2011. április 3. vasárnap

ápr. 3
0:15
Primera División: Piqué gólja három pontot ért a Barcelonának (She)
A Barcelona 1–0-ra nyert Gerard Piqué góljával a Villarreal otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában. A katalánok ezzel nyolcpontosra növelték előnyüket a második helyen álló Real Madriddal szemben, amely korábban hazai pályán kikapott a Sporting Gijóntól.
ápr. 3
0:19
Videó: Piqué közelről bombázott, a Barca ismét megugrott a tabellán (She)
A Barcelona 1–0-ra nyert Gerard Piqué góljával a Villarreal otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában, így nyolcpontosra növelte előnyét a Real Madriddal szemben. Tekintse meg a világbajnok védő csatárokat idéző gólját!
ápr. 3
0:33
Portugália: az Aveiróban fordító Braga feljött a harmadik helyre (She)
A Braga a szünetben még vesztésre állt, ám a második félidőben fordított a Beira Mar otthonában, 2–1-es győzelmével pedig feljött a harmadik helyre a portugál labdarúgó-bajnokság élvonalában. A negyedik helyre visszacsúszó Sporting vasárnap lép pályára.
ápr. 3
6:51
MLS: Lance Armstrong alapítványának nevét kapta a Kansas stadionja (She)
Lance Armstrong alapítványának nevét viseli a Kansas City labdarúgócsapatának új stadionja.
ápr. 3
7:09
NHL: Ovecskin hosszabbításos góljával már keleti első a Caps (She)
A Washington Capitals fordulatos mérkőzésen, hosszabbítás után 5–4-re legyőzte a Buffalo Sabrest az észak-amerikai jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján, így átvette a vezetést a Keleti főcsoportban. Az NHL szombati eredményei után eldőlt, hogy 1996 után először biztosan nem lesz ott a rájátszásban a New Jersey Devils.
ápr. 3
7:45
NBA: Rose 36 pontjával győzött a Chicago a Toronto ellen (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján öt mérkőzést játszottak, és mind az öt találkozó hazai győzelmet hozott. A Chicago Bulls a 36 pontos Derrick Rose vezérletével győzte le a Toronto Raptorst, míg a Dallas Mavericks egymás után másodszor kapott ki, ezúttal a Golden State Warriors vendégeként.
ápr. 3
8:03
Chelsea: Anelka nem akar edző lenni, mert nehéz munka (She)
Nehezen tudja elképzelni magát labdarúgóedzőnek Nicolas Anelka, a Chelsea játékosa.
ápr. 3
8:39
NB II: tizenhét Csaba-szurkolót állítottak elő a debreceni meccs előtt (She)
A DVSC-DEAC–Békéscsabai Előre NB II-es labdarúgó-mérkőzés előtt a vendégszurkolók összecsaptak a Loki-drukkerekkel – olvasható a debreceni klub hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n.
ápr. 3
8:41
Videó: Ted Sator mindig jól teljesítő hokist keres Peterdi Imre helyett (She)
Sokakat meglepett, hogy a svájci A-csoportos világbajnokságon és a tavalyi divízió 1-es világtornán egyaránt remekül teljesítő Peterdi Imre nem kapott helyet még a legbővebb keret kihirdetésekor sem az idén április 17-én kezdődő divízió 1-es világbajnokságra. „Pedró” alap- és középszakaszbeli teljesítményéhez képest pálforduláson ment keresztül: sorra adta az asszisztokat és több gólt is…
ápr. 3
8:43
Milan: Nagyon korai még a scudettóról beszélni - Allegri (She)
Massimiliano Allegri, a Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint még nem dőlt el a bajnoki cím azzal, hogy együttese szombat este 3–0-ra legyőzte a rangadón a városi rivális Intert.
ápr. 3
8:54
Anelkának nem lenne kedve az edzősködéshez (Agroinform)
Nehezen tudja elképzelni magát labdarúgóedzőnek Nicolas Anelka, a Chelsea játékosa.
ápr. 3
9:12
Piqué győztes gólja a Villarreal ellen (Agroinform)
A középhátvéd a Villarreal elleni rangadó 67. percében maradt a egyedül a kapu előtt, és nem is hibázott a ziccernél.
