2011. április 11. hétfő

ápr. 11
0:33
Tenisz: Sweeting legyőzte Nisikorit, első tornagyőzelmét aratta (She)
Az amerikai Ryan Sweeting győzelmével ért véget a salakpályás houstoni ATP-torna: a szabadkártyával induló és a végső győzelemig menetelő versenyző a döntőben 6:4, 7:6-ra győzte le a japán Nisikori Keit. Ez volt a világranglistán 93. Sweeting karrierjének első ATP-tornagyőzelme.
ápr. 11
0:51
Videó: a Fradi közel került a KEK-döntőhöz Metzben - exkluzív (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy négy góllal nyert a Ferencváros Metz-ben, a KEK elődöntő első mérkőzésén, ezzel hatalmas lépést tett a sorozat döntője felé. Nézze meg az NSO Tv exkluzív videóját Metzből!
ápr. 11
6:15
Ez az a hét, amelyen kezdődik az El Clásicók dömpingje (Infostart)
A hét végén kezdődik az El Clásicók dömpingje: ha csak nem fordul ki a világ a sarkaiból, április 16. és május 4. között négyszer is találkozik egymással a spanyol futball két szuper alakulata. A Real Madrid és a Barcelona egyszer a bajnokságban (Madrid), egyszer a spanyol Király-kupa döntőjében (Valencia), s kétszer a Bajnokok Ligája elődöntőjében (Barcelona és Madrid) találkozik. Amióta Pep…
ápr. 11
6:15
Golf, US Masters: minden idők legőrültebb finise, dél-afrikai siker (She)
Az utolsó nap kezdetén négyütésnyi hátrányban lévő dél-afrikai Charl Schwartzel nyerte meg a profi golfozók idei első kiemelt versenyét, az egyesült államokbeli Augustában magyar idő szerint hétfő hajnalban véget érő US Masterst. A három nap után fölényesen vezető északír Rory McIlroy a torna történetének egyik legnagyobb összeomlását produkálta, és 80 ütéses teljesítményével a 15. helyre…
ápr. 11
6:51
Tenisz: Clijsters esküvőre ment, bokasérüléssel tért vissza (She)
Egyre valószínűtlenebb a világranglista-második Kim Clijsters indulása a Roland Garroson: a belga teniszező unokatestvére esküvőjén (!) szenvedett bokasérülést.
ápr. 11
6:51
Most sem sikerült Erik Moralesnek (Behaviour)
Az argentin Marcos Maidana fantasztikus mérkőzésen szerezte meg a WBA interim bajnoki övét a kisváltósúlyúak között a mexikói Erik Morales legyőzésével. A nagyközépsúlyú Robert Stieglitz mérkőzése botrányos körülmények között ért véget, és a legújabb hírek szerint elképzelhető, hogy Erdei Zsolt június 4-én lép szorítóba.
ápr. 11
6:53
Rudolf gólt készített elő (Behaviour)
Rudolf Gergely szögletét követően szerzett vezetést a Bari a Catania ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában, a találozó végül 1-1-es döntetlennel zárult.
ápr. 11
6:55
Mozgássérültekkel suhantak együtt (Behaviour)
Különleges futóversenyt rendezett mozgáskorlátozott valamint látássérült gyermekeknek Gusztos Péter, volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő, és az általa szervezett Suhanj! Alapítvány. A rajtot Greg Dorey budapesti brit nagykövet indította el, majd maga is csatlakozott a 600 méteres távon a mozgás- és látássérült gyermekekhez illetve a kerekesszékkel közlekedőkhöz.
ápr. 11
6:57
Messi: két gól egy gólpassz (Behaviour)
Ismét remekelt Lionel Messi. Az FC Barcelona argentin világklasszisa a spanyol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában két gólt szerzett, egyet pedig előkészített az Alméria ellen 3-1-re megnyert találkozón.
ápr. 11
6:59
Egyszerűen legyőzhetetlen Vettel (Behaviour)
Úgy tűnik, ebben az évben csak az lesz a kérdés a Forma-1-es világbajnoki futamokon, hogy ki indulhat a második rajtrácsról, illetve ki végez a második és a harmadik helyen a futamokon. Ugyanis az első helyet mindig, minden körülmények között a Red Bull világbajnoka, Sebastian Vettel szerzi meg. Ami viszont örömteli lehet a nézőknek, hogy az első után legalább izgalmas versenyeket láthatnak.
ápr. 11
7:01
Berki: megvan az ötödik Eb-arany! (Behaviour)
Berki Krisztián remek versenyzéssel szerezte meg az aranyérmet lólengésben a berlini tornász Európa-bajnokságon. Ugyanezen a szeren a másik magyar döntős, Hidvégi Vid élete legjobb eredményét érte el a kontinensbajnokságon, a negyedik helyen végzett.
