2011. március 28. hétfő

márc. 28
0:33
Brazília: R. Ceni betalált, ő a futballtörténelem első 100 gólos kapusa! (She)
Hatalmas szabadrúgásgóllal segítette csapatát, a Sao Paulót 2–1-es győzelemhez a Corinthians ellen Rogério Ceni a Sao Paulo állami (paulista) bajnokságban. Az SPFC legendája ezzel megszerezte karrierje 100. gólját – ő a futballtörténet első kapusa, aki elérte az álomhatárt, ráadásul egy állami szuperrangadón tette ezt.
márc. 28
6:51
Szép álom - fájdalmas ébredés (Behaviour)
Igen fájdalmas véget vetett a magyar álmoknak a holland válogatott. A tavalyi világbajnokság ezüstérmese pokolian simán győzte le a Puskás Ferenc-stadionban a magyar válogatottat EB-selejtezőn. Ismét bebizonyosodott, a magyar foci fényévekre van a legjobbaktól. Sajnos kedden - immár Hollandiában - újra találkozik a két válogatott. Egervári Sándor csapata remélhetőleg fel tud állni ebből a…
márc. 28
6:53
Nehéz helyzetben kézilabdázóink (Behaviour)
A Veszprém és a Szeged férfi kézilabdacsapata is vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcainak első felvonásán, és mindkét magyar együttes nehéz helyzetben várja a visszavágót.
márc. 28
6:55
Most elmaradtak a nagy meglepetések (Behaviour)
Különösebb meglepetések nélkül zajlott az Eb-selejtezők múlt heti fordulója, az esélyesek mindegyike győzött.
márc. 28
7:09
NHL: szétlövés után nyert otthon a Pittsburgh és az Atlanta (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Pittsburgh Penguins és Atlanta Thrashers is szétlövés után tudott nyerni pályaválasztóként.
márc. 28
7:09
Vettel: rajt-cél győzelem (Behaviour)
Pontosan ott folytatta a Forma-1 legfiatalabb világbajnoka, ahol tavaly az utolsó két futamon abbahagyta. Sebastian Vettel ugyanis rajt-cél győzelmet aratott a 2011-es Forma-1-es világbajnokság első futamán, az Ausztrál Nagydíjon.
márc. 28
7:11
NBA: James vezette győzelemre a Miamit, Wallace 40 pontja kevés volt (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a 33 pontot szerző LeBron James vezette győzelemre a Miamit a Houston ellen hazai pályán. Egy másik kiugró teljesítmény, egészen pontosan Gerald Wallace (Portland Trailblazers) 40 pontja kevésnek bizonyult az Oklahoma vendégeként.
márc. 28
7:27
Tenisz: Del Potro Söderling, Djokovics Blake ellen oktatott Miamiban (She)
A Miamiban zajló, 3 645 000 dollár összdíjazású ATP-torna harmadik fordulójában a második helyen kiemelt szerb Novak Djokovics és az argentin Juan Martín del Potro is teniszsulit tartott.
márc. 28
7:29
Jégkorong EBEL: győzött a Vienna, döntő meccs kell a Salzburg ellen (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) elődöntőjében a Vienna Capitals hazai pályán három góllal győzött a Red Bull Salzburg ellen, így összesítésben 3–3-ra módosította az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állását, tehát a továbbjutás csak az utolsó, hetedik összecsapást követően dől el.
márc. 28
8:03
Ferencváros: április elsejétől a klub finanszírozhatja az FTC Zrt.-t (She)
Az elmúlt három évet tekintve a legfontosabb hét következhet a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető zrt. életében, mivel minden valószínűség szerint a hónap végén véget ér az Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. szerepvállalása a klubnál. A Nemzeti Sport információi szerint áprilistól az anyaegyesület finanszírozza a labdarúgócsapatot, s a napi ügyeket intéző megbízott vezető,…
márc. 28
8:21
Argentína: a Boca Juniors Riquelme góljával győzött a Colón vendégeként (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokságban a Clausurát visszafogottan kezdő Boca Juniors Román Riquelme 60. percben szerzett találatával győzött a Colón vendégeként.
márc. 28
8:23
Videó: a védekezésen lesz a hangsúly Amszterdamban - Vadócz (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kedden Amszterdamban játszik Európa-bajnoki selejtezőt. Vasárnap Telkiben edzett egy utolsót a csapat, majd hétfőn elindult Hollandiába, ahol mindenképpen a jobb védekezés és a játékosok szerint az esetleges pontszerzés lesz a cél a világbajnoki ezüstérmes oranje ellen. Az NSO Tv-nek a játékosok elmondták, hogy átbeszélték a pénteki 4–0-s vereséget, és az idegenbeli…
márc. 28
9:12
Del Potro könnyedén verte Söderlinget (Agroinform)
A negyedik helyen kiemelt Robin Söderling két sima játszmában kikapott Juan Martin Del Potrótól a miami tenisztornán.
