2011. március 17. csütörtök

márc. 17
0:12
BL: Puel szerint idén nem tudták felvenni a versenyt a Reallal (She)
Claude Puel, az Olympique Lyon vezetőedzője elismerte, hogy a Real Madrid teljesen megérdemelten búcsúztatta őket a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A spanyol csapat 3–0-ra nyert hazai pályán a visszavágón.
márc. 17
1:06
Tenisz: Djokovics lemosta Troickit, Ivanovics kikapott Bartolitól (She)
Novak Djokovics csak egy játékot veszített honfitársa, Viktor Troicki ellen az Indian Wellsben zajló tenisztorna férfi egyesének nyolcaddöntőjében. Stanislas Wawrinka sokkal nagyobb csatában, szetthátrányból fordítva tudta legyőzni Tomás Berdychet
márc. 17
6:48
Sporteseményeket is elsodort a cunami (Behaviour)
A sport sem tudja függetleníteni magát a Japánt sújtó földrengés és szökőár következményeitől. A több ezer halálos áldozatot követelő természeti katasztrófa átírta a nemzetközi versenynaptárt, és érthető módon negatív hatással volt a külföldön versenyző japán sportolók teljesítményére is.
márc. 17
6:50
Budai Gyula vizsgálatot indít az úszóknál (Behaviour)
Úgy tűnik, véglegesen eldőlt, hogy a Magyar Úszó Szövetség jelenlegi vezetői szálkák - vagy inkább gerendák - a jelenlegi kormányzat szemében.
márc. 17
6:52
BL: Gut, besser, Inter (Behaviour)
Hiába dolgozott ki több helyzetet ellenfelénél, hiába irányított a találkozó nagy részében, a Bayern München az utolsó percben kapott góllal hazai pályán 3-2-es vereséget a címvédő Internazionalétól, és elbúcsúzott a sorozattól. A másik kedd esti BL-összecsapáson a Manchester United az idegenbeli gólnélküli döntetlen után az Old Traffordon 2-1-re nyert, és továbbjutott az Olympique Marseille…
márc. 17
7:06
Dakar-rali: Peru is rendez szakaszokat a 2012-es viadalon (She)
Argentína és Chile mellett Peru is rendez jövőre szakaszokat a Dakar-ralin.
márc. 17
7:06
Nehéz helyzetben a "magyar csapatok" (Behaviour)
Nem túl kedvező előjelekkel várják a magyar játékosokat is foglalkoztató klubok a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőinek mai visszavágóit.
márc. 17
7:08
NHL: Henrik Zetterbergék megálljt parancsoltak a Washingtonnak (She)
A kétgólos Henrik Zetterberg vezette Detroit Red Wings hazai pályán 3–2-re legyőzte az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) egyik legjobb formában lévő csapatát, a Washington Capitalst, és ezzel megtörte a fővárosiak kilenc mérkőzést számláló győzelmi sorozatát.
márc. 17
7:24
NBA: sorozatban ötödször nyert az Oklahoma, ezúttal Miamiban (She)
Az Oklahoma City Thunder sorozatban ötödik mérkőzését nyerte meg az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA). A 29 pontos Kevin Durant vezette csapat ezúttal a Miami Heat otthonában győzött 96–85-re.
márc. 17
7:26
Tenisz: Nadal és Federer is két játszmában jutott tovább (She)
A világelső Rafael Nadal kétjátszmás győzelme után a világranglista-2. Roger Federer is kétszettes csatában biztosította a helyét az Indian Wells-i férfi tenisztorna legjobb nyolc játékosa között. A spanyol az indiai Somdev Devvarmant, míg a svájci az amerikai Ryan Harrisont búcsúztatta.
márc. 17
7:42
Felkészülés: az argentinok hazai sora 4-1-re legyőzte Venezuelát (She)
A csupa hazai bajnokságban szereplő futballistával felálló argentin labdarúgó-válogatott 4–1-re legyőzte hazai pályán Venezuelát felkészülési mérkőzésen. Az albiceleste góljait Pablo Mouche (2), Cristian Chávez és Luciano Aued szerezte a találkozón, amire a túloldalról csak Daniel Arismenditől érkezett válasz.
márc. 17
8:00
Paralimpiai egyezség (Metropol)
Mire ezeket a sorokat olvassa, már csak 498 nap választ el bennünket a 2012-es nyári olimpiai játékoktól, melyet Londonban rendeznek meg.
