2011. március 15. kedd

márc. 15
0:12
Topligák, 2. osztály: rangadót nyert a Hertha, támad a Norwich (She)
A Hertha fontos idegenbeli győzelemmel erősítette meg vezető pozícióját a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában. A Norwich három pontot kasszírozott Angliában, ezzel fellépett a Championship második helyére.
márc. 15
0:30
Európai körkép: nyeretlenségi sorozatban a kolozsvári CFR (She)
Három forduló óta képtelen nyerni a kolozsvári CFR, így továbbra is csupán a középmezőnyben állomásozik a román labdarúgó-bajnokság élvonalában.
márc. 15
0:39
Ötszáz nap múlva kezdődik a londoni olimpia (Agroinform)
Ötszáz nap van már csak hátra a következő nyári olimpiáig. Mi magyarok növekvő optimizmussal és egyelőre egyetlen olimpiai kvótával várjuk a megaeseményt.
márc. 15
6:48
NBA: most a Miami vert 30-at a San Antonióra, győzött a Lakers is (She)
A Miami Heat 110–80-as kiütéses győzelmével visszavágott a San Antonio Spursnek a minap elszenvedett hasonló különbségű vereségért. Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint hétfőről keddre rendezett játéknapjának további fontos eseményei: a Los Angeles Lakers jó hajrája révén felülmúlta az Orlando Magicet, míg a Boston Celtics meglepetésre kikapott a New Jersey…
márc. 15
7:06
Milan: Silvio Berlusconi elnök tárt karokkal várja vissza Kakát (She)
Tárt karokkal várja vissza Kakát a Milanhoz Silvio Berlusconi, az olasz labdarúgó-bajnokság tabelláját vezető klub elnöke, de nem tudja, lehetséges-e megszerezni a Madridban sokat kereső brazil futballistát.
márc. 15
7:42
NHL: jéghegyként pusztít a Vancouver, összeszedte magát a bajnok (She)
Három vereség után újra győzött a Chicago Blackhawks az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL): a magyar idő szerint hétfőről keddre virradóra rendezett játéknapon a bajnoki címvédő öt gólt ütött a második harmadban, és 6–3-ra nyert a San Jose Sharks ellen. Közben a ligaelső Vancouver Canucks sorozatban a hatodik diadalát aratta.
márc. 15
8:00
London 2012: hamarosan indul a jegyfoglalás az Eurostar vonataira (She)
Június végétől már lehet jegyet váltani az Eurostar vonataira a jövő évi londoni nyári olimpia idejére.
márc. 15
8:36
Tenisz: Söderling és Verdasco is búcsúzott Indian Wellsben (She)
A negyedik helyen kiemelt svéd Robin Söderling és a kilencedikként rangsorolt spanyol Fernando Verdasco is kiesett az Indian Wells-i ATP-tenisztornán. Előbbit a német Philipp Kohlschreiber, utóbbit az amerikai Sam Querrey búcsúztatta két játszmában.
márc. 15
8:45
Sorozatban hatodszor nyert a Vancouver (Agroinform)
Zsinórban hatodik győzelmét aratta a Vancouver Canucks az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
márc. 15
8:54
Jégkorong: Stanley-kupa-győztes edzőt szerződtettek Zürichben (She)
Stanley-kupa-győztes edzőt szerződtetett a svájci Zürich Lions jégkorongcsapata.
márc. 15
8:56
Tenisz: Szafina két játszmában legyőzte a negyedik kiemelt Stosurt (She)
Az Indian Wellsben zajló WTA-tornán az orosz Dinara Szafina két játszmában, 7:6, 6:4-re legyőzte a negyedik kiemelt ausztrál Samantha Stosurt. A világelső dán Caroline Wozniacki könnyedén nyert a 28. helyen rangsorolt spanyol Maria José Martínez Sánchez ellen.
márc. 15
9:03
Visszavágott a Miami a Spursnek (Agroinform)
A szupetrió megrázta magát, Chris Bosh 30, Dwayne Wade 29, LeBron James 21 ponttal vette ki részét a Spurs 110-80-as alázásából.