márc. 28
9:14
2014-ben vonul vissza a 100 gyors olimpiai bajnoka (Agroinform)
Megváltoztatva korábbi elképzelését, egy évvel megnyújtja pályafutását az 50 és 100 m gyorson olimpiai bajnok Britta Steffen.
márc. 28
9:15
Bayern München: Lahm is örül, hogy Van Gaal távozik a nyáron (She)
Philipp Lahm örömmel fogadta, hogy az idény végeztével Louis van Gaal távozik, és Jupp Heynckes lesz a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München új edzője.
márc. 28
9:17
Férfi röplabda BL: győzött a Trentino, Veres Péter különdíjat kapott (She)
Sorozatban harmadik alkalommal nyerte meg a férfi röplabda Bajnokok Ligáját az olasz Trentino. A négyes döntőben a harmadik helyen végzett az orosz Dinamo Moszkva, amelynek magyar légiósa, Veres Péter egyéni elismerésben is részesült.
márc. 28
9:19
Női kézilabda: a magyar csapat kijutott az ifjúsági Eb-re (She)
A lengyelországi Goleniówban megrendezett női ifjúsági kézilabda Eb-selejtezőn a magyar csapat Lengyelország (22–19), Görögország (37–6) és Litvánia (34–23) ellen is győzött a csoportjában.
márc. 28
9:21
Golf: a sportág a skót férfiak és Gal kisasszony lábai előtt kever (She)
Az egyik legszebb vasárnapján van túl a skót profi golf: a hétvége legfontosabb két profi versenyét Skócia képviselői nyerték meg. Martin Laird a tengerentúlon, Paul Lawrie Andalúziában hódoltatta a mezőnyt – eközben a hölgyeknél Sandra Gal szép fejezetet írt a német golf történetébe.
márc. 28
9:30
Megszerezte századik gólját a kapuslegenda - videó (Agroinform)
Ismét gólt szerzett Rogerio Ceni, a Sao Paulo világbajnok futballkapusa, aki ezzel már száz találatnál tart.
márc. 28
9:32
Aczél szerint megszórhatták volna a Debrecent (Agroinform)
Zdenek Scasny szerint a Haladás csak pontrúgásból tudott veszélyeztetni ellenük, Aczél Zoltán viszont úgy véli, akár nagyarányú győzelmet is arathattak volna a 2-0-s vereséggel végződő találkozón.
márc. 28
9:33
Golf: a sportág a skót férfiak és Gal kisasszony lábai előtt hever (She)
Az egyik legszebb vasárnapján van túl a skót profi golf: a hétvége legfontosabb két profi versenyét Skócia képviselői nyerték meg. Martin Laird a tengerentúlon, Paul Lawrie Andalúziában hódoltatta a mezőnyt – eközben a hölgyeknél Sandra Gal szép fejezetet írt a német golf történetébe.
márc. 28
9:35
U21: a Róth-csapat Splitben edzett, délután meccs a horvátokkal (She)
Róth Antal szövetségi edző vasárnap délután a Horvátország elleni mérkőzés helyszínén, a Park mladezi Stadionban tartott edzést az U21-es labdarúgó-válogatott tagjainak.
márc. 28
9:51
Tenisz: Jani Réka augusztus óta először nyert nemzetközi tornát (She)
Augusztus óta először nyert nemzetközi tenisztornát Jani Réka.
márc. 28
9:53
Úszás: Britta Steffen egy évvel tovább folytatja, mert Berlinben lesz az Eb (She)
Megváltoztatva korábbi elképzelését, egy évvel megnyújtja pályafutását az 50 és 100 m gyorson olimpiai bajnok Britta Steffen.
márc. 28
9:55
Videó: a térfél közepéről bombázott a kapuba az argentin játékos (She)
Hatalmas erejű szabadrúgással szerzett vezetést Mariano Donda, a Godoy Cruz játékosa a Tigre elleni mérkőzésen az argentin labdarúgó-bajnokság clausura szakaszának hetedik fordulójában. A vendégek játékosa 35 méterről bombázta kapuba a labdát. A meccs 2–2-es döntetlennel ért véget.
márc. 28
9:57
MTK: Hrepka Ádám szerint egy-két győzelem után megnyugodhat a csapat (She)
Hrepka Ádám hosszú kihagyás után lépett pályára az MTK II Hajdúböszörmény elleni meccsén (0–0) az NB II Keleti csoportjában, és a támadó örül, hogy újra játszhatott, de úgy érzi, még van lemaradása.