márc. 17
8:02
Már elindult a számlálás (Metropol)
Alig 500 nap, és a világ csak arra figyel, milyen látványos külsőségek között gyullad fel a 2012-es olimpia lángja. London abban a kivételes megiszteltetésben részesült, hogy már harmadszor adhat otthont az olimpiának.
márc. 17
8:18
Dakar-rali: Brazília és Bolívia is szakaszt rendezhet a jövőben (She)
Az már korábban eldőlt, hogy Argentína és Chile mellett Peru is rendez jövőre szakaszokat a Dakar-ralin, a szervezők elképzelése szerint pedig az is lehetséges, hogy az említett három ország mellett Bolívia és Brazília is részese lesz a világ legnagyobb terepraliversenyének.
márc. 17
8:20
Férfi kézilabda: Mocsai Tamás góllal tért vissza sérülése után (She)
Újra pályára léphetett a Flensburgban a válogatott Mocsai Tamás, aki vállsérülése miatt a múlt héten kénytelen volt kihagyni a magyar–macedón Eb-selejtezőt.
márc. 17
8:36
Síugrás: két magyar bronzérem is született a veteránok világbajnokságán (She)
Két magyar dobogós eredmény is született a veterán síugró-világbajnokságon.
márc. 17
8:54
BL: Puel szerint az idén nem tudták felvenni a versenyt a Reallal (She)
Claude Puel, az Olympique Lyon vezetőedzője elismerte, hogy a Real Madrid teljesen megérdemelten búcsúztatta őket a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A spanyol csapat 3–0-ra nyert hazai pályán a visszavágón.
márc. 17
8:56
Libertadores-kupa: a Cruzeiro és az Inter remekelt, a Santos kikapott (She)
A Libertadores-kupa legutóbbi játéknapján pályára lépő három brazil csapat összesen 12 gólt szerzett, ám míg a Cruzeiro és az Internacional simán nyert, addig a Santos kikapott.
márc. 17
9:06
Katar atlétikai világbajnokságot is rendezne (Agroinform)
Katar megpályázza a 2017-es atlétikai világbajnokság rendezési jogát - jelentette be az ország olimpiai bizottsága szerdán.
márc. 17
9:08
Nadal, Federer és Djokovics is a nyolc között (Agroinform)
Rafael Nadal, Roger Federer és Novak Djokovics biztosította helyét a negyeddöntőben az Indian Wells-i tenisztorna férfi versenyében.
márc. 17
9:12
Schalke: Raúl 2014-ig szerződést hosszabbítana a királykékekkel (She)
Az As értesülései szerint Raúl elfogadta a Schalke ajánlatát, és 2012-ben lejáró szerződését 2014-ig meghosszabbítaná.
márc. 17
9:30
DVSC: Döcögünk mostanában, amit nem kellemes megélni - Illés (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-TEVA játékosa, Illés Gyula a Naplónak adott interjúban elmondta, hogy nem megy túl jól a játék csapatának az utóbbi időben, és nagyon nehéz mérkőzésre számít a Videoton ellen.
márc. 17
9:32
Alpesi sí: törölték az utolsó szuper G-ket, Cuche a szakági győztes (She)
A szervezők az esőzések miatt kénytelenek voltak törölni a csütörtöki női és férfi szuper-óriásműlesiklást a svájci Lenzerheidében zajló alpesi sí világkupa-döntőn.
márc. 17
9:48
Pápa: Minél előbb vissza szeretnék térni a kezdőcsapatba - Bali (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa támadója, Bali Péter a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, hogy súlyos térdsérülése után egyre jobban érzi magát és minél előbb szeretne visszatérni a kezdőcsapatba is.
márc. 17
9:50
Videó: Londonban ötszáz nap múlva fellobban az olimpiai láng (She)
London készül. Az infrastruktúra hetvenöt százalékban kiépített, a stadionok többé-kevésbé rendelkezésre állnak. Ötszáz nap múlva minden adott lesz ahhoz, hogy a sportvilág egy újabb csodája kezdetét vegye. Mi, magyarok pedig megpróbálunk mindent, hogy „méltóak legyünk régi, nagy hírünkhöz”, és kis nemzetként is a legnagyobbakkal vegyük fel a versenyt.