márc. 15
9:12
Videó: Cal Clutterback berepült a Vancouver kispadjára - NHL (She)
A Vancouver Canucks hazai jégen győzte le 4–2-re csoportriválisát, a Minnesota Wildot. A vendégek jobbszélsője, Cal Clutterback azonban nem csak az eredménytől és az egyre távolabb kerülő rájátszástól került padlóra. Van az úgy, hogy egy ütközési kísérlet célt téveszt a jégen, az viszont már sokkal kellemetlenebb, ha ennek eredményeképpen az adott alany nagy lendülettel, fejjel előre landol az…
márc. 15
9:30
Argentína: derbit bukott a Boca és a River, ébred az Independiente (She)
Miközben a Boca Juniors és a River Plate egyaránt vereséget szenvedett a hétvégi fordulóban, a szintén nagy múltú Independiente megszerezte az első győzelmét az argentin labdarúgó-bajnokság tavaszi idényében (clausura).
márc. 15
9:48
Labdarúgás: BL-csata Manchesterben és Münchenben - a keddi program (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában kedd este újabb két nyolcaddöntő-visszavágót rendeznek, míg a Magyar Kupában a legjobb négy közé jutás a tét.
márc. 15
9:57
Sérülékeny ígéret vagy a magyar futball megmentője? (Agroinform)
Vajon helyén kezeljük a mostanában kissé eltűnni látszó szupertehetséget, tényleg várhatjuk a magyar futball felemelkedését Németh Krisztiántól?
márc. 15
9:59
Lausanne vagy Torinó lehet a beugró (Agroinform)
A japán földrengés után új helyszínt keresnek a műkorcsolya világbajnokság megrendezésére, Lausanne vagy Torinó lehet a befutó.
márc. 15
10:06
Videó: szakadó eső és góleső a Getafe és a Bilbao drámai meccsén (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy 2–2-re végződött a Getafe és az Athletic Bilbao összecsapása a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
márc. 15
10:08
Labdarúgás: kolumbiai kapitány a hondurasi válogatottnál (She)
José Luis Suárezt nevezték ki a hondurasi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányává.
márc. 15
10:24
Műkorcsolya: Japán helyett Torinóban vagy Lausanne-ban lehet a vb (She)
Japán helyett Torinóban vagy Lausanne-ban rendezhetik a 2011-es műkorcsolya-világbajnokságot.
márc. 15
10:33
Hosszabb ideig szünetelnek a labdarúgó-bajnokságok (Agroinform)
Bizonytalan időre felfüggesztették a japán első-és másodosztályú labdarúgó-bajnokság küzdelmeit az országot sújtó természeti katasztrófa következményei miatt.
márc. 15
10:42
Videó: NBA-rekord! Harminchat tripla született a Golden State-Orlandón (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, az NBA 133. játéknapján a Golden State Warriors hazai pályán huszonegy pontos hátrányból állt fel az Orlando Magic ellen, és végül hosszabbítás után 123–120-ra győzni tudott. Ami azonban rendkívüli volt a találkozón, hogy megdőlt egy ligarekord: a két együttes tagjai összesen harminchat triplát eresztettek el. Ebből huszonegyet a Warriors, amivel veszélyeztetett egy…
márc. 15
10:44
Vitorlázás: érmekkel tértek haza a magyar fiatalok Szlovéniából (She)
Vadnai Benjámin arany-, öccse, Jonatán bronz-, míg Hunfalvy Péter egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett a szlovéniai Portorozban március első két hétvégéjén megrendezett vitorlás utánpótlásversenyeken.
márc. 15
10:46
Anglia: Wilshere egyszer még a válogatott kapitánya lesz - Capello (She)
Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, nagy jövő áll az Arsenal 19 éves játékosa, Jack Wilshere előtt, aki egyszer még a nemzeti csapat kapitánya lehet.
márc. 15
10:48
Videoblog: „Gratulálok az Újpest szakmai stábjának” - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Most az Újpest legújabb felfedezettjéről, Lázár Bencéről és a lila-fehérek „fiatalításáról” osztja meg gondolatait.
