2011. március 3. csütörtök

márc. 3
0:12
Röplabda: Veres Péter és a Dinamo Moszkva nagy bravúrja a BL-ben (She)
A férfi röplabda Bajnokok Ligájában a Dinamo Moszkva az olasz bajnoki és CEV-kupa-címvédő, friss Olasz Kupa-győztes Cuneo otthonában lépett pályára a negyeddöntő első mérkőzésén, és négy játszmában győzött.
márc. 3
0:21
Megszenvedett a Barca a Mestallában (Agroinform)
Messi 26. bajnokiján 27. gólját szerezte, a Barca már 10 ponttal vezet a Real Madrid előtt.
márc. 3
0:30
Videó: nézze meg Lionel Messi győztes gólját a Valencia ellen! (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Barcelona 1–0-ra nyert a Valencia ellen idegenben a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. A katalánok győztes találatát Lionel Messi szerezte, aki Adriano passzát lőtte közelről a hazaiak kapujába.
márc. 3
0:34
Videó: Rudolf Gereglyt Bariban látogatta meg az NSM stábja (She)
Gyorsan repül az idő. Alig egy hónapja, hogy hírt adtunk arról, hogy küllemében és tartalmában megújult az NSM, azaz Nemzeti Sport Magazin, máris itt a második szám. Az újságban exkluzív interjút olvashatnak Rudolf Gergellyel, a magyar rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott merőben szokatlan felszerelésben pózol a kamerák előtt, bekukkanthatnak Palkovics Krisztián otthonában és megtudhatják, hogy…
márc. 3
0:48
Francia Kupa: a negyeddöntőben búcsúzott a csodatévő kiscsapat (She)
A Francia Kupa negyeddöntőjében búcsúzott el a sorozat 2010–2011-es kiírásától az eddig meglepetések sorát produkáló Chambéry labdarúgócsapata. A korábban a Socheaux-t és a Monacót is kiejtő ötödosztályú együttes hazai pályán kapott ki a másodosztályú Angers-től.
márc. 3
0:52
Eredmények: Némethék egygólos hátrányba kerültek a kupa elődöntőjében (She)
A Benfica labdarúgócsapata Javi García 92. percben szerzett góljával 2–1-re legyőzte a Sportingot a portugál Ligakupa elődöntőjében, és ezzel bejutott a sorozat fináléjába. A mérkőzésen Hélder Postiga a Sportingnak szerzett vezetést a 21. percben, de Óscar Cardozo még az első félidőben egalizált, a hajrában pedig a bajnokságban a második helyen álló Benfica volt a jobb.
márc. 3
0:56
Ázsiai BL: egy ausztrál klub kapta a legnagyobb verést a nyitányon (She)
Megkezdődtek a legfontosabb ázsiai labdarúgókupa, az AFC Bajnokok Ligája csoportküzdelmei. Meglepetésre egyik ausztrál csapat sem tudott győzni a nyitányon.
márc. 3
1:06
Eredmények: 92. percben szerzett góllal nyert a Benfica Ligakupa-elődöntőt a Sporting ellen (She)
A Benfica labdarúgócsapata Javi García 92. percben szerzett góljával 2–1-re legyőzte a Sportingot a portugál Ligakupa elődöntőjében, és ezzel bejutott a sorozat fináléjába. A mérkőzésen Hélder Postiga a Sportingnak szerzett vezetést a 21. percben, de Óscar Cardozo még az első félidőben egalizált, a hajrában pedig a bajnokságban a második helyen álló Benfica volt a jobb.
márc. 3
1:24
Tenisz: szetthátrányból, maratoni csatában nyert Errani ellen Arn Gréta (She)
Arn Gréta nagy csatában, szetthátrányból fordítva nyert az olasz Sara Errani ellen a monterreyi női tenisztorna második fordulójában, így bejutott a legjobb nyolc közé.
