2011. március 8. kedd

márc. 8
0:30
Topligák, 2. osztály: 13 forduló óta veretlen az éllovas Atalanta (She)
A Novara elleni hétfő esti rangadót nem tudta megnyerni (1–1), azonban az első helyet így is tartja az Atalanta az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Serie B).
márc. 8
0:34
Cselgáncs: Ungvári Attila elismerte, az övé a pozitív doppingminta (She)
A Nemzeti Sport érdeklődésére Ungvári Attila megerősítette: az övé a pozitív doppingminta, amelyet a február 12-i cselgáncs Hungária-kupát követő vizsgálaton vettek le.
márc. 8
3:12
Bombanők ligája (Blikk)
Budapest - A hölgyeket is lázba hozza a labdarúgó-Bajnokok Ligája - a szebbik nem képviselői is választanak kedvenc csapatot maguknak, és szurkolnak.
márc. 8
3:30
Úszik a boldogságban (Blikk)
Budapest - Büszkén simogatta meg gömbölyödő pocakját, állandóan mosolygott, látszott rajta, boldogabb, mint valaha - Kovács Ágnes (29) le sem tagadhatná, hogy mennyire jól érzi magát kismamaként.
márc. 8
6:48
NBA: a Bulls a Jordan-érát idézi, Anthony először 30 ponton a Knicksben (She)
A Chicago Bulls a hajrában kerekedett felül a New Orleanson, és nyújtotta ezzel tovább imponáló hazai győzelmi sorozatát az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint kedd hajnali játéknapján. A New York Knicksben Carmelo Anthony és Amare Stoudemire ellenállhatatlan kettőst alkotott, a Dallas Mavericks nagy csatára kényszerült Minneapolisban, míg a Portland Trail…
márc. 8
6:50
Tenisz: egy világhírű japán multi felvásárolta a sólyomszemet (She)
A japán Sony cég 20 millió fontért megvásárolta a teniszben már jól ismert, a vitás esetekben a „döntőbíró" szerepét játszó sólyomszem technológiát.
márc. 8
6:51
Megalakulás előtt a német fűbizottság (Behaviour)
A Német Labdarúgó Liga (DFL) a közeljövőben független szakértőkből álló bizottságot hoz létre, melynek feladata a Bundesligában szereplő csapatok stadionjaiban a gyepszőnyeg állapotának tanulmányozása. Ezt követően a DFL elképzelései szerint a licencszabályzatban rögzítenék, milyen minőségű játéktéren kell megrendezni a bajnoki mérkőzéseket.
márc. 8
6:53
Magyar Nagydíj:vége? (Behaviour)
Közép-Európa egyetlen Formula-1-es versenyének Magyarország ad otthont, a térség még egy futamot gazdaságilag nem bírna el. Ezért hat meglehetősen idegesítőleg a hazai rajongókra, hogy a tavalyi év zárásaként Ukrajna, most pedig Horvátország jelezte: F1-es pályát épít. Ha Bernie Ecclestone bármelyik országgal megegyezik, az a 2016-ig szerződéssel bíró Magyar Nagydíj végét jelentheti.
márc. 8
7:06
Nézze 3D-ben a wimbledoni teniszdöntőt! (Infostart)
Háromdimenziós élő közvetítés lesz a wimbledoni teniszbajnokság júniusi döntőiről.
márc. 8
7:06
Vasas: Balog Zsolt combizma nem szakadt be, de pihen a játékos (She)
Nem szakadt be Balog Zsolt combhajlító izma, de a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas védőjének felépülése néhány napot biztosan igénybe vesz.
márc. 8
7:24
Női kosárlabda: Jekatyerinburgban lesz az Euroliga négyes döntője (She)
Az oroszországi Jekatyerinburgban rendezik meg a női Euroliga idei négyes döntőjét – döntött a Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA).
