2011. március 22. kedd

márc. 22
0:09
Európai futballkörkép: Nuno Gomes-dupla csereként, két év után (She)
A korosodó Nuno Gomes két góllal vette ki a részét a Benfica 5–1-es győzelméből a portugál labdarúgó-bajnokság hétfői játéknapján.
márc. 22
0:27
Futsal NB I: nyert az ETO és a Fradi, drámai végjáték Budaörsön (She)
Újabb magabiztos győzelmet aratott a Rába ETO a futsal NB I-ben: hétfő este a győriek a Gyöngyöst győzték le 7–3-ra.
márc. 22
6:45
NBA: feszül a húr a Boston és a Chicago között, Duncan megsérült (She)
A Boston Celtics remek hajrával nyert New Yorkban, a Chicago Bulls kiütéses sikert aratott a Sacramento Kings felett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint hétfőről keddre virradóra rendezett játéknapján, így a két csapat továbbra is fej fej mellett halad a Keleti főcsoport élén. Nyert a ligaelső San Antonio Spurs is, ám egyik legjobbja, Tim Duncan bokasérülés…
márc. 22
6:48
Egyre távolodó Videoton (Behaviour)
A listavezető Videoton 2-1-re nyert a címvédő Debrecen ellen a labdarúgó NB I 20. fordulójában, és üldözője, a Ferencváros győri 1-0-ás veresége után már 12 pont az előnye a tabellán.
márc. 22
6:50
Elaludt a vádlott, késett a tárgyalás (Behaviour)
A vádirat ismertetésével elkezdődött a bochumi bíróságon labdarúgó-mérkőzések manipulálásával vádolt fogadási csalók tárgyalása. A tervezett forgatókönyv rögtön az elején borult, az egyik, szabadlábon védekező vádlott ugyanis két órás késéssel érkezett meg a bíróságra. A jelenleg munkanélküli férfi ügyvédje elmondása szerint elaludt.
márc. 22
6:52
Így lehet kijutni a 2014-es vb-re (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága jóváhagyta a 2014-es brazíliai világbajnokság selejtezősrozatának menetét.
márc. 22
6:54
Csarnokfelújítás Iszinbajeva kérésére (Behaviour)
A női rúdugrás világcsúcstartója az orosz Jelena Iszinbajeva megkérte, Roman Abramovicsot, finanszírozza a volgográdi atlétikai csarnok felújítását.
márc. 22
6:56
Durvaság miatt maradnak ki (Behaviour)
Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihagyta Mario Balotellit és Daniele De Rossit a Szlovénia és Ukrajna elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő együttesből.
márc. 22
6:58
Katar: Stoner azonnal letette a névjegyét (Behaviour)
Noha abszolút kiéheztek már a szurkolók a gyorsasági motoros világbajnoki futamokra, a 2011-es idénynyitó Katar Nagydíj egyik kategóriában sem hozott hatalmas küzdelmet a győzelemért.
márc. 22
7:00
Dzsudzsák mégis játszhat (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott tegnap Telkiben elkezdte a felkészülést a Hollandia elleni pénteki és jövő keddi Európa-bajnoki selejtezőkre. Jó hír, hogy Dzsudzsák Balázs bordasérülése nem olyan súlyos, mint először hitték, és a PSV Eindhoven légiósa várhatóan pályára léphet három nap múlva a Puskás Ferenc Stadionban (20:30).
márc. 22
7:03
Vízilabda: Benedek Tibor Olasz Kupát nyert a Pro Reccóval (She)
A címvédő Pro Recco nyerte meg a vízilabda Olasz Kupa hétvégi négyes döntőjét, ezzel zsinórban hatodszor győzött a sorozatban.
márc. 22
7:05
NHL: a Pittsburgh majdnem elszórakozta, de végül hozta a rangadót (She)
A Pittsburgh Penguins négy góllal is vezetett a Detroit Red Wings ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) magyar idő szerint hétfőről keddre virradóra rendezett játéknapján, de végül csak szétlövésben kerekedett föléje.
