2011. március 9. szerda

márc. 9
0:00
Bajnokok Ligája: Az Arsenal panasza elhomályosítja a sikerünket - Guardiola (She)
Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője az Arsenal ellen megnyert BL-nyolcaddöntős párharc után elmondta, megérti a kiállítás miatt reklamáló Arsene Wengert.
márc. 9
0:02
BL: A Roma-játékosok nem profi módjára viselkedtek - Lucescu (She)
Mircea Lucescu, a Sahtar labdarúgócsapatának vezetőedzője a Roma elleni 3–0-s siker után kritizálta az olasz játékosok viselkedését.
márc. 9
0:12
BL: A Roma-játékosok nem profik módjára viselkedtek - Lucescu (She)
Mircea Lucescu, a Sahtar labdarúgócsapatának vezetőedzője a Roma elleni 3–0-s siker után kritizálta az olasz játékosok viselkedését.
márc. 9
0:16
BL: A kiállításig jól játszottunk, elégedett vagyok - Montella (She)
Vincenzo Montella, a Roma labdarúgócsapatának vezetőedzője  a Sahtartól elszenvedett 3–0-s vereség kapcsán nyilatkozott. Többek közt Marco Borriello kihagyott büntetőjéről is szót ejtett.
márc. 9
0:20
Jégkorong, EBEL: Salzburg-Vienna, Klagenfurt-Villach az elődöntőben (She)
Kialakult az elődöntő párosítása az osztrák jégkorongbajnokságban (EBEL), miután a Villach, a Klagenfurt és a Salzburg is megnyerte a mai mérkőzését.
márc. 9
3:12
Nemcsiknek választania kell: szerelem vagy karrier (Blikk)
Budapest - Kellemetlen helyzetbe került Nemcsik Zsolt (33).
márc. 9
6:48
NBA: sorozatban ötödször kapott ki a Miami, Kobe Bryant előzött (She)
Sorozatban ötödször kapott ki a Miami Heat az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban. A floridai alakulat az NBA alapszakaszának 130. játéknapján hazai pályán szenvedett vereséget a Portland Trail Blazerstől. A Los Angeles Lakers egymás után nyolcadszor nyert, az Atlanta Hawks elleni mérkőzésen Kobe Bryant 26 pontot szerzett, ezzel megelőzte Moses Malone-t az örökranglistán, amelyen így már…
márc. 9
6:48
Messi egy ötös közelében? (Behaviour)
A Barcelona-Arsenal és Sahtar-AS Roma találkozóval megkezdődnek a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágói. Előbbi párharc elhomályosítja utóbbit, egyrészt mert az ukránok idegenben szereztek előnyt, másrészt meg a katalán-angol összecsapásnak komoly előzményei vannak, nem beszélve arról, ma esti randevújuk micsoda izgalmakat ígér.
márc. 9
6:50
Magyar keret a hollandok ellen (Behaviour)
Egervári Sándor szövetségi kapitány kijelölte keretét a holland labdarúgó-válogatott elleni Európa-bajnoki selejtezőkre. A magyar együttes március 25-én Budapesten, négy nappal később Amszterdamban találkozik a világbajnoki ezüstérmessel.
márc. 9
6:52
Gyárfás: nem lehet visszafizetni, amit a szövetség meg sem kapott (Behaviour)
Bánki Erik, az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának elnöke szerint minél előbb tisztázni kell a 2010-es budapesti úszó Európa-bajnokság után kialakult helyzetet. A fideszes képviselő tegnapi sajtótájékoztatóján elmondta, akár jogi lépések is következhetnek a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ), és elnöke, Gyárfás Tamás ellen.
márc. 9
6:54
Ungvári Attila: "Sosem doppingoltam, tiszta a lelkiismeretem!" (Behaviour)
Aki csak kicsit ismeri, nem hiszi el, hogy ilyet követett el. Ungvári Attila a 73 kilogramm nemzetközi klasszisa - Világkupa-győztes, EB-bronzérmes, U23-as Európa-bajnok - doppinggyanúba keveredett, és a sportoló tevékenységét már fel is függesztették.
márc. 9
7:06
NHL: a Florida otthonában megszakadt a Chicago remek szériája (She)
Sorozatban megnyert nyolc mérkőzés után szenvedett vereséget az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban a Chicago Blackhawks, amely a 140. játéknapon a Florida Panthers otthonában maradt alul. A Keleti főcsoportot vezető Philadelphia Flyers négy fiaskót követően tudott ismét nyerni, míg a nyugati éllovas Vancouver Canucks hosszabbításban győzte le a Phoenix Coyotest.
