2011. április 8. péntek

ápr. 8
0:15
Tenisz: Caroline Wozniacki győzött, Stosur kiesett Charlestonban (She)
Az első helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki két szettben győzött a cseh Barbora Záhlavová-Strycová ellen, míg a második helyen rangsorolt ausztrál Samantha Stosur két játszmában kikapott az orosz Jelena Vesznyinától a Charlestonban zajló WTA-torna nyolcaddöntőjében.
ápr. 8
0:33
Videó: Tekintse meg az Európa-liga csütörtöki játéknapjának összes gólját! (She)
Alábbi videós összeállításunkban megtekintheti az Európa-liga csütörtöki játéknapjának összes gólját!
ápr. 8
0:33
Hivatalos: Overdose április 17-én Hoppegartenben kezdi a szezont (Behaviour)
A futam kiírása szerint, a lovak által a versenyben vitt súly tavalyi eredményeik függvényében 55-59 kg között lesz. Overdose tavalyi két (pozsonyi és budapesti) győzelme következtében várhatóan 59 kilóval indul, azaz a lehető legmagasabb súllyal. Ez természetesen nem zárja ki azt, hogy más ló is ennyi terhet vigyen magával, de többet egyetlen riválisa sem fog.
ápr. 8
0:37
Európa-liga: Rutten Dzsudzsákot és Lenst hibáztatta a vereség után (She)
Fred Rutten, a PSV vezetőedzője csalódott volt a Benfica otthonában elszenvedett 4–1-es vereség után az Európa-liga negyeddöntőjében, és a szakember szerint két alkalommal is azért kapott gólt a holland együttes, mert Dzsudzsák Balázs, illetve Jeremain Lens nem ért vissza a portugál csapat fellépő védőjével.
ápr. 8
0:41
Európa-liga: Nagy lépést tettünk az elődöntő felé - Garrido (She)
Juan Carlos Garrido, a Villarreal vezetőedzője úgy véli, csapata nagy lépést tett az elődöntő felé a Twente elleni 5–1-es sikerrel az Európa-ligában.
ápr. 8
5:57
Formula-1: Webber fölényesen verte a mezőnyt az első szabadedzésen (She)
Mark Webber zárta az első helyen a Malajziai Nagydíj első szabadedzését, a Red Bull ausztrál pilótája 1.6 másodperccel volt gyorsabb a második leggyorsabb Lewis Hamiltonnál. A McLaren-pilótán kívül senki sem közelítette meg 2 másodpercnél jobban Webbert.
ápr. 8
6:51
Spanyolország: Hierro távozhat a selección sportigazgatói posztjáról (She)
Spanyol lapértesülések szerint Fernando Hierro a nyáron távozik a spanyol labdarúgó-válogatott sportigazgatói posztjáról.
ápr. 8
6:51
Feltámadást ígér a Hispania (Behaviour)
A hétvégén rendezendő Maláj Nagydíjjal kapcsolatban három kérdés foglalkoztat szinte mindenkit. Milyen lesz az időjárás, hogyan viselkednek majd a várhatóan extrém körülmények között a Pirelli abroncsai, és felfér-e végre a vasárnapi rajtrácsra a Forma-1 talán legjobban lesajnált alakulata, a Hispania?
ápr. 8
6:53
Vérvörös Stamford Bridge (Behaviour)
Hol vannak már azok az idők, amikor a nagy tétre való tekintettel mindegyik csapat a védekezésre helyezte a hangsúlyt, s elvétve született gól? A Bajnokok Ligája 2010/2011-es idényének negyeddöntőjében tizennyolc találat esett - pedig még csak az odavágókon vagyunk túl. Szerdán a Manchester United és a Barcelona nagy lépést tett a négy közé kerülésért, jóllehet előbbi csak 1-0-ra nyert.