márc. 17
9:52
Kecskemét: Litsingit és Foxit is meghívták hazája válogatottjába (She)
Az élvonalbeli KTE-Ereco labdarúgócsapatának két afrikai légiósa, a kongói Francis Litsingi és a közép-afrikai Kethevoama Foxi is behívót kapott hazája válogatottjába, számolt be róla a delmagyar.hu.
márc. 17
9:54
Futsal MK: az ETO és a Berettyóújfalu is győzött az elődöntőben (She)
A férfi futsal Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzéseit rendezték tegnap este. A címvédő Rába ETO 7–0-ra legyőzte tavalyi döntőbeli ellenfelét, a Cső-Montage-t. A mérkőzést a sportág népszerűsítése érdekében Pápán rendezték.
márc. 17
10:06
Ázsiai BL: négy győzelem és temérdek gól a dél-koreaiak mérlege (She)
Mind a négy dél-koreai klub győzelemmel teljesítette a héten megrendezett második fordulót az első számú ázsiai futballkupa, az AFC Bajnokok Ligája csoportszakaszában.
márc. 17
10:18
Természetes, hogy ott vagyunk a következő körben - Mourinho (Agroinform)
Cristiano Ronaldo nem szívesen találkozna a Barcelonával a döntő előtt a BL-ben, Mourinho az Intert és a Chelseat kerülné el.
márc. 17
10:24
Szerbia: a ghánai légiós duplájával elnyerte edzője autóját (She)
A Szerb Kupa elődöntőjének első mérkőzésen a Partizan labdarúgócsapata pályaválasztóként 2–0-ra legyőzte az örök rivális Crvena zvezdát. A Partizan trénere, Alekszandar Sztanojevics az öröm mellett kissé felelőtlen ígérete miatt bánkódhatott is egy keveset, hiszen elveszítette autóját, számolt be a történetről a magyarszo.com.
márc. 17
10:26
Videó: Pepének megint elborult az agya - ezúttal a Real-Lyon meccsen (She)
A portugál Pepe híres ámokfutásairól. A Real Madrid Lyon elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjén (3–0) többször is súrolta a brutalitás határát. Cissokhót például arcon találta lábfejével...
márc. 17
10:42
Ajax: Stekelenburg ujja eltört, legközelebb májusban léphet pályára (She)
Maarten Stekelenburg, az Ajax labdarúgócsapatának első számú kapusa legközelebb csak májusban léphet pályára, mivel eltört jobb kezének hüvelykujja. A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint kilenc hét kihagyás vár a holland válogatott kapuvédőre, tehát gyakorlatilag véget is ért az idénye.
márc. 17
10:44
NB II: elmarad az SZTK-Erima és a Budaörs szombati találkozója (She)
Elmarad a szombati napra kisorsolt Szigetszentmiklósi TK-Erima–Budaörsi SC mérkőzés a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában, miután a hazaiaknál csapatnyi játékos beteg és csak hat hadrafogható labdarúgó maradt a keretben – olvasható az SZTK hivatalos honlapján. A Budaörs sportszerűen hozzájárult a halasztáshoz.
márc. 17
10:54
Az Oklahoma City lefogta a Miami sztárjait (Agroinform)
Az Oklahoma City Thunder magabiztos győzelmet aratott a Miami Heat vendégeként az NBA szerdai játéknapján.
márc. 17
11:00
Labdarúgás: Husztiék hátrányban, Dzsudzsákék Glasgow-ban az El-visszavágón - program (She)
Csütörtökön a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőinek visszavágójára kerül sor, méghozzá a szokott menetrend szerint két bontásban. A 19 órás „csomagban" találhatjuk a Huszti Szabolcsot foglalkoztató orosz Zenitet, amely Szentpéterváron próbálja meg ledolgozni a holland Twente elleni háromgólos hátrányát.
márc. 17
11:02
NB II, Keleti csoport: az MTK II új időpontban fogadja a Kazincbarcikát (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Keleti csoportjának 18. fordulójában az MTK II a versenybizottság jóváhagyását követően nem 15 órakor, hanem már 12-kor kezd a Kazincbarcika ellen március 20-án.
márc. 17
11:18
Labdarúgás: Argentína és Uruguay közösen rendezne világbajnokságot (She)
Argentína és Uruguay külügyminisztere is megerősítette, hogy a két ország közösen megpályázza a 2030-as labdarúgó-világbajnokság rendezését. A pályázat apropója, hogy 2030-ban lesz a századik évfordulója az első világbajnokságnak, amelynek fináléjában a házigazda Uruguay 4–2-re legyőzte Argentínát.