márc. 9
7:24
Real Madrid: Özil egymillió eurót kap, ha aranylabdás lesz (She)
Amennyiben a világ legjobb játékosának választják, azaz megkapja a FIFA-Aranylabdát, egymillió eurós bónuszt kap klubjától, a Real Madridtól Mesut Özil, a németek válogatott labdarúgója.
márc. 9
8:00
Libertadores-kupa: Germán Alemmano gólja után hengerelt a Libertad (She)
A paraguayi Libertad a Libertadores-kupa 1. csoportjának élére állt, miután hazai pályán 5–1-re legyőzte a perui San Martínt.
márc. 9
8:18
Torna: Berki arcüreggyulladás miatt kihagyja a cottbusi vk-viadalt (She)
Arcüreggyulladással bajlódik Berki Krisztián, így a világbajnok biztosan nem utazik a hétvégi cottbusi világkupaversenyre.
márc. 9
8:20
London 2012: razzia az illegális jegyárusítók ellen, öt letartóztatott (She)
Öt letartóztatással zárult az a razzia, amelyet az angol rendőrök tartottak Londonban és az ország déli részén illegális jegyüzérek után kutatva.
márc. 9
8:54
Arsenal: Szczesny attól fél, számára vége a szezonnak sérülése miatt (She)
Az Arsenal labdarúgócsapatának lengyel kapusa, Wojciech Szczesny attól tart, hogy ebben a szezonban már nem léphet többet pályára. A 20 éves játékos a Barcelona elleni BL-nyolcaddöntő keddi visszavágóján (3–1) szenvedett ujjsérülést, miután kivédett egy látszólag ártalmatlan szabadrúgást.
márc. 9
9:03
Bútor- és belépőárusítás egy helyen! (Agroinform)
Öt letartóztatással zárultak azok a razziák, melyeket az angol rendőrök tartottak Londonban illegális jegyüzérek után kutatva.
márc. 9
9:21
Özil egymillió eurót kap az Aranylabda mellé (Agroinform)
Ha a világ legjobb játékosának választják, egymillió eurós bónuszt kap klubjától Mesut Özil, a német válogatott labdarúgója.
márc. 9
9:30
Labdarúgás: Londonban a Milan, a Bozsik-stadionban a Videoton - szerdai program (She)
Szerdán folytatódnak a labdarúgó Magyar Kupa és a Bajnokok Ligája küzdelmei. Előbbiben a negyeddöntő első mérkőzésén a Bp. Honvédhoz látogat a bajnokságban listavezető Videoton, a Kecskemét pedig a Siófokot fogadja. A legrangosabb európai kupában a Tottenham egygólos előnnyel várhatja a Milan elleni visszavágót, míg Schalke és a Valencia csatája 1–1-es döntetlenről indul Gelsenkirchenben. A…
márc. 9
9:30
Viszatér Bale, a király? (Behaviour)
Durva pofont kapott a BEK/BL-győzelmek tekintetében a világ második legeredményesebb alakulata, az AC Milan Európa első számú labdarúgó klubtornáján az ifjú tanoncnak számító (hozzá képest mindenképp) Tottenham Hotspur ellen: Terry Redknapp alakulata a San Siróban tudott nyerni (0-1) a nyolcaddöntő első körében.
márc. 9
9:32
Schalke 04: Magath „Van Gaal-t játszik", a szezon végén ő is megy - lapértesülés (She)
A Westdeutsche Allgemaine Zeitung (WAZ) információi szerint a 2010–2011-es szezon végén távozik a Schalke 04 labdarúgócsapatától Felix Magath vezetőedző.
márc. 9
9:34
BL: Az első meccsen minket sújtott a bíró, mégsem panaszkodtunk - Iniesta (She)
Andrés Iniesta, az FC Barcelona futballistája az Arsenal ellen megnyert Bajnokok Ligája-párharc után elmondta, nem ért egyet az angol csapat panaszával Robin van Persie kiállítása miatt, mivel az első meccsen a katalánokat sújtották a bírói döntések, ők mégsem reklamáltak.
márc. 9
9:39
Minden magyar vesztes csapat tagja volt (Agroinform)
Az Ipswich Town hazai pályán, a Queens Park Rangers és a Cardiff City idegenben szenvedett vereséget a hétközi fordulóban.
márc. 9
9:48
Labdarúgás: Londonban a Milan, a Bozsik Stadionban a Videoton - a szerdai program (She)
Szerdán folytatódnak a labdarúgó Magyar Kupa és a Bajnokok Ligája küzdelmei. Előbbiben, a negyeddöntő első mérkőzésén a bajnokságban listavezető Videoton a Bp. Honvédhoz látogat, a Kecskemét pedig a Siófokot fogadja. A legrangosabb európai kupában a Tottenham egygólos előnnyel várhatja a Milan elleni hazai mérkőzést, míg a Schalke és a Valencia csatája 1–1-es döntetlenről indul Gelsenkirchenben. A…
márc. 9
9:50
Videó: külföldön játszó labdarúgókat díjaztak a Képes Sport gáláján (She)
A Képes Sport 2011-es gáláján négy kategóriában adták át a sport kiemelkedő személyiségeinek járó díjakat, valamint kihirdették a Képes Sport „Bájosok Ligája" verseny győztesét. Az elismeréseket Dzsudzsák Balázs (az Év légiósa), Dárdai Pál (az Év példaképe), Szalai Ádám (az Év felfedezettje) és Nagy Bettina (a Bájosok Ligája győztese) érdemelték ki.