ápr. 11
7:09
NHL: a Dallas kikapott, így odaajándékozta a playoffot a címvédőnek (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 175. játéknapján a címvédő Chicago Blackhawks hazai pályán elszenvedett egygólos veresége után a Dallas Stars nem tudott nyerni a Minnesota Wild ellen, így a dallasiak lemaradtak a rájátszásról, míg a tavalyi bajnok veresége ellenére is megszerezte az utolsó kiadó helyet a playoffban.
ápr. 11
7:11
Brazília: Falcao 16 év kihagyás után az Internél lesz ismét edző - hivatalos (She)
A labdarúgó Libertadores-kupa brazil címvédője, az Internacional hivatalosan is Falcaót nevezte ki vezetőedzőnek.
ápr. 11
7:27
NBA: a Miami nyert a Boston ellen, az övé lehet a második hely keleten (She)
A Miami Heat LeBron James (27 pont) és Dwyane Wade vezetésével 100–77-re győzött a Boston Celtics ellen a Keleti főcsoport második helyéért harcoló csapatok összecsapásán. Még mindkét együttesnek két meccse van hátra az alapszakaszban, de a már Miami kezében van a második hely sorsa.
ápr. 11
7:45
NHL: három év után menesztették a keleti utolsó Florida edzőjét (She)
Menesztették Peter DeBoert, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Florida Panthers csapatának vezetőedzőjét.
ápr. 11
8:03
BL: Csihrinszkij és Srna játéka is erősen kérdőjeles a Barca ellen (She)
Dmitro Csihrinszkij továbbra sem egészséges – változatlanul egyéni edzésterv szerint, a társaktól külön készül –, Darío Srna pedig a szombati bajnokin szenvedett izomsérülést, így az ukrán Sahtar Doneck két kulcsjátékosának játéka több mint kérdéses a keddi, Barcelona elleni BL-negyeddöntő visszavágóján.
ápr. 11
8:21
Női kézilabda: Szögi Tímea visszatér Békéscsabára (She)
2011. júliusával visszatér a Budapest Bank Békéscsabai Előre NKSE csapatához Szögi Tímea. A fiatal irányító 2007 nyarán csatlakozott a lila-fehér klubhoz, amelyben rendszeres játéklehetőséghez jutott. A játékos tagja volt a 2008–2009-es, majd a 2009–2010-es bajnoki idényben negyedik helyen végzett együtteseknek, és szerepelt a bronzéremmel zárult Magyar Kupa-sorozatban is.
ápr. 11
8:23
Atlético Madrid: Luis Aragonés visszatérhet sikerei színhelyére (She)
Visszatérhet az Atlético Madridhoz Luis Aragonés, aki játékosként és három különböző időszakban szakvezetőként is segítette a klubot.
ápr. 11
8:36
Közel volt a második magyar olimpiai kvóta (Agroinform)
Kevésen múlott, hogy Karmacsi Ildikó megszerezze a magyar sport második londoni kvótáját, a 22 éves sportlövő ötödik lett a dél-koreai Világkupán.
ápr. 11
8:39
BL: portugál játékvezető a Man. United-Chelsea visszavágón (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség illetékesei kijelölték a játékvezetőket a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőinek keddi visszavágóira.
ápr. 11
8:41
MTK: a partjelző tévesen intett lest a Vasas ellen - Tischler (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK támadója, Tischler Patrik az mtkhungaria.hu-nak adott interjúban elmondta, hogy a Vasas elleni mérkőzés második félidejében a partjelző tévesen állította meg lesen egy olyan szituációban, melyből könnyen gólt szerezhetett volna.
ápr. 11
8:54
A Miami lépéselőnyben a Bostonnal szemben (Agroinform)
Keleten a már győztes Chicago mögött a Miami és a Boston harcol a második helyért, és az NBA legutóbbi játéknapján éppen ez a két csapat találkozott: a meccset végül simán nyerte a floridai alakulat.
ápr. 11
8:57
Anglia: Redknapp tavaly megpróbálta átigazolni Rio Ferdinandot (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenhamet irányító Harry Redknapp elárulta, a szezon előtt megpróbálta szerződtetni Rio Ferdinandot a Manchester Unitedtől, ám Sir Alex Ferguson hallani sem akart az ügyletről.
ápr. 11
9:12
Lázár Pált az Alkmaar figyeli (Agroinform)
A Videoton válogatott jobbhátvédjének a játéka a holland élvonal ötödik helyezettjének a figyelmét keltette fel, ezért megfigyelőket küldtek a ZTE elleni mérkőzésre.