márc. 28
10:09
MTK: Hrepka szerint egy-két győzelem után megnyugodhat a csapat (She)
Hrepka Ádám hosszú kihagyás után lépett pályára az MTK II Hajdúböszörmény elleni meccsén (0–0) az NB II Keleti csoportjában, és a támadó örül, hogy újra játszhatott, de úgy érzi, még van lemaradása.
márc. 28
10:11
F1: a Sauber tovább vizsgálja, miért volt szabálytalan a légterelője (She)
A Sauber-istálló a svájci főhadiszállásán igyekszik megérteni, miért is volt szabálytalan az Ausztrál Nagydíjat a 7. helyen záró Sergio Pérez és a 8. helyen célba érő Kobajasi Kamui autójának hátsó légterelője. A két pilótát a verseny után kizárták a szabálysértés miatt.
márc. 28
10:13
Sakk: Portisch Lajossal az éltáblán növelte előnyét a Nagykanizsa (She)
Nagy arányban győzött és ezzel nyolc pontra növelte előnyét az Aquaprofit Nagykanizsa a magyar első osztályú sakkcsapatbajnokságban. Az éltáblán remiző Portisch Lajossal felálló zalaiak 10:2-re verték meg a vendég Kazincbarcikát, és ezzel korábbi ötpontos előnyük nyolcra nőtt.
márc. 28
10:24
A Barcelona nem ad 50 milliót Fabregasért (Agroinform)
Hiába szeretné Josep Guardiola megszerezni az Arsenal középpályását, a Barcelona elnöke nem szeretne sok pénzt áldozni érte.
márc. 28
10:27
Úszás: Britta Steffen még egy évig folytatja, mert Berlinben lesz az Eb (She)
Megváltoztatva korábbi elképzelését egy évvel megnyújtja pályafutását az 50 és 100 m gyorson olimpiai bajnok Britta Steffen.
márc. 28
10:29
Jégkorong: Szuper Levente csak a válogatott miatt „sérült” (She)
Szuper Levente sérült, mégsem kell orvoshoz mennie és nincs is semmi baja. A CHL-ben szereplő Arizona Sundogs jégkorongcsapatának magyar légiósa már korábban nyilatkozott arról, hogy a válogatott és a budapesti divízió 1-es vb prioritást élvez nála, mint klubcsapata, ezért a hivatalos formulákat választva sérültlistára került.
márc. 28
10:42
Az Oklahoma is ott lesz a rájátszásban (Agroinform)
Az Oklahoma City Thunder vasárnap legyőzte a 40 pontos Gerald Wallace vezette Portland Trail Blazers csapatát, és ezzel bejutott az NBA rájátszásába.
márc. 28
10:45
Karate: csak az Arashi szerzett két magyar bajnoki címet (She)
A hétvégén rendezték meg a WKF-karate magyar bajnokságot. A felnőtteknél Guba Milán, Bisztrony Balázs, Tadissi Yves Martial, Domján Áron, Hübner András, Meztger Sandra, Lassingleitner Fruzsina, Juhász Nikolett szerzett magyar bajnoki címet, közülük csak Domján és Hübner klubtársak az Arashi színeiben.
márc. 28
10:45
Belőtte századik gólját a Sao Paulo kapusa (Metropol)
Ismét gólt szerzett Rogerio Ceni, a Sao Paulo világbajnok futballkapusa, aki ezzel már száz találatnál tart.
márc. 28
11:00
Van Nistelrooy csere is lenne egy nagy klubnál (Agroinform)
A holland válogatott támadója elfogadná azt is, hogy csak csereként számolnak vele, amennyiben egy nagy európai klubról lenne szó.
márc. 28
11:03
Válogatott: úgy tűnik, Dzsudzsák és Juhász is vállalja a játékot (She)
Tegnap Egervári Sándor szövetségi kapitány elmondta, hogy Juhász Rolandra és Dzsudzsák Balázsra kezelések, illetve vizsgálatok várnak, így kérdésessé vált a játékuk a keddi Hollandia–Magyarország Eb-selejtezőn, de a Nemzeti Sport Online információi szerint mindketten ott lesznek a pályán.
