2011. április 7. csütörtök

ápr. 7
0:01
Videó: jókedvű edzői stáb segíti Palkovicsékat az elitligába (She)
A jégkorong-válogatott edzői stábja bemutatkozik. Konkrétan egymást mutatják be az NSO Tv-nek, ki-ki a maga felszabadult stílusában. Így megtudjuk Ted Satorról, hogy ha kell egy kabát, ő átadja a sajátját, J. P. MacCallumról, hogy őt csak J. P. MacCallumhoz lehet hasonlítani. A kapusedző Dave Marlint lelőni sem lehet, ha elkezd beszélni, Énekes Lajos pedig szimplán csak a legjobb pasi a nemzeti…
ápr. 7
0:03
Bajnokok Ligája: Gyors és veszélyes csapatot győztünk le - Piqué (She)
A hazai négygólos győzelemmel (5–1) nagy lépést tett a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntője felé a spanyol Barcelona, amely a negyeddöntő első mérkőzésén hazai pályán nyert az ukrán Sahtar Doneck ellen. A katalánok harmadik gólját szerző Gerard Piqué elismerte: a nagy különbségű győzelemért ezúttal keményen meg kellett dolgozniuk.
ápr. 7
0:05
Bajnokok Ligája: Nem tudtunk gólt szerezni, ez volt a különbség - Cech (She)
Petr Cech, a Chelsea kapusa a Manchester Unitedtől elszenvedett BL-negyeddöntő-vereséget (0–1) követően úgy vélte, hogy a két csapat között az volt a különbség, hogy a londoniak nem szereztek gólt. Ebben nem lehet vitatkozni a cseh kapussal.
ápr. 7
0:15
Bajnokok Ligája: Ez az eredmény nem meghatározó - Guardiola (She)
Josep Guardiola, a Barcelona óvatosan fogalmazott a Sahtar Doneck elleni 5–1-es siker után, de a szakember azért dicsérte a játékosait a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccs után.
ápr. 7
0:19
Bajnokok Ligája: A Barcelona már bejutott az elődöntőbe - Lucescu (She)
Mircea Lucescu, a Sahtar Doneck vezetőedzője a Barcelona ellen 5–1-re elveszített mérkőzés után úgy nyilatkozott, véleménye szerint a katalánok már bejutottak a BL elődöntőjébe, függetlenül a visszavágótól.
ápr. 7
0:33
Bajnokok Ligája: Ramires buktatása nyilvánvaló büntető volt - Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti, a Chelsea menedzsere úgy véli, csapata jó teljesítményt nyújtott a Manchester United ellen 1–0-ra elveszített Bajnokok Ligája-meccsen, és a játékvezetőnek tizenegyest kellett volna ítélnie a londoniak javára.
ápr. 7
6:33
Tenisz: Charlestonban Bartoli, Houstonban Querrey bukott el (She)
A Charlestonban szabadkártyával induló német Sabine Lisicki simán legyőzte a 4. kiemelt francia Marion Bartolit a dél-karolinai WTA-torna második fordulójában, ezzel kialakult a viadal nyolcaddöntőjének párosítása. Houstonban a férfiak már a nyolc közé kerülésért játszottak, Ryan Sweeting némi meglepetésre búcsúztatta 2. kiemelt honfitársát, a nem éppen salakpályás remekléseiről ismert Sam…
ápr. 7
6:51
Real, Schalke: fél lábbal a négy között (Behaviour)
Egészen elképesztő meccseken vagyunk túl a Bajnokok Ligája keddi negyeddöntőivel, hisz a sorsolást követően szinte senki sem mondta volna meg előre, hogy az Inter-Schalke és a Real-Tottenham találkozókon 11 gól esik majd, ráadásul a továbbjutás kérdése is eldőlt már az odavágókon.
