2011. április 22. péntek

ápr. 22
0:12
Tenisz: öt spanyol jutott a barcelonai torna negyeddöntőjébe (She)
Nicolás Almagro és Feliciano López továbbjutása után összesen öt spanyol versenyző léphet pályára a barcelonai férfi tenisztorna negyeddöntőjében. Az is biztos, hogy a legjobb négy között lesz hazai teniszező, hiszen Almargo Juan Carlos Ferreróval találkozik a következő körben.
ápr. 22
6:51
Olasz fogadási maffia nyúlt a Bundesligába (Behaviour)
A nápolyi ügyészség információi szerint az Energie Cottbus csapata 2009-ben az olasz fogadási maffia miatt esett ki a labdarúgó Bundesliga első osztályából. A cottbusiak a VfL Bochum ellen 3-2-es vereséget szenvedtek, a szezon végén pedig egy pont hiányzott a bennmaradásukhoz. Mint utóbb kiderült, a találkozót manipulálták.
ápr. 22
6:53
Batta Kupával hangolnak a német válogatottra (Behaviour)
Lassan célegyenesbe fordul a magyar női kézilabda-válogatott felkészülése a németek elleni júniusi sorsdöntő világbajnoki selejtezőre. Ezen a párharcon múlik minden, hiszen a győztes ott lehet a 2012-es londoni nyári olimpiára kvalifikáló brazíliai világbajnokságon, a vesztesnek le kell mondania a szereplésről a nyári játékokon.
ápr. 22
6:55
Felvezetés a nagydöntő előtt (Behaviour)
A magyar jégkorong-válogatott négy nap elteltével lép újra pályára a budapesti divízió I-es világbajnokságon, hogy még egy lépéssel közelebb kerüljön a nagy álom eléréséhez, a feljutáshoz az A csoportba, a legjobbak közé. A mai ellenfél, a divízió II-ből feljutott spanyol együttes lesz, amelynek legyőzése ebben a sportágban a kötelező feladatok közé tartozik.
ápr. 22
6:57
Dzsúdósaink megint összeverik Európát (Behaviour)
Egy dologra bizton számíthattunk, egyben csak reménykedtünk az isztambuli cselgáncs Európa-bajnokságon. Egyrészt minden idők legnépesebb mezőnye indul a kontinensviadalon - negyvenöt ország 425 judósa lép tatamira -, másrészt a magyar válogatott ismét képes lesz ámulatba ejteni Európát. Nos, az első nap után máris az éremtáblázat élén állunk, ugyanis Ungvári Miklós Európa-bajnok, Csernoviczki Éva…
ápr. 22
6:59
Sam Michael: "Én felelek az autó teljesítményéért!" (Behaviour)
Története talán legrosszabb idénykezdetét produkálta a 2011-es világbajnokság eddigi futamain a Forma-1 egyik legendás csapata, a Williams. Noha a téli teszteken sorozatban a legjobbak között szerepelt a két pilóta, Rubens Barrichello és Pastor Maldonado, addig az első három futam időmérőjén a Q3 közelébe sem tudtak kerülni, illetve egyedül a Kínai Nagydíjon értek célba: a brazil a 13., míg a…
ápr. 22
7:24
Férfi gyeplabda EHL: a négyes döntő a tétje a bloemendaali tornának (She)
A jövő hétfői napot követően már csak négy férfi gyeplabdacsapat marad versenyben az EuroHockey Ligában (EHL), a sportág legrangosabb európai kupasorozatában. A nyolcad-, valamint negyeddöntős mérkőzéseket a hollandiai Bloemendaalban rendezik meg, a továbbjutásért három-három spanyol, holland, angol, német, illetve egy-egy belga, skót, ír és orosz csapat verseng. Az első két napban a csapatok…
ápr. 22
7:26
Játékossors: a Honvéd tehetsége a Birmingham Citynél folytatja (She)
Megfelelt az angol Premier League-ben szereplő Birmingham City próbajátékán Szilvási Péter, a Bp. Honvéd-MFA tizenhat esztendős belső védője.
ápr. 22
7:28
Újpest: Egyre nagyobb a tét, de türelmesnek kell lennünk - Mészöly (She)
Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta, bízik benne, hogy a Szolnok elleni gyenge teljesítmény után a ZTE elleni, mai bajnokin magára talál a csapata.