márc. 8
8:18
Tarsoly Csaba: "Végre asztal fölé kerülhetnek a pénzek a magyar labdarúgásban" (Infostart)
A győri labdarúgóklub tulajdonosa szerint a várható adókedvezmények több területen is nagy segítséget jelenthetnek a kluboknak, ráadásul az ekho lehetőségével végre az "asztal fölé" kerülhetnek a pénzek.Tarsoly Csaba arról is beszélt az InfoRádiónak, hogy nem oldaná meg a magyar futball időjárás-függőségét, ha minden csapatnak fűthető játéktere lenne. Inkább a szezont kellene a kedvező évszakokhoz…
márc. 8
8:18
NB II: nem talált csapatot az eltanácsolt játékos, visszafogadták (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Ajka visszafogadta a korábban eltanácsolt Sallér Márkot.
márc. 8
8:39
Diego Forlán: Copa Americat akarok nyerni (Metropol)
Diego Forlánt könnyű kiszúrni a pályán, és nem csak a hosszú, szőke haja miatt. Szimpatikus futballista, Madridban nem mindenki szurkol az Atléticónak, de majdnem mindenki kedveli az uruguayi csatárt.
márc. 8
8:45
Vonn a különcségben is követi Bode Millert? (Agroinform)
Bode Miller különc figura, de nem biztos, hogy mindent rosszul csinál. Jövőre lehet, hogy Lindsey Vonn is külön költözik a válogatott csapattól.
márc. 8
8:47
Villogtak a New York-i sztárok (Agroinform)
A New York Knicks 131-109-re nyert a vendég Utah Jazz ellen az NBA legutóbbi játéknapján.
márc. 8
8:54
Argentína: újabb verés, az Independiente képtelen talpra állni (She)
Az Arsenal Sarandí 3–0-ra legyőzte az Independientét az argentin labdarúgó-bajnokság tavaszi idényének (clausura) magyar idő szerint keddre virradóra rendezett mérkőzésén.
márc. 8
9:03
Büntetőkkel nyerte a rangadót a Washington (Agroinform)
A Washington Capitals büntetőkkel diadalmaskodott a keleti rivális Tampa Bay Lightning otthonában az NHL legutóbbi játéknapján.
márc. 8
9:12
Atlétika: remek magyar eredmény 123 kilométeren a Kanári-szigeteken (She)
Németh Csaba második lett a Kanári-szigeteken rendezett 123 kilométeres terep ultrafutó-viadalon.
márc. 8
9:12
Nemi szervét fotózta az ETO focistája (Blikk)
Győr — Nincs takargatnivalója Arséne Copának (22). A Győri ETO FC gaboni labdarúgója a meztelen igazságot tárta fel magáról egy közösségi oldalon, megmutatta, hogyan fest, amikor nincs rajta ruha...
márc. 8
9:14
Labdarúgás: NB I, Magyar Kupa és BL-visszavágók - a keddi program (She)
Két mérkőzést pótolnak ma a labdarúgó NB I 17. fordulójából: a Szolnoki MÁV a Lombard Pápát fogadja, míg a Debrecen a Paks ellen játszik. A Magyar Kupában szintén két összecsapást rendeznek: Újpest–Kaposvár és MTK–ZTE  találkozó szerepel a keddi programban.
márc. 8
9:16
Videó: nem könnyű meccs közben interjút adni az NHL-ben (She)
Hazai találkozójukon Mike Richardshoz, a Philadelphia Flyers csapatkapitányához lépett oda a közvetítő csatorna riportere, hogy egy pár kérdést feltegyen a padon ülő játékosnak. Két csapattárs azonban nem bírt magával: Jeff Carter a botjával megborotválta a centerkollégát, Scott Hartnell pedig váratlan frissítővel szolgált.
márc. 8
9:30
Ökölvívás: Vitalij Klicsko helyettesítheti öccsét Haye ellen (She)
Június 25-én vagy július 2-án kerül sor az elmúlt évek leginkább várt nehézsúlyú szupermeccsére az IBF- és WBO-bajnok Vladimir Klicsko, illetve a WBA-címvédő David Haye között. Mint ismert, az ukrán bokszoló újfent kénytelen volt lemondani a Derek Chisora elleni (ezúttal április 30-ra kiírt) mérkőzését, a még tavaly év végén összeszedett hasizomsérülése miatt. Szóba került, hogy amennyiben…
márc. 8
9:33
Barcelonában juthat tovább az Arsenal (Metropol)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában a londoni 2-1-es győzelmet követően az Arsenalnál az előny, de roppant nehéz lesz bebiztosítania a továbbjutást a nyolc közé az FC Barcelona otthonában esedékes kedd esti visszavágón.
