2011. április 12. kedd

ápr. 12
0:33
Kelet-európai futballkörkép: a Sparta nyerte meg a prágai derbit (She)
A Sparta nyerte meg a hagyományos prágai futballderbit: a Slavia elleni hétfő esti örökrangadó 2–0-s eredményt hozott a cseh labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.
ápr. 12
1:27
Skandinávia: hogy fogják így elengedni Roland Nilssont Malmöből?! (She)
Újabb győzelmet aratott a Malmö a svéd labdarúgó-bajnokság élvonalában.
ápr. 12
5:03
Premier League: a Liverpool simán legyőzte a Manchester Cityt (She)
A Liverpool már az első félidőben eldöntötte a Manchester City elleni hétfő esti angol bajnoki labdarúgó-mérkőzést: a Premier League 32. fordulójának záró mérkőzésén a „vörösök" 3–0-ra győztek.
ápr. 12
5:05
Skandinávia: hogy fogják így elengedni Nilssont Malmőből?! (She)
Újabb győzelmet aratott a Malmö a svéd labdarúgó-bajnokság élvonalában.
ápr. 12
6:30
Szocsi jégpályát épít Londonban (Agroinform)
A 2012-es londoni olimpián jelen lesznek a következő téli olimpia szervezői is, Szocsi egy jégpályával reklámozza magát.
ápr. 12
6:48
Politikusnak áll Carl Lewis (Agroinform)
A sport után a politikával kacérkodik a kilencszeres olimpiai bajnok atléta, Carl Lewis, aki New Jersey államban szeretne bekerülni a szenátusba.
ápr. 12
6:51
NB II: óriási az érdeklődés a derbi iránt, újabb 1000 jegy Diósgyőrbe (She)
Hatalmas az érdeklődés a Nyíregyháza Spartacus–DVTK NB II-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés iránt Diósgyőrben, ezért a szabolcsiak további ezer belépőt küldenek a vendégcsapatnak.
ápr. 12
6:51
Szenzációs FTC (Behaviour)
Parádés teljesítménnyel, az FTC női kézilabdacsapata 31-27-re nyert a Metz otthonában a Kupagyőztesek Európa Kupája elődöntőjének első mérkőzésén, és roppant kellemetlen meglepetés lenne, ha ilyen kedvező helyzetből nem tudná kiharcolni a fináléba kerülést a vasárnapi népligeti visszavágón.
ápr. 12
6:53
Utolsó hetében a hokisok felkészülése (Behaviour)
A vasárnap kezdődő divízió I-es jégkorong-világbajnokság előtt már csupán két felkészülési találkozót vív a magyar válogatott. Mindkettőt az ukránok ellen: ma este 19 órától a budapesti Jégpalotában, holnap Dunaújvárosban csapnak össze a felek. Mondhatni, az ellenfél ideális, tekintve, hogy hasonló szintet képvisel, mint a piros-fehér-zöld mezesek: ugyancsak az A csoportba kerülésről álmodoznak, s…
ápr. 12
6:55
Bundavád Lengyelországban (Behaviour)
Bundázással vádolják a lengyel élvonalbeli Zaglebie Lubin és Cracovia tizenhárom labdarúgóját, akik a gyanú szerint a 2005/06-os szezonban manipulálták a két együttes összecsapását - jelentette hétfőn a lengyel hírügynökség (PAP) a wroclawi ügyészségre hivatkozva.
ápr. 12
6:57
Ancelotti: a siker a múltban gyökeredzik (Behaviour)
Olybá tűnik, egy kivételtől eltekintve lefutottak a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcai. Ennek dacára a ma Donyeckban pályára lépő, az első találkozón 5-1-es előnyt szerző Barcelona mestere, Pep Gurdiola azt hajtogatja, a továbbjutás még nem dőlt el. Szintén a mai program része a Manchester United-Chelsea összecsapás is - a kakukktojás -, amely során még minden megtörténhet.
ápr. 12
7:09
Sima Liverpool-győzelem a rangadón (Infostart)
A Liverpool már az első félidőben eldöntötte a Manchester City elleni hétfő esti angol bajnoki labdarúgó-mérkőzést: a Premier League 32. fordulójának záró találkozóján a "vörösök" 3-0-ra győztek.
