haladás: a Szombathelyen mellőzött Obrics Szaúd-Arábiába igazolt (She)
A legutóbb a Szombathelyi Haladásban futballozó, 26 esztendős Nemanja Obrics Szaúd-Arábiába igazolt, az al-Hazm együtteséhez.
ápr. 14
6:51
BL: Messi a katalánok mágikus klubcsúcstartója (Behaviour)
Az első felvonáson előnyt szerzett csapatok, a Manchester United és a Barcelona vívta ki a továbbjutást a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóin. A manchesteriek a Chelsea-t búcsúztatták kettős győzelemmel, és ugyanez sikerült a Barcelonának is a Sahtar Doneck ellen.
ápr. 14
6:53
Vb 2014: megvan az engedély, lebonthatják a Maracana tetőszerkezetét (She)
Teljesen új tetőszerkezetet kap a Maracana, így a legendás Rio de Janeiró-i stadion felújításának összköltsége 629 millió dollárra rúg majd.
ápr. 14
6:53
Visszaeső magyarok (Behaviour)
Két tétmeccs elegendő volt a világ élvonalába tartozó vetélytárs ellen ahhoz, hogy a magyar labdarúgó-válogatott az ünnepelt 36. helyről kicsússzon a top50-ből a nemzetközi szövetség tegnap kiadott, legfrissebb világranglistáján. A hollandok elleni budapesti 0-4, valamint amszterdami 5-3 nyomán Egervári csapata az 52. pozícióig zuhant vissza.
ápr. 14
6:55
NBA: Kobe Bryant százezer dollárt fizet homofób megjegyzésért (She)
Százezer dolláros pénzbírságot kell fizetnie Kobe Bryantnek, a Los Angeles Lakers világklasszis kosárlabdázójának, miután homofób megjegyzéseket tett Bernie Adams játékvezetőre a San Antonio Spurs elleni NBA-rangadón.
ápr. 14
6:55
Angol reklám a BL-ben (Behaviour)
Sir Alex Ferguson szerint a Manchester United-Chelsea párharc kiváló reklámja volt a Premier League-nek, ennek dacára túlzás nélkül állítható: a Barcelona ellen 6-1-es összesítéssel a sorozattól búcsúzott Sahtar időnként sokkal látványosabb játékot nyújtott még a londoniakat 3-1-gyel kiejtő vörös ördögöknél is. Persze: a futballban nem feltétlenül a szépen játszó csapatok diadalmaskodnak.
ápr. 14
6:57
Előnyben a latinok (Behaviour)
Ami a múlt héten még csak vélelmezhető volt, az ma este végérvényessé válhat: totális ibériai dominancia a kontinens második számú labdarúgó klubtornájában, az Európa Ligában.
ápr. 14
7:09
Libertadores-kupa: a Cruzeiro lelépte csoportját, 16 pont, 20 gól (She)
Megsemmisítő hatékonysággal gázolt át a labdarúgó Libertadores-kupa 7. csoportjának mezőnyén a brazil Cruzeiro: a Belo Horizonte-i csapat 3–0-ra megverte idegenben a szintén továbbjutó argentin Estudiantest, csoportját 16 ponttal és 20–1-es gólkülönbséggel zárta.
ápr. 14
7:45
Mégsem lesz Erdei-Kostecki összecsapás (Metropol)
A ringpolska.pl lengyel magazin információja szerint mégsem lesz összecsapás Erdei Zsolt és a lengyel David Kostecki között június 4-én Atlantic Cityben. Ezt Erdei menedzsere, Christof Hawerkamp is megerősítette.
ápr. 14
8:03
Profi ökölvívás: úgy tűnik, nem lesz Erdei-Kostecki összecsapás (She)
A ringpolska.pl lengyel magazin információja szerint mégsem lesz összecsapás Erdei Zsolt és a lengyel David Kostecki között június 4-én Atlantic Cityben.
ápr. 14
8:05
NHL: hátrányban a címvédő, előnyben a Pittsburgh és a Washington (She)
Öt mérkőzéssel megkezdődött az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszása: előnybe került párharcában a Detroit Red Wings, a bajnok Chicagót legyőző Vancouver Canucks, a hosszabbításban diadalmaskodó Washington Capitals, a Pittsburgh Penguins és a Nashville Predators – utóbbi az egyetlen csapat, mely idegenben tudott nyerni.
