2011. március 20. vasárnap

márc. 20
0:06
A Real nyerte a madridi derbit (Agroinform)
A Királyiak Benzema és Özil góljaival 2-1-re legyőzték a városi rivális Atlético Madridot a Primera División 29. fordulójában.
márc. 20
0:12
Primera División: az Atlético ezúttal sem bírt a Real Madriddal (She)
A Real Madrid 2–1-ra nyert Karim Benzema és Mesut Özil góljával az Atlético Madrid otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. Az Atlético legutóbb 1999-ben verte meg bajnokin városi riválisát, a győzelemre pedig ezúttal sem volt sok esélye, Sergio Agüero csak a 86. percben tudott szépíteni.
márc. 20
0:16
Videó: nem sikerült a Milan lesre állítása, kikaptak a Palermótól (She)
Mint arról beszámoltunk, meglepetés az olasz labdarúgó-bajnokság szombat késő esti mérkőzésén: a közelmúltban rosszul szereplő Palermo 1–0-ra legyőzte a 12 forduló óta veretlen, a tabella élén álló Milant.
márc. 20
0:30
Tenisz: Djokovics legyőzte, így megelőzi Federert a világranglistán (She)
Novak Djokovics három szettben legyőzte Roger Federert az Indian Wellsben zajló tenisztorna férfi egyesének elődöntőjében. A szerb játékos sikere egyben azt is jelenti, hogy hétfőtől már ő lesz a második a világranglistán, amelyen éppen Federert előzi majd meg.
márc. 20
0:48
Videó: Benzema pimasz emelésével indult a madridi derbi (She)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid 2–1-ra nyert Karim Benzema és Mesut Özil góljával az Atlético Madrid otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. Az Atlético legutóbb 1999-ben verte meg bajnokin városi riválisát, a győzelemre pedig ezúttal sem volt sok esélye, Sergio Agüero csak a 86. percben tudott szépíteni.
márc. 20
0:52
Törökország: a Besiktas négyet vágott Schuster távozása után (She)
Hogy hosszú távon milyen hatása lesz a Besiktasnál Bernd Schuster távozásának, azt még nem lehet tudni, az isztambuli csapat mindenesetre a német edző lemondása utáni első bajnokiján 4–2-re nyert a Kayserispor ellen.
márc. 20
1:06
Anglia: egy év büntetés elég volt, újra Terry a csapatkapitány (She)
Igaznak bizonyult a brit lapok azon feltevése, amely szerint újra John Terry lesz az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. Fabio Capello, az angolok szövetségi kapitánya szombaton jelentette be, hogy a Chelsea védője újra felhúzhatja a karszalagot.
márc. 20
2:00
Női röplabda: az azeri bajnok történelmi sikere a BL-ben (She)
Érdekes tendencia kezd kirajzolódni női röplabdában: a szezonban remekül szerepelnek az azeri klubok, a bajnoki címvédő Rabita Baku például első Bajnokok Ligája-szezonjában rögvest a döntőig masírozott.
márc. 20
4:06
Az albérletekkel is csaltak a Fradinál (Blikk)
Olyan focisták is szerepeltek a bérlési listán, akiknek volt lakásuk
márc. 20
6:48
Juventus: Engem fütyüljenek ki, ne a csapatot - Luigi Delneri (She)
Arra kérte a Juventus futballszurkolóit Luigi Delneri, a torinóiak vezetőedzője, hogy ha erre mindenképpen késztetést éreznek, inkább rajta vezessék le a feszültségüket, mintsem a csapaton a Brescia elleni, vasárnapi mérkőzésen.
márc. 20
7:06
NBA: a Los Angeles Clippers megtörte a Cavaliers elleni átkot (She)
A Los Angeles Clippers a legutóbbi kilenc mérkőzését elveszítette a Cleveland Cavaliers ellen, ám magyar idő szerint szombat éjjel 100–92-re győzött az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 141. játéknapján. A győztes csapatban Blake Griffin 30 pontja mellett nyolc lepattanót szerzett és nyolc asszisztot adott, míg Eric Gordon 29 ponttal zárt.
