2011. április 13. szerda

ápr. 13
12:33
Hatalmas zuhanás a FIFA-ranglistán (Infostart)
A magyar válogatott a márciusi helyezéséhez képest 16 pozíciót visszacsúszva jelenleg az 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján.
ápr. 13
12:35
Az Inter és a Tottenham lehetetlen küldetése (Infostart)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában a címvédő Inter már a nyolcaddöntőben is hatalmas sikert ért el azzal, hogy hátrányból indulva harcolta ki a továbbjutást a Bayern München otthonában, most azonban szinte a csodára lenne szüksége ahhoz, hogy ugyanezt a negyeddöntőben is megtegye a szintén német Schalke vendégeként.
ápr. 13
12:48
Kassai ezúttal Moszkvában bíráskodik (Agroinform)
A magyar játékvezetők közül Kassai Viktor ezúttal Európa Liga-mérkőzésre szóló megbízatást kapott: április 14-én a Szpartak Moszkva – Porto negyeddöntő visszavágót vezeti.
ápr. 13
12:51
London 2012: David Beckham futballozni szeretne a hazai olimpián (She)
Megerősítette, hogy szeretne pályára lépni jövőre a londoni játékokon David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol futballsztárja.
ápr. 13
12:53
NB II: a BKV Előre csatára sorozatban öt meccsen volt eredményes (She)
Az utóbbi öt mérkőzésen ötször volt eredményes a BKV Előre labdarúgócsapatának csatára, Csopaki István.
ápr. 13
12:55
Vasas: Nagyon jó lenne gólt szerezni a Fradi ellen - Ferenczi (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójában péntek este 19 órakor rendezik a Ferencváros–Vasas találkozót, amelynek érdekessége: Ferenczi István, a vendégek támadója először lép pályára ellenfélként az Üllői úton azóta, hogy 2010 nyarán elhagyta a zöld-fehér klubot.
ápr. 13
13:06
Gólrekord felé halad a Premier League (Agroinform)
Potyognak a gólok az angol labdarúgó bajnokságban, a hétvége 29 találata után közelítünk a Premier League gólátlag rekordjához.
ápr. 13
13:08
Magyarországra jön a túraautó világbajnokság (Agroinform)
Szerdán hivatalossá vált, hogy a 2011-es túraautó-világbajnokság 7. és 8. futamának a mogyoródi pálya ad otthon június 5-én.
ápr. 13
13:09
Műkorcsolya: Hoffmann Nóra szerint nem lenne célszerű jégre lépni a vb-n (She)
Bár százszázalékos biztossággal csak a jövő héten döntenek a világbajnoki indulásról, a vesemedence-gyulladásból felépült Hoffmann Nóra szerint a magyar jégtánckettősnek nem lenne célszerű jégre lépnie az április 25-én kezdődő moszkvai vb-n.
ápr. 13
13:09
Új világbajnoki futam a Hungaroringen (Behaviour)
A marrakesi pálya helyett a Hungaroringen tartják az idei túraautó világbajnokság (WTCC) 7. és 8. futamát - jelentette be szerdán a WTCC. A június 5-re tervezett marokkói futamot azért törölték a versenynaptárból, mert a helyi szervezők nem tudták a verseny lebonyolításához szükséges pénzügyi feltételeket biztosítani. A magyarországi versenyt a WTCC szerint ugyanabban az időpontban tartják meg, és…
ápr. 13
13:11
Jégkorong: Szirányi megbetegedett, nem lesz ott a budapesti vb-n (She)
Szirányi Bence betegsége miatt már szerdán, a végső szűkítés előtt kikerült a vasárnap kezdődő divízió 1-es jégkorong-világbajnokságra készülő magyar válogatott keretéből.
ápr. 13
13:13
NB II: a versenybizottság módosította három bajnoki időpontját (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottságának döntése értelmében a május 22-én vasárnap 18 órára kiírt Ferencváros II–Videoton-Puskás Akadémia mérkőzés négy órával korábban, 14 órakor kezdődik majd az NB II Nyugati csoportjában.
ápr. 13
13:24
Szirányi kikerült a válogatott keretéből (Agroinform)
Szirányi Bence kikerült a vasárnap kezdődő divízió I-es jégkorong-világbajnokságra készülő magyar válogatott keretéből.