ápr. 11
9:14
Esküvőn sérült meg Kim Clijsters (Agroinform)
Rájár a rúd Kim Clijstersre. Az utóbbi időben váll- és csuklógondokkal is küzdő belga teniszező most egy esküvőn szenvedett bokasérülést.
ápr. 11
9:15
A Milan átfutott a Fiorentinán - videóval (Infostart)
A listavezető AC Milan simán nyert a Fiorentina otthonában, az olasz labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.
ápr. 11
9:15
Barcelona: Krkic szezonjának véget vetett térdszalagsérülése (She)
Bojan Krkic, a Barcelona labdarúgó-csapatának játékosa a szombati Almería ellen 3–1-re megnyert hazai bajnokin térdszalagsérülést szenvedett (a 31. percben le is kellett cserélni), melynek következtében ebben az idényben már nem léphet pályára.
ápr. 11
9:30
Tavaszi gól- és piroslapeső széllel kísérve (Agroinform)
Az NB I 22. fordulójában tavaszi rekordot jelentő 27 találat esett, emellett a hétvégét 7 piroslap is "színezte".
ápr. 11
9:32
A Manchester City 40 millió fontot adna Wilshere-ért (Agroinform)
Az Arsenal angol válogatott középpályásának megduplázná a fizetését a manchesteri klub, így 110 ezer fontot keresne hetente.
ápr. 11
9:51
Videó: 80 méterről talált be a kapus a paraguayi másodosztályban (She)
Nem mindennapi gól született a másodosztályú paraguayi labdarúgó-bajnokságban rendezett Sport Colombia–Cerro Porteno mérkőzésen. A hazaiak kapusa, a 22 éves Wilson Quinonez mintegy 80 méterről végzett el kirúgást, a lecsapódó kollégája azonban bevédte a labdát.
ápr. 11
9:53
Tenisz: nincs változás az első 10-ben, Nadal vezeti a ranglistát (She)
A férfi teniszezők világranglistáján továbbra is a spanyol Rafael Nadal áll az élen, az őt idén két héten belül kétszer is legyőző Novak Djokovics a második. A legjobb magyar, Balázs Attila a 226., Kellner Ádám a 289.
ápr. 11
9:55
Férfi gyeplabda Interliga: a Pliva Lipovci megint kifogott a magyarokon (She)
Folytatódtak a férfi gyeplabda Interliga küzdelmei, a magyarok közül ezúttal a Rosco és az Olcote/Ares utazott Szlovéniába, ahol a múltkorihoz hasonlóan felemás mérleggel zártak. A Pliva Lipovcitól ugyanis mindkét csapatunk sima vereséget szenvedett – még gólt sem sikerült szerezni –, ellenben a Moravske Toplice ellen összejött a győzelem, igaz, csupán minimális különbséggel.
ápr. 11
10:06
Wozniacki vezet, Szávay továbbra is 44. (Agroinform)
A miami torna után Marbellán is diadalmaskodó fehérorosz Viktorija Azarenka feljött az ötödik helyre a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is a dán Caroline Wozniacki vezet a belga Kim Clijsters és az orosz Vera Zvonarjova előtt.
ápr. 11
10:09
Tenisz: Szávay maradt a 44., Arn két helyet rontva az 50. a ranglistán (She)
A női teniszezők világranglistáját továbbra is a dán Caroline Wozniacki vezeti a belga Kim Clijsters előtt. Szávay Ágnes maradt a 44., Arn Gréta pedig két helyet rontott, jelenleg 50.
ápr. 11
10:09
Talmácsi: "A csapatok nagyságrendileg 200-600 ezer euró közötti összeget kértek" (Infostart)
Idén Talmácsi Gábor nélkül rendezik meg a gyorsasági-motoros világbajnokságot. A tavaly a Moto2-ben a hatodik helyen végzett, korábban a legkisebb kategóriában világbajnoki címet is nyert magyar versenyző úgy gondolja, nem lett volna jó döntés mindenáron ragaszkodnia az induláshoz.
ápr. 11
10:24
Gerát a Birmingham tarthatja Angliában (Agroinform)
Bár a magyar válogatott középpályása nemrég kijelentette, hogy nem csak a Fulhamtől, hanem Angliából is távozna, a Birmingham City ajánlatára meggondolhatja magát.
ápr. 11
10:27
Tenisz: Szávay maradt a 44., Arn két helyet rontva az 52. a ranglistán (She)
A női teniszezők világranglistáját továbbra is a dán Caroline Wozniacki vezeti a belga Kim Clijsters előtt. Szávay Ágnes maradt a 44., Arn Gréta pedig két helyet rontott, jelenleg 52.
ápr. 11
10:29
Gyász: elhunyt Lőrincz Andor, az MKOSZ tiszteletbeli elnökségi tagja (She)
Életének 88. évében elhunyt Lőrincz Andor, az MKOSZ elnökségének örökös tiszteletbeli tagja, a Szolnoki Olajbányász kosárlabda-szakosztályának egyik alapítója és edzője.