ápr. 7
6:53
Sáfár Szabolcs: nem vagyok elégedetlen (Behaviour)
Sáfár Szabolcs, aki 14-szeres válogatott, s épp 14 éve profiskodik külföldön, nem elégedetlen pályafutásával. Az Austria Wien 36 éves kapusának szerződése a szezon végén lejár, és bár a jövője bizonytalan, egy valamiben biztos: eszében sincs visszavonulni. 2004 óta szolgálja a bécsi lila-fehéreket, az utóbbi időben a kispadra szorult, (egyelőre?) nem tárgyaltak vele a folytatásról.
ápr. 7
6:55
Dzsudzsákra újra kulcsszerep vár (Behaviour)
Dzsudzsák Balázs az egyetlen magyar játékos, akinek csapata eljutott a labdarúgó Európa Liga negyeddöntőig.
ápr. 7
7:27
NBA: a Pacers és a Hornets bejutott, egy hely kiadó a playoffban (She)
Még csak a harmadik idényét tölti Oklahoma Cityben a 2008-ban Seattle városát elhagyó klub, és máris megünnepelhette első csoportgyőzelmét az alapszakaszban. A Kevin Durant-vezette gárda a Los Angeles Clippers legyőzésével tette biztossá sikerét, így az utolsó divízióban is eldőlt az elsőség sorsa. A New Orleans a Houston, az Indiana a Washington legyőzésével biztosította be a helyét a…
ápr. 7
7:27
Berlusconinak Cristiano Ronaldóra fáj a foga (Metropol)
Olasz lapértesülés szerint Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa szabad kezet adott Adriano Galliani alelnöknek, hogy megszerezze a Real Madrid portugál sztárfutballistáját, Cristiano Ronaldót.
ápr. 7
7:29
Libertadores-kupa: balhés meccsen verte meg a Santos a Colo Colót (She)
Nem volt jó napjuk a brazil csapatoknak a Libertadores-kupa szerdai játéknapján, a Fluminense Uruguayban, az Internacional Mexikóban kapott ki. A Santos legalább nyert hazai pályán, de a chilei Colo Colo elleni mérkőzés második félidőjét öt kiállítás is beárnyékolta, köztük a győztes csapatban egyaránt gólt szerző Elanóé és Neymaré.
ápr. 7
7:45
Újpest: Takács szép játékot nem, de lelkesedést ígér a DVSC ellen (She)
Az Újpest vasárnap a Debrecent fogadja az NB I-ben, a lila-fehérektől Takács Zoltán egykori csapata ellen készül. A hátvéd szerint nem lesz látványos a találkozó, de hisz benne, hogy a bajnokság 11. helyén álló fővárosi csapat az őszi debreceni 1–1 után ismét pontot szerez a címvédő ellen.
ápr. 7
7:47
NHL: nagy lépést tett a rájátszásba jutás felé a címvédő Chicago (She)
A bajnoki címvédő Chicago Blackhawks hosszabbítás után, a csapatkapitány Jonathan Toews góljával 4–3-ra legyőzte a St. Louis Bluest, és csak két pont választja el attól, hogy kiharcolja a playoffba jutást. A Nyugati főcsoport 8. helyén álló Anaheim simán legyőzte a San Josét, így üldözője, a Calgary az Edmonton felett aratott magabiztos, 6–1-es győzelmével sem tudta életben tartani reményeit.
ápr. 7
7:49
Vasas: Németh Norbert felépült, pénteken játszhat az MTK ellen (She)
Meggyógyult Németh Norbert, így játszhat is pénteken, az MTK elleni bajnokin. A Vasas válogatott középpályása az alapozás idején sérült meg, beszakadt a combfeszítő izma.
ápr. 7
8:03
Bíróbotrány: nem vesznek részt a FIFA-vizsgálaton a magyar bírók (She)
Hiába várja Lengyel Kolost, Csák Jánost és Selmeczi Krisztiánt a FIFA fegyelmi bizottsága az elhíresült Bulgária–Lettország felkészülési mérkőzés miatt, a magyar játékvezetők írásban közölték, nem jelennek meg a nyoni ítészek előtt. A vizsgálatot nélkülük folytatja le a bizottság.