márc. 22
7:21
ESMTK: szerződést bontottak az élvonalat is megjáró vezetőedzővel (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott Tóth Bálint és a labdarúgó NB III Duna-csoportjában szereplő Erzsébeti SMTK.
márc. 22
7:39
Válogatott: Sneijder tisztában van Dzsudzsák veszélyességével (She)
Wesley Sneijder, a holland válogatott egyik vezéregyénisége jól ismeri Dzsudzsák Balázs játékát; szerinte a PSV labdarúgója lesz a magyarok legveszélyesebb embere a két csapat pénteki budapesti Eb-selejtezőjén.
márc. 22
7:57
Sok sztár hiányzik a holland válogatottból (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott két legnehezebb mérkőzése következik az Európa-bajnoki selejtezők során: először pénteken a Puskás Ferenc Stadionban, majd pedig jövő héten kedden Amszterdamban a vb-ezüstérmes Hollandia lesz az ellenfél. Mindkét együttesből hiányoznak jó formában lévő játékosok.
márc. 22
8:15
NB II: felépülőben a Diósgyőr spanyolja, a hétvégén már játszana (She)
A hétvégéig minden bizonnyal felépül sérüléséből José Luque és Dobos Attila, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Diósgyőr két középpályása.
márc. 22
8:33
Euro 2012: Kassai a Makó-Mezőkövesd után a spanyol-cseh meccset vezeti (She)
Kassai Viktorék ismét rangos mérkőzésen kapnak feladatot: a magyar játékvezető Erős Gábor, Ring György és Szabó Zsolt társaságában a Spanyolország–Csehország Európa-bajnoki selejtezőn dirigál pénteken – adta hírül az mlsz.hu.
márc. 22
8:48
Félszázadik győzelmét aratta a Bulls (Agroinform)
A Chicago Bulls rendkívül magabiztosan, 132-92-re nyert a vendég Sacramento Kings ellen az NBA legutóbbi játéknapján.
márc. 22
8:54
Készen áll a Zengő-csapat (Metropol)
Interjú Michelisz Norberttel, a Zengő Dension Team versenyzőjével a Túraautó Világbajnokságról és csapata felkészültségéről.
márc. 22
9:06
Kassai a spanyolok meccsén dirigál (Agroinform)
Kassai Viktor a világbajnok Spanyolország mérkőzését vezeti, ahol Xaviék Csehországot fogadják Eb-selejtezőn.
márc. 22
9:08
Utcát neveznek el a Red Wings klasszisáról (Agroinform)
Csütörtökön utcát neveznek el az Egyesült Államokban a Detroit Red Wings játékosáról, Nicklas Lidströmről.
márc. 22
9:09
Roma: megbüntethetik a klubját nyilvánosan kritizáló Menezt (She)
Lapértesülések szerint az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Roma megbüntetheti Jérémy Menezt, amiért kritizálta a klubot a L'Équipe francia sportnapilapban.
márc. 22
9:11
U21-es válogatott: Gulácsiék Ausztria és Horvátország ellen készülnek (She)
A Róth Antal vezette magyar U21-es labdarúgó-válogatott csütörtökön Sopronban mérkőzik meg az osztrák korosztályos csapattal, majd jövő héten kedden Splitben lép pályára a házigazda horvátok ellen – adta hírül az mlsz.hu.
márc. 22
9:13
Jégkorong: ha nem is az NHL-ben, de Hasek 46 évesen is folytatná (She)
Még egy évadot játszana Dominik Hasek, a cseh jégkorongsport bőven ötödik ikszben járó legendás alakja.
márc. 22
9:27
Fulham: kölcsönadták a Gerához hasonlóan mellőzött támadót (She)
A Fulhamnél Gera Zoltánhoz hasonlóan mellőzött Diomansy Kamara az idény végéig az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Leicester City sorait erősíti.
márc. 22
9:42
A Red Wings a sírból jött vissza, de kikapott (Agroinform)
Detroit Red Wings négygólos hátrányból egyenlített, végül azonban szétlövéssel kikapott a vendég Pittsburgh Penguinstől az NHL legutóbbi játéknapján.