márc. 3
6:48
Messi döntötte el a rangadót - videó (Infostart)
A címvédő és listavezető Barcelona 1-0-ra nyert a Valencia ellen idegenben a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának rangadóján.
márc. 3
6:51
Jackie Stewart kórházban (Behaviour)
Rosszul lett és kórházba kellett szállítani Jackie Stewartot. A korábbi háromszoros Forma-1-es világbajnok (1969, 1971, 1973) a Genf-London repülőjáraton mellkasi fájdalmakra panaszkodott. A pilóta kért az utasok közül orvosi segítséget. A 72 éves Stewartot a londoni Hillingdon Kórházba szállították.
márc. 3
6:53
Pirelli: "Ha több kerékcserét akartatok, most akkor ne sírjatok!" (Behaviour)
Lassan nem telik el nap a március végi, Ausztrál Nagydíj rajtjáig, hogy valamelyik élpilóta ne panaszkodjon az idei szezon gumiszállítója, a Pirelli abroncsaira. A legfőbb vádpont az olasz gyár termékeivel szemben, hogy hamar elkopnak, így akár öt kerékcserére is sor kerülhet egy-egy futam alatt.
márc. 3
7:06
Davis-kupa: Novak Djokovics inkább pihen a hétvégén (She)
Novak Djokovics kihagyja hétvégén a címvédő szerb teniszválogatott első fordulós Davis Kupa-párharcát India ellen.
márc. 3
7:09
Stratégia már van (Behaviour)
Tegnap nyilvánossá tette honlapján az MLSZ a Magyar labdarúgás stratégiája, a megújulás évtizede című tanulmányát. Ennek kivonatolt verzióját a hétfői fórumon ismertette Csányi Sándor elnök. A dokumentum szerint az elkövetkező években 238,7 milliárd forint befektetésével kívánják fejleszteni a sportágat. Hogy miből lesz ennyi pénz, az még kérdéses, mivel tanulmány olyan bevételekkel is kalkulál,…
márc. 3
7:11
Ferguson kiakadt a játékvezetőre (Behaviour)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere a játékvezetőt hibáztatja a Chelsea otthonában 2-1-re elveszített bajnoki rangadóért. (A mérkőzés kedden lapzártánk után fejeződött be.) A skót szakember szerint egymásután harmadszor fordul elő együttesével, hogy a bíró ítéletei az játékosait sújtják a Stamford Bridge-en.
márc. 3
7:24
NHL: a Toronto nyert, míg a Detroit kikapott a hosszabbításban (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Keleti főcsoport tízedik helyén álló Toronto Maple Leafs hosszabbítás után 3–2-re legyőzte a negyedik Pittsburgh Penguinst, míg a nyugati második Detroit Red Wings szintén a ráadásban, de kikapott Anaheimben.
márc. 3
7:26
NHL: megvan a San Antonio 50. győzelme a szezonban, nyert a Boston is (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján a San Antonio a Cleveland Cavaliers legyőzésével begyűjtötte 50. győzelmét a szezonban. A Nyugati főcsoportot vezető Spurs melett a keleti legjobb Boston Celtics is győzött – a Phoenix Suns ellen.
márc. 3
7:42
NBA: megvan a Spurs 50. győzelme a szezonban, nyert a Boston is (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján a San Antonio a Cleveland Cavaliers legyőzésével begyűjtötte 50. győzelmét a szezonban. A Nyugati főcsoportot vezető Spurs mellett a keleti legjobb Boston Celtics is győzött – a Phoenix Suns ellen.
márc. 3
7:44
Libertadores-kupa: továbbra is nyeretlen csoportjában a Fluminense (She)
Daniel Márquez góljával a mexikói América hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Fluminensét a Libertadores-kupa csoportkörének 3. fordulójában. A brazil csapat ezzel három mérkőzés után mindössze két ponttal „büszkélkedhet", míg az América két győzelmével hat pontnál jár. A kvartettet az uruguayi Nacional otthonában nyerő Argentinos Juniors vezeti.
