2011. április 13. szerda

ápr. 13
0:15
Anglia: győzelmével a Brighton kiharcolta a feljutást a Championshipbe (She)
Az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Brighton a 41. fordulóban hazai pályán 4–3-ra legyőzte a Dagenham & Redbridge FC-t, ezzel kiharcolta a feljutást a Championshipbe. Öt fordulóval az idény vége előtt a listavezető előnye 16 pont a harmadik helyezett Huddersfielddel szemben, és mivel az első két csapat automatikus feljutó a másodosztályba, így Kádár Tamás korábbi csapata már…
ápr. 13
0:33
Jégkorong: a görögöknek húszat ütő Luxemburg 11 gólt kapott (She)
Újabb kört rendeztek meg a Dél-Afrikában zajló divízió-3-as jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 13
6:51
Profi ökölvívás: hét ország pályázik a Klicsko-Haye slágermeccsre (She)
Hét ország pályázik a Vladimir Klicsko-David Haye nehézsúlyú címegyesítő világbajnoki ökölvívó-mérkőzés megrendezésére.
ápr. 13
6:51
Jön a bundaszezon (Behaviour)
A nyár közeledtével nő a bundázási kedv a labdarúgó-pályákon, legalábbis ezt állítja az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által 2009-ben létrehozott speciális egység, melynek feladata a fogadási csalók által manipulált mérkőzések kiszűrése.
ápr. 13
6:53
Olaszország: Lippi Prandellit dicséri, a nagy klubokat kritizálja (She)
Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatottal 2006-ban világbajnokságot nyerő edző egy rádióműsorban elmondta, hogy a Milan szakvezetőjében, Massimiliano Allegriben önmagát látja.
ápr. 13
6:53
Pécs: 100 millió mínusz (Behaviour)
A pécsi önkormányzat a tavalyi 300 millió helyett idén 200 millió forintot fordít sporttámogatásra. A megszorítás legnagyobb vesztesei a kosarasok, a női csapat 35, a férfi 25 millióval kap kevesebbet a tavalyi évhez képest. Mindkét együttes 20-20 millió forintra számíthat az önkormányzattól az Új Dunántúli Napló összeállítása szerint.
ápr. 13
6:55
Semenya miatt férfi hormonszabály (Behaviour)
Új szabályt hozott a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF), amely azokat a női versenyzőket érinti, akiknek szervezete túlzott mértékben termeli a férfi nemi hormonokat.
ápr. 13
6:57
Mocsai Lajos: "A vágy és a valóság nem ugyanaz!" (Behaviour)
Amikor a Veszprém csodálatos játékkal 14-5-re vezetett a Barcelona elleni BL-nyolcaddöntó visszavágóján, az extázisba eső szurkolók és kézilabda rajongók még azt is elhitték néhány percre, megtörténhet a csoda. Aztán a győzelem megmaradt - idén a veszprémieken kívül ezzel nem sok csapat büszkélkedhet -, de a továbbjutásról szőtt álmok megint tovaszálltak.
ápr. 13
7:09
Libertadores-kupa: hiába nyert, kiesett az argentin Independiente (She)
Az argentin Independiente hiába verte meg 1–0-ra idegenben az uruguayi Penarolt, csak a harmadik helyen végzett a Libertadores-kupa nyolcadik csoportjában, így kiesett a sorozatból.
ápr. 13
7:09
Kassai Moszkvában vezet (Behaviour)
Kassai Viktor a Szpartak Moszkva-FC Porto találkozón fújja a sípot a labdarúgó Európa Liga negyeddöntőinek csütörtöki visszavágói közül.
ápr. 13
7:27
Jégkorong: a Stanley-kupa-győztes Hitchcock lett a kanadai kapitány (She)
Ken Hitchcock lett az április 29-én kezdődő szlovákiai jégkorong-világbajnokságra készülő kanadai válogatott szövetségi kapitánya.
ápr. 13
7:45
NBA: drága győzelmet aratott a Lakers a Spurs ellen, nyert a Chicago (She)
A Los Angeles Lakers, megtörve ötmeccses nyeretlenségi sorozatát, 102–93-ra győzött otthon a San Antonio Spurs ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának utolsó előtti játéknapján, de a hazaiak számára rossz hír, hogy Andrew Bynum jobb térde megsérült. A Chicago tovább menetel: a Knicks ellen nyert 103–90-re New Yorkban, így az utolsó játéknapon dől el, hogy…
ápr. 13
8:18
Japán mégis indul a Copa Americán? (Agroinform)
A korábbi lemondó nyilatkozatokat optimista kijelentések váltották fel, így elképzelhető, hogy a japán labdarágó válogatott mégis indul a Copa Americán.