ápr. 14
8:07
Dortmund: a Bild már „eladta” Sahint a Real Madridnak (She)
Nuri Sahin, a Borussia Dortmund török labdarúgója nyáron a Real Madridhoz igazol a Bild című német bulvárlap szerint.
ápr. 14
8:39
Így látták a német lapok a "Schalke csodáját" (Infostart)
"Gelsenkicheni csoda", "A parti folytatódik" - ilyen és ehhez hasonló címekkel számoltak be a csütörtöki berlini lapok az olasz Internazionale felett aratott bravúros Schalke-győzelemről és ennek kapcsán arról, hogy ismét van német csapat a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében.
ápr. 14
8:39
Ligakupa: az MLSZ alelnöke szerint a sorozat átalakításra szorul (She)
Mi lesz veled, Ligakupa? Pontosabban: mi a terve a Magyar Labdarúgó-szövetségnek a néhány szakmabeli által rendre ostorozott sorozattal? A labdarúgócsapatok többsége akkor állítaná csatasorba legjobbjait, ha az összdíjazás nagyságrendekkel nagyobb lenne – ebben a sorozatban ötvenmillió forintot osztottak szét –, mint most. A pénzdíjazáson kívül – mellett? – a nemzetközi kupaindulással lehetne…
ápr. 14
8:41
NBA: győzelemmel zárt a Bulls, vereséggel a Spurs (She)
A Chicago Bulls élvezheti végig a rájátszásban a pályaelőnyt, miután az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszának záró játéknapján legyőzte a New Jersey Nets együttesét. A nyugati első San Antonio Spurs kikapott utolsó találkozóján Phoenixben, ráadásul Manu Ginóbili könyöksérüléssel kidőlt.
ápr. 14
8:43
NB II: Mihalecz, Bene és Pintér neve is felmerült már Pécsen (She)
Nehéz mérkőzéseken van túl a másodosztályú Pécsi MFC, az edzőváltás óta – Kiss Lászlónak kellett távoznia a csapat éléről – lejátszott négy mérkőzésből három vereség és egy győzelem a mérlege, ráadásul a szintén a feljutásért harcoló Gyirmót SE három ponttal megelőzi. A beugró Mészáros Ferenc vezetőedzőnek a szezon végéig szól a szerződése, a hírek szerint a vezetőség nem hosszabbít vele,…
ápr. 14
8:57
El: nehéz helyzetben Dzsudzsákék, három párharc már csak formalitás? - program (She)
A labdarúgó Európa-liga negyeddöntői közül három már gyakorlatilag az első meccsen eldőlt, a Benfica, a Porto és a Villarreal kényelmes előnyből indul, a Braga és a Kijev azonban döntetlenről. Dzsudzsák Balázs csapatának nagy formajavuláson kell átesnie, ha be akar kerülni a legjobb négy közé. Tekintse meg a mai programot!
ápr. 14
8:57
Túraautó-vb a Hungaroringen (Metropol)
Marokkó helyett Mogyoródon rendezik meg a WTCC 4. futamát június első hétvégéjén.
ápr. 14
8:59
Bundesliga: a brémai sportigazgató hosszabbítana Thomas Schaaffal (She)
A német Werder Bremen labdarúgócsapatát 1999 óta irányító Thomas Schaaf szerződése 2012-ben lejár, ám Klaus Allofs sportigazgató már most egyértelművé tette: alakuljon bárhogy az idény, a csapattal bajnokságot (2004) és három Német Kupát (1999, 2004, 2009) nyerő 49 éves edző érinthetetlen.
ápr. 14
8:59
Kerékpáros szezonnyitó (Metropol)
Április 16-án rendezik a McDonald’s BringaMánia Balatonkört, amely több mint tíz éve a kerékpárosok kedvelt szezonnyitó túrája.
ápr. 14
9:01
Autósport: Kiss Pál Tamás a 15. időt érte el az újabb GP3-as teszten (She)
A GP3-as sorozat előszezoni tesztjének második napján Kiss Pál Tamás 31 kört tett meg, és a 15. időt érte el.