márc. 3
8:00
Tenisz: Jelena Jankovics könnyedén jutott tovább Monterreyben (She)
Az első helyen kiemelt szerb Jelen Jankovics sikerrel vette az első fordulót a Monterreyben zajló WTA-tornán, miután két szettben legyőzte a spanyol Lourde Domínguez Linót. Korábban megírtuk, hogy már a 2. fordulóban Arn Gréta nagy csatában, szetthátrányból fordítva nyert az olasz Sara Errani ellen.
márc. 3
8:03
Arn Gréta bravúros győzelme (Metropol)
Arn Gréta három játszmában, maratoni csatában nyert a hatodik helyen kiemelt olasz Sara Errani ellen a 220 ezer dollár összdíjazású mexikói keménypályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében. Arn a következő körben a másodikként rangsorolt orosz Anasztaszija Pavljucsenkova ellen játszik.
márc. 3
8:18
Kosárlabda: a huligánok miatt elhalasztották a görög kupadöntőt (She)
A várható rendbontás miatt a görög kormány elhalasztotta a férfi kosárlabda kupa vasárnapra kiírt döntőjét az Olimpiakosz és a Panathinaikosz között.
márc. 3
8:39
Az illegális fogadás megöli a sportot (Metropol)
Veszélyben van a sportvilág – állítja Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke. A veszélyforrás pedig az illegális sportfogadás. Az olimpiai mozgalom vezetője szerint az illegális fogadások éves bevétele eléri a 140 milliárd dollárt (27,5 ezer milliárd forintot), ezért ez a terület már legalább annyira megoldandó baja a sportnak, mint a doppingolás.
márc. 3
8:45
Francia világbajnok északi összetettben (Agroinform)
A tavalyi olimpiai bajnoki cím után a világbajnokságon sem talált legyőzőre a francia Jason Lamy Chappuis.
márc. 3
8:54
NB II: pénteken rendezik a Bőcs Cegléd elleni meccsét Mezőkövesden (She)
Egy nappal korábban, pénteken 14.30 órakor rendezik meg a Bőcs KSC–Restart Ceglédi VSE bajnoki mérkőzést a labdarúgó NB II Keleti csoportjának első tavaszi fordulójában.
márc. 3
9:03
Arn Gréta az esélyesebb Erranin is túljutott (Agroinform)
Arn Gréta három játszmában, maratoni csatában nyert a hatodik helyen kiemelt olasz Sara Errani ellen a 220 ezer dollár összdíjazású mexikói keménypályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében.
márc. 3
9:12
Női kézilabda: a Győr BL-ellenfelénél végigsöpört az influenza (She)
Különböző típusú influenzavírus söpör(t) végig a Győri Audi ETO KC vasárnapi Bajnokok Ligája-ellenfelén, a német HC Leipzigen.
márc. 3
9:15
Eltiltották a kabalabaglyot halálra rúgó futballistát (Metropol)
Egy sérült bagoly megrúgásáért két mérkőzésre szóló eltiltást és 110 ezer forintnak megfelelő bírságot kapott Luis Moreno, a kolumbiai Pereira labdarúgója.
márc. 3
9:21
Félszázadik győzelmét aratta a Spurs (Agroinform)
A San Antonio nyert Clevelandben, és ezzel az első csapat lett az NBA 2010/11-es szezonjában, amely elérte az 50. győzelmet.
márc. 3
9:30
Vívás: a fiú párbajtőrcsapat ezüstérmes lett a kadett Eb-n (She)
Ezüstérmet nyert a fiú párbajtőrcsapat a kadett vívók ausztriai Európa-bajnokságán. A hazai sportági szövetség beszámolója szerint a Hamar Balázs, Cho Teun Sándor, Sáfár Cirill összeállítású válogatott a szerdai verseny elődöntőjében 45–34-re megverte a franciákat, majd a döntőben egy tussal, 45–44-re kikapott az olaszoktól.