márc. 15
11:00
NHL: Sidney Crosby először edzett a januári agyrázkódása óta (She)
Az NHL-ben szereplő Pittsburgh Penguins sztárja, Sidney Crosby hétfőn edzett először az agyrázkódása óta. Hogy mikor játszhat újra mérkőzést, még bizonytalan.
márc. 15
11:18
Japán: április elejéig biztosan szünetel a futballbajnokság (She)
A japán profi labdarúgó-bajnokság, a J-League klubjainak elöljárói kedden úgy döntöttek, hogy a természeti csapások (földrengés, szökőár), illetve az azok rombolásának következtében fellépő radioaktív sugárzás miatt elhalasztják a következő hetek mérkőzéseit.
márc. 15
11:27
Az Inter az olasz foci becsületéért küzd, a Unitednek nyernie kell (Agroinform)
Didier Deschamps szerint a körülmények a Marseille-t segítik, kollégája, Alex Ferguson aggódik, de bízik benne, hogy megvan a kellő rutin csapatában a továbbjutáshoz.
márc. 15
11:36
Erdei Zsolt vezeti a WBO-ranglistát (Metropol)
A félnehézsúly ranglistavezetője lett, ez által első számú kihívói pozícióba került Erdei Zsolt a Boksz Világszervezetnél (WBO) - adta hírül kedden a monokli.com.
márc. 15
12:12
Pápa: Varga Gábor a hónap végén már teljes intenzitással edzhet (She)
Több mint fél év kihagyás után a hónap végén már valószínűleg teljes értékű edzésmunkát végezhet Varga Gábor, a Pápa labdarúgója – adta hírül a klub honlapja.
márc. 15
12:14
NB II: a makói Béres Róbert játéka kérdéses a Kazincbarcika ellen (She)
Ma 15 órakor kezdődik a labdarúgó NB II 16. fordulójából elmaradt Makó–Kazincbarcika találkozó. A hazai csapat védője, Béres Róbert belázasodott, játéka kérdéses.
márc. 15
12:30
Az Inter az olasz futball becsületéért küzd (Infostart)
A címvédő Internazionale mint a nemzetközi kupákban utolsó állva maradt olasz csapat az itáliai futball becsületéért is küzd ma este a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.
márc. 15
12:30
Arsenal: Jens Lehmann boldogan segít korábbi klubjának (She)
Jens Lehmann elmondta, szívesen segít korábbi együttesének, az Arsenalnak, amely kapusainak sérülése miatt nehéz helyzetbe került.
márc. 15
12:57
Bernd Schuster felállt a Besiktas kispadjáról (Agroinform)
Lemondott a Besiktas labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Bernd Schuster.
márc. 15
13:06
Videó: megőrültek a Milan-Bari találkozó résztvevői a bemelegítés alatt (She)
A hétvégi Milan–Bari olasz bajnoki mérkőzés kezdete előtt néhány perccel különös esemény szemtanúja volt a San Siro közönsége. A két együttes játékosai egészen egyszerűen megőrültek – mindezt a La Gazzetta dello Sport performanszának kedvéért. A felvételeken látszik, nem az összes futballista bólintott rá, hogy részt vegyen az enyhe infantilizmusban, de egészen biztos, hogy mind a résztvevők, mind…
márc. 15
13:08
Eb 2012: másodosztályú kapus is utazik a csehekkel Spanyolországba (She)
A cseh labdarúgó-válogatottat irányító Michal Bílek kijelölte a keretét a Spanyolország és Liechtenstein elleni Eb-selejtezőre.
márc. 15
13:24
Szumó: a világjátékok-résztvevő Makai duplázott a magyar bajnokságon (She)
Makai Erika megvédte magyar bajnoki címét. A Dorogon megrendezett szumóbajnokságon a világbajnoki ezüstérmes, világjátékok-résztvevő versenyző a nehézsúlyban (+95 kg) és az open kategóriában is aranyérmes lett, mindkét alkalommal Kálló Gyöngyit legyőzve a döntőben.