ápr. 3
9:14
Kész a falu első épülete (Agroinform)
Elkészült a jövő évi, londoni nyári játékok olimpiai falujának első épülete.
ápr. 3
9:15
Inter: Az első gól túl nagy pszichológiai előny volt - Leonardo (She)
Leonardo, az Inter labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint a gyors első gólra nem tudtak időben reagálni, ez okozta csapata vesztét a Milan elleni, 3–0-ra elveszített szombati rangadón.
ápr. 3
9:33
London 2012: elkészült a falu első épülete (Metropol)
Elkészült a jövő évi, londoni nyári játékok olimpiai falujának első épülete. - A falu a játékok szíve, a messzi távolból érkezett olimpikonok itt találnak otthonra. Londonban valóban nyugodt körülmények között készülhetnek majd, hogy valóra válthassák álmaikat — értékelte a látottakat Denis Oswald, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) koordinációs testületének vezetője, az immár nyolcadik londoni…
ápr. 3
9:51
Birkózó Eb: Deák Bárdos Mihály bronzérmes (Metropol)
A negyeddöntőben vereséget szenvedő, de aztán a vigaszágon két mérkőzést megnyerő Deák Bárdos Mihály a harmadik helyen végzett a dortmundi birkózó Európa-bajnokság szombati versenynapján.
ápr. 3
10:09
Labdarúgás: Napoli-Lazio és Roma-Juventus a vasárnapi programban (She)
Az európai topligák közül vasárnap az olasz bajnokság dübörög a legnagyobb erővel: a nyolc mérkőzés közül ráadásul a Napoli–Lazio és a Roma–Juventus is kiemeltnek számít. Angliában a Manchester City a Sunderlandet, míg Gera Zoltán Fulhamje az újonc Blackpoolt fogadja. Spanyolországban Vadócz Krisztián csapata, az Osasuna az Atlético Madridot látja vendégül, ez a nap mérkőzésének ígérkezik az…
ápr. 3
10:09
Sakk egyéni Eb: Polgár Judit harmadik (Metropol)
Polgár Judit a harmadik helyen végzett az egyéni sakk Európa-bajnokságon, a franciaországi Aix-les-Bains-ben.
ápr. 3
10:09
Oktatási program hátrányos helyzetű gyerekeknek (Behaviour)
Hátrányos helyzetű gyerekeket támogató oktatási programot indít a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia a Real Madrid Alapítvánnyal közösen - derül ki a miniszterelnök honlapjára feltett tájékoztatóból. A RealTanoda Felcsúti Sportiskola az Egyenlő Esélyekért elnevezésű kezdeményezés szeptemberben kezdi meg működését, és 112 hátrányos helyzetű, köztük roma gyerekeket karol fel - írja az…
ápr. 3
10:11
Jakabos ezüstérmes Madridban (Metropol)
A spanyolok nyílt úszóbajnokságának szombati napján Jakabos Zsuzsanna megszerezte második ezüstérmét: a pécsi versenyző a csütörtöki 200 m pillangó után, ahol a 2011-es világranglistán negyedik pozíciót érő 2:07.86 percet ért el, 100 m pillangón rukkolt ki újfent ezüstérmet érő teljesítménnyel Madridban.
ápr. 3
10:45
Barcelona: Josep Guardiola kilátásba helyezte távozását (She)
Josep Guardiola, a spanyol FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője kilátásba helyezte távozását a katalán klubtól.
ápr. 3
11:03
Piqué góljával nyert a Barcelona (Infostart)
A címvédő, listavezető FC Barcelona Gerard Piqué góljával nyert a Villarreal otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában.
ápr. 3
11:05
Dzsudzsákék kikaptak a Twentétől (Infostart)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven kétgólos vereséget szenvedett a Twente otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának rangadóján.
ápr. 3
11:18
Jobban kell védekeznünk idegenben - Lékai Máté (Agroinform)
A Szeged és a magyar válogatott iányítójával a Flensburg elleni Bajnokok Ligája visszavágó előtt kerestük a továbbjutás titkát.
ápr. 3
11:39
Ökölvívás: Wlodarczyk és Huck is megtartotta cirkálósúlyú övét (She)
A lengyel Krzysztof Wlodarczyk a Bokszvilágtanács (WBC), a német Marco Huck pedig a Bokszvilágszervezet (WBO) profi cirkálósúlyú világbajnoki övét védte meg szombaton.