márc. 22
10:03
Olaszország: Balotelli azt mondta, segítségre van szüksége - Prandelli (She)
Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy nyilatkozott, a klubcsapataikban elkövetett durvaságaik miatt a keretből kihagyott Mario Balotelli, illetve Daniele De Rossi is visszatérhet az együttesbe, és a Manchester City csatára személyesen is beszélt a szakemberrel.
márc. 22
10:18
Belegázoltak az emberi mivoltomba - Kiss László (Agroinform)
A PMFC-től nemrég menesztett tréner szerint kicsit erős a megfogalmazás, hogy békében váltak el, de a régi "Kiss Laci" már korábban felállt volna a padról.
márc. 22
10:21
Anglia: Johnson szerint a válogatottat nem zavarja, hogy Terry a kapitány (She)
Glen Johnson, a Liverpool angol labdarúgó-válogatott védője úgy nyilatkozott, a keret tagjainak nincs problémája azzal, hogy újra John Terry a „háromoroszlánosok" csapatkapitánya.
márc. 22
10:23
Labdarúgás: Hidegkuti Nándor unokái is a Mészöly Focisuliban (She)
Egy évvel az ürömi bázis megnyitása után megkezdte működését a Csillaghegyi Mészöly Focisuli is.
márc. 22
10:36
Rangnick nem engedné el Neuert (Agroinform)
Ralf Rangnick, a Schalke 04 múlt héten kinevezett vezetőedzője azt szeretné, hogy a labdarúgócsapat kapusa, Manuel Neuer meghosszabbítsa 2012 nyarán lejáró szerződését.
márc. 22
10:57
Elhunyt az olimpiák harmadik legeredményesebb éremhalmozója (Infostart)
Parkinson-kórhoz kötődő szövődményekben hétfőn, 58 éves korában elhunyt Nyikolaj Adrianov hétszeres olimpiai bajnok orosz tornász.
márc. 22
10:57
Győr: Serfőző Bencét Zlatan Ibrahimovic is faggatta a Milannál (She)
Egy hétig volt az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan vendége a Győri ETO FC 18 éves támadója, Serfőző Bence. Az U18-as válogatott játékos az olasz sztárcsapat meghívásának eleget téve töltött pár napot Milanellóban, ahol az edzőmeccseken gólokat lőtt, valamint Zlatan Ibrahimoviccsal is találkozott.
márc. 22
10:59
Válogatott: alig száz jegy eladó, telt ház lesz a hollandok ellen (She)
Kevesebb mint száz jegy nem kelt el keddig a Puskás Ferenc Stadionban pénteken 20.30 órakor kezdődő Magyarország–Hollandia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
márc. 22
11:01
Sportdiplomácia: Budapest a masters úszó és a póló Eb-ért is küzd Isztambullal (She)
Az Európai Úszóliga (LEN) elnöksége luxembourgi ülésén szombaton dönt arról, hogy Magyarország, Törökország és Szlovénia közül ki rendezheti 2013-ban a masters Európa-bajnokságot, a korábbi úszók, műugrók és hosszútávúszók viadalát.
márc. 22
11:12
Gálamérkőzés Szusza Ferenc emlékére (Agroinform)
Március 26.-án szombaton az Újpest FC Szusza Ferenc emlékére játszik gálamérkőzést Lengyelország 14-szeres bajnoka, a Górnik Zabrze ellen.
márc. 22
11:15
Videó: összefogtak a csatornák, két tv-n is élőben a magyar-holland (She)
Rendhagyó megállapodást kötött egymással a Sport Televízió és az MTV. A Magyarország–Hollandia válogatott találkozót élőben tűzi műsorára mind a két csatorna – állapodott meg egymással Máté Pál és Schulek Csaba, a két főszerkesztő.
márc. 22
11:17
FIFA: Johansson szerint Blatter simán megveri katari ellenfelét (She)
Lennart Johansson, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) korábbi elnöke szerint Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség (FIFA) vezetője könnyedén megnyeri majd a júniusban esedékes választásokat.