ápr. 13
8:21
Kerékpár: a világ egyik legjobb sprintere szerint a Tour de France unalmas (She)
A világ egyik legjobb kerékpáros sprintere, a spanyol Oscar Freire szerint a Tour de France az idény legunalmasabb versenye, így aztán nem is indul rajta.
ápr. 13
8:36
A Nike hosszabbított az amerikai csapattal (Agroinform)
A 2016-ig meghosszabbított szerződés okán továbbra is a híres sportszergyártó, a Nike ruháit és cipőit viselik majd az amerikai olimpiai küldöttség sportolói.
ápr. 13
8:39
Jégkorong: Túl sok volt a szükségtelen szabálytalanság - Ted Sator (She)
Ted Sator, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya figyelmeztette játékosait az Ukrajna elleni keddi felkészülési mérkőzés után: a világbajnokságon ne kövessenek el olyan szabálytalanságokat, amelyek miatt a csapat a káposztásmegyeri találkozó hajráját emberhátrányban játszotta végig, ami nagy szerepet játszott a 3–2-es vereségben.
ápr. 13
8:54
Az olaszok ellen ez kevés lesz - Palkovics Krisztián (Agroinform)
Palkovics, Sofron, Szuper és az újonc Bartalis is nyilatkozott a Hathárom TV-nek a jégkorong-válogatott Ukrajna elleni felkészülési meccse után.
ápr. 13
8:56
Öt meccs után nyert a címvédő Lakers (Agroinform)
Öt vesztes mérkőzés után ismét nyert az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) a címvédő Los Angeles Lakers.
ápr. 13
8:57
Videó: egy „fej nélküli ember” ült a Manchester United kispadján (She)
Egy érdekes „vendég” is volt a hazaiak által kedd este 2–1-re megnyert Manchester United–Chelsea labdarúgó BL-negyeddöntő-visszavágón. Javier Hernández vezető gólja után a hazai kispad egy emberként ugrott fel, valaki azonban ülve maradt.
ápr. 13
8:59
Formula-1: Heidfeld nyílt levelet írt a lábadozó Kubicának (She)
A Formula–1-es csapatok közül a tavalyhoz képest talán legnagyobbat előrelépő Renault-istálló két futamon két harmadik helyezéssel zárt.  A Malajziai Nagydíjon ezt a Robert Kubicát súlyos ralibalesete miatt helyettesítő Nick Heidfeld érte el, és a német nem feledkezett meg kórházban lábadozó kollégájáról – nyílt levélben ajánlotta neki remek eredményét.
ápr. 13
9:01
Kerékpár: a spanyol szövetség ügyvédje szerint jók Contador esélyei (She)
A Spanyol Kerékpáros-szövetség ügyvédje szerint a spanyol doppingellenes szabály szigorúbb, mint a nemzetközi, ezért bízik abban, hogy a Sportdöntőbíróság (CAS) felmenti a háromszoros Tour-győztes Alberto Contadort, akit a tavalyi viadalon értek klenbuterol használatán.
ápr. 13
9:12
Kellett a bravúrgyőzelem - Szűcs Lajos (Agroinform)
Bár a Pápa nem játszott kifejezetten jól Kecskeméten, 1-0-ra nyerni tudott, így megszilárdította a helyét az NB I középmezőnyében.
ápr. 13
9:48
Hitchcock lett a kanadai kapitány (Agroinform)
Ken Hitchcock lett az április 29-én kezdődő szlovákiai jégkorong-világbajnokságra készülő kanadai válogatott szövetségi kapitánya.
ápr. 13
9:51
Újpest: Lassan eljön az idő, amikor a labdáink befelé pattannak - Takács (She)
Takács Zoltán, az NB I-ben szereplő Újpest FC labdarúgója a klub hivatalos honlapjának, az ujpestfc.hu-nak adott interjújában a pénteki, Szolnok elleni bajnokiról, valamint az elmúlt fordulóban a Debrecen ellen elért 2–2-es döntetlenről beszélt.