ápr. 3
11:54
Ovecskin az élre ütötte a Washingtont (Agroinform)
Az orosz hosszabbításban szerzett góljával a Capitals legyőzte a Budffalo Sabrest, s átvette a vezetést az NHL Keleti főcsoportjában.
ápr. 3
11:57
Videó: José Mourinho elbúcsúzott Ronaldótól, majd elesett (She)
Már a pályára jutás sem ment könnyen José Mourinhónak a Sporting Gijón elleni (0–1) hazai spanyol bajnoki meccsen. Az alagsorból a kispadra igyekvő madridi mester menet közben találkozott a klubot meglátogató Ronaldóval, majd miután elköszöntek egymástól, orra bukott a lépcsősoron.
ápr. 3
12:12
A Golden State legyűrte a Dallast (Agroinform)
A keleti első Chicago Bulls hét ponttal legyőzte szombaton a vendég Toronto Raptorst az NBA-ben.
ápr. 3
12:15
Videó: már a futballkapu mögött sincs biztonságban az ember (She)
Kapu mögött futóedzést tartani nem túl jó ötlet, legalábbis ez derül ki az alábbi felvételen, amely egy teremfociedzésen készült.
ápr. 3
12:48
A baseball és a softball együtt lobbizik (Agroinform)
Mégis a közös lobbizás mellett döntött a baseball és a softball, amely Peking előtt került le az ötkarikás programról, 2020-ra azonban visszatérne.
ápr. 3
12:51
Londonban elkészült az olimpiai falu első épülete (Infostart)
Londonban elkészült az olimpiai falu első épülete. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság egyik vezetője azt mondta a helyszínbejáráson, hogy az év végéig további tíz épületet húznak fel.
ápr. 3
13:06
Elkészült a mountain bike pálya - videó (Agroinform)
Időben és az előre eltervezett költségkereten belül készült el a londoni olimpiára megálmodott 5 km hosszúságú hegyikerékpáros pálya.
ápr. 3
13:09
Atlétika: kettős kenyai siker a berlini félmaratoni versenyen (She)
A férfiaknál és a nőknél is kenyai siker született a berlini félmaratoni versenyen.
ápr. 3
13:11
Man. United: vizsgálatot indít a szövetség Rooney káromkodása miatt (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség vizsgálatot indít Wayne Rooney, a Manchester United játékosa ellen, miután a csatár a West Ham United elleni mérkőzésen szerzett mesterhármasa után az egyik kamerába káromkodva vezette le a benne felgyülemlő feszültséget.
ápr. 3
13:24
Orosz Pál szerint szerdán elkezd fizetni az FTC (Agroinform)
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. újonnan kinevezett vezérigazgatója szerint a klub szerdáig kifizeti a játékosok bérének egy részét.
ápr. 3
13:26
Guardiola egyelőre leinti az ünneplőket (Agroinform)
A katalánok vezetőedzője mindenkit arra intett, hogy ne tekintse megnyertnek a bajnokságot a Reallal szembeni előny ellenére.
ápr. 3
13:27
MU: vizsgálatot indít a szövetség Rooney káromkodása miatt - videó (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség vizsgálatot indít Wayne Rooney, a Manchester United játékosa ellen, miután a csatár a West Ham United elleni mérkőzésen szerzett mesterhármasa után az egyik kamerába káromkodva vezette le a benne felgyülemlő feszültséget.
ápr. 3
14:03
Hétfőn eldől, indul-e fegyelmi eljárás Wayne Rooney ellen (Infostart)
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) hétfőn dönt arról, hogy fegyelmi lejárást indít-e Wayne Rooney, a Manchester United csatára ellen, amiért a szombati West Ham United elleni bajnoki találkozón a kamerába káromkodott.
ápr. 3
14:03
Videó: Ovecskin kettős mandinerrel nyert meccset a Washingtonnak (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Alekszandr Ovecskin két gólpassza mellett a hosszabbításban egy megpattanó lövés után betalált a Buffalo Sabres kapujába, így a Washington hetedik mérkőzését nyerte meg legutóbbi tíz találkozójából. Nézze meg a mindent eldöntő találatot!