ápr. 12
7:09
NBA: a Boston pihentette a kezdőit, átengedte a 2. helyet a Miaminak (She)
A négy stabil kezdőjátékosát pihentető Boston Celtics kikapott Washingtonban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint keddre virradóra megrendezett játéknapján, s ezzel – valamint a floridaiak atlantai sikere révén – biztossá vált, hogy a Miami Heat zárja a Keleti főcsoport második helyén az alapszakaszt.
ápr. 12
7:11
Juventus: az új kihívást kereső Glen Johnson lehet az egyik célpont (She)
Angol lapértesülések szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus a szezon végén szerződtetni készül Glen Johnsont, a Liverpool 29-szeres angol válogatott jobbhátvédjét.
ápr. 12
7:24
Az ukránok elleni főpróbák jönnek (Agroinform)
Utolsó fázisába lép a magyar jégkorong válogatott világbajnoki felkészülése, a két utolsó mérkőzésen Ukrajna lesz a mieink ellenfele.
ápr. 12
7:45
Labdarúgás: távozik a volt FIFA-bíró a játékvezetők elnökségéből (She)
Június végi hatállyal lemondott a korábbi futballbíró, Hartmann Lajos a játékvezetői bizottság elnökségi tagságáról.
ápr. 12
8:21
Rali-vb: a Szardínia-ralin visszatér a mezőnybe a legendás Mini (She)
A Mini Cooper a május 5. és 8. között esedékes Szardínia-ralin visszatér a világbajnokság mezőnyébe.
ápr. 12
8:54
James vezette győzelemre a Miamit Atlantában (Agroinform)
A Miami Heat a 34 pontot szerző LeBron James vezetésével 98-90-re nyert az Atlanta Hawks otthonában az NBA legutóbbi játéknapján.
ápr. 12
8:56
Rebrik nem érti, miért nem örülhet a góljának (Agroinform)
A Lombard Pápa ukrán légiósát elkeseríti, hogy kiállították, de a legfontosabb, hogy három pontot szerzett csapata.
ápr. 12
8:57
Jégkorong: Luxemburg 20 gólt ütött Görögországnak, Dél-Afrika kikapott (She)
Dél-Afrikában hétfőn elkezdődtek a felnőtt férfi jégkorong-világbajnoki sorozat legalacsonyabb osztályának küzdelmei, a divízió 3 tornája.
ápr. 12
8:59
Tenisz: politikai okokból egy nappal előbbre hozták a Dk-meccset (She)
A dél-amerikai országban július 10-én esedékes választások miatt a kiírtnál egy nappal korábban kezdődik és fejeződik be az Argentína–Kazahsztán tenisz Davis-kupa-párharc a Világcsoportban.
ápr. 12
9:15
Jégkorong: kilenc horvát gól egy harmadban, a végén 17-ig jutottak (She)
A bolgárok ellen 17–2-re győző házigazda Horvátország, valamint Románia a 2. forduló után is pontveszteség nélkül áll a divízió 2-es jégkorong-világbajnokság B-csoportjában.
ápr. 12
9:17
Brazília: a Santos feljelentette a FIFA-nál a Milant és az Intert (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Santos feljelentette a FIFA-nál az Intert és a Milant, amiért a két olasz klub szabálytalanul próbálta magához csábítani a dél-amerikai csapat fiatal tehetségét, Paulo Henrique Gansót.
ápr. 12
9:30
A Szardínián tér vissza a Mini (Agroinform)
A Mini Cooper a május 5-8-án esedékes Szardínia-ralin tér vissza a rali-világbajnokság mezőnyébe.
ápr. 12
9:33
Videó: tragikus hőssé vált a gólszerző francia légiós a Vancouverben (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban 1–1-es végeredménnyel zárult a Vancouver Whitecaps és a New England Revolution összecsapása. A találkozón a hazaiak szereztek vezetést Eric Hassli révén az 55. percben. A francia légiós nem örülhetett sokáig a büntetőből szerzett góljának, mert miután a „divatnak megfelelően" levette a mezét, megkapta a második sárgáját a játékvezetőtől, így…
ápr. 12
9:35
Manchester City: nem elég a 0-3, még Tévez is megsérült (She)
A Manchester City hétfő este súlyos, 3–0-s vereséget szenvedett a Liverpooltól bajnoki találkozón, ráadásul elvesztette egyik kulcsemberét is – Carlos Tévezt sérülés miatt le kellett cserélni, s az argentin támadónak veszélybe került a szereplése a Manchester United elleni kupaelődöntőn.