márc. 9
10:06
Tenisz: a visszatérő Szávay jól érzi magát, már alig várja a kezdést (She)
Szávay Ágnes várhatóan csütörtökön kezd egyesben a hazai közönség előtt szereplő Jill Craybas ellen a 4.5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán, míg Arn Gréta már szerdán pályára lép.
márc. 9
10:08
Real Madrid: elkészült a csapat új meze a következő idényre - fotó (She)
Az adidas elkészítette a Real Madrid új mezét a következő idényre, amelyen a legnagyobb változás a jelenlegi szereléshez képest az, hogy a gallér bal oldalán egy vastag kék csík található.
márc. 9
10:24
Kerékpár: Somogyi Miklóst választották a bmx-kerekesek új elnökévé (She)
Rendkívüli közgyűlést tartott a Magyar BMX Szakági Szövetség, amelyen tisztújításra is sor került. A jelenlévők a közelmúltban lemondott Dietrich Tamás helyére Somogyi Miklóst választották elnöknek.
márc. 9
10:26
FIFA: a magyar válogatott beállította 1992-es csúcsát a világranglistán (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kiadta a legfrissebb világranglistáját, amelyen a magyar válogatott még egy helyet előrelépett, így már a 36. a sorban, amelyre 1992 decembere óta nem volt példa, a mieink akkor szerepeltek a legmagasabban a listán.
márc. 9
10:28
Vasas: Lázok Jánost meggyőzték a vezetők, hosszabbított a klubbal (She)
Lázok János, a Vasas labdarúgócsapatának kétszeres válogatott támadója meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését – közölte a klub hivatalos honlapja.
márc. 9
10:33
Hathárom? - Akkor már éltem - az utca embere (Agroinform)
Megkérdeztük a budapesti járókelőket, mi jut eszükbe a hatháromról. Videó.
márc. 9
10:42
Labdarúgás: Meszlényi egy meccsen nem ülhet le a DVSC kispadjára (She)
A DVSC edzői stábjába tartozó Meszlényi Tibor egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert piros lapot kapott a Kecskemét elleni bajnokin – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
márc. 9
10:44
Schalke 04: Magath nem tud arról, hogy a szezon végén mennie kéne (She)
Felix Magath, a Schalke 04 vezetőedzője határozottan cáfolta a Westdeutsche Allgemeine Zeitung és a dpa hírügynökség információit, melyek szerint a klub vezetősége megvonta tőle a bizalmat, és a szezon végén távoznia kellene a gelsenkircheniek kispadjáról.
márc. 9
11:00
Pápa: a szolnoki pálya futballra alkalmatlan volt Bárányos szerint (She)
A Lombard Pápa labdarúgócsapatát erősítő Bárányos Zsolt szerint futballra alkalmatlan játéktéren kellett pályára lépniük kedden Szolnokon. A bajnoki találkozó 2–2-es végeredménnyel zárult.
márc. 9
11:02
Videó: eszméletét vesztette a hokis, akit a szlovák óriás tarolt le (She)
Súlyos sérülés történt az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban. A Montreal Canadiens–Boston Bruins meccsen a hazaiak játékosát, Max Pacioretty-t a 206 centis szlovák Zdeno Chára úgy lökte meg, hogy a 22 éves hokis feje pont a két kispad közötti plexi szélének csapódott. Pacioretty percekig mozdulatlanul feküdt a jégen, majd hosszas ápolás után hordágyon vitték le. A kórházban már az…
márc. 9
11:04
AS Roma: De Rossi könyöklése 3-4 meccses eltiltást érhet - videó (She)
A Sahtar Doneck már az AS Roma elleni BL-nyolcaddöntő első mérkőzése után is tiltakozott Daniele De Rossi viselkedése miatt, a visszavágó után pedig hivatalosan is panaszt tesz a „farkasok" középpályására, aki könyökkel leterítette Darijo Srnát.
márc. 9
11:06
Magyar Kupa: Mészöly Géza szerint képesek Kaposváron nyerni (She)
Az Újpest 3–2-re kikapott a Kaposvártól hazai pályán a labdarúgó Magyar Kupa-negyeddöntő első mérkőzésén, ám Mészöly Géza, a lila-fehérek vezetőedzője szerint még nincs lefutva a párharc.
