2011. március 6. vasárnap

márc. 6
0:12
Primera División: Reyes, Agüero és Forlán elintézte a Villarrealt (She)
Az Atlético Madrid 3–1-re nyert hazai pályán a Villarreal ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 27. fordulójában.
márc. 6
0:21
Az Atlético mindhárom sztárja gólt lőtt a Villarrealnak (Agroinform)
Az Atlético Madrid 3-1 arányban legyőzte hazai pályán a Villarrealt úgy, hogy a fővárosiak mindhárom sztárja- Forlán, Agüero és Reyes- is betalált a Villarreal kapujába.
márc. 6
0:30
Championship: Jewell szerint Fülöp tartotta életben csapatát Cardiffban (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ipswich Town menedzsere, Paul Jewell szerint Fülöp Mártonnak nagy szerepe volt abban, hogy szombaton 2–0-ra győzni tudtak a harmadik helyen álló Cardiff City otthonában.
márc. 6
0:48
Portugália: továbbra sem lassít az arany felé száguldó Porto (She)
márc. 6
1:06
NBA: háromszori hosszabbítás után újabb Nets-siker Londonban (She)
A New Jersey Nets második londoni mérkőzését is megnyerte a Toronto Raptors ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban. A Nets egy nappal korábban 116–103-ra nyert (a liga történetének első, Európában rendezett tétmérkőzésén), míg szombat este háromszori hosszabbítást követően 137–136-ra.
márc. 6
4:06
Lázár a gólgyáros (Blikk)
A Kaposvár után a Siófok hálójába is betalált a fiatal újpesti futballista
márc. 6
7:06
Kerékpár: a nemzetközi szövetség március 24-ig dönt Contador ügyében (She)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) március 24-ig dönt arról, hogy megfellebbezi-e a spanyol szövetség (RFEC) felmentő ítéletét a háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contador doppingügyében.
márc. 6
7:08
Tenisz: Arn legyőzője Jankoviccsal találkozik a döntőben Monterreyben (She)
Az Arn Grétát a negyeddöntőben legyőző orosz Anasztaszija Pavljucsenkova az argentin Gisela Dulko ellen is magabiztosan nyert a Monterreyben zajló WTA-torna elődöntőjében, és a szlovák Polona Hercogot búcsúztató szerb Jelena Jankoviccsal csap össze a fináléban.
márc. 6
7:24
NBA: a Utah Jazz a ráadásban győzött a Sacramento Kings ellen (She)
A Utah Jazz a hosszabbításban győzött 109–102-re a Sacramento Kings ellen otthon az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 127. játéknapján. A hazaiaknál Al Jefferson 27 pontig jutott, míg Raja Bell nagyon fontos pontokat szerzett a ráadásban.
márc. 6
7:26
NHL: sorozatban a harmadik meccsét veszítette el a keleti első (She)
A Keleti főcsoport élén álló Philadelphia Flyers sorozatban a harmadik mérkőzését veszítette el, miután 5–3-ra kikapott a Buffalo Sabrestől hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 137. játéknapján.
márc. 6
7:42
Síugrás: Janne Ahonen másodszor is befejezi a pályafutását (She)
Ismét bejelentette visszavonulását Janne Ahonen, a finnek ötszörös négysáncverseny-győztes síugrója.
márc. 6
7:44
FIFA: Tévez és Nasri is kénytelen lesz megválni a nyakmelegítőtől (She)
A Manchester Cityben szereplő Carlos Tévez, az arsenalos Samir Nasri és Maruan Samah is kénytelen megválni a téli időszakban viselt nyakmelegítőjétől: július 1-jétől a mérkőzéseken tilos e ruhadarab viselése.
márc. 6
7:46
Oroszország: a Lokomotiv Moszkva török válogatott csatárt igazol (She)
A Lokomotiv Moszkva 5.5 millió euróért szerződteti Sercan Yildirimet, a török bajnoki címvédő Bursaspor 20 éves válogatott csatárát.
márc. 6
8:18
Portugália: az elnökjelölt Rijkaardot csábítaná a Sporting kispadjára (She)
Az elnöki címre kandidáló Días Ferreira megválasztása esetén Frank Rijkaard lehet a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sporting vezetőedzője.