ápr. 12
9:51
Fogadási botrány: Sapina legfeljebb 1.7-es szorzójú meccseket játszott meg (She)
Most már nyílt lapokkal játszik az európai fogadási csalási botrány bochumi perének első számú vádlottja, Ante Sapina. A horvát férfi csütörtökön és hétfőn is részletesen beszélt viselt dolgairól – magyar érintettségű mérkőzésekről azonban még mindig nem szólt.
ápr. 12
9:53
Videó: azt hitte, megszerezte az ejtést, de érkezett Dwight Howard (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 160. játéknapján az Orlando Magis 95–85-re győzött a Philadelphia 76ers ellen. A meccsen Dwight Howard, az Orlando játékosa különlegeset zsákolt Jrue Holidayről, aki azt hitte, hogy simán megszerzi Jameer Nelson ejtett passzát. Tévedett.
ápr. 12
9:55
Női válogatott: légiósok nélkül, nyolc MTK-ssal Szlovákia ellen (She)
Kiss László szövetségi edző 18 tagú keretet jelölt ki a szlovákok elleni női válogatott mérkőzés előtt. A nemzeti csapat első idei felkészülési mérkőzésére kizárólag hazai klubokban szereplő játékosok kaptak meghívót – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapján.
ápr. 12
10:06
Szakmailag megfeleltem, gazdaságilag nem - Németh András (Agroinform)
A SYMA Váci NKSE csapatának klubigazgatója nem tudott megfelelő anyagi hátteret biztosítani a klubjának, ezért újra csak a szakmával szeretne foglalkozni a Hypónál.
ápr. 12
10:09
Bundesliga: a Werder Junuzovicot szerezné meg a bécsi liláktól (She)
A Werder Bremen labdarúgócsapatának nyári „bevásárlólistája" egy osztrák válogatott játékos nevével kezdődik: a bosnyák származású Zlatko Junuzovicot hónapok óta figyelik a brémaiak.
ápr. 12
10:11
Videó: levegőből sarkazott kapufás gólt szerzett az Atalanta játékosa (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Modena 2–1-es legyőzésével az Atalanta újabb fontos lépést tett afelé, hogy visszakerüljön az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalába. A meccs első gólját a második félidő elején Francesco Ruopolo szerezte, aki nagyszerűen sarkazott a levegőből a kapuba a keresztléc segítségével.
ápr. 12
10:24
Hazai pályán nagyon veszélyes a Haladás - Lipták (Agroinform)
A Videoton válogatott védője szerint nehéz dolguk lesz a hétvégén Szombathelyen, ahol minden csapat megszenved, de a céljuk a három pont.
ápr. 12
10:45
Sakk: Rácz Félix ezentúl Rapport Richárd karrierjét is menedzseli (She)
Újabb védenccel bővült a Felix Promotion dinamikus csapata: Rácz Félix tulajdonos hosszú távú megállapodást kötött a legtehetségesebb magyar sakkozóval, Rapport Richárddal.
ápr. 12
11:00
Csalódtam magamban, miattam vesztettünk - Mancini (Agroinform)
Elismerte felelősségét a Liverpooltól elszenvedett vereség után a Manchester City olasz menedzsere, aki ennek ellenére biztos benne, hogy odaérnek a BL-t érő helyek egyikére.
ápr. 12
11:03
Női kézilabda: Kirsner Erika és Ökrös Csaba veszi át a váci irányítást (She)
Az idény végén leköszönő és az osztrák Hypóhoz távozó Németh András a Digi Sport Reggeli Start című műsorában arról beszélt, hogy klubirányítói munkáját Kirsner Erika és Ökrös Csaba veszi át a Vác NB I-es női kézilabdacsapatánál.
