2011. március 6. vasárnap

márc. 6
15:12
Bronzérmes a magyar férfi puskás csapat az Eb-n (Infostart)
Az eredetileg negyedik helyen végzett Sidi Péter, Biatovszki Máté, Somogyi Péter összeállítású magyar puskás csapat bronzérmes lett a bresciai légfegyveres Európa-bajnokságon, miután kizárták az orosz együttes egyik tagját.
márc. 6
15:12
Videó: ellenfele helyett véletlenül a bírót ütötte meg az amerikai hokis (She)
Bár nem szándékosan tette, valószínűleg így is hosszú időre eltiltják Jason Demerst, az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban szereplő San Jose Sharks játékosát. A Cápák hokisa ugyanis a Dallas Stars elleni meccsen (2–3) ellenfelét célozta meg, ám véletlenül a vonalbírót találta el.
márc. 6
15:21
Ronaldo sérülése nem csökkentette az ambíciónkat – José Mourinho (Agroinform)
A portugál nélkül készülhet a Real Madrid a Racing Santander elleni idegenbeli találkozóra a Primera División 27. fordulójában.
márc. 6
15:30
Északisí-vb: százötvenezer szurkoló előtt nyert Northug 50 km-en (She)
A férfiak 50 km-es szabad stílusú sífutó versenyével zárult az oslói északisí-világbajnokság. A győzelmet a címvédő norvég Petter Northug szerezte meg az orosz Makszim Vjlegzsanyin és honfitársa, Tord Asle Gjerdalen előtt.
márc. 6
15:32
Bundesliga 2.: Stieberék egygólos vereséget szenvedtek Ingolstadtban (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Futács Márkót foglalkoztató Ingolstadt hazai pályán 2–1-re legyőzte a Stieber Zoltánnal felálló Aachent.
márc. 6
15:48
Győri ETO: Pintér Attila távozik a zöld-fehérek éléről (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Győri ETO labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bont Pintér Attila vezetőedzővel.
márc. 6
15:57
Karlovic 251 km/h-s bombaszervája új világrekord - videó (Agroinform)
A hórihorgas horvát játékos hazája németek elleni Davis Kupa meccsén ütötte az elképesztő sebességű adogatást.
márc. 6
15:59
Pintér Attila felállt a győri kispadról (Agroinform)
Pintér Attila és a Győr közös megegyezéssel bontották fel a vezetőedző szerződését.
márc. 6
16:06
A Győr megválik Pintér Attilától (Infostart)
A Nemzeti Sport információi szerint a Győr labdarúgócsapata közös megegyezéssel szerződést bontott Pintér Attila vezetőedzővel.
márc. 6
16:06
Serie A: a francia liga gólkirályjelöltjét vinné a Juventus (She)
A Juventus kivetette hálóját a francia bajnokságban sokáig éllovasnak számító Lille szenegáli válogatott csatárára, Moussa Sow-ra.
márc. 6
16:08
Női kézilabda BL: a Leipzig elleni sikerével elődöntős a Győr (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 2. csoportjában a Győri Audi ETO KC hatgólos félidei vezetés után 29–24-re legyőzte a német HC Leipziget. Ez egyben azt is jelenti, hogy a magyar csapat már biztosan bejutott a legjobb négy közé, de nagy esélye van a csoportelsőség megszerzésére is.
márc. 6
16:15
Northug arannyal zárult a világbajnokság - videó (Agroinform)
A norvég Petter Northug nyerte az északi sí-világbajnokság utolsó aranyérmét. Osló minden szempontból sikeres vb-t rendezett.
márc. 6
16:17
Edzőmeccset nyert a Győr a Bajnokok Ligájában (Agroinform)
Könnyed első félidő után kicsit megnehezítette a saját dolgát az ETO, de valódi veszélyben nem volt a győzelem Lipcsében.