ápr. 14
9:12
Mindenki ott lehet Párizsban, aki számít (Agroinform)
A férfiaknál és a nőknél is szinte a teljes élmezőny leadta a nevezését a május 22-én kezdődő francia openre.
ápr. 14
9:14
A magyar jégkorong nagy pillanatai - videó (Agroinform)
Vasárnap kezdetét veszi a divízió I-es jégkorong világbajnokság a Papp László Sportarénában. Az alábbi videót kedvcsinálónak szánjuk.
ápr. 14
9:16
A Real Madridban köthet ki a Dortmund középpályása (Agroinform)
Nuri Sahin, a Borussia Dortmund török labdarúgója nyáron a Real Madridhoz igazol a Bild című német bulvárlap szerint.
ápr. 14
9:30
Nem kell a NOB tagság a sportági elnöknek (Agroinform)
Sportága érdekeit szem előtt tartva nem ragaszkodik a NOB tagsághoz Bernard Lapasset, a Nemzetközi Rögbi Szövetség elnöke.
ápr. 14
9:33
NB II: Mihalecz, Bene és Pintér neve is felvetődött már Pécsen (She)
Nehéz mérkőzéseken van túl a másodosztályú Pécsi MFC, az edzőváltás óta – Kiss Lászlónak kellett távoznia a csapat éléről – lejátszott négy mérkőzésből három vereség és egy győzelem a mérlege, ráadásul a szintén a feljutásért harcoló Gyirmót SE három ponttal megelőzi. A beugró Mészáros Ferenc vezetőedzőnek a szezon végéig szól a szerződése, a hírek szerint a vezetőség nem hosszabbít vele,…
ápr. 14
9:35
Úszás: kijelölték a vb-keretet, Risztov Éva pedig lehetőséget kap (She)
A Magyar Úszószövetség elnökségének szerdai ülése döntött a júliusi sanghaji világbajnokságra utazók névsoráról – meglepetés nincs a válogatott összeállításában, Kiss László szövetségi kapitány elsősorban azokkal az úszókkal számolt, akik a vb-n képesek döntős vagy döntő közeli időt elérni.
ápr. 14
9:37
Ligakupa: Mindenképp vissza akartunk vágni a Debrecennek - Sipeki (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a Paks nyerte meg a Ligakupa idei kiírását, miután összesítésben 4–2-vel bizonyult jobbnak a címvédő Debrecennél. Sipeki István a találkozó után elmondta, mindenképpen vissza akartak vágni a Debrecennek a tavalyi vereségért.
ápr. 14
9:39
Sportlövészet: Sidi Péter a negyedik a csangvoni vk-viadalon (She)
Sidi Péter a negyedik helyen végzett a férfi kisöbű sportpuska 3x40 lövéses összetett számában a csangvoni olimpiai kvalifikációs sportlövő Világkupa-verseny csütörtöki zárónapján.
ápr. 14
9:41
Bajnokok Ligája: a Schalke győzelme kapcsán csodáról írnak a német lapok (She)
„Gelsenkicheni csoda", „A parti folytatódik" – ilyen és ehhez hasonló címekkel számoltak be a csütörtöki berlini lapok az olasz Internazionale felett aratott bravúros Schalke-győzelemről és ennek kapcsán arról, hogy ismét van német csapat a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében.
ápr. 14
9:48
Andy Murray két hónap után nyert mérkőzést (Agroinform)
Több mint két hónap után tudott ismét mérkőzést nyerni a világranglista negyedik helyén álló Andy Murray.
ápr. 14
9:51
Videó: Raúl a B-középben ünnepelt, társai térdre ereszkedve álltak falat (She)
Szerda este a Schalke a visszavágón is legyőzte (2–1) a címvédő Intert a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A mérkőzés után önfeledt ünneplésben tört ki a csapat és a szurkolók. Míg a játékosok térdre támaszkodva sorakoztak fel a B-közép előtt, addig a németek gólvágója, Raúl a drukkerekkel együtt énekelt.
ápr. 14
9:51
Ez már biztosnak látszik: elmarad Erdei Zsolt júniusi mérkőzése (Behaviour)
Lengyel internetes források szerint elmarad Erdei Zsolt és a lengyel David Kostecki profi bokszmérkőzése Amerikában. Ezt a profiboksz.hu oldal fórum rovatában is megerősítik a szakértőnek tűnő hozzászólók.