márc. 3
9:32
Női vízilabda: elfogadták az Eger óvását a dunaújvárosi meccs kapcsán (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség versenybíró bizottsága első fokon elfogadta a műhibára hivatkozó Eger óvását, és elrendelte a Dunaújváros–Eger középszakaszbeli bajnoki találkozó újrajátszását.
márc. 3
9:33
Újabb rekordot döntött a Barca (Metropol)
Idegenbeli veretlenségi sorozatával újabb rekordot döntött szerdán a spanyol labdarúgó-bajnokságban címvédő FC Barcelona. A katalán alakulat a 26. fordulóban 1-0-ra nyert Valenciában, így már 20. meccsén nem kapott ki vendégként, s ezzel túlszárnyalta a Real Sociedad ligacsúcsát, amelyet az 1979/1980-as idényben állított fel a baszk klub.
márc. 3
9:34
Gyász: 62. évében elhunyt az Újpest KEK-bronzérmes röplabdázója (She)
Az életének 62. évében elhunyt, KEK-bronzérmes, az Újpesti Dózsával háromszoros bajnok, négyszeres kupagyőztes, háromszoros válogatott röplabdázó, Mucháné Gámpé Erika.
márc. 3
9:39
Ezúttal már győzni szeretne Scasny Kecskeméten (Agroinform)
A DVSC-TEVA a héten másodszor is összecsap a Kecskeméttel, de ezúttal a bajnoki címvédő győzni szeretne a lila-fehérek otthonában.
márc. 3
9:48
Gyász: 62. életévében elhunyt az Újpest KEK-bronzérmes röplabdázója (She)
Az életének 62. évében elhunyt, KEK-bronzérmes, az Újpesti Dózsával háromszoros bajnok, négyszeres kupagyőztes, háromszoros válogatott röplabdázó, Mucháné Gámpé Erika.
márc. 3
9:57
Jók az esélyek a spottámogatások utáni adókedvezményre (Agroinform)
A kormány idén a tavalyihoz képest megduplázta a sport költségvetési támogatását, s még az első félévben eldől, hogy az Európai Unió jóváhagyja-e a vállalkozások számára a sporttámogatások után igénybe vehető társaságiadó-kedvezményről szóló törvényjavaslatot.
márc. 3
10:06
Libéria: tagadják, hogy Bicskei mérgezést kapott, a szakembert itthon ápolják (She)
A libériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bicskei Bertalan megbetegedett, jelenleg itthon ápolják – az afrikai szövetség azonban cáfolja azokat a híreket, miszerint a szakember mérgezést kapott volna.
márc. 3
10:08
Videó: a gyeptéglát és a csatárt is meglepte a Twente kirontó kapusa (She)
A Holland Kupa döntőjéért küzdött meg egymással kedden a Twente és az Utrecht (1–0). A mérkőzés 67. percében bravúros kapusmegmozdulást láthattak a nézők: egy nagyszerű indítással kilépett a vendégek támadója, Dries Mertens, de a hazaiak kapuvédője, Sander Boschker a tizenhatoson kívül parádésan szerelte. Az esetet egy gyeptégla is bánta.
márc. 3
10:10
Légióssors: Torghelle egy vadkacsával találta szembe magát a bajnokin (She)
A német Fortuna Düsseldorf labdarúgócsapatának negyedosztályban szereplő második együttesében lépett pályára Torghelle Sándor, aki a 2–2-re végződő Wuppertaler SV elleni idegenbeli bajnokin az ellenfél védőin kívül egy pályára tévedt vadkacsával is szembetalálta magát.
márc. 3
10:15
Feldobja-e Fergusont az MUTV? (Agroinform)
Az Angol Labdarúgó-szövetség a klub hivatalos csatornájától szeretné megkapni azokat a felvételeket, amelyeken Ferguson Atkinson bírót szidja a Chelsea elleni mérkőzés után.