ápr. 7
8:05
Tottenham: Hazugság, hogy a bemelegítéskor betegedtem meg - Lennon (She)
Aaron Lennon, a Tottenham Hotspur angol középpályása twitterbejegyzéseiben támadt a klub vezetőire, mert azt mondták, a keddi Real Madrid elleni mérkőzés előtti pillanatokban betegedett meg, és ezért nem játszhatott a 4–0-s spanyol győzelmet hozó találkozón.
ápr. 7
8:21
Formula-1: Minek dumálni, ha csak a tettek számítanak? - Alonso (She)
Fernando Alonso meglehetősen szűkszavúan beszélt arról, mit vár a Ferraritól a Malajziai Nagydíjon. A kétszeres világbajnok spanyol szerint a szavak most nem számítanak, csak a tettek.
ápr. 7
8:39
El: Dzsudzsákék Lisszabonba, a Twente a Villarrealhoz látogat - program (She)
A labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzéseit rendezik meg csütörtök este, a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató holland PSV a portugál Benficához látogat.
ápr. 7
8:39
Erőss Zsolt újra a világ tetejére készül (Metropol)
Tavaly év végi súlyos balesete után, júniusban már visszatért a hegyek világába. Erőss Zsolt szerint most le kell zárnia a rehabilitációt: a Magyarok a világ nyolcezresein nevű expedíciósorozattal még a héten elindul a Lhoce csúcs meghódítására.
ápr. 7
8:41
Jégkorong: Kiss Dániel sérülése miatt lemarad a budapesti vb-ről (She)
Kézcsonttörést szenvedett Kiss Dániel, a jövő vasárnap kezdődő budapesti divízió I-es jégkorong-világbajnokságra készülő magyar válogatott hátvédje, aki így biztosan lemarad a tornáról.
ápr. 7
8:54
Messi regisztrált a Facebookon - milliók követték (Agroinform)
Szerdán regisztrált a Facebookra, a világ legnépszerűbb közösségi portáljára Lionel Messi, az FC Barcelona argentin labdarúgója.
ápr. 7
8:56
A New Orleans is bejutott a rájátszásba (Agroinform)
Bejutott a rájátszásba a New Orleans Hornets, miután magyar idő szerint csütörtök hajnalban legyőzte a vendég Houston Rockets gárdáját az NBA-ben.
ápr. 7
9:12
Nesta nem gondol a visszavonulásra (Agroinform)
Nem vonul vissza Alessandro Nesta, az AC Milan világbajnok olasz futballistája.
ápr. 7
9:30
Az indiai piac felé kacsintgat az NBA (Agroinform)
Április elejétől kezdve Indiában is lehet vásárolni hivatalos NBA mezeket. Az észak-amerikai profi kosárlabda liga felismerte a világ egyik legnépesebb országában rejlő lehetőségeket.
ápr. 7
9:33
Bundesliga: a fegyelmezetlen Diego megúszta az utólagos eltiltást (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) nem tiltotta el Diegót, a Wolfsburg brazil labdarúgóját, aki az Eintracht Frankfurt elleni hétvégi bajnoki mérkőzés (1–1) 80. percében megrúgta Patrick Ochst.
ápr. 7
9:35
Videó: bombagól, öt kiállítás és maszkos támadó a kupameccsen (She)
Parázs hangulatú mérkőzésen van túl a brazil Santos és a chilei Colo Colo labdarúgócsapata, amelyek a Libertadores-kupában találkoztak. A brazíliai meccs 34. percében a Manchester City korábbi játékosa, Elano pazar szabadrúgást lőtt a vendégek kapujába, majd Danilo da Silva egy kontra után növelte az előnyt. A második játékrészben viszont elszabadultak az indulatok. A Santos Neymar fantasztikus…
ápr. 7
9:48
Ancelotti a bírót okolja, Ferguson nem érzi bűnösnek magát (Agroinform)
A Chelsea olasz menedzsere szerint mindenki látta, hogy büntetőt kellett volna adni csapatának, ez alól azonban az MU skót menedzsere lehet a kivétel.