ápr. 8
7:09
NHL: nagy bajba sodorta magát a New York Rangers hazai vereségével (She)
Óriási esélyt szalasztott el a New York Rangers: ha legyőzte volna hazai pályán a rájátszásba jutásról már rég lemondó Atlantát, bebiztosíthatta volna a helyét a rájátszásban. Ám 3–0-ra kikapott, ami azt jelenti, hogy ha a Carolina megnyeri a hátralévő két meccsét, mindegy, mit játszik a Rangers a New Jersey elleni utolsó találkozóján, nem jut be a playoffba.
ápr. 8
7:27
NBA: a Chicago megverte a Bostont a keleti rangadón, Rose 30-at szórt (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-liga (NBA) 156. játéknapján a Keleti főcsoportot vezető Chicago hazai pályán 97–81-re győzött a főcsoportban második helyen álló Boston ellen. A hazaiak vezére ezúttal is Derrick Rose volt, aki 30 pontot szerzett. A nap másik meccsén a Utah otthon kikapott a Portlandtől.
ápr. 8
7:45
F1: nem járhat más úgy, mint Alonso, átépítik az abu-dzabi pályát (She)
Az Abu-dzabi Nagydíj szervezői ígéretet tettek arra, hogy még az októberi verseny előtt átépítik a pályát, így könnyebb lesz majd előzni rajta. Az eddigi két versenyen kevés előzést láthattunk, főleg Fernando Alonso járt pórul, miután a tavalyi idényzárón a vb-címért harcolva beragadt a nála lassabb Vitalij Petrov mögé.
ápr. 8
8:21
Formula-1: Malajziai Nagydíj, 2. szabadedzés, élő tudósítás az NSO-n! (She)
Az első edzésen Mark Webber sokkal gyorsabb volt a riválisainál, jelezve, hogy a Red Bullt nemigen lehet majd megverni Sepangban sem, legfeljebb ha esni fog az eső. Ám az előrejelzések szerint a pálya felett annyi felhő sem lesz, mint az első tréningen, azaz a forróság lesz a fő ellenség.
ápr. 8
8:21
Dzsudzsákék nehéz helyzetbe kerültek (Metropol)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven 4-1-es vereséget szenvedett a Benfica otthonában a labdarúgó Európa Liga negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén. A magyar válogatott szélső végig a pályán volt.
ápr. 8
8:23
Videoton: Polonkai mononukleózissal is edz, de néha azért kiszáll (She)
A mononukleózis életveszélyes is lehet a felnőttek körében – az első hírek igen rémisztően szóltak Polonkai Attilával, a Videoton 31 esztendős labdarúgójával kapcsolatban. A rutinos futballista három héttel ezelőtt panaszkodott rosszullétre és végtagfájdalmakra, s az orvosok nem zárták ki a mononukleózis lehetőségét, amely fertőző betegség, és amelynek következtében megnagyobbodik az ember…
ápr. 8
8:39
Serie A: az Inter Guardiola és Mourinho közül választ - lapértesülés (She)
Olasz lapértesülés szerint az Internazionale Pep Guardiolát vagy José Mourinhót ültetné az idény végén a futballcsapat kispadjára, a jelenlegi edző, Leonardo helyére.
ápr. 8
8:41
NB II: a Nyíregyháza útjára engedte román próbajátékosait (She)
Nem tart igényt a másodosztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjában listavezető Nyíregyháza Spartacus szakmai stábja a napokban figyelt két román próbajátékosra.
ápr. 8
8:54
Webber fölényesen nyerte az első szabadedzést (Agroinform)
A Red Bull ausztrál pilótája hatalmas fölénnyel utasította maga mögé a mezőnyt, a második brit Lewis Hamiltonnál (McLaren) is több mint másfél másodperccel gyorsabb volt.
ápr. 8
8:57
Sunderland: a klubnak fizetnie kell a Cissé lövésétől elájuló szurkolónak (She)
A Sunderland kénytelen lesz kárpótlási díjat fizetni egyik szurkolójának, akit két szezonnal ezelőtt a labdarúgócsapat edzésén talált fejbe Djibril Cissé lövése, melynek következtében eszméletét vesztette.