ápr. 12
11:18
A bagolygyilkos ezúttal vesére ment (Agroinform)
A Deportivo Cali játékosa, Luis Moreno arról híresült el, hogy egy sérült baglyot úgy megrúgott, hogy az késöbb elpusztult Most egy földön fekvő ellenfelét rúgta vesén.
ápr. 12
11:21
Lemásolná tavalyi eredményét a "megszállott" Chelsea (Infostart)
A negyeddöntős párharcok visszavágói közül szinte csak a Manchester United és a Chelsea párharca nem tekinthető lefutottnak a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Carlo Ancelotti azt mondta, nem a továbbjutástól függ a jövője, míg Sir Alex Ferguson úgy látja, a londoniak megszállottan üldözik a BL-serleget.
ápr. 12
11:21
Vitorlázás: hol szélcsend, hol orkán - elrajtolt a hazai szezon (She)
A hagyományokhoz híven az idén is Agárdon kezdődött meg a vitorlások hazai versenyszezonja: az április első két hétvégéjén megrendezett Silwell- és Variens-kupán az időjárás játszotta a főszerepet.
ápr. 12
11:23
Belgium: Tiszát nem marasztalja a Sint-Truiden - médiaértesülés (She)
Kölcsönszerződésének idény végi lejárta után a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Sint-Truiden nem kívánja tovább foglalkoztatni Tisza Tibort – adta hírül több belga internetes portál.
ápr. 12
11:36
Egyelőre nincs pénz az átvilágításra - sajtóhír (Agroinform)
Még nem áll rendelkezésére az FTC-nek az az összeg, amiből fedezni tudná a klub átvilágítását - a Népszabadság információi alapján erre a célra mindössze alig több, mint másfél millió forint gyűlt össze eddig.
ápr. 12
11:54
Ami az összefoglalóból kimaradt (Agroinform)
A Zalaegerszeg elnöke szerint többször is tévedett kárukra a játékvezető, amit azonban a vasárnapi összefoglalóban elfelejtettek mutatni.
ápr. 12
11:57
Ipswich: Fülöp Márton riválisa nem szívesen adná vissza a kaput (She)
Arran Lee-Barrett egyelőre kiválóan helyettesíti Fülöp Mártont az Ipswich Town kapujában, és az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő klub jelezte is: új szerződést kínál neki.
ápr. 12
11:57
Magyarország a hetedik futball-légiósimportőr 2010-ben (Metropol)
Magyarország a világ futballjának hetedik legnagyobb légiósimportőre volt 2010-ben - többek között ez derül ki a hivatásos labdarúgók megfigyelésével foglalkozó intézet, a PFPO (Professional Football Players Observatory) hétfőn nyilvánosságra hozott tanulmányából.
ápr. 12
11:59
Andreas Suborics ül Overdose nyergébe (Metropol)
Andreas Suborics háromszoros német zsoké-sampion lovagolja Overdose-t vasárnap Hoppegartenben.
ápr. 12
12:12
Mascherano nem is gondolkodik a Milan és a Juve ajánlatán (Agroinform)
A Barcelona középpályásának ügynöke kijelentette, mivel az argenzin a világ legjobb csapatában játszik, ennél többet nem is kérhetne tőle.
ápr. 12
12:15
Európa-liga: Kassai Viktor és segítői Moszkvában vezetnek csütörtökön (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) honlapjának információja szerint csütörtökön Kassai Viktor és segítői vezetik a Szpartak Moszkva–Porto Európa-liga-negyeddöntőt.
ápr. 12
12:30
Októberben Berlinben rendezik a Buffalo - Los Angeles meccset (Agroinform)
Október elején Németországban is rendeznek NHL alapszakasz találkozót, Berlinben Buffalo Sabres – Los Angeles Kings mérkőzést rendeznek.
ápr. 12
12:33
Chelsea: „becsíkosodnak” - íme a londoniak jövő évi szerelése (She)
A Premier League-ben szereplő Chelsea hivatalosan is bemutatta a labdarúgócsapat hazai szerelését a 2011–2011-es szezonra.
ápr. 12
12:48
Tiszára nem tart igényt a Sint-Truiden (Agroinform)
Több belgiumi lap szerint a Sint-Truiden nem szeretné megtartani Tisza Tibort, ezért a támadó távozhat nyáron a csapattól,

Keresés