márc. 8
9:57
Győzni jöttem az Arsenallal - Cesc Fabregas (Agroinform)
A londoniak katalán középpályásának feltett szándéka kiejteni a Bajnokok Ligájából egykori nevelőegyesületét.
márc. 8
10:06
Anabolikus szteroid volt a lebukott dzsúdós mintájában (Infostart)
A 73 kilogrammban aranyérmes Ungvári Attila szolgáltatott pozitív doppingmintát a februári Hungária Kupán részt vett hazai cselgáncsozók közül, a sportági szövetség szerint az anabolikus szteroidok közé tartozó sztanozololt találtak a szervezetében.
márc. 8
10:06
Cselgáncs: anabolikus szteroidot találtak Ungvári Attila mintájában (She)
Mint azt korábban megírtuk, a 73 kg-ban aranyérmes Ungvári Attila szolgáltatott pozitív doppingmintát a februári Hungária-kupán részt vevő hazai cselgáncsozók közül; a Magyar Judoszövetség (MJSZ) szerint az anabolikus szteroidok közé tartozó sztanozololt találtak a szervezetében.
márc. 8
10:08
Kosárlabda: a paksiak amerikai légiósa Görögországban folytatja (She)
Távozik az Atomerőmű SE férfi kosárlabdacsapatából Brendan Winters. Az amerikai játékos és az ASE közös megegyezéssel bontott szerződést.
márc. 8
10:15
Anabolikus szteroid Ungvári Attila mintájában (Agroinform)
A 73 kb-ban aranyérmes sportoló szolgáltatott pozitív doppingmintát a Hungária Kupán részt vett hazai cselgáncsozók közül.
márc. 8
10:24
Műugró Eb: Barta Nóra a tavalyi bronz után fényesebb éremre hajt (She)
Ma kezdődik meg az olaszországi Torinóban a műugró Európa-bajnokság, amelyen férfi és női egyéni 3 méteren, valamint toronyugrásban már kvótát lehet szerezni a 2012-es londoni nyári olimpiára.
márc. 8
10:27
Anabolikus szteroid Ungvári Attila mintájában (Metropol)
A 73 kg-ban aranyérmes Ungvári Attila szolgáltatott pozitív doppingmintát a februári Hungária Kupán részt vett hazai cselgáncsozók közül, a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) szerint az anabolikus szteroidok közé tartozó sztanozololt találtak a szervezetében.
márc. 8
10:42
Röplabda: magyar vezet magyarnak a férfi Challenge-kupa döntőjében (She)
A férfi röplabda Challenge-kupa Macerata–Arkas Izmir döntőjének március 9-én esedékes első mérkőzésén Adler László lesz a második bíró, így a törököknél játszó Mészáros Dömötörrel nem lesz nehéz szót értenie.
márc. 8
10:44
Légiósok: hőssé vált, majd asztalt neveztek el Juhász Rolandról (She)
Juhász Rolandot tréfásan gólkirályként ünnepelték brüsszeli klubtársai azt követően, hogy a Genk elleni múlt heti belga bajnoki rangadó hajrájában pontot érő gólt fejelt – derül ki abból az interjúból, amelyet az Anderlecht magyar válogatott labdarúgója adott a Nemzeti Sportnak rövid budapesti látogatása idején.
márc. 8
10:46
NB II: az Ausztriából Bajára tartó Kardos Ernő a papírjaira vár (She)
Hiába várta az engedélyt az egyik osztrák negyedosztályú klubból a Baja NB II-es labdarúgócsapatába igazolni akaró Kardos Ernő.
márc. 8
10:48
Sportpolitika: Gémesi szeretné folytatni a munkát az NSSZ élén (She)
A sporttörvény módosításának előkészítését és a 2017-es világjátékok (az olimpián nem szereplő sportágak négyévente esedékes csúcseseménye) pályázatát nevezte a 2011-es év legfontosabb feladatának a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) elnöke.