ápr. 13
13:27
Jordán-rali: várólistán Turánék is, nem érkeztek meg a versenyautók (She)
A csapatfelszereléseket, valamint a  verseny- és tréningautókat szállító hajó meghibásodása miatt komoly veszély fenyegeti a Jordán-rali programját. Az idei világbajnoki sorozat negyedik állomásának a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős révén magyar résztvevője is lesz.
ápr. 13
13:29
Videó: Dzsudzsák Balázs játsszon, ne kutyákat vegyen! - Détári Lajos (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos most a focista celebekről mondja el a véleményét annak kapcsán, hogy Dzsudzsák Balázs egyre többet szerepel az újságokban és nem minden esetben a labdarúgás kerül a középpontba.
ápr. 13
13:42
Villas Boas előszerződést kötött a Liverpoollal - lapértesülés (Agroinform)
Olasz lapértesülés szerint az "új Mourinhóként" ismertté vált portói sikeredző lehet Kenny Dalglish utódja az Anfield Roadon.
ápr. 13
13:45
Jordán rali: törölték az első napot, Turánék autója sem érkezett meg (She)
A csapatfelszereléseket, valamint a  verseny- és tréningautókat szállító hajó meghibásodása miatt komoly veszély fenyegeti a Jordán rali programját, a csütörtöki szakaszokat már törölték is a menetrendből. Az idei világbajnoki sorozat negyedik állomásának a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős révén magyar résztvevője is lesz.
ápr. 13
14:03
NB II: tárgyalnak a vezetők, rendeződhet a Dunakanyar-Vác sorsa (She)
Taggyűlést tartott az NB II Keleti csoportjában szereplő Dunakanyar-Vácot működtető kft. vezetősége. A megbeszélésen szóba került a labdarúgócsapat anyagi helyzete, s elindult a párbeszéd az egyesület új elnöke, Bodonyi Béla és a kft. vezetője, Ofella Zoltán között.
ápr. 13
14:21
UEFA: felvetődött az ötlet ifjúsági Bajnokok Ligája indítására (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) tervbe vette egy U21-es csapatok számára kiírt mini Bajnokok Ligája létrehozását – adta hírül a Voetbalzone.
ápr. 13
14:23
Bundesliga: Stanislawski a szezon végén otthagyja a St. Paulit (She)
A St. Pauli labdarúgócsapata hivatalosan bejelentette, hogy a szezon végén távozik a kispadról Holger Stanislawski vezetőedző.
ápr. 13
14:25
Fogadási botrány: csak húsvét után lesz ítélethirdetés Bochumban (She)
A bochumi ügyészség szerdán bejelentette: csak húsvét után hirdetnek ítéletet az európai fogadási botrány ügyében.
ápr. 13
14:27
Vívás: az MTK köszöntötte a 75 éves Sákovicsné Dömölky Lídiát (She)
Deutsch Tamás, az MTK elnöke, valamint több egykori klubtársa és utóda köszöntötte szerdán születésnapja alkalmából Sákovicsné Dömölky Lídia olimpiai és világbajnok tőrözőt. A 75. életévét március 9-én betöltő vívónő ünneplésén – a Feneketlen-tónál lévő központban – megjelent Bárány Árpád olimpiai bajnok párbajtőröző, Tordasi Ildikó ötkarikás bajnok tőröző, Kovács Edit, Tuschák Katalin és…
ápr. 13
14:57
Anderlecht: Bölöni Lászlót hírbe hozták Juhász Roland csapatával (She)
A Sud-Presse című belga lap szerint elképzelhető, hogy a következő szezontól Bölöni László lesz a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht vezetőedzője.
ápr. 13
14:59
Lazio: albán középpályás lehet az első nyári igazolás (She)
A Corriere dello Sport információi szerint a Lazio labdarúgócsapata a nyáron szerződteti a Galatasaray albán középpályását, Lorik Canát.
ápr. 13
15:01
Póker: újabb magyar dobogós a neten, 27 millió forintos nyereménnyel (She)
Két héttel azután, hogy Botond Balázs a harmadik helyen végzett a Full Tilt Poker garantált 1.5 millió dolláros online versenyén, újabb magyar siker született ezen a viadalon: a Toty0611 művésznévvel induló zsugás hasonlóképp a dobogó legalsó fokán végzett, 149 947 dollárt keresve ezzel!