ápr. 22
7:42
Németország: Czvitkovics helyett Délczeget szerződtetné Futács csapata (She)
Czvitkovics Péterért jött, Délczeg Gergelyt viheti. A Bundesliga második osztályának egyik legtehetősebb klubja, az FC Ingolstadt – amelyik egyébként a Werder Brementől kölcsönvett Futács Márkót is foglalkoztatja – játékosmegfigyelésért felelős technikai vezetője, Horst Fuchs a debreceni középpályás játékát feltérképezendő érkezett meg a Nagyerdőbe a Loki Siófok elleni összecsapására, ám…
ápr. 22
8:00
NBA: Wade 32 pontja, nyert a Miami, a Chicago, szépített a Portland (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában a Miami Heat a játéknap legponterősebb teljesítményét nyújtó, 32 pontig jutó Dwyane Wade vezetésével harmadszor is legyőzte a Philadelphiát. A Chicago az Indiana ellen nyert ismét, míg a Portland szépített a Dallasszal szemben.
ápr. 22
8:18
NHL: a Chicago idegenben is kitömte a Vancouvert, Los Angeles-i 3-6 (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában tovább éledezik a bajnok Chicago. A Blackhawks az első három meccset elveszítette az alapszakaszt élen záró Vancouver ellen, ám azt követően előbb otthon nyert 7–2-re, ezúttal pedig idegenben 5–0-ra. A Boston Montrealban győzött hatalmas csatában, míg a San Jose Los Angelesben diadalmaskodott 6–3-ra.
ápr. 22
8:20
Kosárlabda: a Harlem Globetrotters ismét Magyarországra érkezik (She)
A jövő hónapban ismét Budapestre érkezik a Harlem Globetrotters kosárlabdacsapata.
ápr. 22
8:36
Szolnok: a szerb Gosics játékengedélye még nem érkezett meg (She)
Ahogy arról már beszámoltunk – hét közepén szerződtette Dragan Gosicsot a Szolnoki MÁV, ám egyelőre nem futballozhat a huszonkilenc esztendős szerb csatár.
ápr. 22
8:36
125 ezer euróra bírságolták a vámon hallgató Oliver Kahnt (Agroinform)
Egy tavaly februári eset nyomán 125 ezer eurós pénzbírságot kapott Oliver Kahn, a Bayern München és a német labdarúgó-válogatott volt kapusa, aki Dubajból hazatérve nem vámoltatta el az általa vásárolt értékes ruhadarabokat.
ápr. 22
8:38
Pápa: Tóth Norbertet felmentették a munkavégzés alól, nem kell edzenie (She)
Eltűnt Tóth Norbert. A neve hiányzik a Lombard Pápa összeállításából. Sőt, most már az edzéseken is hiába keresik őt.  A 34 esztendős futballista ebben a szezonban már nem lép pályára. A hivatalos verzió szerint sérült, ám Bíró Péter klubtulajdonos és Véber György vezetőedző nem csak ezért javasolta neki, hogy ne látogassa a tréningeket.
ápr. 22
8:40
Kerékpár: szívműtét után indulhat a Tour de France-on a belga kerekes (She)
Jövő szerdán – a tervezettnél egy hónappal korábban – szívműtéten esik át Mario Aerts belga kerékpáros, akinek így marad esélye arra, hogy bekerüljön a júliusi Tour de France-on induló csapatba.
ápr. 22
8:54
Formula-1: befuccsolhat a Török Nagydíj (Infostart)
Valószínűleg kikerül a 2012-es Forma-1-es versenynaptárból az idén májusban sorra kerülő Török Nagydíj, mert a sorozat kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone nem tudott megegyezni a házigazdákkal a jogdíj emeléséről - értesült a török média.
ápr. 22
9:12
MLS: Henry két gólt vállalt a New York sikeréből - videó (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszában a New York Red Bulls idegenben tudott nyerni 4–0-ra a DC Unied ellen, a találkozó első két gólját Thierry Henry szerezte.
ápr. 22
9:12
Egy lépésre a továbbjutástól a Chicago és a Miami (Agroinform)
Az alapszakaszgyőztes Chicago Bulls, illetve a Miami Heat is újabb győzelmet aratott csütörtökön, s már 3-0-ra vezet párharcában az NBA rájátszásának első körében. Nyugaton pedig a Portland szépíteni tudott a Dallas ellen.
ápr. 22
9:14
Formula-1: a májusi lehet az utolsó Török Nagydíj (She)
Valószínűleg kikerül a 2012-es Forma-1-es versenynaptárból az idén májusban sorra kerülő Török Nagydíj, mert a sorozat kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone nem tudott megegyezni a házigazdákkal a jogdíj emeléséről - értesült a török média.
ápr. 22
9:16
Hegyikerékpár: május elsején a IX. Buda Maratonnal indul a szezon (She)
A hagyományoknak megfelelően május elsején, a Hármashatár-hegyi Repülőtéren, a Buda Maraton alkalmával kezdődik a hegyikerékpárosok maraton-szezonja. A viadal – a tavalyi évhez hasonlóan – a Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál keretében kerül megrendezésre.