márc. 6
8:36
Videó: Dzsudzsák büntetője három pontot ért a PSV-nek a 92. percben (She)
Mint arról beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs ismét betalált a holland labdarúgó-bajnokságban. A magyar válogatott középpályás most az Excelsior ellen, a 92. percben magabiztosan és higgadtan értékesítette a megítélt büntetőt, amellyel csapata, a PSV 3–2-re nyert idegenben. Nézze meg a találatot és a mérkőzés góljait!
márc. 6
9:12
Nyilasi: Nonszensz, hogy van kerület, ahonnan egy iskola sem regisztrált a Bozsik-programba (Infostart)
Rajtra kész az újjászervezett Bozsik-program, amelynek munkatársai a tervek szerint az ország minden pontjára eljutnak majd - mondta az InfoRádiónak a Magyar Labdarúgó Szövetség sportigazgatója. Nyilasi Tibor szerint azonban a sikeres utánpótlás-neveléshez többre, országos összefogásra van szükség.
márc. 6
9:21
Pokoli 50 km vár a sífutókra (Agroinform)
Az oslói világbajnokság utolsó versenyében, a férfiak 50 km-es sífutásában minden idők legkeményebb terepe vár a mezőnyre.
márc. 6
9:23
Március 24-ig megfellebbezhetik Contador felmentését (Agroinform)
A nemzetközi szövetség március 24-ig dönt arról, hogy megfellebbezi-e a spanyol szövetség ítéletét Alberto Contador doppingügyében.
márc. 6
9:30
Görögország: A szombati teljesítményemmel nem lehetek elégedetlen - Németh (She)
Mint arról beszámoltunk, megszerezte első gólját a Voloszban Németh Krisztián. A csatár a Panszerraikosz elleni találkozó 15. percében volt eredményes – csapata 3–0-ra nyert.
márc. 6
9:57
A Priskin által kiharcolt szabadrúgásnak is szerepe volt Gyepesék legyőzésében (Agroinform)
Fülöp Márton végig védett a Cardiff-Ipswich meccsen, Priskin Tamás a hajrára állt be, és kiharcolta a győzelmet bebiztosító szabadrúgást.
márc. 6
10:06
Dzsudzsák gólja három pontot ért - videó (Infostart)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven 3-2-re nyert a Simon Andrást nélkülöző Excelsior otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 6
10:06
Profi ökölvívás: megrendezték a meccset, Álvarez nyert Hatton ellen (She)
Saúl Álvarez lett a Bokszvilágtanács (WBC) nagyváltósúlyú világbajnoka, miután egyhangú pontozással legyőzte Matthew Hattont az Anaheimben rendezett bokszgálán.
márc. 6
10:15
Tisza Tibor 90 percet játszott a győztes St. Truidenben (Agroinform)
A magyar csatár kezdő volt a Germinal Beerschot ellen, és csak a mérkőzés végi hosszabbításban cserélték le.
márc. 6
10:24
Videó: Dzsudzsák büntetője három pontot ért a PSV-nek a 93. percben (She)
Mint arról beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs ismét betalált a holland labdarúgó-bajnokságban. A magyar válogatott középpályás most az Excelsior ellen, a 93. percben magabiztosan és higgadtan értékesítette a megítélt büntetőt, amellyel csapata, a PSV 3–2-re nyert idegenben. Nézze meg a találatot és a mérkőzés góljait!
márc. 6
10:26
Labdarúgás: rangadó az Anfield Roadon és a Bozsik-stadionban - vasárnapi program (She)
Vasárnap a labdarúgó NB I-ben és a Premier League-ben is rangadót rendeznek. A Bozsik Stadionban a Budapest Honvéd vendége a Ferencváros lesz, míg a Liverpoolhoz a listavezető Manchester United látogat. Olaszországban könnyű ebéd várhat Koman Vladimirra és Laczkó Zsoltra, ugyanis csapatuk, a Sampdoria a kieső helyen álló Cesenát fogadja. A címvédő Inter a Genoával meccsel, Vass Ádám és a Brescia a…
márc. 6
10:42
Liverpool: lágyéksérülés miatt kérdéses Gerrard játéka a Man. Utd. ellen (She)
Elképzelhető, hogy Kenny Dalglish, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere nem számíthat csapatkapitányára, Steven Gerrardra a Manchester United elleni rangadón (14.30).