márc. 20
7:08
NHL: a Buffalo nyolcgólos kiütéssel mutatta meg, be akar jutni a playoffba (She)
A Buffalo Sabres 8–2-re kiütötte az Atlanta Thrasherst az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 153. játéknapján, és ezzel két ponttal megelőzi a Keleti főcsoport kilencedik, rájátszásba kerülést már nem érő helyén álló Carolina Hurricanest.
márc. 20
8:00
Sífutás: visszavonul a franciák egyetlen vb-győztese északi síben (She)
Az idény zárultával nem folytatja versenyzői pályafutását Vincent Vittoz, az egyetlen francia, aki északi síben világbajnoki aranyérmet nyert.
márc. 20
8:18
Olaszország: Balotelli a válogatottból is kimaradhat kiállítása miatt (She)
A hírek szerint Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az Európa-ligában kiállított Mario Balotellinek és a BL-ben durva szabálytalanság miatt eltiltással sújtott Daniele De Rossinak sem küld meghívót a szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtezőre, valamint az Ukrajna elleni felkészülési mérkőzésre.
márc. 20
8:20
Juventus: Spalletti mellett Mancini is Delneri lehetséges utódai között (She)
Lapértesülések szerint a Juventusnál a Manchester Cityt irányító Roberto Mancini neve is felvetődött az idény végén minden bizonnyal távozó Luigi Delneri utódjaként.
márc. 20
8:48
Delneri maga kéri a füttyöt (Agroinform)
Arra kérte a Juventus futballszurkolóit Luigi Delneri, a torinóiak vezetőedzője, hogy ha erre mindenképpen késztetést éreznek, inkább rajta vezessék le a feszültségüket, mintsem a csapaton a Brescia elleni, vasárnapi mérkőzésen.
márc. 20
9:06
Prukner szerint döntetlent érdemeltek volna a Győr ellen (Agroinform)
Csertői Aurél szerint 60 percig jól futballozott a Győr, Prukner László pedig úgy véli, egy pontot érdemeltek volna.
márc. 20
9:12
Hegyikerékpár: csapatbemutatót tartott az LTV Merida Racing (She)
Váci székhelyén tartott csapatbemutatót szombaton délután a 2007-ben alakult LTV Merida Racing hegyikerékpáros gárda. Az idei keretet a szingapúri ifi olimpikon Kéri Zsófia mellett Béla Attila, Meggyesi Gergő és Gulyás Ádám alkotja; a csapatvezetésben az alapító Lukács Balázs mellett Víg Ákos vesz részt, a szakmai munkáért továbbra is Benkó László felel. A gárda 2011-es versenynaptárában…
márc. 20
9:14
Úszás: Hosszú Katinka két számban is egyéni csúccsal nyert Austinban (She)
Kiváló formában versenyez Hosszú Katinka az amerikai főiskolai úszóbajnokság austini döntőjében.
márc. 20
9:16
Birkózás: Ligeti Dániel legyőzte az azeri Európa-bajnokot (She)
A magyar-kazah vegyes csapat három meccs, három vereséggel fejezte be az oroszországi Mahacskalában a szabadfogású csapat-világbajnokságot.
márc. 20
9:30
Hollandia: eldőlt, hogy Robben nem lép pályára a mieink ellen (She)
Bár tegnap este meg egyes holland források arról írtak, hogy Arjen Robben elutazhat Budapestre a holland labdarúgó-válogatottal a Magyarország elleni pénteki Eb-selejtezőre, most biztossá vált, hogy a Bayern München futballistája nem lép pályára a mieink ellen – adta hírül a Holland Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
márc. 20
9:42
Solis inkább lefeküdt Klicsko ellen (Agroinform)
Az ukrán Vitalij Klicsko megőrizte a Boksz Világtanács nehézsúlyú világbajnoki címét szombat éjjel a kölni címvédő meccsen, ahol már az első menetben technikai K.O.-val győzött kubai ellenfele, Odlanier Solís ellen.