ápr. 13
9:53
Sturm Graz: „Tökéletes Szabiccsal az összjáték" - véli Kienast (She)
Az osztrák labdarúgó Bundesliga legeredményesebb támadóalakzata a 2010–2011-es szezonban a Roman Kienast, Szabics Imre duó – a bajnoki címre hajtó Sturm Graz csatárai az egész idényben kitűnő teljesítményt nyújtanak.
ápr. 13
9:55
Csepel: Gálhidi vezetőedzőként tért vissza korábbi klubjához (She)
Gálhidi György lett az NB III-as Alföld-csoport 4. helyén álló Csepel vezetőedzője. A klubot korábban labdarúgóként is szolgáló szakember a vasárnap lemondó Nagy Zoltántól veszi át a karmesteri pálcát a XXI. kerületieknél.
ápr. 13
9:57
Pápa: Irreális körülmények között játszottunk Kecskeméten - Szűcs (She)
A Kecskemét ellen 1–0-ra megnyert bajnoki kapcsán Szűcs Lajos, a Pápa labdarúgócsapatának első számú kapusa a klub hivatalos honlapjának, a lombardfcpapa.hu-nak elmondta, irreális körülmények között játszva sikerült győzniük.
ápr. 13
10:06
Talán hiba volt Torresszel kezdeni - Ancelotti (Agroinform)
A Chelsea menedzsere az MU-tól elszenvedett 2-1-es vereség után elismerte, Drogba jobb megoldás lett volna, Ferguson szerint formája ellenére a spanyol jó igazolás volt.
ápr. 13
10:09
Belgium: jól szerepel a válogatott, 2014-ig hosszabbított a kapitány (She)
A Belga Labdarúgó-szövetség 2014-ig meghosszabbította Georges Leekens szövetségi kapitány szerződését, ezzel jelezve: elégedett a szakvezető munkájával és a válogatott szereplésével.
ápr. 13
10:11
NFL: Tampa Bay-Chicago mérkőzést játszanak Londonban, ha lesz szezon (She)
Az NFL bejelentette, hogy a 2011-es alapszakasz londoni mérkőzésén az idei rájátszásról épphogy lemaradó Tampa Bay Buccaneers és a konferenciadöntős Chicago Bears csap majd össze.
ápr. 13
10:13
Túraautó-vb: Michelisz a Hungaroringen is összecsap riválisaival (She)
A túraautó-világbajnokság szervezői bejelentették, hogy a Hungaroringen rendezik meg a 2011-es idény június első hétvégéjén esedékes negyedik fordulóját.
ápr. 13
10:24
Gálhidi György lett az új edző (Agroinform)
A Csepel FC vezetősége megállapodott az 80-as évek nagyszerű csepeli játékosával, így Gálhidi György lesz a csapat új edzője.
ápr. 13
10:27
FIFA: 16 helyet estünk vissza a hollandok miatt a világranglistán (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján az 52. helyen áll a magyar válogatott, amely tizenhat helyet esett vissza az egy hónappal korábbi pozíciójához képest. A táblázatot továbbra is a világ- és Európa-bajnok spanyolok vezetik.
ápr. 13
10:42
Kiváltság ilyen csapattal dolgozni - Guardiola (Agroinform)
A Barcelona vezetőedzője futballistáit dicsérte a donyecki 1-0-s siker után, de Mircea Lucescu is büszke volt csapata teljesítményére.
ápr. 13
10:45
Tenisz: a hosszú ideje sérült Serena Williams edzésbe állt (She)
Ismét edzésbe állt Serena Williams, az amerikaiak 13-szoros Grand Slam-torna-győztes teniszsztárja.
ápr. 13
11:00
A honosítások ellen tiltakoznak a brit birkózók (Agroinform)
A honosítások miatt lázadoznak a brit birkózók, akik szerint a jövevények kitúrják őket a jövő évi olimpiai csapatból.
ápr. 13
11:03
Ancelotti: Talán hibáztam (Infostart)
Bizonytalanná vált Carlo Ancelotti jövője a Chelsea-nél, miután együttese 2-1-re kikapott a Manchester Unitedtől, ezzel kiesett a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Az olasz menedzser elismerte: nem biztos, hogy jó döntés volt Fernando Torrest kezdetni Didier Drogba helyett.