márc. 8
11:00
Tereprali: jövőre Peruban is száguld majd a Dakar-rali mezőnye (She)
Immár hivatalos, hogy Chile és Argentína mellett Peruban is száguld majd a mezőny a 2012-es Dakar-ralin.
márc. 8
11:09
A Paks Debrecenben, a Pápa Szolnokon játszik (Agroinform)
Két elhalasztott bajnoki mérkőzést is rendeznek ma az Nb I-ben.
márc. 8
11:18
Marseille: Brandaót letartóztatták, szexuális zaklatással vádolják (She)
Őrizetbe vette a francia rendőrség Brandaót, az Olympique Marseille labdarúgócsapatának 30 éves brazil csatárát.
márc. 8
11:20
Manchester Utd.: Nani három meccset hagyhat ki - lapértesülés (She)
A Daily Mail értesülései szerint három mérkőzést hagyhat ki Nani, a Manchester United labdarúgócsapatának portugál szélsője.
márc. 8
11:27
Ronaldinho jól érezte magát a riói karneválon (Agroinform)
A Barcelona egykori klasszisa hazaszerződése óta rendesen kiélheti magát szórakozás terén, a Riói karnevál sem maradhatott ki.
márc. 8
11:36
Videó: a dorchesteri játékos padlóztatta a berohanó szurkolót (She)
A Dorchester Town FC játékosai és szurkolói nem zárják a szívükbe a Havant & Waterlooville elleni idegenbeli találkozót, melyet az angol Conference League déli divíziójában rendeztek.
márc. 8
12:03
Szávay amerikaival, Arn olasszal kezd (Agroinform)
Szávai Ágnes Jill Craybas, míg Arn Gréta Sara Errani ellen kezd a 9 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán.
márc. 8
12:12
Válogatott: nincs meglepetés, Tököli is a hollandok elleni keretben (She)
Egervári Sándor szövetségi kapitány kijelölte a hollandok elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő keretét – hozta nyilvánosságra a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
márc. 8
12:14
Tenisz: Szávay amerikaival, Arn olasszal kezd Indian Wellsben (She)
Szávay Ágnes a hazai közönség előtt szereplő Jill Craybas, míg Arn Gréta az olasz Sara Errani ellen kezd a magyar idő szerint csütörtöktől zajló, 9 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán.
márc. 8
12:39
Morgenstern kaszált a legtöbbet (Agroinform)
Az osztrák síugró, Thomas Morgenstern kereste a legtöbb pénzt (49.576 euro) az oslói világbajnokságon.
márc. 8
12:41
Döntőért pólózik a Honvéd, a Vasas javítana (Agroinform)
Háromgólos előnyről indul a Honvéd férfi vízilabdacsapata így esélyes a LEN Kupa döntőjére.
márc. 8
12:48
Videó: Puhl Sándor és Hajdu Attila, a stoplik szakértői (She)
A Sport Televízió magazinjában, a Harmadik félidőben fény derült arra, hogy Hajdu Attila a teljes pályafutása alatt szabálytalan felszerelésben játszott, mivel a csúszkálás elkerülésének érdekében mindig hosszabb stoplit használt. Puhl Sándor ezt szóvá is tette, majd kiderült: volt, hogy ő is rosszul döntött a cipő tekintetében.
márc. 8
12:50
Juventus: újra bedobták Deschamps nevét, az edző titokzatoskodik (She)
Folytatódik a találgatás a helyi sajtóban, ki lehet az olasz labdarúgó-bajnokságban hagyományaihoz méltatlanul szereplő Juventus következő vezetőedzője. Az egyik hírbe hozott szakember, Didier Deschamps nyitva hagyta a kaput.
márc. 8
12:57
Dirk Kuyt kontra Pintér és a nyakmelegítők (Agroinform)
Újabb hét, újra jelentkezünk a Heti 6:3 rovatunkkal, hat örömteli és érdekes valamint három tanulságos sporteseménnyel.
márc. 8
12:59
A dortmundiak a buszon is fociznak (Agroinform)
A remek formát mutató Dortmund játékosai nem mennek a szomszédba egy kis mókáért.

Keresés