márc. 20
10:06
Real Madrid: Ronaldo és Ricardo Carvalho kisebb sérülést szenvedett (She)
Cristiano Ronaldo és Ricardo Carvalho is kisebb sérülést szenvedett a Real Madrid tegnapi, Atlético Madrid ellen 2–1-re megnyert bajnokiján.
márc. 20
10:06
Az első menetben kiütötte a kubait Klicsko (Metropol)
Az ukrán Vitalij Klicsko megőrizte a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki címét szombat éjjel a kölni címvédő meccsen, ahol már az első menetben technikai K.O.-val győzött kubai ellenfele, Odlanier Solís ellen.
márc. 20
10:08
Real-siker veszteséggel (Metropol)
A spanyol futballbajnokság szombat esti madridi derbijét a Real nyerte ugyan az Atlético vendégeként 2-1-re, a győzelemnek azonban ára van: a portugál tréner, José Mourinho alakulatának két alapembere is kidőlt sérülés miatt.
márc. 20
10:18
Mészöly kezdeményezne, Garamiéknak kellenek a pontok (Agroinform)
Vasárnap két többnyire fiatalokból álló együttes, az Újpest és az MTK Budapest csap össze a Szusza Ferenc Stadionban.
márc. 20
10:36
Nadal-Djokovics döntő lesz (Agroinform)
A világelső Rafael Nadal a harmadikként rangsorolt Novak Djokoviccsal csap össze az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna 3,645 millió dollár összdíjazású férfi versenyének döntőjében.
márc. 20
10:42
Férfi kézilabda: Nincs ekkora különbség a két csapat között - Iváncsik G. (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, bejött az országos egyes, a jövő heti BL-nyolcaddöntőre készülő két kézilabdás élcsapat szombati csúcsrangadóján nem született meglepetés, az MKB Veszprém erőlködés nélkül legyőzte, szinte leiskolázta a Pick-Szegedet. Iváncsik Gergő a találkozó után elmondta, nincs ekkora különbség a két csapat között, míg Vadkerti Attila szerint talán idejében jött a pofon a BL-…
márc. 20
10:44
Videó: Vitalij Klicsko nem volt boldog az egymenetes győzelemtől (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Vitalij Klicsko a vártnál könnyebben védte meg címét a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki övéért kiírt mérkőzésen, miután a kubai Odlanier Solís az első menetben térdsérülést szenvedett, és nem tudta folytatni a küzdelmet. A mérkőzés utáni pillanatokban Klicsko még oda is szólt ellenfelének, valószínűleg nem volt megelégedve Solís…
márc. 20
10:46
Újpest: Mészöly szerint csapatának kell diktálnia a tempót az MTK ellen (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójának záró mérkőzésén az Újpest az MTK-t fogadja. Mészöly Géza, a lila-fehérek vezetőedzője a találkozó után elmondta, úgy kell kezdenie a csapatának, ahogy az újpesti hagyományok azt megkívánják.