márc. 6
16:24
Elődöntős a Győr a BL-ben (Infostart)
A Győr 29-24-re nyert a HC Leipzig ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 2. csoportjában. Görbicz Anitáék így már biztosan bejutottak a legjobb négy közé, és a csoportelsőségre is jó esélyük van.
márc. 6
16:26
Sidi Péter aranyérmes az Eb-n (Infostart)
Sidi Péter a férfi puskások között aranyérmet szerzett vasárnap a bresciai légfegyveres Európa-bajnokságon.
márc. 6
16:27
Lipcsei sikerével elődöntős a Győr (Metropol)
Bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjébe a továbbra is százszázalékos Győr, miután a középdöntő vasárnapi játéknapján 29-24-re nyert a német HC Leipzig otthonában.
márc. 6
16:33
Norvégia nyerte meg az éremtáblázatot (Agroinform)
A nyolc aranyérmet szerző Norvégia nyerte meg az éremtáblázatot a vasárnap véget ért északi sí-világbajnokságon.
márc. 6
16:42
Kuyt végezte ki a Manchester Unitedet (Infostart)
A Liverpool Dirk Kuyt mesterhármasával 3-1-re győzte le a Manchester Unitedet hazai pályán az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában.
márc. 6
16:42
Videó: Kuyt lesipuskás góllal szerezte meg mesterhármasát az MU ellen (She)
Harmadszor is Dirk Kuyt volt eredményes a Liverpoolból a Manchester United ellen az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának vasárnapi rangadóján. Luis Suárez 18 méteres szabadrúgását ugyan védte Edwin van de Sar, de kipattant róla a labda, amelyre a holland csatár érkezett elsőként, és az üres kapuba lőtt.
márc. 6
16:44
Premier League: Kuyt triplájával sima Pool-siker az MU ellen (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójának rangadóján a Liverpool hazai pályán 3–1-re legyőzte a Manchester Unitedet. A találkozó két hőse a mesterhármasig jutó Dirk Kuyt és a mindhárom Liverpool-gólban aktívan részt vevő Luis Suárez volt.
márc. 6
16:46
Birkózás: Korpási és Rizmajer bronzérmes a szombathelyi Grand Prix-n (She)
A 66 kilós Korpási Bálint és a 96 kg-os Rizmajer György egyaránt bronzérmes lett vasárnap a Szombathelyen rendezett kötöttfogású birkózó Golden Grand Prix-n.
márc. 6
16:48
Győri ETO: Csertői Aurél követheti a távozó Pintér Attilát (She)
A Nemzeti Sport információi szerint Csertői Aurél lehet a Győri ETO FC labdarúgócsapatától közös megegyezéssel távozó Pintér Attila vezetőedző utódja a zöld-fehéreknél. Pintér távozását már a klub hivatalos honlapja, az eto.hu is megerősítette.
márc. 6
16:50
Vívás: Nemcsik Zsolt kikerült a kardválogatott keretéből (She)
Kovács Tamás szövetségi kapitány kihagyta a két hét múlva esedékes moszkvai vívó-világkupára készülő férfi kardcsapat keretéből Nemcsik Zsoltot. A döntés következtében előfordulhat, hogy az olimpiai ezüstérmes, kétszeres csapat-világbajnok vívónak önállóan kell fedeznie utazásait, ami veszélybe sodorhatja karrierjét.
márc. 6
16:51
A Liverpool megalázta a Manchester Unitedet (Agroinform)
Az éllovasnál a vereség mellett az elvesztett pont(ok) miatt is főhet a játékosok és Ferguson feje.
márc. 6
16:52
Tenisz, Davis-kupa: magyar henger Cipruson, a fehéroroszok következnek (She)
Balázs Attila és Fucsovics Márton is megnyerte a vasárnapi két egyest, így a magyar együttes, amely már szombaton kiharcolta a továbbjutást Cipruson, végül 5–0-ra diadalmaskodott a Davis Kupa Euro-afrikai zóna II. csoportjának első fordulójában, Nicosiában.