márc. 9
11:09
A Barcelona all int mondott, és bejött nekik - Wenger (Agroinform)
Guardiola szerint teljesen uralták a mérkőzést, de Messi és Iniesta zsenialitása mellett Mascheranóra is szükség volt a győzelemhez.
márc. 9
11:18
Újra 36. a magyar csapat a FIFA-világranglistán (Metropol)
A csapat ezzel beállította rekordját, a jelenlegi rendszerben vezetett rangsorban ugyanis 1992 decemberében szerepelt a legjobban, akkor is a 36. pozíciót foglalta el. Tavaly júliusban, amikor Egervári Sándor szövetségi kapitány átvette a gárda irányítását, még a 62. helyen állt a nemzeti együttes.
márc. 9
11:36
FTC: átvilágítás a klubnál 3 évre visszamenőleg, kivéve a labdarúgóknál (She)
Kubatov Gábor, a Ferencvárosi TC elnöke szerdán szerződést kötött az Ernst & Young nemzetközi könyvvizsgálóval, hogy a cég három évre visszamenőleg világítsa át az anyaegyesület és 17 szakosztályának gazdálkodását, könyvelését, teljes működését.
márc. 9
11:54
A magyar válogatott beállította 1992-es rekordját (Infostart)
A magyar válogatott egy helyet előrelépve a 36. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján. A csapat ezzel beállította rekordját, a jelenlegi rendszerben vezetett rangsorban ugyanis 1992 decemberében szerepelt a legjobban, akkor is a 36. pozíciót foglalta el.
márc. 9
11:54
Videó: középkezdés, kapura lövés, gól - a négy másodperces találat (She)
A negyedosztályú olasz labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a Narnese csapatának mindössze négy másodperc kellett ahhoz, hogy vezetést szerezzen a Casa del Diavolo ellen. A középkezdés után Michele Virgilio azonnal kapura lőtte a labdát, amely a kint álló kapus fölött a hálóba hullott.
márc. 9
11:54
Március végére dől el Overdose idei programja (Metropol)
Mikóczy Zoltán, a versenyló résztulajdonosa a pannoniaoverdose.hu-nak szerdán elmondta: tévesek azok az információk, miszerint Overdose április 17-én, Milánóban kezdi a szezont, mert ott azon a napon nem tartanak 1000 méteres versenyt.
márc. 9
12:12
PSV: a Rangers korábbi holland klasszisa figyelmeztette a skótokat Dzsudzsákra (She)
A jelenleg a holland B-válogatottat irányító Arthur Numan – aki hosszú ideig a PSV és a Rangers védője is volt – skót újságírók kérésére elemezte a holland és a skót csapat párharcának esélyeit az Európa-ligában. A szakember úgy véli, Dzsudzsák Balázs különösen veszélyes lehet a Rangers számára, és a skótok nem okozhatnak majd meglepetést a PSV-t irányító Fred Ruttennek.
márc. 9
12:12
Újabb Messi-mágia (Behaviour)
A Barcelona és a Sahtar Doneck jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek tegnapi visszavágói után. A katalánok a kétgólos Lionel Messi vezérletével búcsúztatták az Arsenalt, a Sahtar kettős sikerrel lépett túl az AS Román.
márc. 9
12:30
Vasas: jubileumi akciókkal ünnepli 100 éves fennállását a klub (She)
A klub centenáriumára utalva az év folyamán a Vasas-Híd labdarúgócsapatának valamennyi hazai mérkőzésén megjelenik valamilyen módon a százas szám.
márc. 9
12:32
Vasas: az angyalföldiek bemutatták a centenáriumi retrómezt - fotók! (She)
A Vasas-Híd labdarúgócsapata bemutatta centenáriumi, a hetvenes évekbeli legutóbbi angyalföldi bajnokcsapatra utaló mezét – a fehér dresszen függőleges piros-kék csík halad át a bal oldalon. A mezt Várady Béla, a Vasas klublegendája – az angyalföldi aranyéremmel zárult 1976–1977-es idény magyar gólkirálya, európai ezüstcipős – mutatta be.
márc. 9
12:39
A Sahtar tényező tud lenni Európában - Eduardo (Agroinform)
Montella szerint a fejlődés jeleit mutatták amíg ki nem állították Mexést, de sok elkerülhető hibát követtek el a Farkasok.
márc. 9
12:48
Hannover: a korábbi orosz származású csapattárs szívesen látná Husztit (She)
Konstantin Rausch, a Hannover orosz származású német utánpótlás-válogatott játékosa elmondta, szívesen látná Huszti Szabolcsot újra együttesében, ahol korábban is együtt játszott a magyar futballistával.

Keresés