ápr. 11
10:31
Arsenal: amerikai üzletember lett a londoni klub többségi tulajdonosa (She)
Stan Kroenke amerikai üzletember többségi tulajdonosává vált az Arsenal labdarúgócsapatának, miután felvásárolta Danny Fiszman (16.1 százalék) és Lady Nina Bracewell-Smith (15.9 százalék) részesedését, így már 62.89 százalékot birtokol a londoni klubból. A fennmaradó tulajdonrész nagy részét (27 százalékot) egy orosz milliomos, Aliser Uszmanov birtokolja.
ápr. 11
10:42
Nadal, Djokovic és Federer a dobogón (Agroinform)
Nem történt változás a férfi teniszezők világranglistájának élcsoportjában: továbbra is a spanyol Rafael Nadal vezet az idén veretlen szerb Novak Djokovic, valamint a volt világelső svájci Roger Federer előtt.
ápr. 11
10:45
Amerikai az Arsenal többségi tulajdonosa is (Infostart)
Stan Kroenke amerikai üzletember lett az Arsenal labdarúgóklub többségi tulajdonosa, miután megszerezte a részvények közel 63 százalékát.
ápr. 11
10:45
Videó: kapitális öngólt lőtt a magyar kapusnak csapattársa Angliában (She)
Szerencsétlen öngóllal állította be 4–0-s hazai győzelmét a Hayes and Yeading United a Mansfield Town ellen az ötödosztályú angol labdarúgó-bajnokságban. A 81. percben egy jobb oldali beadást a vendégek védője, Tyrone Thompson tisztázni akart, ám olyan ügyetlenül találta el a labdát, hogy az a vetődő Gróf Dávid mellett a kapuba került.
ápr. 11
10:45
Amerikai üzletember lett az Arsenal többségi tulajdonosa (Metropol)
Stan Kroenke amerikai üzletember lett az Arsenal labdarúgóklub többségi tulajdonosa, miután megszerezte a részvények közel 63 százalékát.
ápr. 11
11:03
Milan: Nem a bíróhoz szóltam, csak magamban beszéltem - Ibrahimovic (She)
Zlatan Ibrahimovic, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan támadója magyarázatot adott és bocsánatot kért a Fiorentina ellen idegenben 2–1-re megnyert vasárnapi bajnokin való kiállítása miatt. A svéd válogatott támadó három mérkőzésre szóló eltiltása után először léphetett pályára Firenzében, ahol a találkozó 87. percében kapott piros lapot.
ápr. 11
11:18
Amerikai multimilliárdos vette meg az Arsenalt (Agroinform)
Stan Kroenke lett az Arsenal többségi tulajdonosa, miután 731 millió fontért megszerezte a részvények majdnem 63 százalékát.
ápr. 11
11:21
Videó: Tőzsér Dániel erős, helyezett lövését nem védhette a kapus (She)
Mint beszámoltunk róla, a belga labdarúgó-bajnokság rájátszásának első fordulójában az „alapszakaszgyőztes” Genk 2–1-re kikapott a Standard Liege otthonában. A vendégek vezető gólját Tőzsér Dániel szerezte, aki bal lábbal kemény, lapos lövést küldött a hálóba.
ápr. 11
11:39
Videoton: Lázár Pált holland klub képviselői figyelték Zalaegerszegen (She)
A Videoton pénteken 3–0-ra legyőzte a Zalaegerszeget. A Sóstói Stadion lelátóján a holland AZ Alkmaar képviselői is helyet foglaltak, akik az fmh.hu információi szerint Lázár Pál játékát figyelték a találkozón.
ápr. 11
11:41
Úszás: Budapest sincs kizárva a 2017-es vb lehetséges rendezői közül (She)
Bár a hivatalos kandidálás határideje a múlt héten lejárt, s pénteken a FINA, a vizes sportok nemzetközi szövetsége közzétette a pályázók névsorát, még a listáról hiányzó Budapest is jelentkezhet a 2017-es úszó- és vízilabda-vb házigazdájának.
ápr. 11
11:54
Charl Schwartzel nyerte az idei első Major-tornát (Agroinform)
Kisebb meglepetésre a dél-afrikai Charl Schwartzel győzött a golfozók idei első Major-tornáján, az Augustában rendezett US Mastersen, melyen Tiger Woods a negyedik helyen végzett.
ápr. 11
11:57
Ausztria: a Sturm elleni vereség kihúzta Pacult alól a kispadot (She)
Az osztrák élvonalbeli Rapid Wien vezetősége azonnali hatállyal menesztette Peter Pacult vezetőedzőt.

Keresés