márc. 6
11:00
Videó: hiába a sorfal, fantasztikus gólt lőtt az argentin játékos (She)
Izgalmas és fordulatos mérkőzésen 3–3-as döntetlen játszott egymással a Newell's Old Boys és a Huracán az argentin labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában. A hazai pályán játszó Newell's 2–0-ra vezetett, amikor a vendégek egyik szabadrúgásához Cristian Maidana állt, és a tizenhatos bal sarkától pazarul csavart a hosszú felső sarokba.
márc. 6
11:02
Videó: Karlovic 251 km/órára javította a szervagyorsasági világcsúcsot (She)
A horvátok hatalmas termetű teniszezője, Ivo Karlovic megdöntötte Andy Roddick 2004-ben felállított rekordját: immár övé a teniszvilág leggyorsabb szervája, 251 km/órával.
márc. 6
11:04
Sílövő-vb: sikeresen üldözte Martin Fourcade Arnd Peiffert (She)
A férfiak 12.5 km-es üldözéses versenyével folytatódott a sílövők világbajnoksága az oroszországi Hanti-Manszijszkban. A győzelmet a francia Martin Fourcade szerezte meg két norvég, Emil Hegle Svendsen és Tarjei Bö előtt.
márc. 6
11:06
Mexikó-rali: Ogier növelte előnyét Loebbel szemben a második napon (She)
Sébastien Ogier várja az élről a Mexikó-rali záró napját: a francia versenyző növelte az előnyét honfitársa, a címvédő Sébastien Loebbel szemben a magyar idő szerint vasárnap hajnalban véget ért etapon.
márc. 6
11:18
AC Milan: Még nincs zsebben a bajnoki cím, messze van a vége - Gattuso (She)
Átmenetileg nyolc pont az előnye a Serie A-ban szereplő AC Milannak a második helyezett Interrel szemben, köszönhetően a Juventus elleni rangadón aratott győzelemnek, Gennaro Gattuso azonban óva inti csapattársait, hogy megnyugodjanak.
márc. 6
11:36
Videó: bombagólt lőtt a Manchester Unitedet is „sokkoló” dán csatár (She)
A dán labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának nyitó mérkőzésén parádés góllal szerezte meg a vezetést a hazai pályán játszó Aalborg a Silkeborg ellen (1–1). Jeppe Curth egy beadást vett mellre, majd félfordulatból, 17 méterről kilőtte a bal felső sarkot. A dán támadó a Bajnokok Ligája 2008–2009-es szezonjában remek fejes után betalált az Old Traffordon a Manchester Unitednek, amellyel ugyan csapata…
márc. 6
11:45
Arn Gréta legyőzőjének Jankoviccsal kell megküzdenie a döntőben (Agroinform)
A szerb Jankovics és a negyeddöntőben Arn Grétát búcsúztató Pavljucsenkova találkozik egymással mexikói torna fináléjában.
márc. 6
12:30
Alpesi sí: Vonn nyerte a szuper-G futamot és a szakági vk-t is (She)
Az olaszországi Tarvisióban folytatódott a női alpesisí-világkupa, ahol ezúttal szuper-G futamot rendeztek. A győzelmet az amerikai Lindsey Vonn szerezte meg honfitársnője, Julia Mancuso és az összetett világkupában vezető német Maria Riesch előtt.
márc. 6
12:48
Bayern München: Van Gaal a vezetők előtt magyarázkodhat (She)
Magyarázatot kell adnia a Bayern München gyenge szereplésére Louis van Gaalnak, a német rekordbajnok vezetőedzőjének – a holland tréner raporton van a klub vezetőinél vasárnap.
márc. 6
12:57
Háromszori hosszabbítás után nyert a New Jersey Londonban (Agroinform)
A Denver Nuggets hat meccséből ötöt megnyert Carmelo Anthony távozása óta, a hatodik győzelem nem jött össze szombat este.
márc. 6
13:06
Videó: óriásit esett az ír csapat kabalagepárdja a bajnoki meccs előtt (She)
A másodosztályú ír labdarúgó-bajnokság első fordulójában lejátszott Cork City–Wexford Youths (1–0) mérkőzésen a hazai csapat új kabalája, egy gepárd a találkozó előtt büntetőt lőtt volna üres kapura, ám szándékosan megcsúszott és esett nagyot. Másodszorra már azért eltalálta a labdát, de az a kapu mellé ment.