ápr. 14
9:53
Műkorcsolya: Hoffmannék nem lépnek jégre a budapesti gálán (She)
Nem lép jégre az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok Jevgenyij Pljuscsenko nevével fémjelzett budapesti műkorcsolya gálán a Hoffmann Nóra, Zavozin Maxin jégtánckettős.
ápr. 14
9:55
Pápa: az egyik kapu 15 métert repült, a másik kiütötte Takács Tamást (She)
A viharos erejű szél vetett véget a Lombard Pápa edzésének: Véber György kénytelen volt a tréninget félbeszakítani, miután a szél átrendezte a hordozható kapukat – adta hírül a lombardfcpapa.hu.
ápr. 14
9:57
Autósport: a Vettel, Schumacher páros Frankfurtban védheti meg címét (She)
Michael Schumacher és Sebastian Vettel decemberben Frankfurtban védheti meg Németország elsőségét a Bajnokok Tornáján. A sorozatban ötödik csapatelsőségére törő páros december 3-án és 4-én csap össze más országok legjobb autó- és motorversenyzőivel.
ápr. 14
10:06
Leonardo nem okolja magát, Rangnick szerint jutalomjáték volt a visszavágó (Agroinform)
"Az ilyen pillanatokért jöttem a Schalkéba" - mondta a lefújás után a visszavágón 73. európai kupagólját szerző Raúl.
ápr. 14
10:24
Csodáról írnak a német lapok (Agroinform)
Az újságok szerint Raúl az Internazionale elleni két találkozón ismét bizonyította, hogy még mindig a világ egyik legjobb labdarúgója.
ápr. 14
10:26
Az alapszakasz győztese lenyomta a címvédőt az első meccsen (Agroinform)
A Vancouver és a Pittsburgh kapusa is kapott gól nélkül zárta csapata mérkőzését, a Washington hosszabbításban tudott nyerni.
ápr. 14
10:27
Még sem lesz Erdei-Kostecki összecsapás (Infostart)
Erdei Zsolt menedzsere, Christof Hawerkamp megerősítette, hogy a magyar ökölvívó nem lép kötelek közé június 4-én a lengyel David Kostecki ellen, ugyanakkor erre a napra keresnek neki ellenfelet.
ápr. 14
10:45
Videó: a Los Angeles-i kosársztár valóban az, akinek mondja magát? (She)
Vicces videót készített Norm MacDonald, amerikai humorista és műsorvezető a Sport Show nevű új műsorához. MacDonald látszólag elmaszkírozza magát az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) Los Angeles Clippers sztárjává, a 2011-es All Star-gála zsákolóbajnokságának győztesévé, Blake Griffinné, ám csak a hangját adta a produkcióhoz. A teremben aztán a csapat másik játékosával, DeAndre Jordannel…
ápr. 14
10:47
Jégkorong: a nőknél az újjáalakult MTK-Exit lett a bajnok (She)
A szezon előtt összeállt MTK-Exit női jégkorongcsapata szerezte meg a bajnoki címet, miután szerdán 5–1-re nyert a tizenötszörös bajnok UTE-Marilyn ellen.
ápr. 14
11:00
Redknapp büszke csapatára, Mourinho szerint semmi különös nem történt (Agroinform)
Harry Redknapp emelt fővel viselte a kudarcot, és büszke csapatára az eddigi sikerekért.
ápr. 14
11:02
A Bulls a hajrában nyerte meg az alapszakaszt (Agroinform)
A Chicago lett az NBA alapszakaszának győztese, miután legyőzte a New Jerseyt, és a nyugati első San Antonio kikapott Phoenixben.
ápr. 14
11:03
MOB: támogatják az olimpiai életjáradékról szóló törvény módosítását (She)
„A MOB támogatja a módosítást, és egyeztettünk már azzal az országgyűlési képviselővel is, aki előkészíti és beterjeszti majd a törvényjavaslat szövegét” – nyilatkozta Kovács Antal a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. Az olimpiai bajnok judós hozzátette: már tavaly a törvény hatályba lépését követően megkezdődtek az egyeztetések, hiszen a jogalkotók szándéka nem teljesült…

Keresés