márc. 28
11:05
Úszás: a főtitkár reméli, Gyárfásnak nem kell távoznia a szövetség éléről (She)
„Reméljük, hogy a vizsgálatok néhány hónapon belül lezáródnak, és Gyárfás Tamásnak nem kell távoznia a szövetség éléről” – nyilatkozta Szabó Tünde a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. A Magyar Úszószövetség közelmúltban megválasztott főtitkára hozzátette: Gyárfás Tamás távozását megsínylené az úszósport, hiszen a szövetség elnöke eddig is sok támogatót hozott a sportág számára, és erre…
márc. 28
11:21
U17-es válogatott: Both József szerint jó úton jár csapatunk (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott két mérkőzésen van túl az Európa-bajnoki selejtező elitkörben: a mieink kikaptak az oroszoktól és győztek Izland ellen. Both József, az MLSZ szakmai és képzési igazgatója a szövetség honlapjának elmondta: ebben a korban még kevésbé várható el a kiegyensúlyozott teljesítmény a csapatoktól, ezért fordulhatott elő, hogy a rendkívül képzett játékosokat…
márc. 28
11:23
Ökölvívás: Gamboa erősebb Pacquiaónál, mondta az ötször padlót fogó Solis (She)
Yuriorkis Gamboa pazar teljesítménnyel védte meg WBA pehelysúlyú világbajnoki címét, miután négy menet alatt összesen öt alkalommal ütötte le kihívóját, Jorge Solist. A találkozót követően a kubai profi ökölvívó elmondta: még ennél is gyorsabban akart végezni, amiben Manny Pacquiao motiválta.
márc. 28
11:36
Ötvenéves csúcsot ismételt meg a Miami nagy triója (Agroinform)
Legutóbb 1961-ben dobott egy csapat három tagja egyszerre legalább 30 pontot, és szerzett mellé 10 lepattanót. A Miami most ezt másolta.
márc. 28
11:38
A csapat nem tudta, mit kéne játszani - Kardos József (Agroinform)
Az első 10-15 percet leszámítva a támadójátékunk teljesen passzív volt, védekezésünk pedig az első gól után szétesett” - mondta Kardos József a válogatott hollandok elleni vereségéről.
márc. 28
11:39
Ökölvívás: Pacquiaónál erősebb Gamboa, mondta az ötször padlózó Solís (She)
Yuriorkis Gamboa pazar teljesítménnyel védte meg WBA pehelysúlyú világbajnoki címét, miután négy menet alatt összesen öt alkalommal ütötte le kihívóját, Jorge Solíst. A találkozót követően a kubai profi ökölvívó elmondta: még ennél is gyorsabban akart végezni, amiben Manny Pacquiao motiválta.
márc. 28
11:39
Tíz Eb-selejtezőt rendeznek kedden (Metropol)
Kedden tíz mérkőzést rendeznek a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatában. Az E jelű csoportban a magyarok hollandiai vendégjátéka mellett a svédek Moldovát fogadják.
márc. 28
11:41
Cselgáncs: Ungvári Attila bécsi doppinglaborban ellenőrizteti a B mintát (She)
Egy bécsi laborban végezteti el a B próbát Ungvári Attila, aki a 73 kg-ban nyert aranyérme után pozitív doppingmintát szolgáltatott a februári cselgáncs Hungária-kupán.
márc. 28
11:43
Ökölvívás: a Garay ellen győztes Chris Henry várhat Erdei Zsoltra (She)
A tervek szerint júniusban már komoly erőpróba elé nézhet a 37 éves Erdei Zsolt, bár az általa áhított címmeccs és az igazán nagy név úgy tűnik továbbra is várat magára. Az egyik amerikai napilap információi szerint június 4-én az amerikai Chris Henry ellen lépne szorítóba a magyar profi ökölvívó, a győztes pedig valószínűleg hivatalos kihívó lesz valamelyik szervezetnél, vélhetően az IBF-nél.
márc. 28
11:45
Válogatott: norvég játékvezető dirigál a hollandok elleni meccsen (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kijelölte a holnapi Hollandia–Magyarország Eb-selejtező játékvezetői hármasát – a találkozón norvég trió dirigál.
márc. 28
11:54
Látványos videóval népszerűsítik a sportágat (Agroinform)
A sportágat népszerűsítő promóciós klipet készített a Nemzetközi Öttusa Szövetség. A videó természetesen nem nélkülözi a magyar klasszisokat sem.
márc. 28
11:56
Erdei Zsolt Chris Henry ellen bokszolhat júniusban (Agroinform)
A veretlen magyar ökölvívó a korábban Hugo Garay-t is kiütő Chris Henryvel találkozhat a júniusi amerikai bokszgálán.
márc. 28
11:57
Brazília: Adriano a Corinthiansban folytatja pályafutását - hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóértesülések, a Corinthians ma hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette Adrianót. A Sao Pauló-i klub 2012 nyaráig kötné magához a 29 éves futballistát, akinek érkezése ellen a hétvégén tüntettek a klub szurkolói.

Keresés