ápr. 13
15:12
Erdeinek egy júniusi összecsapás után jöhet a címmeccs (Agroinform)
Szinte biztos, hogy június 4-én a lengyel David Kostecki ellen lép ringbe Erdei Zsolt, korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok, aki sikere esetén legközelebb már vb-címért mérkőzhet.
ápr. 13
15:15
Videó: a kapust is kicselezte a csatár, de az üres kapu megijesztette (She)
Elképesztő helyzetet hagyott ki Damián Manso, a mexikói labdarúgó-bajnokságban szereplő Jaguares argentin csatára. A Morelia elleni idegenbeli mérkőzésen egy kontratámadás után a kapust is kicselezte, ám a mintegy 12 méterről képtelen volt betalálni az üres kapuba. Az elszórakozott lehetőség 1–0-s vendégvezetésnél történt, azonban a Morelia fordított és végül 2–1-re nyert.
ápr. 13
15:30
A Paks először vagy a Debrecen másodszor (Agroinform)
A tolnaiak szerdán fogadják a Lokit a Ligakupa 2010-2011-es döntőjének második mérkőzésén. A párharc 2-1-es vendégelőnyről indul.
ápr. 13
15:32
Bekerült a Világjátékok programjába a sportág (Agroinform)
Komoly előrelépést jelenthet a strandkézilabdázás számára, hogy a sportág bekerült a Világjátékok hivatalos programjába
ápr. 13
15:33
El clásico: szombat este 3D-ben is látható lesz hazánkban a Real-Barca (She)
A Sport Tv és a UPC együttműködésének köszönhetően április 16-án este 22 órától 3D-ben is fogható lesz a Real Madrid–Barcelona spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés.
ápr. 13
15:35
Salzburg: nem valószínű, hogy marasztalják Bodnárt - médiaértesülés (She)
Jelentős átalakítások zajlanak az osztrák labdarúgó-bajnokság címvédőjénél, a Red Bull Salzburgnál, és egyes médiaértesülések szerint Bodnár László ama játékosok között van, akikkel valószínűleg nem hosszabbít szerződést a klub.
ápr. 13
15:37
Videó: Ancelottit már tegnap este kirúgták a szurkolók az Old Traffordon (She)
Kedd este a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján a Manchester United 2–1-re hazai pályán felülmúlta a Chelsea-t. A kettős győzelemmel továbbjutó MU szurkolói már az Old Traffordon elkezdték énekelni a „reggel kirúgnak!” rigmust az ellenfél menedzserének, Carlo Ancelottinak. A szakember egyelőre még a londoniak kispadján ül.
ápr. 13
15:51
Copa América: Spanyolország nem indul a nyári tornán Japán helyett (She)
Bár korábban felvetődött az ötlet, hogy a spanyol válogatott szerepel majd Japán helyett a nyári Copa Américán, ám most a spanyol labdarúgó-szövetség (RFEF) hivatalosan is bejelentette: nemzeti csapatuk nem indul a kontinenstornán.
ápr. 13
16:06
Redknapp szépen szeretne búcsúzni, Leonardo bízik a csodában (Agroinform)
Az Inter kiesésével tovább folytatódna a címvédőket sújtó átok, eddig egyetlen csapat sem tudta két egymást követő évben megnyerni a sorozatot.
ápr. 13
16:08
A Real Madrid Sahint akarja (Agroinform)
Német lapinformációk szerint a spanyol klub a nyáron szívesen leigazolná a Borussia Dortmund középpályását, Nuri Sahint.
ápr. 13
16:09
Divízió 1-es jégkorong-vb: két légióssal teljes a rivális olaszok kerete (She)
Rick Cornacchia, az olasz férfi jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette végleges, huszonkét tagú keretét a budapesti divízió 1-es világbajnokságra. Legnagyobb riválisunk keretében két légiós található, az amerikai Colgate University Raidersben játszó Thomas William Larkin, és a norvég Frisk Askersben hokizó Nicola Fontanive.