ápr. 3
14:21
Videó: Szabics Imre önzetlen volt, majd nagy gólt lőtt a Rapidnak (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Szabics Imre jelentős érdemeket szerzett abban, hogy csapata, a Sturm Graz kétgólos hátrányból pontot szerzett a Rapid ellen az osztrák labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján. Szabics két gólt is lőhetett volna, de az első helyzeténél inkább lepasszolta a labdát, ám csapata második góljánál már egymaga fejezte be az akciót.
ápr. 3
14:21
Hisz a Siófok a bentmaradásban (Blikk)
Siófok — Boldog siófoki futballisták hagyták el a Hidegkuti stadiont az MTK 2-1-es legyőzése után. A kiesési rangadón aratott sikerükkel egy pontra megközelítették a még NB I-et jelentő, 14. helyen álló kék-fehéreket, a három pont és a jó játék reményt ad a számukra.
ápr. 3
14:39
Serie A: hét plusz egy gól, triplázó Cavani és Napoli-győzelem (She)
A Napoli labdarúgócsapata fordulatos mérkőzésen 4–3-ra legyőzte a Laziót az olasz bajnokság 31. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A rómaiak már két góllal is vezettek (2–0), ám az Edinson Cavani vezette nápolyiak kétszer is egyenlítettek, sőt a hajrában egy büntetőből a győzelmet is megszerezték. A hazaiak mezőnyfölényben játszottak az egész mérkőzésen, de hozzá tartozik a mérkőzés krónikájához,…
ápr. 3
14:54
Döntetlent játszott a Zenit (Agroinform)
Huszti Szabolcs klubja, a Zenit 2-2-es döntetlent játszott a Spartak Nalchik otthonában a Premjer Liga 3. fordulójában.
ápr. 3
14:56
Őrült meccsen verte a Napoli a Laziót (Agroinform)
Hét gól, Cavani-mesterhármas, piros lap, tizenegyes, Lampard-féle fantomtalálat... Minden volt az égszínkékek rangadóján.
ápr. 3
14:57
Serie A: hét plusz egy gól, triplázó Cavani és Napoli-siker a Lazio ellen (She)
A Napoli labdarúgócsapata fordulatos mérkőzésen 4–3-ra legyőzte a Laziót az olasz bajnokság 31. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A rómaiak már két góllal is vezettek (0–2), ám az Edinson Cavani vezette nápolyiak kétszer is egyenlítettek, sőt a hajrában a győztes találatot is megszerezték. A hazaiak mezőnyfölényben játszottak az egész mérkőzésen, de hozzá tartozik a meccs krónikájához, hogy…
ápr. 3
14:58
Helyre kerültek a dolgok körülöttünk - Mezey György (Agroinform)
Mezey György szerint a mérkőzés helyre tette a csapatáról élő hamis képet. Kollégája, Simon Antal megérdemeltnek tartja az egy pontot.
ápr. 3
14:59
Premjer-liga: az utolsó percekben bukták el a két pontot Husztiék (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Zenit a 81. percben Danko Lazovic góljával még 2–1-re vezetett a Szpartak Nalcsik otthonában, de végül meg kellett elégednie az egy ponttal. Huszti Szabolcs a 89. percben állt be a vendégekhez.
ápr. 3
15:01
Eredivisie: Babos a kispadról nézte végig, hogy csapata kikap (She)
Idegenben, a Vitesse Arnhem otthonában 2–1-es vereséget szenvedett a NEC Nijmegen a holland labdarúgó-bajnokság élvonalának 29. fordulójában. A találkozón Babos Gábor nem kapott lehetőséget, a sérüléséből nemrég felépült magyar kapus a kispadról tekintette meg csapata vereségét.
ápr. 3
15:12
Mourinho a sérüléseket okolja, a Tottenhamet pedig leírja (Agroinform)
"A Tottenham büszke lehet az eddig elért eredményeire, de hogy legyőzhetnék a Real Madridot? Nem" - jelentette ki a portugál.
ápr. 3
15:15
Gólgazdag meccsen nyert a Napoli (Infostart)
A Napoli fordulatos, gólgazdag mérkőzésen 4-3-ra legyőzte a vendég Laziót az olasz labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának vasárnap kora délutáni rangadóján.

Keresés