márc. 15
13:26
Formula-1: A McLaren sokkal jobb annál, mint amit eddig mutatott - Alonso (She)
Fernando Alonso szerint a McLaren lesz a jövő hét végi Formula–1-es Ausztrál Nagydíj meglepetéscsapata, de csak azok számára, akik a teszteredmények alapján próbálják meg felvázolni a 2011-es idény erőviszonyait. A Ferrari spanyol pilótája szerint ugyanis a brit istálló sokkal többet tud annál, mint amit eddig Spanyolországban mutatott.
márc. 15
13:33
Stanley Kupa-győztes edző Zürichben (Agroinform)
Stanley Kupa-győztes edzőt szerződtetettek a svájci Zürich Lions jégkorongcsapatánál.
márc. 15
13:42
Megkezdődött a londoni olimpia jegyeinek árusítása (Infostart)
Megkezdődött kedden a 2012-es londoni nyári olimpiai játékok belépőinek árusítása.
márc. 15
13:42
PMFC: ma 17 órakor mutatják be Mészáros Ferencet, az új edzőt (She)
Információink szerint a Pécsi MFC 17 órakor hivatalosan is bejelenti, hogy a továbbiakban Mészáros Ferenc irányítja a labdarúgó NB II Nyugati csoportját vezető klub szakmai munkáját.
márc. 15
14:00
Németország: Löw valószínűleg 2014-ig szerződést hosszabbít (She)
Minden jel arra utal, hogy Joachim Löw 2014-ig meghosszabbítja a szerződését a Német Labdarúgó-szövetséggel. A német válogatott szövetségi kapitányának jelenlegi kontraktusa 2012-ig szól.
márc. 15
14:02
London 2012: először lesz szünet a triatlonversenyek között (She)
Az olimpiák történetében először nem egymás utáni két napon bonyolítják le a triatlonversenyeket a jövő évi londoni játékokon.
márc. 15
14:09
Erdei Zsolt vezeti a WBO-ranglistát (Agroinform)
A félnehézsúly ranglistavezetője lett, ez által első számú kihívói pozícióba került Erdei Zsolt a Boksz Világszervezetnél.
márc. 15
14:36
Cagliari: ingyenes a belépés a 0-4 ellenére is tapsoló szurkolóknak (She)
A Cagliari labdarúgócsapatának vezetői szeretnék meghálálni szurkolóik sportszerű viselkedését, így azok a drukkerek, akik a helyszínen tekintették meg az Udinese elleni 4–0-s hazai vereséget, a következő otthoni találkozóra ingyen juthatnak be.
márc. 15
14:38
Németország: Löw 2014-ig szerződést hosszabbított - hivatalos (She)
A Német Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy Joachim Löw szövetségi kapitánnyal szerződést hosszabbítottak, így 2014-ig a jelenleg 51 éves szakember irányítja a Nationalelfet.
márc. 15
14:45
Ötösre vizsgázott Videoton, besült Ágyúsok (Agroinform)
Újabb hét, újra jelentkezünk a Heti 6:3 rovatunkkal, hat örömteli és érdekes valamint három tanulságos sporteseménnyel.
márc. 15
14:54
Mainz: a Bayern II-ből igazol csatárt Szalai Ádám csapata (She)
Deniz Yilmaz személyében csatárt igazol Szalai Ádám csapata, a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Mainz.
márc. 15
14:56
MotoGP: a földrengés miatt októberre halasztották a Japán Nagydíjat (She)
Kedden hivatalossá vált, ami eddig is nyilvánvaló volt: nem tartják meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíját április 24-én. A pénteki földrengés óriási károkat okozott a viadalnak otthont adó Motegi-versenypályában, amelyre október 2-án várják a vb-mezőnyt.
márc. 15
14:58
Labdarúgás: gyászszünet az UEFA-rendezvényeken a japán tragédia miatt (She)
Egyperces gyászszünettel kezdődnek az európai futballszövetség (UEFA) égisze alatt e héten zajló labdarúgó-mérkőzések a Japánban pénteken bekövetkezett rendkívüli erejű, hatalmas pusztítást végző földrengés, és az azt követő cunami áldozatainak emlékére.

Keresés