ápr. 8
8:59
Férfi kosárlabda: a Jászberény feltételekkel vállalná az élvonalat (She)
A férfi kosárlabda NB I B Keleti csoportjának győztese, a jászberényi férficsapat az első helyről kezdi a másodosztály rájátszását, és ha megőrzi pozícióját, feljut. Mint az első mondatból kiderül, vállalná az indulást a legmagasabb osztályban – de csak akkor, ha bizonyos feltételek teljesülnek.
ápr. 8
9:12
A Chicago nyerte a keleti rangadót (Agroinform)
Bikák Derrick Rose vezérletével diadalmaskodtak, a játékos 30 pontig jutott, csapata már csak egyetlen győzelemre van a főcsoport első helyének megszerzésétől.
ápr. 8
9:15
Formula-1: a Red Bull főnöke kifakadt, laptoppal tartott bemutatót (She)
Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke Malajziában kifakadt, amiért a vetélytársak – különösképp a McLaren – már második éve illegális, hajlékony első szárnyak használatával vádolják az istállóját. Bár az osztrákok autói rendre átmennek még a szigorított FIA-teszteken is, a zúgolódó hangok nem csitulnak.
ápr. 8
9:17
Videó: kitört a kereke és kicsúszott a Renault orosz pilótája (She)
Mint arról beszámoltunk, az ausztrál Marc Webber zárt az első helyen a Malajziai Nagydíj első szabadedzésén. A Renault pilótájának, Vitalij Petrovnak azonban rosszul sikerült a tréning, ugyanis a sepangi pálya 9-es kanyar előtti egyenesben az autó bal első kerekének felfüggesztése meghibásodott, majd kitört a helyéről. Az orosz a kavicságyba csúszott
ápr. 8
9:19
Libertadores-kupa: a Grémio is bebiztosította továbbjutását (She)
A Libertadores-kupa csoportkörének ötödik fordulójában a kolumbiai Atlético Junior négy győzelem után az első vereségét szenvedte el, ez legyőzőjének, a brazil Grémiónak egyben a biztos továbbjutását jelentette, függetlenül a hátralévő egy fordulótól.
ápr. 8
9:21
Videó: A Loki nem érdemelné meg a dobogós helyezést - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Ezúttal a labdarúgó NB I ma kezdődő fordulóját veszi górcső alá.
ápr. 8
9:33
Tenisz: az első helyen kiemelt Montanés újabb olaszt búcsúztatott (She)
A Casablancában zajló férfi teniszverseny harmadik körében az első helyen kiemelt Albert Montanés két játszmában, 6:1, 6:4-re győzött Fabio Fognini ellen, míg a szerb Jelena Jankovics a dél-afrikai Chanelle Scheeperst ejtette ki két szettben könnyedén a Charlestonban rendezett női verseny nyolcaddöntőjében.
ápr. 8
9:35
Ökölvívás: Martínez a tévé nyomására csak szeptemberben bokszol (She)
Az HBO kérésére nem a nyáron, hanem csak szeptemberben vívja következő mérkőzését a középsúlyú sztárokat sorra elpusztító profi ökölvívó, Sergio Martínez.
ápr. 8
9:51
Jégkorong: Szuper pénteken bevethető, Kovács, Kóger és Vas M. kérdőjeles (She)
Péntek este a fiatal keretet nevező Szlovénia ellen játssza második idei felkészülési mérkőzését a budapesti divízió 1-es vb-re készülő magyar jégkorong-válogatott. Ted Sator szövetségi kapitány több játékosát nélkülözni kényszerül a 19 órakor kezdődő káposztásmegyeri összecsapáson, köztük rutinos, illetve szárnyaikat bontogató hokisokat.
ápr. 8
9:53
MTK: Garami szerint védekezésben és helyzetkihasználásban kell javulniuk (She)
Garami József, az MTK labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint együttesének elsősorban védekezésben és helyzetkihasználásban kell javulnia a pénteken 17 órakor kezdődő Vasas elleni idegenbeli bajnokira.