ápr. 13
11:03
MOB: Budapest rendezné az Európai Olimpiai Bizottság kongresszusát (She)
Borkai Zsolt, a MOB elnöke Rómában járt, ahol az Európai Olimpiai Bizottságot vezető Patrick Hickeyvel találkozott – adta hírül a mob.hu.
ápr. 13
11:05
Vb 2014: a mieink a 3. kalapba kerülhetnek, Montenegró akár az elsőbe is (She)
A FIFA szerdán tette közzé legújabb világranglistáját, és már csak júliusig kell várni, hogy lezárják a 2014-es vb-selejtezők beosztását meghatározó rangsort: a 2007 júliusa és 2011 júliusa közötti eredmények fognak beszámítani a július 30-i sorsoláson.
ápr. 13
11:21
Videó: két pazar csel után lőtt zseniális gólt az ecuadori játékos (She)
A labdarúgó Libertadores-kupában az ecuadori LDU Quito hazai pályán 2–0-ra legyőzte az argentin Godoy Cruzt. Az 58. percben Hernán Barcos döntötte el a találkozót, amikor a tizenhatos jobb oldalán két védőt is kicselezett, majd szinte az alapvonalról kilőtte a hosszú felső sarkot. Sikerével a torna 2008-as győztese csoportja első helyén jutott tovább a egyenes kieséses szakaszba.
ápr. 13
11:21
Tizenhat helyet rontott a magyar válogatott a FIFA-világranglistán (Metropol)
A magyar válogatott a márciusi helyezéséhez képest 16 pozíciót visszacsúszva jelenleg az 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján.
ápr. 13
11:36
Az olasz-meccs gyilkos lesz - Ganxsta Zolee (Agroinform)
Ganxsta Zolee, a jégkorong-fanatikus rapper a Hathárom Tv-nek beszélt a magyar válogatottról az Ukraja elleni felkészülési mérkőzésen.
ápr. 13
11:38
A CSZKA Moszkva továbbra is érdeklődik Dzsudzsák iránt (Agroinform)
A PSV Eindhoven magyar szélsőjét az orosz sztárklub is kinézte magának, így könnyen lehet, hogy nem nyugatra, hanem keletre szerződik a nyáron.
ápr. 13
11:39
Sevilla: Jesús Navas szezonja minden bizonnyal véget ért (She)
Jesús Navas, a Sevilla világbajnok szélsője valószínűleg már nem léphet pályára ebben az idényben, miután megsérült a szárkapocscsont a bal lábában.
ápr. 13
11:54
Tizenhat helyet rontott a magyar válogatott a világranglistán (Agroinform)
A magyar válogatott a márciusi helyezéséhez képest 16 pozíciót visszacsúszva jelenleg az 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján.
ápr. 13
11:57
Videó: 15 ezer négyzetméteres zászlót feszítettek ki a Penarol szurkolói (She)
Fantasztikus élőképpel kezdődött a Penarol–Independiente mérkőzés (0–1) a labdarúgó Libertadores-kupában. A hazai drukkerek ugyanis a csapat címerét ábrázoló 15 ezer négyzetméteres zászlót feszítettek ki. A rekordnagyságú drapéria – amely négy hónap alatt készült el 33 500 dollárból – közel két szektort borított be és a klub megalakulásának 120. évfordulóját hirdeti.
ápr. 13
11:59
Genk: a gólszerző Tőzsért a Twente figyelhette a Standard elleni meccsen (She)
A Voetbalmagazine értesülései szerint a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Twente és a másodosztályú Maastricht is megfigyelőket küldött a Genk Standard Liege elleni belga bajnokijára.
ápr. 13
12:12
Nagyon szeretnék a Videoton edzője lenni - Horváth Ferenc (Agroinform)
Az egykori fehérvári támadó jelenleg a Pro-licences edzői tanfolyamra jár, amit a klub jelenlegi mestere, dr. Mezey György vezet.
ápr. 13
12:15
NB II: a Bőcs Sport már nem térhet vissza névadó községébe (She)
Már nem tér vissza Bőcsre az NB II Keleti csoportjában tavasszal Bőcs Sport néven Mezőkövesden szereplő együttes.
ápr. 13
12:30
Serena Williams közel a visszatéréshez (Agroinform)
Ismét edzésbe állt Serena Williams, az amerikaiak 13 Grand Slam-tornát nyert teniszsztárja.

Keresés