ápr. 7
9:51
Férfi kosárlabda: Körmenden elmarad a meglebegtetett pénzbüntetés (She)
Két váratlan vereséggel (ZTE, Debrecen) zárta az alapszakaszt az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokságban az MJUS-Fortress Körmend, amely így a negyedik helyen várja a rájátszást, pedig korábban jó esélye volt harmadikként végezni. A csalódott klubtulajdonos célzott arra, hogy a történtek pénzügyi szankciókat vonnak maguk után, ám végül mégis elállt ettől.
ápr. 7
9:53
Kispest: horvát védőt szerződtettek a sérült játékosok pótlására (She)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata május 31-éig szóló szerződést kötött a 26 éves horvát Tomislav Labudoviccsal, akire azért volt szükség, mert megsérültek a csapat jobb oldali védői.
ápr. 7
9:55
Női kézi: a kupafinálét kihagyó Amorim játszhat az Itxako elleni BL-meccsen (She)
A Magyar Kupa hétvégi négyes döntőjén Eduarda Amorim még fotósként tündökölt: a Győri Audi ETO KC brazil átlövője pályára lépett ugyan, de csak azért, hogy minél közelebbről fényképezhesse a díjátadáskor nővérét, Ana Amorimot, aki az Alcoa FKC-Rightphone színeiben első magyarországi érmét – bronzot – szerezte.
ápr. 7
10:24
Guardiola és Keita sem gondol még a Realra (Agroinform)
Hiába győzte le 5-1-re a Barcelona a Sahtar Donyecket, a katalánok edzője még mindig tart a donyecki visszavágótól.
ápr. 7
10:26
LeBron James a Liverpoolban szerzett tulajdonrészt (Agroinform)
Az NBA egyik legnagyobb sztárja, LeBron James a brit labdarúgás ékkövének számító Liverpoolban szerzett tulajdoni hányadot.
ápr. 7
10:27
Videó: a 100 gólos kapus pimaszságát most nem ette meg kollégája (She)
Nem tudta tovább növelni góljainak számát a Sao Paulo labdarúgócsapatának kapusa, Rogério Ceni. A brazil hálóőr a múlt héten a világon az első olyan kapus lett, aki pályafutása alatt 100-szor vette be az ellenfelek kapuját. Azonban a Brazil Kupában a Santa Cruz elleni mérkőzésen (2–0) Tiago Cardoso szögletre tolta a pimaszul elvégzett büntetőjét.
ápr. 7
10:42
Jankovic simán jutott a nyolcaddöntőbe (Agroinform)
A harmadikként kiemelt szerb Jelena Jankovic könnyedén nyert az osztrák Tamira Paszek ellen, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe a 721 ezer dollár összdíjazású charlestoni salakpályás női tenisztornán.
ápr. 7
10:45
Bajnokok Ligája: Ha a Schalke tud ötöt lőni, akkor mi is - Cambiasso (She)
Esteban Cambiasso, az Internazionale labdarúgócsapatának játékosa a Mediaset Premiumnak adott nyilatkozatában elmondta, annak ellenére, hogy hazai pályán 5–2-re kikaptak a Schalke ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, a visszavágón még kiharcolhatják a továbbjutást.
ápr. 7
11:00
Tomislav Labudovic a Honvéd új igazolása (Agroinform)
Idény közben igazolt egy 26 éves horvát védőt a Budapest Honvéd, miután több játékos is kidőlt a hátvédsorból.
ápr. 7
11:03
Spanyolország: a Sevilla és az Atlético is szívesen látná Luis Enríquét (She)
Lapértesülések szerint a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Primera División) szereplő Sevilla (6. a tabellán) és Atlético Madrid (8.) is szívesen látná a Barcelona B-csapatának vezetőedzőjét, Luis Enríquét. A 40 éves szakember korábban bejelentette, hogy nyáron távozik a katalán klubtól, mivel új kihívásokat keres.