márc. 20
10:48
Labdarúgás: Chelsea-Man. City, Fiorentina-Roma - a mai program (She)
A Chelsea a Manchester Cityvel csap össze a Premier League 30. fordulójának mai meccsén. Olaszországban a Fiorentina a Romát fogadja, míg a Juventus a Vass Ádámot a soraiban tudó Bresciával, az Inter a Leccével találkozik. A Rudolf Gergelyt foglalkoztató Bari a Chievóval, a Koman Vladimirt és Laczkó Zsoltot is a soraiban tudó Sampdoria a Parmával mérkőzik meg. A Stuttgartban szereplő Hajnal…
márc. 20
11:00
2-1-re nyert a Barca és a Real Madrid is - videókkal (Infostart)
A spanyol labdarúgó-bajnokság szombat esti madridi derbijét a Real nyerte ugyan az Atlético vendégeként 2-1-re, a győzelemnek azonban ára van: a portugál tréner, José Mourinho alakulatának két alapembere is kidőlt sérülés miatt. A listavezető és címvédő FC Barcelona a papírformának megfelelően begyűjtötte a három pontot a Getafével szemben
márc. 20
11:00
Labdarúgás: Chelsea-Man. City, Fio-Roma, Úpest-MTK - a mai program (She)
A Chelsea a Manchester Cityvel csap össze a Premier League 30. fordulójának mai meccsén. Olaszországban a Fiorentina a Romát fogadja, míg a Juventus a Vass Ádámot a soraiban tudó Bresciával, az Inter a Leccével találkozik. A Rudolf Gergelyt foglalkoztató Bari a Chievóval, a Koman Vladimirt és Laczkó Zsoltot is a soraiban tudó Sampdoria a Parmával mérkőzik meg. A Stuttgartban szereplő Hajnal…
márc. 20
11:12
Toni a Juventusba csábítja Ribéryt (Agroinform)
Luca Toni, a torinói klub játékosa folyamatosan győzködi a Bayern Münchenben játszó barátját, hogy igazoljon hozzájuk.
márc. 20
11:14
Robben megsérült, nem játszhat ellenünk (Agroinform)
A Holland Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapja szerint Arjen Robben ágyéksérülést szenvedett, ezért nem léphet pályára a magyar válogatott ellen.
márc. 20
11:18
Labdarúgás: Chelsea-Man. City, Fiorentina-Roma, Úpest-MTK - a mai program (She)
A Chelsea a Manchester Cityvel csap össze a Premier League 30. fordulójának mai meccsén. Olaszországban a Fiorentina a Romát fogadja, míg a Juventus a Vass Ádámot a soraiban tudó Bresciával, az Inter a Leccével találkozik. A Rudolf Gergelyt foglalkoztató Bari a Chievóval, Koman Vladimir és Laczkó Zsolt csapata, a Sampdoria pedig a Parmával mérkőzik meg. A Stuttgartban szereplő Hajnal Tamás…
márc. 20
11:36
Birkózás: a 7. helyért küzdhetnek a magyarok a szabadfogású csapat-vb-n (She)
A három kazah versenyzővel kiegészített magyar válogatott csoportjában egy győzelemmel és három vereséggel a negyedik helyen végzett, így a hetedik helyért léphet szőnyegre vasárnap délután az oroszországi Mahacskalában zajló szabadfogású birkózó csapat-világbajnokságon.
márc. 20
11:38
MTK: Egy csapat számára sem életbiztosítás Újpesten játszani - Garami (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójának záró mérkőzésén az Újpest az MTK-t fogadja. Garami József, a vendégek szakmai igazgatója a mérkőzés előtt elmondta, egy csapat számára sem életbiztosítás Újpesten játszani. Pál András századik bajnoki mérkőzésére készül.
márc. 20
11:48
Ronaldo és Carvalho is kidőlt a sorból (Agroinform)
A spanyol futballbajnokság szombat esti madridi derbijét a Real nyerte ugyan az Atlético vendégeként 2-1-re, a győzelemnek azonban ára van: a portugál tréner, José Mourinho alakulatának két alapembere is kidőlt sérülés miatt.
márc. 20
11:54
Sporting CP: Van Basten Rijkaard ellen az elnökök kampányában (She)
Marco van Basten is jelölt a Sporting CP vezetőedzői posztjára: a holland szakember tegnap Lisszabonban járt a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő csapat U. Leiria elleni meccsén, ahol az elnöki posztra pályázó Bruno de Carvalhóval tárgyalt.
márc. 20
12:06
Abidal tiszteletére tapsban tört ki a Nou Camp (Agroinform)
Éric Abidalnak daganatot távolítottak el a májából a héten, a Barcelona-Getafe mérkőzés 22. percben a nézők pedig tapssal tisztelegtek a 22-es számú francia játékos előtt.
márc. 20
12:12
Atlétika: Abderrahim Goumri nyerte meg a Szöul Marathont (She)
Abderrahim Goumri győzelmét hozta a hagyományos Szöul Marathon: a marokkói hosszútávfutó 2:09:11 órás teljesítménnyel diadalmaskodott a hűvös és esős időben lezajlott viadalon.