ápr. 22
9:18
Videó: a francia világbajnok csatár csapattársa zseniális gólt lőtt (She)
Mint arról beszámoltunk, az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszában a New York Red Bulls idegenben nyert 4–0-ra a washingtoni DC United ellen. A négy találatból a francia világ-, és Európa-bajnok támadó, Thierry Henry duplázott, míg az utolsó gól egy remek mozdulat után született. A csereként beálló Juan Agudelo egy háta mögé érkező passzt pörgetett maga elé, majd kapásból kilőtte…
ápr. 22
9:30
Női kézilabda: Szegedi Orsolya Győrből egy évre a Váchoz igazol (She)
A győri Szegedi Orsolyának az évad végén lejár a szerződése, ezért menedzsere, Szörnyi Attila segítségével a klubot vált.
ápr. 22
9:30
Több hiányzója is lesz a DVSC-nek a Vasas ellen (Agroinform)
A héten kinevezett Kondás Elemér több meghatározó játékosára sem számíthat a hétvégi angyalföldi találkozón.
ápr. 22
9:32
Férfi vízilabda: fát ültettek a válogatott pólósok a Városmajorban - fotó (She)
Kemény Dénes szövetségi kapitány és a férfi vízilabda válogatott négy tagja, Kiss Gergely, Gergely István, Bátori Bence és Vámos Márton csütörtök délután a Városmajori óvoda kertjében ültetett tujákat a gyerekekkel.
ápr. 22
9:48
Videó: egy kisgyerek „meglopta” a meccs közben a Dallas kosarasát (She)
Nem elég, hogy a Dallas Mavericks 97–92-re kikapott a Portland Trail Blazerstől az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának harmadik mérkőzésén, a szünetben egy, a texasiaknak drukkoló kisgyerek kikapta a Mavericks-játékos, Tyson Chandler a nyakából a törülközőjét.
ápr. 22
9:48
A címvédő Vancoverben ütötte ki a ligaelsőt (Agroinform)
A címvédő Chicago Blackhawks 5-0-ra nyert az alapszakaszgyőztes Vancouver Canucks otthonában az NHL rájátszásában, ezzel összesítésben 3-2-re jött fel az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban.
ápr. 22
10:06
Shakira szurkolt, majd magába roskadt a Real-Barcán (Agroinform)
Hiába tett meg mindent a lelátón Shakira, nem tudta kiszurkolni a Barcelona győzelmét a spanyol Király Kupa döntőjén. A katalánok védőjének, Gerard Piquének a barátnője nem fogta vissza magát, de leginkább a bosszankodás jutott neki szerda estére.
ápr. 22
10:24
Játékossors: „Dzsudzsák előbb kezdett futballozni, mint járni” (She)
Dzsudzsák Balázzsal készült hosszabb beszélgetés jelent meg a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség hivatalos oldalán. A PSV szélsője beszélt gyerekkoráról, a magyar fiatalok helyzetéről, céljairól, jövőképéről.
ápr. 22
10:24
Malyszból autóversenyző lesz (Agroinform)
Marad a gyorsaságra épülő sportágaknál Adam Malysz. Az egykori lengyel síugró most az autósportban próbálja ki magát.
ápr. 22
10:26
Válogatott: Egervári segítői feltérképezik a leendő ellenfeleket (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az MLSZ honlapján vezetett blogjában ezúttal a nem annyira látványos háttérmunkáról árult el részleteket. Egervári és segítői folyamatosan járják az európai pályákat a keretben számításba vehető légiósok megfigyelése érdekében, míg ezt követően a leendő ellenfelek kerülnek terítékre.
ápr. 22
10:26
Csertői szoros meccsre számít, Aczél eldöntené a bennmaradást (Agroinform)
A Haladás játékosai jól ismerik a győri csapat edzőjét, hiszen a bajnokságot még Csertői Aurél irányításával kezdték.
ápr. 22
10:28
Videó: A Fradi elleni sikerrel lendületet kapnának az MTK fiataljai - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos most a labdarúgó NB I 25. fordulójának érdekesebb mérkőzéseiről fejti ki a véleményét.
ápr. 22
10:42
Játékossors: „Dzsudzsák, ahogy járni kezdett, rögtön futballozott” (She)
Dzsudzsák Balázzsal készült hosszabb beszélgetés jelent meg a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség hivatalos oldalán. A PSV szélsője beszélt gyerekkoráról, a magyar fiatalok helyzetéről, céljairól, jövőképéről.
ápr. 22
10:42
Khedira kihagyhatja a BL-elődöntőt (Agroinform)
Combsérülése miatt Münchenben kezelik Sami Khedirát, a spanyol Király Kupát szerdán megnyert Real Madrid német válogatott középpályását, aki lehetséges, hogy nem játszhat jövő szerdán az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén.