márc. 22
11:30
Telt ház lesz a Puskás Ferenc Stadionban (Agroinform)
Kevesebb mint száz jegy nem kelt el keddig a Puskás Ferenc Stadionban pénteken 20:30 órakor kezdődő Magyarország-Hollandia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.
márc. 22
11:33
PMFC: Gyánó Szabolcs élvezi a bizalmat, és örül a góljainak (She)
Kiváló formában van Gyánó Szabolcs. A Pécsi MFC 31 éves középcsatára három forduló alatt négy gólt jegyzett tavasszal, nagyban hozzájárulva, hogy csapata a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában az élen áll. A támadó élvezi a bizalmat, és szerinte éppen ez az, ami jó formában tartja.
márc. 22
11:35
Schalke: Rangnick szeretné, ha Neuer hosszabbítana (She)
Ralf Rangnick, a Schalke múlt héten kinevezett vezetőedzője azt szeretné, hogy a labdarúgócsapat kapusa, Manuel Neuer meghosszabbítsa a 2012 nyarán lejáró szerződését.
márc. 22
11:36
A KEK-elődöntőben a Metz a Ferencváros ellenfele (Metropol)
A Ferencváros a lehetséges ellenfelek közül a legerősebbel, a francia Metz csapatával játszik a női kézilabda KEK elődöntőjében. A keddi bécsi sorsoláson az is eldőlt, hogy a magyar együttes idegenben kezd, és a visszavágón lép pályára hazai környezetben.
márc. 22
11:51
Női kézilabda: az FTC a Metzcel találkozik a KEK elődöntőjében (She)
A Ferencváros női csapata a francia Metzcel került szembe a KEK elődöntőjében – derült ki az Európai Kézilabda-szövetség mai bécsi sorsolásán.
márc. 22
11:53
Euro 2012: a hétpróbás norvég gólzsák lemarad az északi derbiről (She)
John Carew, a norvég labdarúgó-válogatott tapasztalt támadója derékbántalmai miatt kénytelen volt lemondani a szereplést a Dánia elleni szombati oslói Eb-selejtezőn.
márc. 22
12:06
Skibbét Daum váltotta a Frankfurt kispadján (Agroinform)
A német Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatának vezetősége kedden menesztette Michael Skibbe vezetőedzőt, akinek helyét Christoph Daum veszi át.
márc. 22
12:09
Videó: teljesen elment a hangja a kommentátornak a kosármeccsen (She)
A Real Madrid férfi kosárlabdacsapata az Unicaja Málagához utazott a spanyol bajnokságban, ahol hihetetlen végjáték után alakult ki a 69–68-as végeredmény. A kommentátor nem is bírta a hajrát, teljesen elment a hangja a meccs végére.
márc. 22
12:11
Anderlecht: Romelu Lukaku szíve szerint a Chelsea-be igazolna (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea az Anderlechttel alkudozik a 17 éves Romelu Lukaku ügyében. Közben a belga csodagyerek kijelentette: szobája falán több Chelsea-poszter található, a londoni „kékek" álmai klubja.
márc. 22
12:13
Bundesliga: edzőcsere Frankfurtban, Christoph Daum a kormányrúdnál (She)
Edzőcsere történt kedden a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Eintracht Frankfurtnál: Michael Skibbét elbocsátották, így az élvonalban maradást Christoph Daumnak kell kiharcolnia a csapattal.
márc. 22
12:27
Így tűntek el a Fradi milliói (Infostart)
A Blikk információi szerint a Ferencváros egyik labdarúgójáért kapott pénz is eltűnt a klub kasszájából. A lap úgy tudja, körülbelül 30 millió forint hiányzik.
márc. 22
12:27
Válogatott: a holland csapatkapitány is lemaradhat a mieink elleni meccsről (She)
A holland Voetbal International beszámolója szerint kérdéses, hogy az oranje csapatkapitánya, Mark van Bommel pályára léphet-e pénteken a Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőn.

Keresés