márc. 6
16:53
Morgenstern megelőzte a finn legendát (Agroinform)
Az osztrák Thomas Morgenstern három aranyéremmel zárta az oslói világbajnokságot, így minden idők legeredményesebb síugrója lett.
márc. 6
17:00
Vívás: Decsi 7., Lontay 8. a Gerevich-Kovács-Kárpáti GP-n (She)
Két magyar jutott be a legjobb nyolc közé vasárnap a Gerevich-Kovács-Kárpáti budapesti férfi kard Grand Prix-n: Decsi Tamás hetedik, Lontay Balázs pedig nyolcadik lett. Győzött a román Rares Dumitrescu.
márc. 6
17:02
Hollandia: Simon K. nélkül nyert a Feyenoord, Bodorral szerzett pontot a Roda (She)
Tizennyolc éves csatára, Luc Castaignos találatával 1–0-s győzelmet aratott a holland bajnokság 26. fordulójában a Feyenoord a Heerenveen ellen. Simon Krisztián, a Feyenoord fiatal magyar szélsője a kispadon ült, nem kapott játéklehetőséget.
márc. 6
17:03
Pintér Attila távozik a Győri ETO-tól (Metropol)
Közös megegyezéssel távozik a Győri ETO labdarúgócsapatától Pintér Attila vezetőedző. A csapat szombaton 1-0-ra kikapott a vendég Vasas-Hídtól, és ezzel a Monicomp Liga 18. fordulója után 23 megszerzett ponttal a tizedik, ám a Budapest Honvéd-Ferencváros mérkőzés eredményétől függően még hátrébb is csúszhat.
márc. 6
17:04
Kerékpár: Alberto Contador nyerte a Murciai körversenyt (She)
A háromszoros Tour de France-győztes spanyol Alberto Contador nyerte vasárnap a Murciai kerékpáros körversenyt.
márc. 6
17:06
Légfegyveres Eb: Sidi Péter arany-, a csapat bronzérmes (She)
Sidi Péter a férfi puskások között aranyérmet szerzett vasárnap a bresciai légfegyveres Európa-bajnokságon, a Biatovszki Mátéval és Somogyi Péterrel kiegészülő csapat pedig harmadik lett.
márc. 6
17:09
Stieberék hiába vezettek, kikaptak az Ingolstadtól (Agroinform)
A magyar szélső végigjátszotta az Aachen vasárnapi bajnokiját, amelyen csapata gyorsan vezetést szerzett, de végül kikaptak.
márc. 6
17:11
Tamgho újabb világrekordja hármasugrásban (Agroinform)
A párizsi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokság férfi hármasugró versenyében új világrekord született.
márc. 6
17:27
Francia és finn sikerek az üldözéses versenyekben (Agroinform)
A sprint verseny német győztesei lövészetben rontottak, így egyikük sem tudott győzni a biatlon világbajnokság üldözéses futamaiban.
márc. 6
17:29
Fülöp bravúrjai is kellettek az Ipswich sikeréhez (Agroinform)
Buzsáky Ákos együttese, a Queens Park Rangers Ishmael Miller hajrában szerzett góljával nyert a Leicester City ellen, és továbbra is vezeti a tabellát.
márc. 6
17:31
Simonék nyertek, Bodorék döntetlent játszottak (Agroinform)
Simon Krisztián nem kapott lehetőséget a Feyenoordban, Bodor Boldizsár végigjátszotta a Roda találkozóját.
márc. 6
17:33
Hátrányból fordítva nyert az Internazionale (Agroinform)
A címvédő 5-2-re nyert a Genoa ellen, Vass Ádám kezdő volt a Brescia meccsén, a Barinál játszó Rudolf Péter csereként állt be.
márc. 6
17:35
Sidi arany-, a csapat bronzérmes (Agroinform)
Sidi Péter a férfi puskások között aranyérmet szerzett vasárnap a bresciai légfegyveres Európa-bajnokságon, a Biatovszki Mátéval és Somogyi Péterrel kiegészülő csapat pedig harmadik lett.