ápr. 7
11:05
Videoton: Komoly mentális problémákkal küzd a csapat - Mezey (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője, Mezey György szerint a múlt hét szombaton, a sereghajtó Szolnok otthonában elért 1–1-es döntetlen akár előnyére is válhat csapatának, és hozzátette, hogy csapata komoly mentális problémákkal küzd.
ápr. 7
11:21
Belgium: fáj Juhász térde, de pályára lép vasárnap a Bruges ellen (She)
Bár Juhász Roland kisebb térdsérüléssel bajlódik, várhatóan vállalja a játékot vasárnap az FC Bruges elleni bajnokiján. Olivier Deschacht és Kanu játéka kérdéses az Anderlechtnél.
ápr. 7
11:36
Fogy a levegő Leonardo körül (Agroinform)
Az Internazionale kispadjára esélyes jelöltek nevét már megszellőztette az olasz sajtó: Guardiola, Hiddink vagy Spalletti lehet Leonardo utódja.
ápr. 7
11:39
Pep Guardiola: "Még nincs vége!" (Infostart)
Habár a Barca némiképp kényelmesebb helyzetben várja a Bajnokok Ligája április 12-i visszavágóját, mint a Manchester United, úgy tűnik, Pep Guardiola nem szállt el a dicsőségtől. A katalánok trénere az 5-1-re megnyert hazai találkozó után úgy vélekedett, hogy nem lefutott a továbbjutás sorsa.
ápr. 7
11:39
Videó: Feljutnak a hokisok, Fradi-siker a Balaton partján - Lipcsei Betta (She)
Lipcsei Betta blogjában női szemmel tekint elsősorban a hazai labdarúgás történéseire, de más sportágakról is szó esik. Ezúttal a budapesti divízió I-es jégkorong-világbajnokságról, a Siófok–FTC és az Újpest–Debrecen labdarúgó NB I-es mérkőzésről mondja el véleményét.
ápr. 7
11:41
Belgium: a kórházban elhunyt a lelátóról lezuhant Standard-szurkoló (She)
Szerda este elhunyt a Standard Liege futballcsapatának egyik szurkolója, aki kedvencei Gent elleni kupamérkőzése közben lezuhant a tribünről.
ápr. 7
11:43
Ökölvívás: a sportszerűtlen bíróküldés miatt tiltakozik a kihívó csapata (She)
Pár nappal a Robert Stieglitz–Khoren Gevor nagyközépsúlyú profi ökölvívó világbajnoki összecsapás előtt azzal a kéréssel fordult a mérkőzést felügyelő WBO-hoz a kihívó csapata, hogy változtassanak a hétvégi párharcra küldendő bírók összetételén.
ápr. 7
11:45
Légiósok: Dárdai egy gyerekeket segítő program védnöke lett (She)
Dárdai Pál, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC emblematikus alakja egy gyerekeket segítő program védnöke lett. Ezzel kapcsolatban készített vele interjút a Berliner Morgenpost, melyben a magyar légióst múltjáról kérdezték.
ápr. 7
11:47
Videó: esélye sem volt a kapusnak a hondurasi fiatal bombagóljánál (She)
A Guatemalában rendezett labdarúgó U20-as CONCACAF-bajnokság egyik csoportmeccsén Honduras 2–1-re legyőzte Jamaicát. A győztes gólt Alexander Lóper szerezte, aki mintegy 30 méterről bombázott egy szabadrúgást a jobb felső sarokba.
ápr. 7
11:57
Premier League: helyben hagyták Wayne Rooney kétmeccses eltiltását (She)
Hiába a bocsánatkérés, és a fellebbezés, az Angol labdarúgó-szövetség (FA) helyben hagyta a Manchester Unitedben szereplő Wayne Rooney kétmeccses eltiltását.
ápr. 7
11:59
Vitorlázás: világbajnoki mezőny az idei első magyar bajnokságon (She)
A Magyar Vitorlás Szövetség rendezésében április 16-án Balatonalmádiban kezdődik és április 22-ig tart a Magyar Köztársaság 2011. évi nyílt Soling bajnoksága és a III. Ramada-kupa nevet viselő nemzetközi verseny.

Keresés