márc. 3
10:33
Kétmeccses eltiltás és pénzbüntetés a bagolygyilkosnak (Agroinform)
Egy sérült bagoly megrúgásáért két mérkőzésre szóló eltiltást és 110 ezer forintnak megfelelő bírságot kapott Luis Moreno, a kolumbiai Pereira labdarúgója.
márc. 3
10:42
Légióssors: Torghelle vadkacsával találta szembe magát a bajnokin (She)
A német Fortuna Düsseldorf labdarúgócsapatának negyedosztályban szereplő második együttesében lépett pályára Torghelle Sándor, aki a 2–2-re végződő Wuppertaler SV elleni idegenbeli bajnokin az ellenfél védőin kívül egy pályára tévedt vadkacsával is szembetalálta magát.
márc. 3
10:44
Légióssors: Juhász Roland meggyógyult, játszhat Tőzsérék ellen (She)
Juhász Roland kisebb betegség után újra együtt edzett társaival, így minden akadály elhárult pénteki játéka elől. A magyar középhátvédhez hasonlóan a belga Anderlecht labdarúgócsapatának 23 éves brazil légiósa, Kanu is újra egészséges, így a lilák bizakodva várják a bajnoki rangadót.
márc. 3
10:46
Videó: Lipcsei Betta a lelátón szurkol a magyar focistáknak (She)
Modell, több filmben játszott, jelenleg pedig a Sport Televízióban futó Harmadik félidő című műsor egyik vezetője. Aki nem ismeri, mostantól az NSO Tv-n vezetett Lipcsei Betta-blogon keresztül megismerheti a gyönyörű hölgyet.
márc. 3
11:18
Debrecen: Novakovics izgatottan várja a kecskeméti premiert (She)
A téli átigazolási időszakban első számú kapust keresett, és Nenad Novakovics személyében vélhetően talált is a DVSC-TEVA labdarúgócsapata. A hajdúságiak a bajnokság tavaszi idényét egy hét csúszással kezdik el – a Paks elleni hazai mérkőzésük elmaradt a 17. fordulóban –, így a szerb kapus a Kecskemét elleni idegenbeli összecsapáson mutatkozhat be. A debreceni klub honlapjának nyilatkozó…
márc. 3
11:27
300-500 ezer euró lett volna Talma indulása a Moto2-ben (Agroinform)
Kovács Nikolett elmondása szerint régen a top tizenöt pilóta tudott úgy menni, hogy pénzt kapott érte, ma pedig ötöt találunk, aki fizetésért motorozik, a többiek fizetnek ezért.
márc. 3
11:36
Videó: Xavi elcsúszott, de a földön, háton fekve is átvette a labdát (She)
A Barcelonai valenciai vendégjátékán Xavi, a katalánok fazonszabásza elcsúszott, de kis híján a földön, a hátán fekve is átvette a labdát. Igaz, mire felkelt, már szerelték.
márc. 3
11:38
Pápa: feledtetnék a kupabúcsút a ZTE elleni fontos mérkőzéssel (She)
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az Újpest 6–2-es összesítéssel búcsúztatta a Lombard Pápát, utóbbi gárda a Zalaegerszeg elleni szombati bajnokin feledtetné a kiesést, ezt a gárda védője, Dlusztus András is megerősítette a pápai klub honlapjának nyilatkozva.
márc. 3
11:40
Atlétika: Usain Bolt a monacói GYL-viadalon tart vb-főpróbát (She)
A július 22-i monacói Gyémánt Liga-versenyen is rajthoz áll Usain Bolt, a 100 és 200 méteres síkfutás olimpiai és világbajnoka.
márc. 3
11:54
Videó: Giggs elbambult, a kispadon szemezett Berbatovval a walesi (She)
A Chelsea–Manchester United angol rangadón nemcsak a gyepen, a kispadon is rögzítettek érdekes jeleneteket a kamerák. Ryan Giggs a bolgár Dimitar Berbatov mellett foglalt helyet az oldalvonal mellett, csapattársát nézve elbambult és hosszasan szemlélte a csatárt, aki semmit sem észlelt a dologból.

Keresés