ápr. 8
9:55
Golf, US Masters: óriási bajban a világelső, két európai az élen (She)
Az ifjú északír trónkövetelő, Rory McIlroy és az általában még a trónkövetelők közé sem sorolt spanyol Álvaro Quiros vezet az év első kiemelt (major) versenye, az egyesült államokbeli Augustában zajló US Masters első napja után. A világelső Martin Kaymer szinte reménytelen helyzetbe sodródott a magyar idő szerint péntek hajnalban véget érő első fordulóban.
ápr. 8
9:57
Formula-1: Webber maradt az élen, de közel van hozzá a McLaren (She)
Mark Webber megtartotta az első helyét a Malajziai Nagydíj pénteki edzésnapján, de a fölénye már nem volt olyan elsöprő, mint az első tréningen: mindössze öt ezreddel verte meg Jenson Buttont. A forró, napsütéses másfél órában Lewis Hamilton a 3., Sebastian Vettel a 4., Michael Schumacher az 5. lett, míg a gyors körében forgalomba kerülő Fernando Alonso a 9. helyen ragadt.
ápr. 8
10:24
Dzsudzsákék edzője nem mentegetőzik (Agroinform)
A szakvezető szerint megsemmisítő vereséget szenvedtek a Benficától, és elismerte, hogy szinte a lehetetlennel egyenlő a továbbjutás kivívása a hazai visszavágón.
ápr. 8
10:27
Labdarúgás: vidéki rangadó Fehérváron, fővárosi derbi Angyalföldön - program (She)
A labdarúgó NB I 22. fordulójában a pénteki játéknapon rangadót is rendeznek: Székesfehérváron a listavezető Videoton a tabella negyedik helyén álló Zalaegerszeget fogadja.
ápr. 8
10:27
Webberé a második szabadedzés is (Metropol)
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Malajziai Nagydíjának pénteki második szabadedzését is.
ápr. 8
10:42
A Rangers vereségével esélyt kapott a Carolina (Agroinform)
A New York Rangers hazai környezetben 3-0-ra kikapott az Atlanta Thrashers együttesétől az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján.
ápr. 8
10:44
Idegenbeli kupameccs előtt a Győr és a Ferencváros (Agroinform)
A hétvégén a női kézilabdázóké lesz a főszerep Európa-szerte, a nemzetközi kupák elődöntőjében két magyar együttes is érdekelt.
ápr. 8
10:45
Videó: a labdáért ment, hagymakarikát kapott az amerikai baseballos (She)
Humoros esemény történt az észak-amerikai profi baseballbajnokságban rendezett New York Yankees–Minnesota Twins mérkőzésen. A hazaiak játékosa, Andruw Jones egy elütött labdát akart volna megszerezni, de az magas volt és a nézők közé esett. A baseballos pechjére pontosan egy hagymakarikás tálba, amelynek tartalma Jones fejére hullott.
ápr. 8
10:47
Ausztrália: Roy Keane nyaralni ment, a Melbourne az edzőjének akarja (She)
Ausztrál lapértesülések szerint Roy Keane, a Manchester United korábbi csapatkapitánya is esélyes arra, hogy a déli földrész élvonalbeli labdarúgó-bajnokságában szereplő Melbourne Victory következő edzője legyen.
ápr. 8
10:49
F1: Nagyon szoros az élmezőny, apróságok fognak dönteni - Webber (She)
Mark Webber szerint óriási csatát fog vívni a Red Bull a McLarennel a Malajziai Nagydíjon, a második szabadedzés eredménylistája ugyanis hűen megmutatta, hol áll a két istálló egymáshoz képest: Webber öt ezreddel verte meg Jenson Buttont.
ápr. 8
11:00
Pénteken és szombaton Szlovéniával mérkőzünk felkészülési meccsen (Agroinform)
Kiss Dániel kéztörés miatt kikerült a keretből, a dunaújvárosi hátvéd kezét edzésen eltalálta egy korong.