ápr. 13
16:10
Bajevski Albániában, Ndjodo Tunéziában, Ashmore a hetedosztályban futballozik (Agroinform)
Utánajártunk, hol játszanak a Ferencváros közelmúltjának légiósai Bogdan Andonétól kezdve Jason Morrisonon át Anthony Eldingig.
ápr. 13
16:11
Kerékpár: szombaton a Millenárison kezdődik a honi pályaszezon (She)
Hétvégén indul a hazai, 2011-es pályakerékpáros versenyszezon. A BVSC-Zugló Orient 21 szervezésében a Millenáris Sporttelepen lebonyolítandó hétfordulós sorozat első állomására április 16-án, szombaton kerül sor.
ápr. 13
16:13
Videó: megúszta a váratlan meglepetést az arab sportriporter (She)
Kellemetlen meglepetés érte azt a szaúdi sportriportert, aki egy hétvégi bajnoki mérkőzésről tudósított, amikor centikkel a feje mögött ment el egy eltévedt labda. Al Hussain azonban megúszta az esetet, nem úgy, mint német hölgy kollégája, Jessica Kastrop, akit viszont fejen talált egy elrontott passz az egyik német bajnokin.
ápr. 13
16:24
Ricco cáfolja a vértranszfúziót, és versenyezni akar (Agroinform)
Ha a kerékpárost mégis bűnösnek találják doppingvétségben, hosszú eltiltásra számíthat, mivel egyszer már fennakadt a doppingvizsgálaton.
ápr. 13
16:42
Méry Rita mesterhármasával vertük a szlovákokat (Agroinform)
Női válogatottunk a szlovákiai Szencen mérkőzött meg a házigazdák együttesével, és 4-2-es győzelmet aratott.
ápr. 13
16:44
Szávay lemondta a részvételt (Agroinform)
Szávay Ágnes sérülése miatt szerdán lemondta a részvételt a hétfőn kezdődő, marokkói salakpályás tenisztornán.
ápr. 13
16:45
Tenisz: Szávay Ágnes hátsérülése miatt lemondta a fezi tornát (She)
A múlt heti marbellai WTA-tornán kiújult Szávay Ágnes hátsérülése, így a 22 éves magyar játékos kénytelen volt visszalépni a marokkói Fezben április 18-án kezdődő versenytől.
ápr. 13
16:45
Szávay lemondta a marokkói tenisztornát (Metropol)
Szávay Ágnes sérülése miatt szerdán lemondta a részvételt a hétfőn kezdődő, 220 ezer dollár összdíjazású marokkói salakpályás tenisztornán.
ápr. 13
17:03
A spanyolok nem vállalják a szereplést a Copa Americán (Infostart)
A világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott nem vállalja a beugró szerepét a július 1. és 24. között sorra kerülő Copa Americán.
ápr. 13
17:03
Stuttgart: nagyon reménykednek Hajnal Tamás visszatérésében (She)
Elképzelhető, hogy a hétvégi fordulót combsérülés miatt kihagyó Hajnal Tamás szombaton már pályára léphet a német labdarúgó-bajnokság élvonalában maradásért harcoló VfB Stuttgartban.
ápr. 13
17:18
Heidfeld Kubicának ajánlotta sikerét (Agroinform)
Kubica a napokban már lábra állt, május elején Rómába szeretne utazni, honfitársa, II. János Pál pápa boldoggá avatására.
ápr. 13
17:21
Arsenal: Uszmanov nem adja el a részvényeit Kroenkének (She)
Az orosz milliomos, Aliser Uszmanov kijelentette, hogy nem adja el részvényeit a héten az Arsenalban többségi tulajdonossá váló amerikai Stan Kroenkének.
ápr. 13
17:23
Edzősors: Horváth Ferenc álma, hogy egyszer a Videotont irányíthassa (She)
A Videoton és a Ferencváros korábbi játékosa, Horváth Ferenc is részt vesz a hét elején indult, UEFA Pro licences edzői képzésén. A korábbi válogatott csatár a tanfolyam székesfehérvári foglalkozásán a Videoton honlapjának beszélt távlati terveiről.
ápr. 13
17:36
A spanyolok nem vállalják a szereplést a Copa Américán (Agroinform)
A világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott nem vállalja a beugró szerepét a július 1. és 24. között sorra kerülő Copa Américán.

Keresés