márc. 6
17:36
NB II: a Mezőkövesd Debrecenben nyert, az FTC II négyet vágott (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában egy, a Nyugati csoportban két mérkőzést rendeztek vasárnap délután. A Mezőkövesd a DVSC-DEAC otthonában aratott 1–0-s győzelmet, ezzel újra a második a tabellán. A vendégek gólját a februárban szerződtetett Jeremiás Gergő szerezte.
márc. 6
17:38
Torna: Böczögő három arannyal zárt a szerenkénti bajnokságon (She)
Böczögő Dorina három aranyérmet szerzett a szerenkénti tornászbajnokságon az FTC népligeti csarnokában.
márc. 6
17:40
Férfi kézilabda BL: tét nélküli meccsen szegedi vereség Aalborgban (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjának 10. (utolsó) fordulójában a Pick-Szeged tét nélküli mérkőzésen négy góllal, 34–30-ra kikapott a dán Aalborgtól. Az már a mérkőzés előtt biztos volt, hogy a magyar csapat a csoport harmadik helyén jut tovább a nyolcaddöntőbe.
márc. 6
17:42
Labdarúgó NB I: Honvéd-FTC mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Budapest Honvéd–Ferencváros mérkőzés a labdarúgó NB I 18. fordulójából. Az összecsapásról élő, szöveges tudósítást olvashat itt, a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 6
17:45
Idegenben nyert a Werder (Agroinform)
A forduló előtt kiesőhelyen lévő Werder Bremen 1-0-ás hátrányból felállva 3-1-re nyert a Freiburg otthonában a Bundesliga 25. körében.
márc. 6
17:47
Debrecenben nyert a Mezőkövesd 1-0-ra (Agroinform)
A Mezőkövesd 1-0-ra nyert Debrecenben a labdarúgó NB II 16. fordulójának vasárnapi játéknapján és ezzel a második helyre jött fel a tabellán.
márc. 6
17:49
Nyerhető bulimeccset vesztett el a Szeged (Agroinform)
A szombati eredmények miatt már a mérkőzés előtt biztos volt a harmadik hely a csoportban, így nem számít a vereség.
márc. 6
17:54
Videó: súlyos hibák a Genoa védelmében, így nyert az Inter (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy bár a szünetben még 1–0-ra a Genoa vezetett az Inter otthonában a Serie A 28. fordulójában, a tabella második helyén álló kék-feketék nemcsak hogy fordítani tudtak, simán, 5–2-re legyőzték ellenfelüket. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
márc. 6
17:56
Skócia: az Arsenaltól kölcsönvett hátvéd góljával nyert a Rangers (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a címvédő Rangers 1–0-ra legyőzte idegenben a St. Mirrent, ezzel öt pontra csökkentette hátrányát az éllovas Celtickel szemben.
márc. 6
17:58
Barcelona: Puyol nem léphet pályára az Arsenal ellen a BL-ben (She)
Carles Puyol, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona hátvédje nem épül fel a keddi, Arsenal elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőre, így biztosan nem léphet pályára – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
márc. 6
18:12
Halálozás: elhunyt Emsberger Gyula egykori FIFA-játékvezető (She)
Vasárnap elhunyt Emsberger Gyula, 87 éves, egykori FIFA-játékvezető – tájékoztatta a család az MTI-t. Emsberger Gyula a hetvenes években nemzetközileg elismert labdarúgó-játékvezető volt, eljutott az 1970-es mexikói világbajnokságra, ahol partjelzőként segítette társai munkáját.
márc. 6
18:12
Berki betörte 2 milliós lovát (Blikk)
Budapest - Végre birtokba vehette új lovát Berki Krisztián (25). Az Újpest világbajnok és négyszeres Európa-bajnok tornásza elégedetten simíthatott végig Japánból importált szerén, amelyen a számára létfontosságú tokiói vébén szerepelhet.

Keresés