ápr. 8
11:02
Webber nyerte a Red Bull-McLaren csata első felvonását Malajziában (Agroinform)
Mindkét pénteki szabadedzést Mark Webber nyerte a Red Bullal, a McLarenek pedig délelőtt és délután is elcsípték a második pozíciót.
ápr. 8
11:03
Zalaegerszeg: Dühönghetnék, anyázhatnék, de minek - Csank János (She)
A ZTE vezetőedzője, Csank János a Nemzeti Sportnak hosszabb interjút adott csapata mai, Videoton elleni bajnokiját megelőzően. A szakember többek között beszélt a vérmérsékletéről, a kettős terhelésről, a bajnokság várható végkimeneteléről és természetesen a mai meccsről is.
ápr. 8
11:04
Kiss Dániel megsérült, nem lesz ott a vb-n (Agroinform)
Ma este Szlovénia ellen második felkészülési mérkőzését játssza a magyar jégkorong válogatott – rossz hír, hogy Kiss Dániel megsérült.
ápr. 8
11:05
Videó: a Dinamo Kijev edzője hátsón rúgta a levonuló játékvezetőt (She)
Valószínűleg a rossz teljesítménye miatt rúgta fenékbe a játékvezetőt a Dinamo Kijev vezetőedzője, Jurij Szjomin. A mester a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének Braga elleni első meccsén (1–1) a lefújás után rúgott oda Björn Kuipers bírónak. A holland játékvezető a találkozón négy sárga és egy piros lapot oszott ki a kijevieknek.
ápr. 8
11:07
Kajak-kenu: Kucsera Gábor váltani akart, de Sári Nándor óvta a Fraditól (She)
Hétfőtől hivatalosan is az FTC sportolója Kucsera Gábor, aki korábbi edzője, Kulcsár Gábor irányításával folytatja a munkát. A kétszeres világbajnok kajakos érezte, hogy váltania kell, a végső szó kimondása előtt azonban mégis majdnem meghátrált. Különösen akkor, amikor kőbányai edzője, Sári Nándor véleménye – a tréner azt javasolta, ne igazoljon a Ferencvároshoz – elgondolkodtatta.
ápr. 8
11:09
F1: Túl lassú az autó, a körülményeket kell kihasználnunk - Alonso (She)
Fernando Alonso elismerte, hogy a Ferrari puszta sebességben nem tudja felvenni a versenyt a Red Bull és a McLaren autóival, de hisz benne, hogy a Malajziai Nagydíj körülményei miatt a lemaradása ellenére is harcba szállhat a dobogós helyezésekért.
ápr. 8
11:11
Barca: „A Real győzelmeit fekete-fehérben vagy színesben közvetítették?” (She)
Víctor Valdés, a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának kapusa a közelgő Real Madrid elleni rangadók kapcsán nyilatkozott egy televíziós műsorban...
ápr. 8
11:13
Düsseldorf: a menedzser reméli, megválhat Torghellétől - lapértesülés (She)
A német labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Fortuna Düsseldorf menedzsere titokban abban reménykedik, hogy a nyáron sikerül megválnia alulteljesítő csatáraitól, így Torghelle Sándortól is – állítja a Westdeutsche Zeitung.
ápr. 8
11:21
Formula-1: Webber verhetetlen volt a szabadedzéseken Malajziában (Infostart)
Mark Webber magabiztosan nyerte a Formula-1-es Malajziai Nagydíj mindkét pénteki szabadedzését. A Red Bull ausztrál versenyzőjét csak a McLaren pilótái tudták némiképp megközelíteni. Webber csapattársa, a világbajnok Sebastian Vettel egyelőre nem villogott a tréningeken. A hétvége a McLaren és a RedBull szócsatájával indult.
ápr. 8
11:21
Barca: „A Real győzelmeit fekete-fehérben vagy már színesben közvetítették?” (She)
Víctor Valdés, a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának kapusa a Real Madrid elleni közelgő rangadók kapcsán nyilatkozott egy televíziós műsorban...

Keresés