márc. 17
11:20
Labdarúgás: Új-Zéland lemondta tokiói felkészülési mérkőzését (She)
Az új-zélandi labdarúgó-válogatott visszalépett a Tokióba tervezett, Japán elleni felkészülési mérkőzéstől az ázsiai országban múlt pénteken bekövetkezett természeti katasztrófa következményei miatt.
márc. 17
11:30
Eső miatt elmaradtak a super-G versenyek (Agroinform)
Az esőzések miatt törölni kellett a csütörtökre tervezett női és férfi szuperóriás-műlesikló versenyt a svájci Lenzerheidében zajló Világkupa döntőn.
márc. 17
11:36
Zenit: feleségét gyászolja az orosz válogatott kapusa, Malafejev (She)
A Zenit labdarúgócsapata hivatalos honlapján erősítette meg több orosz portál hírét, miszerint autóbalesetben elhunyt Marina Malafejeva, a klub orosz válogatott kapusának, Vjacseszlav Malafejevnek a felesége.
márc. 17
11:48
A Real és a Lyon játékosai a BL-meccs után biztatták Abidalt (Agroinform)
Xavi szerint embertelen az UEFA üzeneteket tiltó döntése. Az ellenfelek, valamint Fabregas, Totti és mások is biztatják a franciát.
márc. 17
11:50
Ronny Ackermann visszavonul (Agroinform)
Egy év szünet kevés volt a feltöltődéshez Ronny Ackermann számára, így a németek négyszeres világbajnoka befejezi pályafutását.
márc. 17
11:54
Világjátékok: Gödöllőnek Moszkva és Fokváros is ellenfele a 2017-es rendezésben (She)
A Világjátékok Nemzetközi-szövetsége (IWGA) kiírta a pályázatot a 2017-es játékok megrendezésére. Az olimpia programján nem szereplő sportágak négyévente megrendezendő világversenyének Magyarország is otthont adna Budapest, Gödöllő helyszínekkel.
márc. 17
12:12
FIFA: Blatter úgy érzi, még nem járt le az ideje az elnöki székben (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke, Joseph Blatter egy Malajziában tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy még nem fejezte be munkáját a FIFA-nál, egyáltalán nem fél a közelgő elnökválasztástól. A 75 éves szakember a nyolcadik elnöke a szövetségnek, 1998 óta tölti be tisztségét.
márc. 17
12:14
Sportlövészet: a sportági elnök „visszalőtt” Sidi Péterre (She)
A Digi Sport Reggeli Start című műsorában a Magyar Sportlövő-szövetség elnöke, Krzyzewsky Miklós világbajnokunk, Sidi Péter múlt heti nyilatkozataira reagált.
márc. 17
12:30
Sí és hódeszka-ob: az ausztriai Murauban kilenc aranyérem talált gazdára (She)
Az esélyesek győzelmével zárult a 19. alkalommal megrendezett sí és hódeszka országos bajnokság az ausztriai Murauban.
márc. 17
12:32
Sílövészet: Magdalena Neuner továbbra is bombaformában (She)
A nők 7.5 km-es sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a norvégiai Oslóban. A győzelmet a múlt heti világbajnokságon ebben a számban aranyérmes német Magdalena Neuner szerezte meg a norvég Tora Berger és a fehérorosz Darja Domracseva előtt.
márc. 17
12:34
ZTE: Balázs bokasérülést szenvedett, nem játszik a KTE ellen (She)
Aláfordult a bokája Balázs Zsoltnak, a Zalaegerszegi TE 22 esztendős labdarúgójának.
márc. 17
12:36
Jégkorong: lejárt Hetler egyéves eltiltása, néhány klubtól már keresték (She)
A Magyar Jégkorongszövetség fegyelmi bizottsága 2010. márciusában egyéves eltiltást szabott ki Erdélyi Péterre és Hetler Ádámra, miután a két játékos pozitív doppingmintával szolgált.
márc. 17
12:38
NB II: a meccs előtti bemelegítés során sérült meg a Kaposvölgye kapusa (She)
Három perccel a Kaposvölgye–FTC II NB II-es bajnoki mérkőzés előtt kézsérülést szenvedett Héger Ádám, a hazai együttes kapusa.

Keresés