ápr. 22
10:44
Pápa: Németh, Bárányos és Bíró is teljes értékű munkát tud végezni (She)
A Videoton ellen készülő Lombard Pápa labdarúgócsapata a hét elején még nem tudott teljes létszámban edzeni, de a hét közepétől Bárányos Zsolt és Németh Milán is csatlakoztak a többiekhez, és teljes értékű munkát tudtak végezni.
ápr. 22
10:44
Korszakalkotó El Clásicók következnek a BL-ben (Agroinform)
A következő Real Madrid-Barcelona párharcok tétje több annál, hogy ki jut a BL-döntőbe. Kérdés, hogy a Barca-mítoszt lerombolhatja-e a Mourinho-féle futballfilozófia.
ápr. 22
11:18
Videoton: Polonkai izgalmas meccset és fehérvári sikert vár (She)
A labdarúgó NB I-ben listavezető Videoton játékosa, Polonkai Attila a klub hivatalos honlapjának adott videointerjújában elmondta, izgalmas meccset vár szombaton a Pápa ellen, ugyanakkor győzelemre számít.
ápr. 22
11:18
Scott Parker az év játékosa Angliában (Agroinform)
Scott Parkert, a West Ham United labdarúgócsapatának angol válogatott középpályását választották az év legjobbjának a szigetországi szakírók.
ápr. 22
11:20
Videó: Ungvári Miklós parádés mozdulattal nyert Európa-bajnoki címet (She)
Csütörtökön az isztambuli cselgáncs Európa-bajnokságon a férfiak 66 kg-os versenyében Ungvári Miklós aranyérmet szerzett. Az MTK-Erzsébetváros dzsúdósa a döntőben az azeri Tarjan Karimovot győzte le aranyponttal, miután egy remekül kivitelezett lábszárátforgatást mutatott be ellenfelén. Ungvári harmadik Eb-aranyát nyerte.
ápr. 22
11:36
Premier League: a szakírók Scott Parkert találták a szezon legjobbjának (She)
Az angol szakírók szövetsége Scott Parkert, a kiesőhelyen álló West Ham játékosát szavazta meg az év legjobb labdarúgójának.
ápr. 22
11:36
Spanyolországba igazolnék, de nem kispadmelegítőként - Dzsudzsák (Agroinform)
A magyar válogatott középpályása elmondta, nem lett másik játékos, de rengeteget változott az előnyére Hollandiában.
ápr. 22
12:12
Overdose a favorit Ascotban (Infostart)
Overdose berlini győzelme Angliában is komoly visszhangot váltott ki, mert a Royal Ascot kiemelkedő sprintfutama, a Group I-es King's Stand Stakes oddsait elsőként közzétevő három angol bukméker közül kettőnél is a magyar csodaló az első favorit.
ápr. 22
12:12
Cselgáncs Eb: csak Mészáros Anett „élte túl” az első kört (She)
Csak a 70 kg-ban címvédő Mészáros Anett "élte túl" a nyitókört az Isztambulban zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján érdekelt hat magyar közül.
ápr. 22
12:12
Az idei lehet az utolsó Török Nagydíj (Agroinform)
Valószínűleg kikerül a 2012-es Forma-1-es versenynaptárból az idén májusban sorra kerülő Török Nagydíj, mert a sorozat kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone nem tudott megegyezni a házigazdákkal a jogdíj emeléséről - értesült a török média.
ápr. 22
12:14
Kötelező lesz a nőknek a szoknya viselése (Agroinform)
Május elejétől új öltözködési szabályok lesznek a tollaslabdázóknál, a jobb eladhatóság érdekében a hölgyek már csak szoknyában játszhatnak.
ápr. 22
12:30
ETO: Csertői Aurél presztízsmeccsre készül a Haladás ellen (She)
Ha abból indulunk ki, hogy a Győri ETO FC Csertői Aurél irányításával még nem veszített bajnoki mérkőzést, akkor bizony a Haladás nem sok jóra számíthat pénteken. A Haladás ráadásul ebben a bajnokságban még egyszer sem nyert idegenben, sőt legutóbb majdnem egy éve, 2010. április 25-én zárt három ponttal idegenben. Csertői Aurél most arra készül, hogy csapatával harmadszor is sikeres lesz az ETO-…
ápr. 22
12:30
A Celtic edzőjét az alsójánál fogva húzták a földön (Agroinform)
Fura vicceket eszelnek ki a Celtic játékosai a csapat edzésein, most Bill Styles volt az áldozatuk, akiről közös erővel még az alsónadrágot is lerángatták.
ápr. 22
12:32
Liverpool: rekordot jelentő, évi 25 milliót fizet az új mezszponzor (She)
A Mirror értesülései szerint az angol élvonalbeli Liverpool labdarúgócsapata rekordot jelentő, évi 25 millió fontos mezszponzori szerződést írt alá a Warrior Sports sportszergyártó céggel.

Keresés