márc. 20
12:14
Síugrás: elfújta a szél Malysz búcsúját, Stoch nyerte az versenyt (She)
A szlovéniai Planicán lezárult a síugrók világkupa-sorozata. A verseny lebonyolítását jelentősen megnehezítette a kavargó szél, amely miatt nem is tartották meg a második sorozatot és az első alapján hirdettek győztest. Ebben a lengyel Kamil Stoch volt a legjobb, megelőzve a szlovén Robert Kranjecet és honfitársát, az ezen a versenyen búcsúzó Adam Malyszt.
márc. 20
12:24
Pély Barnával mulatott a Videoton (Agroinform)
A Videoton a Debrecen elleni mérkőzés előtt csapatösszetartáson vett részt, amin az ismert zenész, Pély Barna szórakoztatta a játékosokat.
márc. 20
12:30
Síugrás: elfújta a szél Malysz búcsúját, Stoch nyerte a versenyt (She)
A szlovéniai Planicán lezárult a síugrók világkupa-sorozata. A verseny lebonyolítását jelentősen megnehezítette a kavargó szél, amely miatt nem is tartották meg a második sorozatot, és az első alapján hirdettek győztest. Ebben a lengyel Kamil Stoch volt a legjobb, megelőzve a szlovén Robert Kranjecet és honfitársát, az utolsó vk-versenyén szereplő Adam Malyszt.
márc. 20
12:32
Osasuna: Vadócz Krisztián „egy kicsit csalódott" a kevés lehetőség miatt (She)
Vadócz Krisztián, az Osasuna magyar futballistája minden bizonnyal a kezdőcsapatban kap helyet ma délután az Hércules elleni spanyol bajnokin, mivel Fernando Soriano és Dzsavad Nekunam sem játszhat eltiltás miatt a középső középpályások közül. Vadócz egy helyi lapnak nyilatkozva elmondta, kissé csalódott, hogy a pamplonai együttes új vezetőedzőjétől, José Luis Mendilibartól sem kap sok…
márc. 20
12:34
Rögbi Hat Nemzet: az angolok nyerték a kupát, pedig kikaptak az írektől (She)
A rögbi 2011-es Hat Nemzet Kupa – a sportág nemhivatalos Európa-bajnoksága – ötödik, utolsó fordulójában az angol válogatott kikapott Dublinban a házigazda írektől, ám ennek ellenére megnyerte a kiírást. Anglia legutóbb 2003-ban nyerte meg a Hat Nemzetet, igaz, akkor minden mérkőzésén győzni tudott, a Grand Slam viszont most elmaradt.
márc. 20
12:48
Osasuna: Vadócz Krisztián „kicsit csalódott” a kevés lehetőség miatt (She)
Vadócz Krisztián, az Osasuna magyar futballistája minden bizonnyal a kezdőcsapatban kap helyet ma délután az Hércules elleni spanyol bajnokin, mivel Fernando Soriano és Dzsavad Nekunam sem játszhat eltiltás miatt a középső középpályások közül. Vadócz egy helyi lapnak nyilatkozva elmondta, kissé csalódott, hogy a pamplonai együttes új vezetőedzőjétől, José Luis Mendilibartól sem kap sok…
márc. 20
13:00
Neuner indul a tömegrajtos futamon (Agroinform)
Bár szombaton betegség miatt nem indult, vasárnap ott lesz a női mezőnyben a németek világbajnoka, Magdalena Neuner.
márc. 20
13:02
A 7. helyért lépünk szőnyegre a szabadfogású csapat-vb-n (Agroinform)
A három kazah versenyzővel kiegészített magyar válogatott csoportjában egy győzelemmel és három vereséggel a negyedik helyen végzett, így a hetedik helyért léphet szőnyegre vasárnap délután az oroszországi Mahacskalában zajló szabadfogású birkózó csapat-világbajnokságon.

Keresés