márc. 6
13:24
Bayern München: a Real Madrid mellőzött játékosával erősítene a rekordbajnok (She)
Pedro León, a Real Madrid labdarúgója ebben a szezonban csupán öt bajnoki mérkőzésen kapott szerepet José Mourinhótól, így nem csoda, hogy a váltás gondolatával foglalkozik. A Bundesligában bukdácsoló Bayern München – angol és német lapértesülések szerint – szívesen magához csábítaná nyáron a szélsőt – Pedro León ügynöke úgy tudja, a rekordbajnok érdeklődik a középpályás iránt.
márc. 6
13:26
Sílövő-vb: Neuner is elszúrta, Mäkäräinené az üldözéses arany (She)
A nők 10 km-es üldözéses versenyével folytatódott a sílövők világbajnoksága az oroszországi Hanti-Manszijszkban. A győzelmet az összetett világkupát vezető finn Kaisa Mäkäräinen szerezte meg a német Magdalena Neuner és a svéd Helena Ekholm előtt.
márc. 6
13:42
Alpesi sí: sorozatban második szlalom-versenyét nyerte Mario Matt (She)
A szlovéniai Kranjska Gorán folytatódott a férfi alpesisí-világkupa, ahol ezúttal műlesikló futamot rendeztek. A győzelmet az osztrák Mario Matt szerezte meg a holtversenyben második amerikai Nolan Kasper és a svéd Axel Bäck előtt.
márc. 6
14:00
Anderlecht: Fantasztikus érzés, amikor a stadion a nevemet skandálja - Juhász (She)
Juhász Roland, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht védője a Genk elleni rangadón az utolsó pillanatban szerzett egyenlítő gólja után elmondta, nagyszerű érzés volt betalálni a Tőzsér Dánielék elleni meccsen.
márc. 6
14:02
Liverpool-MU: Gerrard vállalja, Carroll a kispadon, Brown-Smalling belső védőpáros (She)
Kenny Dalglish és Sir Alex Ferguson is kihirdette kezdőcsapatát a 14.30-kor kezdődő Liverpool–Manchester United rangadóra. Steven Gerrard a várakozásoknak megfelelően lágyékfájdalmai ellenére vállalta a játékot, Andy Carroll a kispadon van, Sir Alex Ferguson Wes Brownt és Chris Smallingot állította a védelem tengelyébe.
márc. 6
14:09
Rangadót nyert, és tapad az élbolyhoz a Pittsburgh (Agroinform)
A Philadelphia hazai meglepetésveresége után a Los Angelesben nyerő Vancouver öt ponttal vezeti az NHL tabelláját.
márc. 6
14:18
Oroszország: Husztiék a Szuperkupát is megnyerték a CSZKA ellen (She)
A Zenit nyerte meg az orosz Szuperkupát, miután 1–0-ra győzött a CSZKA Moszkva ellen vasárnap kora délután.
márc. 6
14:27
Husztiék nyerték a Szuperkupát (Agroinform)
A szentpétervári alakulat triplázott a szezonban, a Premjer Liga és a kupa után a szuperkupát is elhódította.
márc. 6
14:36
AC Milan: Boateng játéka is kérdéses a BL-visszavágón (She)
Térdsérülése miatt kihagyhatja Kevin-Prince Boateng, az olasz AC Milan ghánai játékosa a március 9-én esedékes, Tottenham elleni Bajnokok Ligája-találkozót.
márc. 6
14:38
Serie A: Komanék izgalmas hajrá után kikaptak a Cesenától (She)
A Koman Vladimirt és Laczkó Zsoltot foglalkoztató Sampdoria 3–2-es vereséget szenvedett hazai pályán a Cesenától az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában.
márc. 6
14:40
Premier League: Liverpool-Man. United élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Liverpool–Manchester United mérkőzés az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójából. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 6
14:45
Komanék kikaptak hazai pályán a Cesenától (Agroinform)
A középpályás csereként állhatott be, de a Samp védelme adott néhány könnyű gólt az ellenfélnek, így hiába hajráztak a végén.
márc. 6
14:54
Sportlövészet: Sidi holtversenyben első a döntő előtt Bresciában (She)
Sidi Péter négyes holtversenyben a legjobb eredménnyel jutott vasárnap a férfi puskások fináléjába a bresciai légfegyveres Európa-bajnokság záró napján, a férfi csapat pedig a negyedik helyen végzett.

Keresés